EMA Inter Act: Tokio Hotel!!!!!!!!!!!!

נועמייי

New member
אממ

הם היו צריכים לזכות לדעתי, ללא ספק. אבל לפחות הם לקחו את הפרס הקודם. וביל כ"כ התרגש, הוא היה על סף דמעות. וגוסטי גם התרגש ממש, וטום בכלל. וגיאורג אדישי כזה :]. יאללה לא להתבאס, זאת לא הפעם האחרונה שלהם שם תיהיו בטוחים בזה :) ועדיין יש את ההופעה שלהם!

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifגם גיאורג לא היה אדיש ../images/Emo6.gif

ראו שכשהם עלו לבמה שהוא מחייך כזה בהתרגשות ת'אמת,אפילו לא ראיתי את טום ואת גוסטב!

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifאיזו הופעה מושלמת!

הם הופיעו בצורה מושלמת פשוט! אין לי מילה אחרת. מושלמת! ביל לא זייף פעם אחת-ועוד מול כל הרבה אנשים-אני בטוחה שהוא התרגש! איזו הופעה מושלמת פשוט. הופעה מ-ד-ה-י-מ-ה
X1000000000000 אגב-הם נראיים נורא סקסיים כשהם רטובים. אבל מאוד
|יאמ| זה היה נראה כאילו במהלך ההופעה האוזנייה של ביל הציקה לו קצת
אבל הוא המשיך לשיר כמו מלך
יש לי עוד הרבה לומר על ההופעה. אין היא הייתה מ צ ו י נ ת.

אהאהאה איזה SEX!! עם המים!!!!!../images/Emo168.gif

יואו אני פאקצה!!
יואווווווווו איזו הופעה מדהימה!!!!!!!!!!!!!!! ועם המים!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16yaeli

New member
בואנה זה היה הקטע הכי חזק

שיש עם המים כי אפחד לא ציפה לזה! כנראה בגלל המים זה היה פלייבק חח

ElinorLahav

New member
זה לא היה פלייבק !

ממש שמעו שביל היה עם דלקת בגרון ! חח זה ממש לא היה פלייבקק

ElinorLahav

New member
יש ב14:00 שידור חוזר בMTV כל מי שפספס ../images/Emo9.gif

הואאאאאאאאאאאאא כ"כ מדהים ~ ראיתם איך הוא עלה על הכיסא חח וטום נתן לעצמו מכות על החזה
ושהרטיבו אותם איזה יפייים יאמא
לביל נמרח כל השחור ! בקיצור ממש נהינתי מהתוכנית אתמול !

animfanatic

New member
אהההההההה איזו הופעה מדהימה../images/Emo99.gif

ההופעה הכי יפה שהייתה בטקס!!!!!!!!!!!!!!! דייי הם היו פשוט גדולים...

נועמייי

New member
האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

איזה הופעה מושלמת אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם פתאום ראיתי את המים על גוסטי, אררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר. אין הם פשוט הכי טובים בעולם!!!!!11

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif../images/Emo45.gifאיזה מדהים הוא היה עם המים

הם היו פשוט סקסיים כולם עם המים. ט"ה-מהיום-אתם עוברים להופיע בגשם!

tsofa

New member
OMFG זה היה כזזה יייאפפפפהההההההההה :] ../images/Emo85.gif

אעאעעאעאעאע ביללל הסקסיי שליי כפפפרעללייווווווווווווווווווווווווווו :] איייזה ביצוווועעיםםםםםםםםםםםם ! הם השקיעו את כל הנששמה שלהם בשיייר הההזהההההה ! והם היו כלכך יייאפפפפייםםםםםםםםםם =] במיוחד עם הגשםם הלא ברור הההזה :] XD אני רוצצצצה ששוווווווב !

יש עכשיו את הטקס שוב ב-92 ביס../images/Emo168.gif

איך הצפתי את השרשור בהודעות פאנגירל

Leb Die Sekunde

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לאלאלאלאלא מה זה היה???????????????? ההופעה הייתה פשוט בלעט ביל כרגיל היה מהמם אבל מה קרה לקול שלו
אומיגאד חמודד הוא השתדל כל כךך וההקול פשוט יצא אחרת
אלוהיםםםםם כפרעליו אחחחח הגשם רררר אונססססססססס אונננססססססססססססס לאנוס אותו ררררררררררררררררררררררררר ביללללל *פאנגרילזם*ביללל ביללל ררררררררר זהו נגמר לביינתים. נעם מוסרת ד"שומזל טוב לט"ה כפרעליהם

Hip Hop 4 ever

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למעלה