EMA Inter Act: Tokio Hotel!!!!!!!!!!!!

dorkiflitz

New member
מים! אמפג!! פאקינג מים!!!!!

לאן לעזאזל ההודעה הענקית שלי נעלמה לכל הרוחות?!?!?! אוקיי. קודם כל מה זה קיוויתי שהם ינצחו.. עד שהם הגיעו לכזה אירוע שלא יצאו משם בידיים ריקות. ברור שיותר קיוויתי בקטגוריה של הלהקה הכי טובה, אבל זה לא קרה.. מילא. יש להם מספיק אוסף מלא של פרסים.. כשהם זכו כל כך שמחתי!!! זה היה נראה כאילו ביל עוד שניה בווכה! חמוד.. והוא מדבר ממש טוב אנגלית.. מה זה הרושם הרע שקיבלנו עליו בנוגע לנושא הזה..?! ד"א.. מה לעזאזל הוא לבש?! |הדגA|קיבל השראה מצביקה פיק או משהו?! ולהופעה!איזה הופעה יא ווארדייייי!!! בהתחלה לא הבנתי למה גוסטב רטוב.. איך הוא הספיק להזיע כל כך מהר.. ואז הבנתי שהרעמה של ביל נעלמה!!! ואז קלטתי שזה אשכרה מים!!! כל ההופעות לא משתוות להופעה הזאת! לא משנה כמה רקדניות עם סוכריות או כמה תאורה יש זה היה האפקט הכי גדול של הערב!!! זה היה כזה מגניב.. ביל רטוב
(קצת מוזר אבל בסדר...) בקיצור.. הם תותחיםםםםםם
ד"א.. סנופ דוג כזה משוגע.. והסולן של הפו פייטרס.. כאלה סטלנים XD

dorkiflitz

New member
עכשיו אני רוצה לראות תמונות מהאפטר פארטי

[אפ יש] או תמונות שלהם עם הפסל כי זה בטח נעשה עכשיו עם השיער של ביל!!!
או עם טום רטוב..

MaaYanUshM1

New member
חחח גם..אבל שכחת משהו חשוב!!!

חוץ מהתמונות של ביל עם השיער ושלהם עם הפסל...הולכת להיות אפטר פארטי עם כל האמנים ובינהם זאתי משוגבייב שכחתי איך קוראים לה..ניקול משהו....קיצר בראיון באיזה תוכנית אירוח טום אמר בטלפון שהוא בונה עליה לאפטר פארטי
...ברור שזה היה בצחוק ושהוא יכול להמשיך לבנות אבל היי בנות..לכו תדעו... הלילה עוד צעיר...מעניין מה קורה שם...

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifזה היה כזה טקס טוב ../images/Emo99.gif

לטוקיוהוטל באמת הגיע האינטר-אקט, כי יש להם באמת את היחסים הכי טובים עם המעריצים, ואת המעריצות הכי נאמנות. די התאכזבתי שלינקין פארק לקחו בקטגורית להקה, לא כי אני לא אוהבת אותם, אני דווקא כן. אבל אני חושבת שלטוקיו הוטל/מכ"ר/פו"ב הגיע יותר :\ ממ, ההופעה. סקס
אבל רק אני חושבת על הקטע של מים+חשמל? זתומרת, שקע ותקע בטח סובלים עכשיו מנדודי שינה ותוהים במה הם טעו
זתומרת, הכל מחובר לחשמל וזה, זה לא סכנת התחשמלות,משו?

זה הכל היה אלחוטי..../images/Emo168.gif

ובאמת לפו"ב,טוקיו ומכ"ר מגיע לזכות.. לינקין ו-30 אני גם אוהבת אותם אבל לא הם היו הזוכים מבחינתי..

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif מזתומרת אלחוטי?.........

זה חשמל! מיקרופון גיטרה מגברים... אוזניות... חשמל!!! ולפי מה שאני יודעת חשמל ומים לא חברים טובים ^^ אויי שראיתי את המים התחלתי לצרוח בכל הבית..."ביל יתחשמללללל" ואז אח שלי אמר לי.. הוא כבר מחושמל... ולקח לי שנייה להבין על מה הוא מדבר >< התסרוקת..

לא לא זה אלחוטי../images/Emo168.gif

זה היה בלי חיבור. אם תשימי לב תראי שאין שם חוטים בין בגיטרה למגבר. יש מין אולטרה אדום כזה שעובר מהגיטרה למגבר. אם זה היה מסוכן לא היו עושים את זה..

MaaYanUshM1

New member
חחחחחחחחחחחחח יאוו בדיוק מה שקרה בבית שלי!!!!

אותה סיטואציה של "הם יתחשמלו" ואז הערה עוקצנית על התסרוקת מפי אבא
... + אמא נדהמה לגלות שזה בן!!!!!! זה היה כל כך מצחיק.... היא דפקה פרצוף ונקרעה מצחוק!!! אחחח..זה קרה לכולנו;)

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif אמא שלי עוד מתווכחת איתי שביל בת..

אני שמחה שזה היה אלחוטי.. לא רציתי שיקרה משהו רע... חח..

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!

תתאהב בו!!!!! קרעת אותי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD הלוואי שהיא תתאהב בו (^^) חחחח

MaaYanUshM1

New member
אמן אמן ואמן!!! (היי..אבל הוא שלי;) )

סתם סתם לא לקפוץ עליי...הוא יכול להיות גם שלכם..אני סוציאליסטית!

ElinorLahav

New member
היא באמת תתאהב בו בסוף , סמכי עלי ../images/Emo6.gif

אמא שלי כל הזמן הייתה אומרת שביל בת וכאלה והייתה מתווכחת איתי וזה ! והייתה תקופה שהיא הייתה מתה על התחת של גוסטב ואחרי ההופעה בארץ היא פתאום באה אליי אלינור תראי לי תמונות של ביל אני כזה טוווב
הראתי לה והיא היתאהבה בו ...

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחח.................................... עדין צוחקת....................................................

MaaYanUshM1

New member
חחחחחחחחחחחח ואוו!!!!

תגידי לה ככה... "TMI=> To Much Information" עם כל הכבוד אמא זה הלהקה שלי:) תודה וביי... חחח סתם לא זה נחמד שהאמא גם אוהבת אותם ככה לא נוצרים ריבים מיותרים על הווליום של השירים, מוצרים שלהם, דיסקים וכו וכו.... שנה הבאה היא עוד תבוא להופעה!!! הכי מגניב...

ElinorLahav

New member
חחחחח XD

אתמול רציתייי לקנות את הדיסק שלהם והיא לא הסכימה ואת יודעת למה , כי אמרה שאת השירים אני יכולה לשמוע במחשב אבל היא תיקנה לי מת"א פוסטר ענקי שאותו אני יתלה על קייר הסגידה שלי שכבר הפך להיות ארבעת הקירות של החדר XD

dorkiflitz

New member
ברור שהם נרטבו..

לא ראית איך גיאורג מעיף את השיער שלו?! XDDD ואם היה אפשר לראות את טום יותר מקרוב.. הייתה לו חולצה לבנה..
(תמיד אומרים את זה על בנות XDDD)

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifאוי,ההנפת שיער של גיאורג

הייתה כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ סקסית
אני כ"כ התבאסתי כשהעבירו המצלמה למישהו אחר. הם כ"כ סקסיים במים

למעלה