!!!!!AVRIL RULES!!!!!

לא רונה´לה !! ../images/Emo24.gif

התכוונתי לחוכמולוג שאמר את הבולשיט על המוזיקה שיצאה מקנדה ...

Altryne

New member
אני מצטער על התגובה המאוחרת

אבל אלניס מוריסט? זאת התשובה שלך ל"שום דבר טוב לא יצא מקנדה"? אני כשראיתי את זה פשוט נפלתי על הרצפה.... דבר טוב! דבר טוב זה לא אלאניס מוריסט אם היית אומרת לי סלין דיון הייתי בכלל מתאבד

speedy123

New member
יו אתה כל כך קשה קליטה או מה!!!?

השטויות האלה שהיא אמרה משהו נורא על יהודים זה הכל בולשיט!!!!!!!!!!!! הריי מסתובבת כאן כתבה שבטח מישהו הכין תוך 5 דקות בוורד ותאמינו לי זה לא בעיה!!!!!!! איך אתה מאמין לכל דבר! הריי גם על שאקירה אמרו את זה והמסקנה הזאת בכלל לא אמרה כלום! תפסיק להשמיץ אותה סתם ככה בלי שאתה יודע בוודאות מה היא אמרה או עשתה! וחוץ מזה בקשר לזה שמקליטים אותה מלא פעמים והיא לא שרה בהופעות אז יש לי חדשות בשבילך! ב-ו-ל-ש-י-ט!!!!!!!! ראיתי הופעה שלה(הורדתי מהאינטרנט) וראו שהיא שרה !!! והכל שלה היה מצוין ! ולמה אתה חושב שאין לה ריקודים מפגרים כממו לכל השאר ...אולי בגלל שהיא שרה והיא רוצה שישמעו את הכל שלה ברור ויפה ולא שהיא מתנשפת מרוב תנועות מסובכות! היא זמרת מאוד מוכשרת ואתה לא יכול סתם לבוא ולהפיל עליה דברים שאתה בכלל לא יודע שום דבר עליהם! היא זמרת חדשה והדיסק שלה שבר את השיא של מדונה(או משהו כזה אני לא זוכרת איפה שמעתי)!!! היא תצליח יותר מכל שאר החרטה שאתה שומע אותו וזה בטוח! מוזיקה זה עיניין של טעם . ועל טעם וריח אין מה להתווכיח!!!!! הטעם שלי זה אבריל! ואני חולה עליה אז בבקשה תחשוב פעמיים לפנייי שאתה משמיץ אותה ומתחיל לכתוב סתם בולשיט! ביי ואל תשכח AVRIL LAVIGNE שולטת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BiLlAbOnG2

New member
נכון בהופעות שלה לא מקליטים אותה

היא שרה בחי והקול שלה ממש אבל ממש דוחה עדיף כבר להקליט כמו שכל האחרים עושים ולא לשמוע כזה קול מזוויע

mandy

New member
אבל היא בת 17

כמוני...! ודי כבר לקטול אותה! אני בטוחה שאתם שרים יותר יפה NOT!!!!!!!!!!!!!!!

דעתי הנושא../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif

אבריל....היא נראת מאוד חמודה ופריקית מגניבה כזאת.... קל נורא להתחבר ל"קטע" שלה כי היא פריקית סקייטרית מגניבה כזאת היא נורא באופנה כי סקייטבורד זה נורא מגניב והמראה הפריקי שלה גם די באופנה.... אבל...! זה הכל סטיגמה שהדביקו לה המפיקים שלה
בקשר לקול שלה אין לי מה להגיד.. אז בקיצר הדבקו לה סטיגמה של סקייטרית פריקית חמודה מגניבה כזאת...ואני חושבת שלפני שהיא הפכה למפורסמת היא נראתה כמוני (או שלא) וכמו כל בן אדם שהולך ברחוב בדיוק כמו בריטני לפני שהיא הפכה להיות ה"סמל מין"[?] שהיא כנ´´ל כריסטינה וכל הזמרות הבלונדיניות למינהם...

juliron

New member
דבר ראשון...

תלמד לרשום מטומטמת ואז תתחיל לדבר!... אל תרשום דברים אלא אם יש לך בסיס בשביל להוכיח אותם! אי אפשר להסתמך על "כתבה" שמישהו עשה במחשב אוקיי?! אז לפני שתתחיל להגיד עליה משהו רק תדע דבר אחד ואל תשכח אותו! AVRIL RULES!!!

rotemami

New member
מה הוא אומר?!

