EMA Inter Act: Tokio Hotel!!!!!!!!!!!!

MaaYanUshM1

New member
ברור...כל הראסטות של טום היו ספוגות מים!!!

עכשיו סוף סוף יש להן מטרה....[חוץ מלהיות סקסיות- אוח נדבקתי ממכם]....=>לספוג את המים לפני שהם יגיעו לגופו הצנום של טומיטום!

נועמייי

New member
אומייגאד דור את צודקת!!

איך לא עשו קלוזאפ על טום?!?!?!?! טוב קיצר היה מושלם :)

dorkiflitz

New member
אההה כתבתי על הקטע הזה בהודעה בתפוז מחק לי..

גמאני חשבתי על זה! כאילו. זה נשמע לייב והכל.. ותמיד אמרו לי שמים וחשמל לא מסתדרים ביחד. XD סתם נו.. אני גם לא הבנתי ואני בדילמה קשה לגבי זה XD

Rukia nik

New member
זה היה טקס מהמם!!!!

אני הייתי בשוק טוטאלי, כ"כ שמחתי מרוב התרגשות אפילו התחלתי לרעוד! כ"כ הגיע להם, הם היו מאושרים כ"כ!

tsofa

New member
ליללה טווב ככולםםםם :| אני פרשתתי XD

מתתה מעייפפוות !

Be My Escape

New member
אני היחידה שנקרעה מצחוק בהופעה שלהם?

זה היה נורא מבדר הקטע של המיםXDDDD אני רואה את ואומרת לאחותי [תוך כדי צחוק היסטרי] :"מה?!אבל ביל השקיע שעות בפן!לא חבל להרוס?!" ובאמת מגיע להם לזכות:) הם דיברו אנגלית

dorkiflitz

New member
את האמתץ שהתפקעתי מצחוק כשראיתי את ביל XD

אבל לא היה לי נעים.. XD

Rukia nik

New member
חח..גמאני קצת צחקתי בקטע שירד עליו "גשם"

זה לא גשם זה מבול, פשוט לקחו דלי ושפכו עליהם?
אבל מסכן גם הפן גם הבגדים גם האיפור, הוא היה נראה כמו כלבלב רטוב. 3=

YuviR

New member
המים. המים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני. עדיין. בשוק. איזו הופעה הם נתנו. איך ביל שר. מדהים. והמים!!!!!!! (לא יכולתי לצרוח כשהם ניצחו, אז פשוט מן ישבתי עם הברכיים מקופלות לחזה והתנדנדתי כזה וצווחתי לעצמי)

florgirl20

New member
ההופעה הכי טובה שהיתה אי פעם!!!!!!!!!!!!!!!!!

המים כ"כ הוסיפו DDDDDD: מסכן גוסטי בקושי ראה מה הוא עושה >< ובילללללל דיבר באנגלית כ"כ יפה ,בטח הוא התאמן על זה שבועות!!!!!!!! וקצת מבאס שהם לא זכו בלהקת השנה.. אבל תמיד יש את שנה הבאה! D; גררר בהחלט השאיר טעם של עודדד ><

