!!!!!AVRIL RULES!!!!!

זה לא ברור לך???

הירידות על בריטני הן מתוכננות.רעיון של אנשי יחסי הציבור שלה כדי לעשות לאבריל יחסי ציבור וכדי שכל הילדים ששונאים בריטני יגידו "וואו!איזה קולית אבריל,היא שונאות פופ!" ויקנו את הדיסקים שלה.אני רחוק מלאהוב את בריטני אבל לרדת על מישהו אחר כדי לעשות לעצמך יחסי ציבור זה אחד הדברים הכי מכוערים שאפשר לעשות. גם ה"בגדים המכוערים" שהיא לובשת הם במכוון כאלה.כדי לשדר "אני לא משקיעה בלבוש שלי".תאמיני לי שהסטייליסטים שלה חשבו שעות על התילבושת של הגופיה והעניבה.

אז אתה מנסה לומר...

שהיא בעצם בובה של המנהלים שלה ועושה מה שהם אומרים לה?

plomphy

New member
זה בערך מה שהוא ניסה לומר

שהיא סתם פוזרית. למרות שלדעתי לא המנהלים עושים את זה, אלא היא עושה את זה בכבודה ובעצמה..

A V I S

New member
יש לי רעיון

אולי תפתחו פורום לאבריל הזאת ותפסיקו לכתב על היצור הזה פה כי מי שלא אוהב את ישראל לא מגיע לו שיאהבו אותו ועוד גבר כמוה שחושבת שהיא יותר יפה מכולם אז אבריל חמודונת לכי שני את שנת החורף של ואל תקומי לעולם כי בחיים לא תהיה כמו בריטני,כריסטינה,מריה,קיילי ועוד..

ניתוח תופעת האבריל

מה שקורה איתה היום מאד מזכיר את מה שקרה עם בריטני לפני 3 שנים ועם הספייס גירלס לפני 6-7. על מה מדובר פה? 1.זמרת חדשה עם להיט ראשון קליט בצורה מדהימה(ובזה חייבים להודות גם שונאיה).מזכיר מאד מקרה בריטני והספייס גירלס. 2.מדובר על בחורה נמוכה(5.2 זה בערך 1.58 במטרים),ממוצעת מראה-לא היא לא מכוערת אבל כל יום רואים ברחוב 1000 כמוה,ולבנה כמו שלג(אפילו J-LO היא בעצם לא ממש לבנה) מה שמקל על ילדות קטנות להזדהות איתה.שוב,מזכיר מאד את בריטני והספייס(למרות ששם הייתה אחת שחורה). 3.אין ספק שמבחינה מוזקלית היא יותר מוכשרת מבריטני(טוב,זה לא קשה) אבל היא ממש לא משהו לספר עליו.ההשוואה לאלאניס היא במקרה הטוב בדיחה.מבחינת קול היא לא מתקרבת לזמרות טובות ובטח לא למאריה,וויטני וכריסטינה אגילרה. 4.יש לה אנשי יחסי ציבור חכמים שעלו על טריק גאוני(כזה שגם פינק עלתה עליו)-"שווק עצמך כאנטיתזה(ההיפך) מבריטני".יענו במקום לשחק אותה "ילדה טובה" תעשי פרצופים כועסים למצלמה ושחקי אותה פריקית וככה יחשבו שאתה ההיפך מכל מה שבריטני מייצגת.האמת?הן בדיוק אותו דבר.שתי בובות ברבי. 5.כמו בריטני יש לה עוד שלוש שנים גג להצליח.אז כל הילדות ימצאו תחביב חדש.

4667

New member
בעעעעע

תשמע, הניתוח שלך כל כך מעמיק שאני מעכשיו שונא אותה. בעע! תעשו טובה, בגלל כתבה מסכנה שמישהו כתב בוורד בעברית(!) כבר פתאום אומרים שהיא לא טובה ושהיא תופעה חולפת. וחוצמזה, כריסטינה אגילרה ומריה קארי? בדיוק כמו בריטני, רק עם קול יותר יפה. תעזבו כבר את הכתבה הזאת!!

BiLlAbOnG2

New member
אבי לפתוח עליה פורום בארץ

מי מכיר אותה רק האלה שחורשים על MTV מכירים אותה חצי מהילדים ששאלתי לא מכירים אותה אין לה מעריצים יש כאלה שאוהבים אותה אבל מעריצים ממש יש 4 ילדים וזהו

וסל

New member
אבריל היא גמדה נוראית

והיא בגובה 149 בערך ולא 158 כפי שנכתב!והיא ממש ממש לא מוכשרת ואין לה הרבה מעריצים.להשוות את אבריל לבריטני?אויייי תעשו לי טובה.בריטני פי אלף יותר יפה מפורסמת עשריה ומקורית! ואבריל סתם פריקית מגעילה שמחליטים בשבילה מה לעשות איך ומתי והיא רק הבובה המבצעת! אז אבריל-אנא ממך-עם הכסף שהרווחת מהאלבום המגעיל שלך,קני את נעלי העקב הגבוהים ביותר ותעופי איתם בחזרה למקום ממנו יצאת!ובדרך תעשי גם השתלת איי קיו!ממש לא יזיק לך!

