EMA Inter Act: Tokio Hotel!!!!!!!!!!!!

חחחח נכוןןן

טוב שלא הלכה לו כל התסרוקת!! אבל הוא היה נראה קצת מאוכזב שם איך שהוא.. ואפשר להבין אם הוא כן היה כי הם בטוח חיכו לזה שהם גם ייזכו בתור הלהקה הכי טובה ל2007 ואני לא אומרת שזה ברור מאליו שהם ייזכו, אבל כמובן שכל להקה מצפה לזה.. בכל אופן- הם היו פשוט מדהימים!!!!!! ותיעדתי את הזכייה D:

MaaYanUshM1

New member
אממ לדעתי הוא היה די מבולבל...

הוא התחרפן עם האזנייה..ראו שמשהו הציק לו באוזן.... ובסוף הפרצוף שהוא עשה עם כל השיער הרטוב על הפנים- יאווו נקרעתי!!! והכי אהבתי את גוסטב עם התופים והמים....זה היה נראה מטורף!!!! מדהיםםםםם!! ואני תיעדתי את כל הטקס
....

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif../images/Emo45.gifכ"כ כןן../images/Emo178.gif

כשעשו זום אין על גוסטב כשהיו מים,הוא תופף באנרגיות כזאת,כ"כ סקסית
זה היה פשוט מדהים! גם כשגיאורג הזיז את השיער עם המים
עשו גם זום אין על הרגל של גיאורג לאיזה 2 שניות אז עשיתי כזה "אוווווווווווווווווווווווּ"
וכמו שכבר כתבתי,ראו שהאוזנייה משגעת את ביל.

MaaYanUshM1

New member
אהה נכון...

סורי כתבת ולא ראיתי..היתי חייבת להגיב הייתי שרויה בהתלהבות יתר
וצודקת בכל מה שכתבת...SEXI!!!!

יאא כן!!! זה היה פשוט.. להרגיש את

האנרגיה שלהם מגרמניה לסלון לחלון טלוייזיה המסכן שלי.. זה ממש עשה דה ז'ה וו עם הקליפ הראשון , או יותר קרוב, הקליפ השני שייצא למונסון, ופתאום הרעמה של ביל יירדה XD זה הרג אותי. ותכלס, משהו ממש חירפן אותו עם האוזנייה, כל שנייה הוא התעסק איתה יא מגניב :p אבל לא עיניין אותי ממש הטקס חוץ מ-INTER ACT ו-BEST BAND נחשי למה XD

tsofa

New member
אאאווףףף , : | ../images/Emo85.gif

ההופפעה הייתתה פשוט מממדהיממה ! אבל זה כלכך בוללט לעין שהם התבעססו :| עככשיו אני מזה מבואאסת באלי ללבכותת ! וגם שמעו איך שביל ששר ?! זה היה מהממםם ! אבל היה חסר לו משו בקול , עוד מישו שם לללב ? ולגוסטי היה פרצוף עצצווב :[ או שרק אני רואה את זזה :O?! לא יודעת מה איתככם אבל ליי ממש אין מצב רוח עכשיוו :|

מממ.. יש משהו בדברייך

ראו על ביל את הציפייה לזכייה של הלהקה הכי טובה, ובלט שזה מעציב אותם, למרות שאני מודה כל כך על זה שלפחות באינטר אקט הם זכו, אחרת בכלל לא יודעת מה הייתי עושה עם עצמי. ומגיע להם הכי שבעולם!! בגלל זה זה הכי מבאס ! \:

NOLLA GIRL 112

New member
ואתם באמת חושבים שהם היו צריכים לזכות??!!?!

ויי זמיר. אין לי דרך אחרת לתאר את זה.

MaaYanUshM1

New member
לא נראה לי שהוא היה מאוכזב..

תשמעו הם ניצחו להקות כמו דפש מוד!!!! וגוד שרלוט!!! אני חושבת שהסאונד שם היה בעייתי שהוא שר..באמת היה קצת חסר משהו בקול ולא היה ברור למה....אבל בכל מקרה זה כאין וכאפס לעומת ההופעה הגדולה שלהם! ה-הופעה של הערב!!! ללא ספק!!!

זה היה מדהים!!

כל כך התרגשתי... ברמות מתורפות פשוט זאת גאווה !!!! לראות אותם שם זה גאווה עצומה!! יאא איך בילון דיבר אנגליתת חמודיי ונתקעו לו המילים בהתחלהה ^^

חח אני אשים לב לזה שוב פעם

בטח יש דברים שלא שמתי לב אליהם בזמן ההופעה או כשהם קיבלו את הפרס כי נו, התרגשות XD

rocket

New member
איזו.הופעה.מדהימה.

הם מדהימים. איזו השקעה במופע. מדהימים. מדהימים.

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הופעה מדהיייימה!!! נהרס לביל כל התסרוקת... אוי מסכן חחח חשבתי כבר שהם לא יופיעו!!! טוקיו הוטל זכו באינטר אקטטטטטטטטטטט אאהאהאהאהאהאה איזה מלכיייים!!!! מגיע להם לזכוווות!!!! מישהו צילם את ההופעה שלהם??

זה בכל ערוצי MTV, הטקס משודר כל הזמן../images/Emo168.gif

תעבירי בין ערוץ לערוץ וכל פעם זה יראה לך את הטקס. ערוץ אחד בהתחלה, ארוץ אחר זה באמצע ובעוד ערוץ זה בסוף. אז כל פעם אני מעבירה כדי לראות את ההופעות XDD

למעלה