EMA Inter Act: Tokio Hotel!!!!!!!!!!!!

crazysapir

New member
הדעה שלי על ההופעה../images/Emo13.gif

ביל- זז יותר מידי[פשוט צעקתי למסך ביל תנוחחח!!] הוא כל שנהי סידר תאוזניה, כנראה שלא סידרו לו טוב או משו כזה.. שמעו שהקול שלו חולה קצת, לביל יש יכולות שירה יותר גדולות. טום- אני חייבת להגיד שפעם ראשונה אני מתגאה בו כגיטריסט[אל תאכלו אותיD:] , הוא ניגן בצורה מעולה,איך שהוא ניגן הכוונה ההופעה והכל.... גוסטב-תותח זהו זה מה שיש לי להגיד על גוסטב!ללא ספק המתופף הכי טוב! גיאורג- די לא! הוא קרע אותי עם השיערXDD שהיה תמים האמתי על בסיסטים אין הרבה מה לכתוב . ~בלי עין הרע~ ><

Shir Kaulitz

New member
אאאאאאאעאעאעעאעאע ../images/Emo70.gif

איייזה מדהימיםם !! שיואו איזה חמודיי בילל ,,,,,
גמאתם ראיתם שהיו לו דמעות בעייניםם ?! אייךך ראו שהם התרגשווו : ]]

../images/Emo93.gif הטקס כבר היה?! ../images/Emo122.gif

בזמנו הטקס תמיד התקיים באמצע נובמבר, ולכן לא מיהרתי לבדוק מתי הוא ישודר... נו טוב, נראה את השידור החוזר בימים הקרובים.
וכמובן מזל טוב לבנים

אני יודעת, אבל סביר להניח שלא אוכל היום.

לכן אמרתי בימים הקרובים. אבל תודה בכל אופן!! ^^

טוב, ראיתי עכשיו.

בגדול: סך הכל הייתה השקעה הפקתית מטורפת ברמות אבסורדיות בהופעות של כל (?) האמנים שהופיעו, שחלקם נתנו שואו טוב ומעלה מכך וחלקם הרבה פחות. כבר הרבה זמן שלא צפיתי בטקס הזה וזה של השנה באמת שונה מאוד מאיך שזכרתי את קודמיו. עם זאת לצערי היו בו המתכונות הקבועות של בדיחות מנחים גרועות ודביליות וכמות מוזגמת של הפסקות פרסומות, אך כמובן שהיו בו את הרגעים ששווים את כל זה.
התחלתי לצפות קצת לפני שהלהקה זכתה בפרס, שבאמת הגיע להם.
העובדה שהם שיבצו את ישראל בסיבוב ההופעות שלהם בעקבות עצומת מעריצים מספיקה לבדה כדי להעניק להם את הפרס. וההופעה שלהם בטקס... מצויינת!
אהבתי גם את ההופעה של מיקה, שגם עליו ראו שהוא נהנה להופיע. בשתי ההופעות, אגב, שמתי לב לצילומים ועריכה מושקעים ויפים (שהלכו יופי עם הבמה הגדושה בשתיהן, המים הנוטפים בהופעה של ט"ה ושלל הרקדנים בהופעה של מיקה), אהבתי מאוד!
אבריל לבין לעומת זאת עיצבנה אותי מאוד,ההופעה שלה הייתה סתמית וכשהיא קיבלה את הפרסים היא בכלל נראתה יותר מדי בטוחה בזכיות שלה וראו עליה שהיא לקחה את הפרסים כמובנים מאליהם, דיי מגעיל. ונלי פורטדו... אין לי מושג איך היא התדרדרה כ"כ מזמרת איכותית עם שירים נוגעים ומרגשים לטראשיות טרנדית וזולה, אני ממש מקווה שיום אחד היא תחזור ליצור חומר בסגנון של האלבום "פולקלור". מקווה שבשנה הבאה טוקיו הוטל יזכו בעוד פרסים, בטקס הזה ובאחרים, והכי חשוב - שימשיכו את העבודה הקשה והמדהימה שלהם ששווה אותם.