לירון מה את בכלל מתייחסת למה שהוא אומר הוא סתם מזבל בשכל! בעלק ילדה מטומטמת... קודם כל תביא הוכחות ואחרי זה תדבר! לירונוש חולה עלייך! -rotemami:)-

MiCroZiP

New member
מדהימה. פשוט מדהימה.

אבריל לאבין פשוט מדהימה! ולמה? כי אין לה את כל הפרחיות של בריטני ספירס וכריסטינה אגילרה (מי זאת שוב?..) ואין לה את הקליפים הכי שווים והכי מושקעים...והיא לא מנסה להרשים בריקודים סקסיים בקליפים שלה ובכלל השירים שלה מדהימים...הורדתי את כולם וכנראה שאני יקנה את הדיסק המקורי...היא פשוט מדהימה...אני לא יודע איך לתאר את זה....היא זורמת ולא לוקחת ברצינות דברים..היא לא הולכת להיות למכת הפופ או הרוק הבאה אלא אחת שפשוט שומעים את השם שלה ולא צורחים "אההה אבריל לאבין איזה פצצה" אלא עולה חיוך על הפנים ומיד יש מצב רוח טוב...זה לפחות מה שקורה לי.... טוב אז אני פה חדש למרות שהסתובבתי פה הרבה....אבל הייתי חייב לציין את העובדה שהיא פשוט מדהימה ושפשוט התאהבתי בה מבחינת האופי והזרימה שלה... אני ראיתי שהנושא של אבריל פה נטחן אבל הייתי פשוט חייב לציין את מה שכתבתי עכשיו....רוצו להוריד או לקנות את האלבום שלה...תאמינו לי תהנו מכל שיר...

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

100% !!!!

אוי ואבוי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo5.gif

כמה שירשורים כאלה כבר ניפתחו
גאד זה מתחיל לעצבן
ולא שיש לי בעיה איתה או משו אבל נפתחו כבר איזה חמש שירשורים כאלה בכמה ימים שהפורום פועל
אני שמחה שאתה אוהב אותה והכל ותהנה עם הדיסק שלה אבל בבקשה תשרשר

the bra1n

New member
בדיוק

תשברו את השיא של פורום רעיונות מטורפים, למה לא?

יש שירשור תמונות ענק שלה....

למעלה
(אחרי שאני אשגר ת´הודעה הוא כבר לא יהיה למעלה אז
) אז אני מציעה לשרשר את ההודעה הזאת למעלה (למטה
)

MiCroZiP

New member
איזה שטויות!...

אתה באמת חושב שהיא הייתה אומרת את זה? ממש לא נראה לי..... זה דבר שאפשר לעשות בפאוור פוינט בדקה...רואים שזה המצאה גם לפי הסגנון כתיבה הזה......מגזינים שמכבדים את עצמם ממש לא היו כותבים כתבה כזאת...אולי הם היו מציינים שזו מין שמועה ושלא יודעים אם באמת היא אמרה את זה אבל שם פשוט משמיצים אותה בלי הרף.... בטח אחד מתוסכל שלא אהב את הדיסק שלה (איך אפשר לא לאהוב אותו?) החליט להעליל עליה..... אבל מצד שני! אם היא באמת אמרה משהו שמתקרב לזה אני לוקח בחזרה את כל מה שכתבתי פה למעלה.... (למרות שבינתיים אני ממש לא חושב שהיא אמרה כזה דבר...)

כמה נקודות לציון:

קודם כל אם הייתי צריכה לדרג את אבריל מ-1(הכי נמוך) עד 10(הכי גבוהה) הייתי נותנת-5 מהסיבות הבאות: 1. היא הרויחה את התהילה שלה מאוד היושר והיא זמרת מעולה! 2. היא ממש מוזרה כי היא לא רוצה שיחשבו שהיא נערת פופ אלא נערת רוק וזה לא ממש נכון למרות שיש בשירים שלה אלמנטים של רוק כמו גיטרות חשמליות ותופים אבל זה ממש מזכיר פופ! 3.באמת כל-הכבוד לה שהיא לא בקטע של "פוזות למצלמה". 4. אם היא לובשת את הבגדים שלה מהבית כשהיא בהופעה- זה ממש מפחיד: מה זה העניבות האלה, מה זה החזיות השחורות מתחת לחולצות הלבנות? שמישהו יצמיד לה סטייליסטית דחווווף! אז זהו אתם בתך רואים שהדעות שלי מחולקות וביגלל זה נתתי לה ציון באמצע! אבל עדיין היא מקסימה! (רק חבל שהיא בקטע של לרדת על בריטני- היא הרבה יותר טובה מהקטע של ירידות אז למה צריך את זה?)

למעלה