ראשון!!!! (אפילו אם חלקי)
נניח שזה הישג להתגאות בו.
אתה רוצה להגיד לי שיש עוד 7 אחרים כמוך???
גם אני הייתי מתכחשת לזה במקומך.
ארץ שממש בא לך לבקר בה: לבקר בה שוב - ניו-זילנד
לבקר בה לראשונה - יפן
(אבל ביקור קצר כזה של 12 שעות, כי אין לי באמת חשק לחו"ל)
אף אחת לא נשמעת לי כמו מקום שהייתי רוצה לבקר בו. למה דווקא הן?
סדרות החודש:
Hacks
Lost Boys and Fairies
Eric
The Boys
בית הדרקון
Scavangers Reign
Wolf Like Me
וואו זה חודש טלוויזיוני מוצלח
אין לנו שום סדרה משותפת. אני אעמיד פנים שאני מופתעת.
שם: לונה3
ארץ שממש בא לך לבקר בה: ישראל במימד מקביל שהכל טוב בו
עזבי מימד מקביל. קחי אותי לישראל של שנות ה-50. אפילו מוכנה לייבש ביצות. נשמע לי כיף.
שיר החודש:
החודש הייתי מאוד בעניין של מוזיקה עברית שקטה ובעיקר ישנה.
ואח"כ הכי הרבה עם מישהו הולך תמיד איתי - עפרה חזה
לא מכירה את השנים החדשים ששמת וגם פחות התחברתי (קולות גבריים פחות מעניינים אותי) אבל עפרה חזה זה שלמות
זה מזכיר לי שבשבוע שעבר כשאני וסהר הטרלנו את אלכסה וביקשנו ממנה שתנגן שירים של אמנים ישראליים והיא נכשלה. בסוף התייאשתי ואמרה לה שתנגן עפרה חזה (במבטא אמריקאי) והיא הבינה אותי ואז התנגנו איזה כמה שירים והשותפה שלי בדיוק נכנסה הביתה. עדין הייתי עם סהר בטלפון והיא שאלה אותי מה זה השירים האלה אז עניתי לה "זו אמא של סהר שרה" והיא כזה "מה באמת?? יש לסהר אמא מפורסמת??" ואני כזה "כן בטח. איזה קול יפה יש לה, נכון?" לשניה אחת היא לא פקפקה בזה ואז פתאום היא כזה "אהה, אז בגלל זה סהר מרשה לעצמו לא לעבוד. כי יש לו אמא מפורסמת שמשלמת על הכל!" (סהר הפרזיט הזה מובטל כבר שנה+) ואז התחלף שיר והתנגן איזה דואט של עפרה חזה וזוהר ארגוב והחלטתי שזה דאבל דאון או כלום ואז אני כזה "את יודעת, זה אבא של סהר!"
אם לא הייתי נקרעת מצחוק תוך כדי, היא לגמרי הייתה מאמינה לזה. כי גם אז היא לא הייתה לגמרי בטוחה שאני משקרת ורק אמרה "מה הסיכוי שיש לו 2 הורים מפורסמים?!" ואני כזה "לא אמרתי שאבא שלו גם מפורסם. הוא סתם שר עם אמא שלו בשיר הזה..." הצלחתי לשמור על פרצוף רציני לשלוש שניות בדיוק עד שנקרעתי מצחוק ואז היא כזה, "די את עובדת עליי, נכון. זה לא אבא שלו באמת...?"
קיצר אנחנו כבר שבוע אחרי והיא עדין מאמינה שעפרה חזה זו אמא של סהר
דמות החודש: ג'ק או'ניל
זוג או זוגות החודש: קרטר ואו'ניל (לפחות בראש שלי)
אני רוצה להתלונן על זה שניק כל הזמן צעק עליי שאני כותבת פ'ין ונראה שאין לו שום בעיה עם זה שאת כותבת או'ניל. שניהם לא תקינים בעברית באותה המידה
סופר גיבור החודש: נגיד טילק (הוא סוג של, במיוחד בפרק שהוא שוכר דירה)
הסימון של הספוילר זה כדי שמי שלא צופה בסדרה לא יספויילר. אני יכולה להרגיע אותך שאין שום דבר מספיילר במה שרשמת
אפילו לא קצת
ספר החודש: ארנבים (אני בערך באמצע)
מתה לדעת איך ראית כותרת של ספר בשם ארנבים וחשבת לעצמך שזה משהו שאת מעוניינת לקרוא. לייק, מה..?
ציטוט החודש: אין שום כנען, כנען היא בלב
כנען יכולה להיות גם במקרר אם את ממש רוצה.
(הוספתי) סיפור החודש: אני חושבת שאכלתי תולעת מתה. לא נוגעת יותר באדממה בחיים. THE END
אוי בעעעעעעעע
באיזה מסעדה היית רוצה לאכול? תקציב זה לא בעיה וזאת לא חייבת להיות מסעדה אמיתית: זה לא בדיוק מסעדה, אבל הייתי רוצה באולם האוכל של הוגוורטס.
אני לא זוכרת הרבה מהספר הראשון שקראתי ומהקצת שראיתי מהסרטים אבל לא זכור לי שהיה בחדר אוכל הזה איזה משהו טעים. להיפך זה נשמע כמו מקום שאוכלים בו שיקויים עם נחשים. אבל נו אחרי שאכלת תולעת מה זה כבר נחש בשבילך...
מה תעדיפו, מסע בזמן , או מסע בין מימדים מקבילים? (אם תיסעו בזמן, אתם יכולים לשנות דברים) בחירה קשה, במיוחד שאני לא יודעת מה יש במימדים המקבילים האלה. אני אבחר מסע בזמן, ולעתיד הרחוק.
נראה לי שיקום מקביל היה מעניין אותי רק אם הייתה איזו החלטה גורלית שעשיתי בעבר שאני ממש מתחרטת עליה עד היום כדי לראות איך החיים שלי היו נראים אחרת. ואין באמת משהו כזה
איך אתם אוהבים את החביתה שלכם? עשבי תיבול + בצל, וליד זה קפה וקרואסון.
את רואה למה זה היה מבלבל. רשמת "ליד זה" למה שהקרואסון יהיה ליד אם את רוצה את החביתה בתוכו?
גבינה(לא חייב צהובה) אהובה: יש גבינה צהובה טבעונית שאני אוהבת לשים בסנדוויץ, אבל שכחתי את השם שלה.
זה בסדר. אם היא טבעונית היא במילא לא טעימה אז לא חשוב.
שאלה שאתם רוצים שישאלו אותכם: האם את רוצה להיות המלווה שלי בטארדיס?
ואם דוקטור שאת לא אוהבת היה שואל אותך את זה, מה הייתה התשובה שלך?
ואם בא לכם לחלוק עוד משהו, אני לא אעצור בעדכם...
2M likes, 5,809 comments - jackdoesskits_official on May 10, 2024: "Its like no one has ever seen them before #funny #joke #whenyoureonarpadtrip #cows #relatable #roadtrip".
www.instagram.com
וואי זה כמו הדבילים האלה מה-NSA של האישה הטובה שכל פעם היו שולחים אחד לשני סרטונים של עיזים ואז מתחילים במקהלת מהעעהעהעהעהההה