linoroosh

New member
אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה היה מדהיייים!!!! איך אני שמחה בשבילם.... אני רואה את השיר והזכייה כל הזמן ואני רציני בוכה פה!!!! אז סיכום קצר לכל מה כוווווווווווולם אמרו:: * טוקיו הוטל מדהימים והיה מגיע להם לזכות!!!! *ההופעה של מכ"ר הייתה גרועה... הם טובים והיה מגיע להם לזכות במשהו... אבל משהו עבר עליהם.... *זאתי עם השיער הענק (שכחתי איך קוראים לה...) הייתה ווירדה (מוזרה..) בטירוף! היא עלתה לבמה ולא אמרה כלום, והיא בכתה ונראתה כאילו היא הולכת להתמוטת (גאאד אני לא טובה בכתיבה של מילים כאלה מעצבנות...) כל רגע... מסוממת מוזרה... *איזה חמווודים!!! איך שהם עלו לבמה כשהם זכו... ביל כוווווווווווווווול כך התרגש!!! הוא דיבר באנגלית אילגת וחמודה... והוא כמעט בכה... מתוווק!!!! איזה סקסי הוא בג'קט המנצנץ שלו... וטום המאמי שלי (אני פקאצה!) גם התרגש... וגם גוסטי החמווד!! גיאורגי שלנו נשאר קשוח ואדיש... אבל התרגש בכל זאת!! *כשהם שרו-- היה מדהים!!! כל המים וזה... איזה השקעה!! זה היה מהמם!!! בילי היה קצת צרוד... אבל הוא התגבר יפה... מתוקי! גם האוזנייה קצת הפריע לו.. לא נורא... דרך אגב---> שידור חוזר עכשיו!!! (18:00) באמטיוי... הלכתי לראות.. שוב!!!

animfanatic

New member
הנה הראיון שהיה עם הבנים על השטיח האדום

Markus Kavka: And here are the gentlemen that have been spoken a lot about this evening -- Tokio Hotel. Bill: Good day. Tom: Hello. Markus: Good evening. It’s really the bomb that you’ve been nominated in the international category which not many have accomplished before! Example for this is by “Band of 2007” in which the competition is really big; like the American bands Fall Out Boy, Linkin' Park, and My Chemical Romance and so on... how does it feel to be in competition with them? Bill: Uhm, it’s totally crazy. We’re happy to be in competition with them, better said we’re letting them- [Gets cut off by Tom] Tom: It’s a split feeling. On one side it’s a shitty feeling to be nominated with such good artists since we won’t have a chance against them, and on the other side it’s a good feeling to be nominated with them. Markus: You’re putting yourself down, though. But you do have good chances... Bill: I don’t think so. Depeche Mode has been I don’t know how many years around [Tom in between] Tom: Depeche Mode is also nominated. Bill: Yeah, I seriously don’t think we have a chance; but like I said, we need to get that list printed out since I really need it. Then I’ll hang it somewhere. It’s totally crazy. I never thought our name would be in the same connection with such big bands. It’s a real honour. Markus: It’s because you’re really famous abroad and that’s why you’ve deserved this nomination. Can you recall what the craziest thing you’ve experienced abroad? Georg: There’s been a lot of stuff, actually. It’s just really great to see – We’ve just come back from our Europe tour and it’s just great to know that we can play in such huge places in different countries... Tom: We’ve just gotten back from Milano since we’ve played there two days ago in front of 12,000 people, that was for example really great. Otherwise the other guys don’t really have anything spectacular to say since women-wise nothing happens there as I’m the one that experiences the most. So we have to just sit down and I’ll tell you all about how nice it was abroad. Markus: Speaking of which; have you noticed anything different about the women in different countries? Like how they react to you? And not you [Points towards Georg] since you don’t “score” since he [Tom] said so. Bill: I can only say that I’m happy that a lot of them try to learn German, especially here on the carpet since we can’t speak anything else and we’re not great in English. So yeah, respect to our fans that learn German to come and try and to speak to us with it. It’s easier that way. And Tom can report the rest now... Tom: I really have bad chances to hit on someone in English... Bill: That’s it with Nicole tonight, huh. Tom: The thing is, I don’t need any words in English. I don’t need to talk much. Markus: But about Nicole Scherzinger, you said to us on the phone you’d like to score with her. Now explain how you’ll talk her up. Tom: I’ll first have to talk it out with Bushido since we wanted to do it together. But I’ll first have to chat with him to see who starts off first. It’ll work out some way. Markus: Optimistic? Tom: Pants opens and just get on with it. Bill: Yeah, I’m “really” sure. Markus: About the performance, what song will we expect and what will we be seeing? All: Monsoon. Markus: English or German? Georg: English. And we have a big surprise for all. Hopefully it works out. Bill: It’s really, really funny. We’ve tried to keep it secret for a very long time. By the try-outs it went perfectly wrong. So yeah, I hope it works with the performance. Markus: So good luck. And have fun at the awards.

animfanatic

New member
תרגום:

מרקוס (המראיין): והנה הבחורים שדיברו הרבה על הערב - טוקיו הוטל. ביל: יום נעים. טום: שלום. מרקוס: ערב טוב. זה ממש גדול שאתם מועמדים בקטגוריה בינלאומית שלא הרבה הצליחו להגיע אליה לפני כן! דוג' לכך היא הקטגוריה של להקת השנה של 2007 ששם התחרות ממש גדולה כמו הלהקות האמריקאיות Fall Out Boy, Linkin' Park, and My Chemical Romance וכן הלאה. איך ההרגשה להיות בתחרות איתם? ביל: המממ...זה לגמרי מטורף. אנחנו מאוד שמחים להיות בתחרות איתם, יותר טוב לומר שאנחנו נותנים להם. (טום מתפרץ בדברי ביל). טום: זו הרגשה מפוצלת. מצד אחד, זו הרגשה מחורבנת להיות מועמדים עם אמנים כאלה טובים שלנו אין סיכוי נגדם ומצד שני, זה כיף להיות מועמדים איתם. המשך בהודעה הבאה...

animfanatic

New member
המשך התרגום:

מרקוס: אתם ממעיטים מעצמכם. אבל יש לכם סיכויים טובים... ביל: אני לא חושב. דפש מוד היו מסביב לעולם אני לא יודע כמה זמן (טום מתערב) טום: דפש מוד גם מועמדים. ביל: כן. אני ברצינות לא חושב שיש לנו סיכוי, אבל כמו שאמרתי, אנחנו צריכים את רשימת המועמדים מודפסת כי אני צריך את זה. אחרי זה אני אתלה את זה איפשהו. זה לגמרי מטורף. אף פעם לא חשבתי שהשם שלנו יופיע באותו הקשר של להקות כאלה גדולות. זה באמת כבוד. מרקוס: זה בגלל שאתם ממש מפורסמים בחו"ל ובגלל זה מגיעה לכם המועמדות הזו. אתם יכולים להיזכר במשהו מטורף שחוויתם בחו"ל? גיאורג: היו הרבה דברים, למעשה. זה פשוט נהדר - תראה, רק חזרנו ממסע ההופעות שלנו באירופה וזה נהדר לדעת שאנחנו יכולים להופיע במקומות כאלה גדולים במדינות שונות. טום: רק חזרנו ממילאנו, שם הופענו לפני יומיים מול 12 אלף איש, זה לדוגמה היה ממש נהדר. (עם המשפט הזה הסתבכתי Otherwise the other guys don’t really have anything spectacular to say since women-wise nothing happens there as I’m the one that experiences the most).אז אנחנו צריכים רק לשבת ואני אספר לך עד כמה היה נחמד בחו"ל. המשך בהודעה הבאה.......

MaaYanUshM1

New member
הכוונה במשפט של טום היא..

הנה התרגום הכולל לתשובה של טום (ממה שאני הצלחתי להבין): Tom: We’ve just gotten back from Milano since we’ve played there two days ago in front of 12,000 people, that was for example really great. Otherwise the other guys don’t really have anything spectacular to say since women-wise nothing happens there as I’m the one that experiences the most. So we have to just sit down and I’ll tell you all about how nice it was abroad רק חזרנו מחו"ל- ממילאנו, שם הופענו לפני יומיים בפני 12,000 איש, זה היה לדוגמא ממש מעולה. בכל מקרה, לבחורים האחרים (הכוונה לחברי הלהקה- ביל, גאורג וגוסטב) אין באמת משהו מיוחד לספר מאחר שלא קורה להם כלום עם הנשים שם, כמו שאני האחד שהכי מנוסה (כלומר- כמו שלי קורה, ואני הכי מנוסה בכך). אז אנחנו רק צריכים לשבת ואני אספר לך הכל על כמה שנחמד בחו"ל;).

animfanatic

New member
תודה לכל מי שעזרה...הנה תמונה מהאפטר

פארטי...אול לפחות לפני שהם נכנסו לשם

MaaYanUshM1

New member
תודה לך על הראיון:)

והתמונה היא נראה לי מלפני הטקס...מהשטיח האדום...

לא נראה לי..

כי בטקס עצמו השיער היה בתסרוקת הרגילה שלו (חחחח לא ידעתי איך לתאר אותה ) זה אחרי הטקס

MaaYanUshM1

New member
יאא אבל זה גם מה שהוא לבש לפני...

בשטיח האדום!! לא שמתי לב לשיער הסתכלי לבגדים וזה מה שהוא לבש שריאיינו אותו לא?! וזה היה לפני הטקס..בשטיח האדום!!! כנראה הוא לבש את זה..החליף רק להופעה, נרטב, התנגב וחזר לבגדים הקודמים:) ממש כמו שיעור ימאות...חחחח

animfanatic

New member
זה לפני האפטר פארטי, כי אחרי ההופעה השיער שלו

היה רטוב ולא נראה לי שבדיוק היה לו זמן להעמיד הכל מחדש אז הוא החיליק את זה פשוט...

למעלה