Eden10025

New member
ממ..לפי דעתי-ואווווווווו

קודם כל,הטקס היה מדהים,כ"כ מושקע,מכובד,המקום היה מדהים,מקום ענקי,מלא קהל ורואים שהטקס זה בין הכי נחשבים בעולם. בקשר להופעות החיות-הן היו משממש טובות,הכי אהבתי את של הפוופייטרס,מייכמייקל רומאנס ושל ט"ה(כמובן,הם היו מדהימים-כמו תמיד). בקשר לזכיות-אני חושבת שבאמת לט"ה היה מגיע לזכות,הם באמת בקשר עם המעריצים שלהם וראו שזה עשה להם את היום,הם ממש התרגשו וכמו שאמרתם,לביל היו דמעות בעיינים.והוא דיבר אנגלית,אז זה כבר טוב.=] אני אישית לא אוהבת את האיימי הזאתי..ובהופעה שלה זה היה נראה כאילו היא על סמים.:-O ולדעתי אבריל לאוין זכתה ביותר מדי דברים,אבל שיהיה לה בכייף. ובקשר ללהקת השנה-אני חושבת שזה מסובך לבחור,באמת שכל הלהקות שהתמודדו היו מצויינות,שמחתי בשביל לינקין פארק,אבל התאכזבתי בשביל ט"ה.אבל אחרי הכל,אני חושבת שהבנים יצאו משם עם ההרגשה הכי מדהימה שיש.הם זכו בטקס ב י נ ל א ו מ י ! לא נראה לי שיש הרגשה יותר טובה מכזה דבר..איפה הם היו לפני שנתיים ואיפה היום.מטורף...מגיע להם! לסיכום-היה מדהים!

MaaYanUshM1

New member
אממ לא מסכימה עם הכל...

בקשר לטקס- הטקס אומנם היה מושקע מבחינת תפאורה והופעות חיות...אבל ההנחייה של סנופ דוג הייתה מטומטמת על סף הפתאטית!!! הוא כזה טיפש..וראו שהוא ניתקע מלא פעמים בהנחייה...מזל שהיה את הסולן של הפו פייטרס שעזר לו..הוא תותח..הוא זרם וראו שהטקסט לא היה כתוב לו..הוא נהנה מההנחייה עצמה!! סנופ דוג היה תקוע בפוזה של הראפר וניסה לעשות פוזה על הגרמנים במינכן מה שממש לא עבד... עוד כמה דברים שראיתי בטקס: א- באיזה קטע מסויים הוא אמר לקהל לחזור אחריו..ואז הוא אמר איזה משפט...והקהל עשה רעש כזה דיבורים ולא התייחס אליו...ואז הוא אמר משהו כמו "היי...אתם איתי?!" חחחח פאקינג מטומטם!! לא הצליח להשתלט על הקהל...בקטעים שלו הקהל עשה רעש והשתעמם....והוא לא הבין שהם לא מבינים אנגלית כל כך שוטפת ומהירה...וביוחד לא במבטא מהגטו של ארה"ב!!! ב- ואת זה בטח כולם ראו=> היה את הקטע שהוא דיבר עם נלי פורטאדו וההיא הייתה שקועה בשיחת חולין עם הלהקה...עד שהוא קרא לה כזה ואמר משהו כמו "היי דברי אליי ילדה"...ורק אז היא כולה נזכרה בו... בוא היה ממש בלתי נוכח בהנחייה שלו...משש מעפן!! בוא נגיד שג'סטין אוכל אותו בלי מלח! (שנה שעברה) לטוקיו הוטל בהחלט הגיע את הפרס שהיא זכתה בו ולדעתי גם את להקת השנה וזה לא בגלל שהם להקה יותר מצליחה מלינקין פארק (כי לינקין פארק הרבה יותר מוכרים ברחבי העולם)...אלא בגלל שהלהקה הזאת כל כך התפרסה וצברה קהל מעריצים רב ב-א-י-ר-ו-פ-ה בשנה ומשהו האחרונות! לדעתי הפרס הספציפי הזה בהקשר הזה הגיע להם.. הטקס היה טוב בגלל ההופעות החיות (חלקן...של אבריל היה פשוט מביך..וכן..היא זכתה ביותר מידי פרסים) ושאר הבלה בלה היה איום כמעט כמו טקס סיום בבית ספר בדימונה (וסורי אם יש פה דימונאים:) ).....

Eden10025

New member
את כ"כ צודקת לבקשר סנופ דוג,

הוא חתיכת אידיוט,אני ממש שונאת אותו. חבל שהסולן של הפוופייטרס לא הנחה כל הערב,הוא היה הרבה יותר טוב.

יש סופ"ש של הזוכים. יודעים מזה אומר

טוקיו יופיעו! בטח עם מונסון ורדי סט גו. כל הסופ"ש.

למעלה