Dead Boy's Poam- עריכה מחודשת.

Amir Noy

New member
אממ

מה רק בקוקין? אם היית אצלי בתיכון... זה היה ככה: אני:קוקאין? קארין:כן? כל השאר הילדים:איפה קוקאים? איפה? איפה? קארין:אני כאן חברה..תרגעו... D:

נכון../images/Emo45.gif

תראו אותי..נתתי לחברות להמציא לי שמות ועכשיו קוראים לי קוקאין,קוק ועוד כמה כינויים מוזרים

LadySilkworm

New member
האיכות של המצלמה לא טובה XD

ואגב, קראתי שכתבת 20 דולר למצלמה, ו20 דולר זה לא בדיוק זול.. :)

Amir Noy

New member
חחחח...

סונטה D: אם כבר.. אז תעשה גם...בלאק שיפ..וולאף אנד רייבן D:

יודע את בלאק שיפ, יודע את ווף&רייבן

יודע בערך את קינגדום אבל לא ניגנתי אותו שנים, אני חלוד. בליינד דווקא את פליי אני לא יודע, אבל כן יודע שניים אחרים. סטראט' גם, אני יודע 3 אחרים מאלו שרשמת. של נייטוויש אני יודע מלא אחרים, ווישמאסטר, אובר דה הילס, וונדרלאסט, דברים רגילים יחסית, אה, גם קרואונלס
ודיפ סיילנט קומפליט. סימפוני קשים לי מדי:\ אבל אני יודע לנגן את הסולואים בof sins and shadows די טוב, כאילו, שניים מתוך ה3.

וואוו,אתה יודע יותר מדי../images/Emo11.gif

חחח סתם.. זה יהיה חצוף אם אני אבקש משהו של בליינד?

אני יודע את mirror mirror ואת

another holy war. ועוד הוצאתי את הסולו של the edge משמיעה!!!!! איך התלהבתי, יאללה כזה סולו ענק:)

../images/Emo2.gif

הסולו מ-The Edge משמיעה בלבד?
לא נכון! שאני אבין,אתה גאון או משהו? Mirror Mirror אחד הטובים שלהם
Another Holy War פחות אוהבת אבל הוא גם טוב:)

אכן רק משמיעה, ישבתי וניגנתי משהו ש

הלחתי ללהקה שלנו, ואז התיישב לי בדיוק שזה הסולם של השיר, וכל השאר זה רק האוזן, חצי שעה וידעתי לנגן את הסולו. גאון? ממש לא, אבל 3 שנים עושות את שלהן. מירור מירור - מדהים, אנד'ר הולי וור גם שיר בנזונה.

אתה מנגן גם בלהקה?

מגניב!
..זה סולו גאוני! ידעת לנגן ת'סולו תוך חצי?וואוו..
.. אז אתה מנגן 3 שנים?נייס..הן בטוח עשו את שלהן אם הצלחת לנגן ת'סולו הזה תוך חצי שעה
ישר כוח!

בthe edge? זה באמת לא סולו קשה כ"כ.

יש בו חלק אחד קשה אבל הוא חוזר על עצמו אז זה לא הכי קשה, הבעייה זה שהאיצבוע שלו מעצבן נורא. ותודה
וכן, יש לי להקה, כרגע אנחנו מחפשים סולן ובסיסט.. וכן, זה סולו בנזונה!

למעלה