!!!!!AVRIL RULES!!!!!

mandy

New member
I LOVE HER

אבריל היא הדבר הכי מרענן שקרה באם טי וי השנה (חוץ מג´ניפר לופז!!! וניק קרטר...) בכל מקרה, היא מגניבה, יש לה סטייל מקורי ומדליק, יש לה שירים מקסימים ואני כרגע שומעת את הדיסק דרך אגב, ואני מתה עליו וההמלצות שלי: COMPLICATED SK8TER BOY TOMORROW ובעצם כל הדיסק...וכל מי שמשווה אותה לבריטני לא יודע על מה הוא מדבר כי זה כמו להשוות בין ווסטלייף לבון ג´ובי

mandy

New member
../images/Emo140.gifתראי

שלחתי לך מסר

the bra1n

New member
בקטע שווסט הם אבריל?

לזה את מתכוונת? או שבון ג´ובי הם אבריל?

mandy

New member
אהה דהה../images/Emo3.gif

בון ג´ובי! הם באותה קטגוריה של אבריל...בקטע של רוק יפה ולא רעשני מידי. רוק איכותי! ולא ווסטלייף שזה...טוב אני לא אגיד כלום כי מסתובבות כאן מעריצות ווסטלייף שעורפות ראשים לכל מי שאומר משהו רע ללהקה שלהן...

the bra1n

New member
חחח

מי זאת? יש מעריצה עורפת ראשים שאני לא מכירה? תראי, זה תלוי בטעם, אני באופן אישי לא אוהבת רוק, אבל אבריל מדהימה, ואני כן אוהבת ווסטלייף וכל הסגנון הזה...

mandy

New member
זה בסדר

אני אוהבת את בקסטריט בויז.
אפשר להגיד שאני אוהבת כמעט את כל סוגי המוזיקה
ואם כבר רוק? אז רוק של בנות. חוץ מבון ג´ובי האגדי! למה של בנות? כי זה נשמע יותר אמריקאי ומדליק...פשוט ככה!

mandy

New member
הכוונה

היא לאיי סי קיו? מצטערת אני לא מבינה את הקיצורים האלה!

כולם פה מתלהבים מאוריל הזאת..

היא באמת חמודה.. לא אמרתי שלא.. מישהו יודע בת כמה היא? ןמה הגובה שלה?! ואם יש לכם תמונה שלה בלי כל האיפור שלה.. יותר מעניין אותי!

juliron

New member
אבריל חמודה ולא משנה מה אומרים עליה

והנה! שתראי שהיא בדיוק כמונו תמונה שלה בלי איפור.

mandy

New member
אבריל היא

בת 17 (כמוני, לא ייאמן) אבל אין לי מושג מה הגובה שלה אם מישהו ראה TRL כשהיא הייתה שם- ראה כמה שהיא נמוכה אבל כל כך מדליקה!!!

speedy123

New member
אבריל ה-../images/Emo59.gif

יו אני חולה עליה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא בת 17 והייתה לה יום הולדת בספטמבר ה- 27... הגובה שלה 2´5" שאין לי מושג מה זה אומר... מידת נעליים 7 נולדה בנאפני,אונטריו קנדה. לאמא שלה קוראים ג´ודי ולאבא שלה ג´ון. יש לה אח קוראים לו מאט19 ואחות מישל בת 14. אם תרצו עוד משהו אז רק תגידו

למעלה