first there was men

TerminalFrost

New member
אתה מזיק לי

אם לא היתה לי כוס בירה ביד, הייתי שוקל לכתוב הודעת נאצה till next time, טיאף.

TomerZimmermann

New member
long live the ../images/Emo72.gif

נעביר גם הויכוח השני לכאן. הגעת למסקנה שאני מתוסכל מינית בגלל סקר ש*אייסי* כתב על צורת האינסוף. אתה רוצה להסביר לי איך בדיוק? הסימן הזה מעלה לך אסוציאציות מיניות? חבל. כוס בירה? ממתי נותנים לילדים קטנים לשתות?

TerminalFrost

New member
אם הם מראים בגרות,או שהם מזיפים ת"ז

או שיש להם אח גדול שמביא להם בירה או שהם גונבים את הבירה WHATEVER. טוב. מתוסכל מינית? כי אתה מגיב לבנות בצורה חמודה ומחנחנת, ולבנים כאילו הם האוייבים הכי גדולים שלך. אני לא מאשים אותך, זה אינסטינקט גברי... אתה פשוט גבר יהיר וממוצע. כל הגברים מתוסכלים מינית.

IC4

New member
אפתיע אותך ואומר שאין קשר

בין מיניות לאינטליגנציה של תומר הוא מתעצבן על מה שהוא מוצא לנכון מטומטם (איני תופס עמדה רק מסביר אותו) בלי קשר עם מוציא ההבל הוא בן או בת. בדוק אם רק היית קצת יותר בקיא בפורום. ככה שתירוצך לא מתקבל על פי הטדעת

TerminalFrost

New member
אוקיי צ´יף IC4 זקן השבט

סתם בצחוק. אתה אכן ותיק ממני, ובקיא ברזי הפורום המטורף שלכם אם כך תומר צימרמן - אתה לא מתוסכל מינית. סתם חרמן.

TomerZimmermann

New member
אני באמת חייב להפסיק

אבל זה הרגל מגונה. אני עונה בחנפנות? אני??? שמת לב להודעות שלך? אני אמרתי לך שאתה מתנהג בילדותיות (בפעם הראשונה) ומיד יצאת בהצהרת אין-כוונות-רעות-חנפנית. אייסי העמיד אותך על טעות ומיד ענית לו בציףIC4 זקן השבט. ועל זה היו אומרים "אוכל בתחת" (לפחות זה הכינוי שלי ושל חבריי לחנפנים). חוץ מזה, אני באמת נוטה להגיב בצורה שווה לבנים\בנות, לפחות אני מנסה להגיב ככה. בקשר להיותי חרמן. no shit? אתה מכיר מישהו בגיל 17.5 שהוא לא חרמן? פשוט תעלומה!

TerminalFrost

New member
בוא´נה! אתה קראת לי אוכל בתחת

ואתה באמת רוצה שנפסיק לריב? כושלאמא שלך! לך תדחוף אתה זרג לתחת יא מוצץ

IC4

New member
זרג מילה מקסימה

אבל אתם כאן תפסיקו את זה הייתי אומר שניכם אבל בגלל היותי מכר טוב יותר של תומר צימרמן אני יודע שהוא לא מנסה להתחיל כאן שום דבר קטנוני כמו שאתה חושב שהוא דווקא כן אז אבקש משני הצדדים לסתום את הפה. ואגב, בשם קהילת אוכלי התחת אני נעלב מזה שאתה חושב שזה בושה לאכול בתחת. fear is the mindkiller לאכול זה טוב, ותחת זה יצור יפהבסופו של דבר, ולמרות שהוא משעמם רוב הזמן, לפעמים יש לו יציאות טובות.

TerminalFrost

New member
אין בעיה.

ואם אני רוצה להתחמק מחמתו, או מעינו הצרה, של תומר צימרמן, אני לא אגיד "IC4 אין כמוך" אז אני לא אומר.

the double jack

New member
יש כאלה שאומרים ש...

שהמימד הרביעי הוא מימד הזמן!!!! אבל אני לא ממש יודע בנושא הזה אז מה דעתכם - מחכה לתשובות.. double jack

TomerZimmermann

New member
כן אבל לא על זה דיברנו

יש תיאוריות שהזמן הוא מימד. על פי התיאוריה הזאת אפשר לנוע במימד הזה ולכן לבנות מכונת זמן. אבל אנחנו דיברנו על מימד שונה. על מימד מרחבי (עומק, גובה, רוחב).

