first there was men

TomerZimmermann

New member
ואיפה בדיוק זה סותר את מה שאמרתי?

נכון. אני הנחתי לבד שזה קצב אחיד. אתה טענת שבגלל שזה לא קצת אחיד ואולי היו עצירות אז כל החוקים\נוסחאות לא נכונים. למעשה, הנוסחאות עדיין נכונות, פשוט צריך לדעת באיזה נוסחאות להשתמש ואיך.

nights

New member
לא לא לא../images/Emo29.gif

לא אמרתי שבגלל שהקצב לא אחיד החוקים לא נכונים. למעשה בכלל לא אמרתי שהחוקים לא נכונים. כל מה שאמרתי הוא שהתאוריות הן תוצאה של מידע חלקי והשערות שחברו יחד לתאוריה. כלומר ייתכן שמחר יפורסם מחקר שאומר שאין דבר כזה אטומים ושהכל מורכב מכדורי שוקולד קטנים במיוחד וכל הקהיליה המדעית תתאים את עצמה. זה הכל

nights

New member
ועכשיו אני הולך להשתכר../images/Emo29.gif

ולהזין את הקונספירציות של יצרני האלכוהול. יום עצמאות שמייח לכווווווווווווווווולם

TomerZimmermann

New member
אז למה לא אמרת?

אנחנו בעצם מסכימים. נכון, כמעט כל דבר במדע יכול להתברר כלא נכון\מדוייק בעתיד. חבל רק שהדוגמא שנתת (נסיעה במכונית) לא ממש התאימה. אם מההתחלה היית משתמש בדוגמת האטומים בלבד אז הייתי מבין. אם מסבירים לאט לאט, אני מבין.

srullli

New member
אני ממש לא יודעת

על חורים שחורים ...... לא יודעת מה זה , לא יודעת ממה הם מורכבים או מה קורה שם בדיוק אם אתה יודע עליהם משהו , זה יהיה נחמד .... ואז גם אולי אני אוכל להביע את דעתי ..... מממממ

חזיר בר

New member
יש טענה

שהיקום הוא בעצם,עם האינסופיות שלו מעגלי כמעיין צורה של כדור,אבל לא משהו שאנחנו לא יכולים לתפוס לגמרי, שגורם גם לזמן לחזור שוב.

סקניה

New member
שני דברים:

האחד- אני סקניה,לא שם וירטואלי-אז אנא,בקש ממנו לא להפוך אותי לכינוי. השני- ללילות,שים לב למה שכתבתי במעלה השירשור. נכון-אינסוף הוא אינסוף. א-ב-ל, עוד אף אחד לא ראה את הסוף,ישנן רק השערות. הסוף,יכול להיות כ"כ רחוק שעוד לא הספיק האור להגיע משם. וכן,יכול להיות ליקום סוף.למה לא?מי הוכיח אחרת. כן,תיאוריית הג´ולות יכולה להתקיים.כל עוד לא הוכח אחרת. ועדיין לא זנחתי את תיאוריית האינ-סוף, אני רק מעלה רעיונות ל"מה יכול להיות שיש שם"....

יניב ריז

New member
למה הלילה אפל?-ההוכחה לסופיות היקום

זו שאלה שנשמעת טיפשית לראשונה... אך בוא נערוך ניסוי בדימיונינו... דמינו שאתם הולכים ביער אינסופי,למעשה לפי חוקי האינסוף-בכל נקודה שתביטו יופיע עץ, לא משנה באיזו זווית-הכל סביבכם יהיה ירוק כי יש אינסוף עצים (לא משנה שחלקם רחוקים וחלקם קרובים-עדיין תיהיו מוקפים ירוק). אם כך,אם היקום אינסופי אזי היו אינסוף כוכבים..אם כך מדוע הלילה אפל?! הסיבה היא שהיקום סופי בגודלו! א-הוא התחיל מנקודה אחת והחל מתפשט (אל תשאלו במה הוא התפשט, כי זה לא קיים, היכן שאין חומר אין אנרגיה=אין מימדים, לא נתפס..אך פשוט כלום)! כך שגודלו סופי. ב-אסטרונומים צופים בקוואיזרים שהם מאגרי עתק של אנרגיה בקצוות היקום. נכון שההגיון לא תופס את זה (אם החלל סופי מה יש מחוצה לו)?.... אך המציאות מחייבת שאין כלום.

TomerZimmermann

New member
מה?

רוצה סיבה למה הלילה אפל? שמעת פעם על מה שנקרא עשן\אבק\לכלוך? זה די ידוע שבאזורים מסויימים בעולם (מדבריות\יערות ענקיים\שאר מקומות שיד אדם כמעט ולא נוגעת בהם) אפשר תמיד לראות כוכבים מסויימים. באשר לשאלה למה רואים רק מספר מסויים של כוכבים אז זה פשוט מאד נובע מכך שהעין שלנו מוגבלת ביכולת הראייה שלה. על פי ה"הוכחה" שלך אנחנו יכולים להסיק גם כי מאדים ושאר כוכבי הלכת לא קיימים. אי פעם הצלחת לראות אותם? לא!

IamRa

New member
בוא, אני יהרוס לך את זה מההתחלה

המספר של כוכבים הוא עצום אך אינו אינסופי. אם מספר הכוכבים היה אינסופי היקום היה ממזמן קורס על עצמו. החלל, לעומת זאת הוא אכן אינסופי

IamRa

New member
הסבר

המסה האין סופית של הכוכבים הייתה גורמת לקריסה איטית כלפי המרכז של היקום שרק מגבירה מהירות כל הזמן. אם תרצה - הקריסה הגדולה.

IC4

New member
first there was men

then there were ideas then principles and rules then no more men

../images/Emo102.gifתבנה על סרט-

אנשים יזילו דמעה...
נשמע כמו תסריט על הגרוע שבחיים: "אדם שהלך לפי עקרונות וחוקים- נפל בגללם", אולי אפילו תעשה את זה במלחמה עמוק, עמוק...

IC4

New member
אני מצהיר כבר עכשיו

היום שבו אני אערוך WRAP PARTY לסרט מלחמה יהיה היום המאושר ביותר בחיי. דעו לכם. אבל אני מפחד שיום מאושר ביותר שכזה לעולם לא יקרה מפחד יותר נכון לפתח תקוות למשהו שאני מפחד שלא יקרה.

RedStorm

New member
אני אעזור לך!

נכין אם - 16 מעץ וטנקים מפיברגלאס גמיש נבנה מצודות משמיכות וכפתורי שדה. ונגן על המולדת בגאווה! רק תגיד מתי ואיפה ונגשים את החלום!:)

IC4

New member
ווואייי רדי ענק נתת לי רעיון !!!!!!

לארפ WW2 !!! לארפ בנוי על DAY OF DEFEAT
))))) !!!!!! כמובן שנצטרך לקבל איזה קטע מהחוף של נורמנדי אני סבור שבעזרת חזיר בר הצרפתי שלנו יהיו לנו קשרים ובעזרת שפילברג. אבל הוא בטח ירצה להביא אם-16 אמיתיים, כוס אמק... נידפק עם נשק שלא עובד!

למעלה