Altryne

New member
אני פשוט חייב! להגיב פה

סליחה? בריטני? מקורית? למרות כל הסלידה שלי לאבריל אין להשוות אותה לבריטני! מקורית היא(בריטני) לא! 3 מלהיטיה באם טי וי היו עם כמעט אותה מוסיקה והמילים אותו דבר הדבר המקורי היחיד היה לה זה השיר על זה שהיא כבר לא ילדה והוא היה פשוט מזעזע ואני חוזר מקורית? בריטני? לא!!!!!

נכון!!!

יש לה לפחות איזה 3-4 שירים שהיא אומרת בהם שהיא כבר לא ילדה! לדעתי מה שקרה עם בריטני זה שההצלחה שלה עלתה לה לראש והיא נתנה לעצמה "מראה" חדש וחושפני יותר...תראו אותה עכשיו...פרשה...! אווריל נראה לי תחזיק יותר זמן מבריטני...!

the bra1n

New member
אנשים

כל הקטע עם אבריל מוגזם קצת, אתם לא חושבים? תשרשרו הכל לשרשור אחד, לא מלא! זה נמאס!

mayjen

New member
צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה כבר לא ניראה כמו פורום של - MTV אלא פורום של אבריל. אז אוקיי, היא מוכשרת וכל זה אבל יש עוד המון זמרים מוכשרים שאף אחד לא מתייחס אליהם

speedy123

New member
אבריל ../images/Emo59.gif

אוקיי אז דבר ראשון אני מקווה שיפתחו פורום של אבריל כי היא ממש אחלה! אה ומישהו אמר כאן שהעניבות והסגנון שהיא מתלבשת אף אחד לא היה הולך ככה אז.... ט-ע-ו-ת! אני מכירה מלא אנשים שמתלבשים ככה ועוד לפנייי שהיא נהייתה מפורסמת! אני בעצמי חשבתי על זה כמה פעמים ואני חושבת שאני יתחיל לעשות גם מה שבא לי ולא מה שכולם חושבים שכדאי לעשות! AVRIL LAVIGNE פצצצההה

ברודי

New member
קצת באיחור :/

אווריל היא ה-מלכה אני עכשיו מתחילה לגרום לכל מי שאני רואה להידבק למוזיקה שלה. (חברות שלי קצת כבדות במוזיקה) סוף כל סוף רוקרסטית שלא שמה ז** על אפ´חד!! לא עוד בריטני ספירס שמשחקת אותה תמימה וכשהיא מגיעה לגיל 20 מתחילה להוציא את כל התסכולים שהיא שמרה. קודם כל הדיסק שלה אחד אחרי השני מעולה, לכל שיר יש אמירה ז"א רואים שמשהוא מפריע לה והיא מנסה לומר אותו. (בניגוד לכמה אופס אי דיד איט אגיינים...) Anything But Ordinary שיר מדהים ונכון שהוא לכיוון הפופי אבל עדיין, אווריל זה ה-דבר הבא!
ולמנהל הפורום- אני מבינה שזה מציק כשפותחים שירשור ומתחילים לשים בוק רק של זמר אחד או להקה, ובאמת שבתחילת השירשור הזה ממש הציפו עם תמונות אבל בכל זאת הטענה שכל הודעה שתיכתב בהקשר לאווריל תימחק דיי יומרנית מכיוון שאתה לא יכול לשלוט ברוח הפורום, רק לנווט! *נקודה למחשבה*.

rotemami

New member
../images/Emo141.gif|היי לירונוש מאמי../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

מה המצב מאמי?! הכל טוף?! רק רציתי להגיד לך שאת צודקת במאה אחוז!!!!!!!!!!!! ושאני מתה עלייך!!! אז ביי בנתיים...:) על החתום -rotemami:)-

rotemami

New member
שכחתי משהו חשוב../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

שכחתי להגיד ש.... אבריל פצצה שולטתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
ולדעתי היא הדבר הבא היא שמה את בריטני ואת כולן בכיס הקטן שלה!!! ו....זהו! חולה עלייך לירונושקה! ממני רותם
צ´או

למעלה