!!!!!AVRIL RULES!!!!!

plomphy

New member
מי שמנגן איתה לעומת זאת...

לכל החכמים למניהם

אפשר לקבל ממכם שמות (+תמונות אם יש לכם) של מפורסמות יפות בלי איפור .... תודה מראש, ריטה נ.ב. לא כמו מיליוני הזמרות שישנן היום אבריל לא מתביישת במראה האמיתי שלה בלי טונות האיפור ... היא הדוגמא שלי לעתיד ...

../images/Emo8.gif ../images/Emo6.gif

רואה? כ-ו-ל-ם שותקיםת משום מה לחוכמולוגים אין מה לומר יותר ... מוזר מאוד

הגובה שלה

אם אני לא טועה אז הגובה שלה אמור ליהיות בין 1.40 ל1.50 והיא ממש נמוכה! אבל אל תסתמכו על זה יותר מידי!

speedy123

New member
אבריל הפפצצצצהההה!!!!!!!!!!!!!

אני חולה עללליייה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לי את הדיסק כמובן!וכל השירים שלה מדהימים!!!!!!!היא פשוט בן אדם מקסים! היא עושה מה שבראש ולא שמה על כולם!הלוואי ואני הייתי כמוה.. אני בעקרון גם אוהבת את הסגנון לבוש כמו שלה ובמיוחד העניבה מטריפה אותי! יו חולה עליה והיא בטוח תמשיך להצליח! היא רק בת 17!ויש לה שירים הרבה יותר עמוקים משל ברינטני הזאת... בכלל לא ראיתי אף פעם זמרת כזאת מוכשרת.!!!!!!!!!!!!!!!!! היא רושמת שירים איך שהיא רוצה מתלבשת איך שהיא רוצה והכל כמו שהיא רוצה והיא לא עושה פוזות כמו בריטני מריה קארי וכל שאר ה*****האלה.!!!

Altryne

New member
סתם ילדה קטנה ומטומטמת

שלא מבינה מהחיים שלה..... נו אז מה אם יש לה קול יפה? אתם חושבים זה הקול שלה? אז אתם טועים ובגדול הקול הזה מוקלט באולפן והוא מוקלט מאות פעמים בשביל להוציא את המיטב כן כן מקליטים אותה המון המון פעמים ומשנים את הקול -אוקיי אז למה בהופאות הקול שלה דומה? כי היא לא שרה שמה זה למה אם ראיתם אותה בפרסי אם טי וי אז ראו חזק מאד שהיא לר שרה שם בטח פחדה לפשל או משהו ועוד מעצבן ביותר זה שהיא מנסה להבין דברים פוליטיים כמו המצב במזרח התיכון והיא אומרת שישראל הא מדינה לא מוסרים וכל הבולשיט הזה ~ראה כתבה בע"מ זה ועוד שהיא תנסה למנוע את הגעת הדיסק הבא שלה לישראל!!!!! זה הכי מעצבן יש לי מילים אחרונות להגיד עליה ילדה קטנה ומטומתמת שההורים שלה שילמו לה על הדיסק והיחצ"נים ועוד שהיא נראה מכוערת לגמרי בלי איפור ותאורה מתאימה ~ראה כתבה בע"מ זה טוב נמאס לי לכתוב אבל אני מקווה שהבנתם שלא כל הנוצץ זהב במקרה שלנו לא כל הנוצץ הוא אפילו אלומיניום חח

Altryne

New member
אה ושחכתי שתי דברים

1.היא קנדית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני צרי להגיד יותר?????????? שום דבר טוב לא יצא אף-פעם מקנדה כלום במיוחד לא הדבר הזה ועוד שכל מי שכתב/ה פה הודאות ענקיות על כמה הם/ן אוהבות אותה חבר´הץ,בדיקת מציאות אתם מתלהבים מכל דבר חדש ואופנתי אבל בלי להכנס לפרטים הקטנים והמלוכלכים תחשבו על זה ועל תעקבו אחרי משהו בעיניים עצומות רובכם יהודים למען השם יהודים תמיד נחשבו חכמים אתם מנסים להוכיח ההיפך או מה???

4667

New member
../images/Emo46.gif למה לקטול?!?!

מה היא עשתה לך ?! סופסוף יש זמרת אחת שלא כמו בריטני וכבר חייבים לקטול אותה ?! מאיפה אתה יודע שהקול שלה מוקלט בהופעות? מאיפה אתה יודע שהיא פחדה לפשל? מאיפה אתה יודע שההורים שילמו לה על הדיסק או מה שרשמת שם ?! מה בכלל יש לך נגדה?? לפני שאתה קוטל ככה בשניות זמרת חדשה תחשוב שאולי יש לאנשים טעם שונה משלך ואולי יותר טוב שלא תגיב אם זה מה שיש לך להגיד, גם אני יכול להגיד שמה שאתה שומע זה זבל, לכל אחד יש טעם שונה. ולא צריך לרדת על הזמר בגלל זה או להמציא עליו שקרים. אז זהו. ו-נ.ב היא שולטת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4667

New member
ודרך אגב

אני חדש פה, גיל, בן 17, חיפה. אייסי: 49981527

Altryne

New member
לי אישית היא לא עשתה כלום חוץ מ..

לפגוע בגאווה וכבוד לאומי של כולם אי אפשר להתעלם מהרעיון הזה והוא באמת היה איך אני יודע שהיא לא שרה בהופאות כי שמעתי הקלטה שלה עוד לפני שהיא בכלל הייתה מפורסמת ונגעלתי מאד!!! וזה שהיא לא שרה שהופאה הרי ראו את זה כשהיא הופיע על המרפסת הזאת בפרסי אם טי וי נו באמת את/ה עיוור? זה שהיא פחדה לפשל זאת רק השארה אבל היא לדעתי מאד נכונה ולשאלה הגודלה שנשאלה פה למה לקטול(הרי סוף סוף יש זמרת שלא כמו בריטני וכל האחרות) אז מה??? לא לקטול רק בגל שהיא לא דומה לכל האחרות אם כל האי אהדה שלי לבריטני ממנה לא שמעתי יציאות אנטי-ציוניות והשוואות לנאצים וזה לא קשור לטעם בכלל! אין לי בעיה עם הסגנון שלה הבעיה שלי היא איתה

סליחה?!?!?!?!

שום דב טוב לא יצא מקנדה?! אז´´ש !!! אלאניס מוריסט הקנדית היא אחת מהזמרות הכי איכותיות ומוכשרות שאני מכירה ...!!!

בעוש שנתיים אני יהיה כביכול

קנדית ואני מתכוונת מתישהו להתחיל בקריירה מוזיקלית משלי ... ובכלל מי אתה שאני בכלל אדבר איתך ...

למעלה