סקניה

New member
רגע,רגע....

מה,אני היחיד שלמד כאן אלגברה לינארית? ישנם אינ-סוף מרחבים. לכל מרחב ישנו מימד. כל המימדים נגזרים משלושת המימדים הידועים. כמו צבעים.ישנם אינסוף צבעים,אבל כולם נגזרים משלושת צבעי היסוד. לדעתי, המימד הרביעי הוא אכן מימד הזמן. יש כאלו שמאמינים שאפשר לנוע בו,לשנות אותו או לראות אותו. איך? תפעילו את הדמיון,אולי מכאן ייצא האיינשטיין הבא...

MotorbreatheR

New member
טעות רצינית בקשר לצבעים../images/Emo128.gif

יש אינסוף צבעים - עד כאן נכון. לא כולם נגזרים משלושת צבעי היסוד, ואני אסביר. מספר הצבעים הנגזרים מצבעי היסוד הוא כמספר המספרים הטבעיים (כמות שנקראת אלף-אפס, אלף כמו האות - לא 1000). מספר הצבעים בעולם הוא כמספר המספרים הממשיים (כמות שנקראת אלף). שתי הכמויות אינסופיות, אבל אלף הוא אינסוף "גדול יותר". מי שזה מעניין אותו - שיקרא בנושא. כל הנושא פותח והתגלה ע"י המתמטיקאי (היהודי) קנטור Cantor.

ivtzan

New member
שלום אחלה נושא ../images/Emo97.gif

אני יכול להפנות אותך לדרך הלוחמים לכתבה בשם "המתמטיקה של היקום", אחלה של נושא!!!

IC4

New member
בואו נהיה קצת יותר ....

אולי אולי עדיף שבמקום שתגיד אני יכול להפנות אותך לדרך הלוחמים לכתבה.... פשוט תפנה ?

the double jack

New member
IC צודק..

במקום להציע הפניה - פשוט תפנה אותנו! אני אישית מאוד רוצה לקרוא את זה.

בערוץ 6 של ערוצי זהב

הייתה סידרה שניקראת גולשים בזמן וזה בידיוק מה שאתה מתאר

the double jack

New member
לי יש משהו דומה....

אמנם, לדעתי, מספר הכוכבים הוא לא "אינסוף" אבל גדול מעבר לכל תפיסה הגיונית שלנו, הסיכוי שיהיו עוד בני אדם בדיוק כמונו הוא אפסית. יש בטבע אצלנו עשרות (אם לא מאות) אלפי זנים ומינים של חיות ולכל זן יש מאות אלפי צורות של ד.נ.א. לפי האבולוציה וההתפתחות - כל שינוי בתנאי הסביבה משנה לאט לאט את החיה - דגים שבגלל שעברו לחיות במים קפואים החלו לפתח חומרים נוגדי קיפאון וכו´. התנאים בכוכבי לכת אחרים שאפשר לחיות בהם יכולים להיות מאוד שונים מהתנאים בכדור הארץ ולכן ההתפתחות בהם שונה ויכול להיות ששם "בני האדם" הרבה יותר מפותחים מאתנו. אני אגב חדש פה - אחלה פורום אני יעזוב את הנושא הזה עכשיו לטובת משהו אחר - האם חשבתם פעם על האינסוף??? אחרי שנגמרים כל הכוכבים ביקום יש חלל ריק שאין בי כלום. קור אימים, ריק מוחלט, ומה שהכי משגע ובלתי נתפס זה - שאין לו סוף!!!!!!! כי הרי לא הגיוני שיש שם, איפשהו, חומה או קיר שכתוב עליו - "כאן סוף היקום, אין פה כלום, תחזרו אחורה". זה פשוט לא נתפס. מחכה לתגובות double jack

TomerZimmermann

New member
אתה מדבר בפרדוקסים

מצד אחד אתה אומר שמספר הכוכבי הוא לא אינסופי ומצד שני אתה אומר שליקום יש סוף. מה שאתה בעצם מתאר זה חלל אינסופי שרק במרכזו יש כוכבים וכל השאר הוא ריק לגמרי. זה לא סביר. יותר סביר שפשוט יש חלל אינסופי ואינסוף כוכבים. כמובן שיש אנשים שאומרים שיש ליקום סוף אבל רוב האנשים לא מאמינים בזה מהסיבה הפשוטה שציינת - אם יש לזה סוף, אז מה יש מאחורי זה?

למעלה