Beauty
the Beast

Blade Of Fire

New member
סליחה, אבל אתה חייב להודות

שHIM הרבה יותר טובים מלינקין פארק או MCR או פאניק אט דה דיסקו... ולא משנה כמה אתה חושב שHIM גרועים, הם גרועים יותר...

פאניק מחורבנים ממש.. אבל אני לא מודה בזה

כי HIM עושים מוזיקה שמשעממת אותי, ובאף זמן בחיים שלי לא סבלתי יותר מדבר או שניים. לינקין פארק לעומת זאת, להקה שאהבתי ממש בכיתה ז', ועדיין במצב רוח מסויים כיף לשמוע את השירים שלהם. MCR זה גם חרא של מוזיקה, אני שונא את הלהקה הזו.. מה שכן, השיר וולקאם טו דה בלאק פרייד - יש לו פזמון אדיר, כל שאר השיר חרא.

Super Alonit

New member
בואנה, לינקין פארק היו המפנה שלי לתוך עולם

המטאל, הם נוסטלגיית ילדות (כיתה ח' וזה...)

Brombit

New member
אני מניחה שאני שוב אתחיל עם הקנאה... ../images/Emo115.gif

אני כמובן הייתי בבית אתמול. אין לי חברים טובים שאני יכולה באמת להנות להיות אתם במדורה ואז אני קוראת את מה שאתם כותבים על זה שהיה לכם ממש כיף, ואני מקנאה -למרות שאני דוקא לא חושבת "למה אני לא הייתי במדורה?" או אפילו לא "למה אין לי חברים?"- סתם הרגשה כזאת שלאחרים היה כיף ולי לא...

Super Alonit

New member
ל"ג הבא בובה:]

חוצמזה, אני לא מי-יודע-מה נהנתי.
היית אומרת, אצלנו אנשים חדשים תמיד מתקבלים בברכה:) וחוצמזה כדאי לך, יש לנו המון בשר

blacknwhite

New member
../images/Emo24.gif

גם להיות בבית זה לא תמיד שווה בהכרח לזה שלא יהיה לך כיף, ואפילו ההפך... אם שיבת בבית עם סרט טוב, מוזיקה טובה, ספר טוב, משחק מחשב טוב אנאערף, אז היה לך ערב נפלא ונהנית וזה מה שחשוב!
והאמת ששנה באה אין לי מושג מה אני אעשה... אז תמיד אפשר לקבוע משהו

en li shem 7

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo201.gif

תתנחמי בזה שלי לא היה מי-יודע-מה כיף...שתיתי פולים ועכשיו כלכך כואב לי הראש הקאתי מאה פעם ואמרתי דברים כלכך טיפשיים
עדיף להיות לבד ובודד מאשר עם אנשים מסביבך ובודד... צרת רבים חצי נחמה

אלאנקה

New member
../images/Emo201.gif

גם בית זה טוב, ול"ג בעומר זה לא הכיף היחיד שאפשר לעשות. את יכולה לצאת סתם עם חברות, ואם את אומרת שאין לך "חברים טובים" אז פשוט תנסי להתחיל להסתובב עם אנשים, ולראות עם מי את הכי מסתדרת:)

danduuu

New member
ל"ג בעומר היה מדהים!!! הכי מדהים שיש../images/Emo99.gif

מי לא יחשוב שחוף פרטי בכנרת, לבד לבד לבד רק עם החברים הכי קרובים, עם אוהלים ושק"שים, זה לא כיף?! היה כ"כ מדהים. הנוף היה לא יאומן. היה שקט. היו אנשים מדהימים
[שאחת מהחברות שלי, שכנעתי אותה להצטרף לפורום והיא אמרה שהיא תעשה את זה
והיא כוסית
אתם תאהבו אותה
] אפילו נהניתי מהמוזיקה שזה מוזר, למרות שהיה רק מוזיקה שחורה וכאלו
בלילה היו לי התקפות צחוק לא נורמליות, נו כרגיל
ומרוב שצחקתי באתי ביציאה "נקרע לי החוט של הלסת"
אין לי מושג מה אמרתי באותו רגע.
בקיצור, היה מדהים והלוואי וכולכם הייתם שם גם
הייתם נהנים כ"כ

Super Alonit

New member
כוסית? אז היא מוזמנת../images/Emo6.gif

סתם נו, את מספיק כוסית כדי לפצות על אנשים מכוערים שמצטרפים לפורום
(למרות שאין כאלו אצלנו
) שמחה שנהנית בובה! אולי מתישהו סתם נפגש ככה כל הפורום איזה ערב למדורה על חוף ים? נשמע ממש כיף:]

למעלה