why, ohhh why? (תגובה להכל)
אני לא מבין מה עובר עליכם. פיספסתם את שם הפורום? לא קוראים לפורום "בואו-תדברו-על-מה-שבא-לכם", לפורום יש שם ונושא. אייסי החליט להרחיב קצת את הנושא ולתת לכל מיני נושאים פילוסופיים מדעיים להכנס גם כן. מעבר לזה, יש נושאים רבים שלא מתאימים לפורום הזה. יש סיבה לכך שיש בתפוז עשרות פורומים שונים. פוליטיקה בשום אופן לא נכנסת לקטגוריה של הפורום הזה ולכן אין לדבר על פוליטיקה כאן. רוצים פוליטיקה? אני אתן לכם רשימת פורומים בהם אתם יכולים לדבר על זה. אייסי הוא המנהל של הפורום ולכן זה תפקידו להחליט מה מתאים לפורום ומה לא. נכון, התרגלנו שאייסי נותן חופש כמעט מוחלט אבל זכותו לפעמים להחליט שנושא מסויים לא מתאים לפורום (מה עוד, שאני חושב שאם יהיה סקר על הנושא, רוב האנשים יעדיפו לא לדסקס פוליטיקה כאן, לפחות זה הרושם שקיבלתי). בקשר לדת, אני לא מסכים עם אייסי בנושא הזה. לדעתי דת בהחלטה מתאימה לנושאי הפורום. לצערי, דת זה נושא שאין לו סוף. הויכוח יימשך לעד, ואם תחזרו אחורה בדפי ההיסטוריה של הפורום תוכלו לראות שכל כמה זמן עולה הדיון מחדש. האמת - זה די מעייף. נמאס לדבר על דת. אבל זה רק אני. בעד להשאיר את דיוני הדת ומי שלא מעוניין להשתתף (כמוני!) פשוט יתעלם מהשרשורים הללו. nights - אמנם כבר הגבתי למה שאמרת על כל הקללות שלי אבל אני מרגיש צורך לכתוב עוד. Lighten up man. נכון, הויכוח ביני לבין טרמינלפרוסט לא היה יפה במיוחד. נכון, ירדנו אחד על השני. אבל זה לא סוף העולם. לא באנו וקראנו אחד לשני בשמות גנאי (חוץ מפעמיים בהם טרמינל כתב לי "לך להזדיין" ו"טמבל"). אני אישית חושב שויכוחים מסוג אלה (כולל ירידות מדיי פעם) הם לגיטימיים ולא מעליבים. אני אישית לא נעלבתי אפילו פעם אחת ממה שהוא כתב עליי. טרמינל, אתה נעלבת ממני? לא כל דבר הוא מיד כוונת זדון וקללה מרשעת, אני אישית התייחסתי לכל הויכוח בנינו מאד בצחוק, הקראתי כמעט את כולו לידידה שלי ונקרעתי מצחוק. יכול להיות שזה רק אני, יכול להיות שרק לי לא מפריע שאנשים יורדים עליי, יכול להיות שזה רק אני שלא לוקח קשה מדיי את מה שאומרים עליו בפורומים אנשים שלא מכירים אותו, יכול להיות שאנשים אחרים ראו את הויכוח כמעליב ולא מתאים. קורה. אני לא מבין למה זה כל כך מפריע לך. לא מוצא חן בעינייך? סבבה, כתבת את זה פעם אחת, פעמיים, אין סיבה לייחס את כל הרוע שבעולם (ובפורום) לויכוח אחד חסר משמעות ביני לבין טרמינל. סבבה, הבעת חוסר שביעות רצון מוחלט מהויכוח? אין בעיה, הוא לא יחזור שנית. אבל עשה לי טובה, פעם הבאה לפני שאתה מתקיף ומאבד את העשתונות (מדרך הכתיבה שלך אני הבנתי שאתה ממש עצבני מהנושא), תעצור לשנייה, תחשוב, ספור עד 10 (אין לי מושג למה, תמיד אומרים לאנשים לעשות את זה) ותנסה לקחת דברים בצורה קצת יותר קלה והומוריסטית. או שלא. עשה מה שבא לך. זה רק ההשקפה שלי. בקשר לעניין הדת ודרך כתיבת המילה אלוקים (מרוצים?). אני כבר ציינתי שזה לא כפייה דתית, ולמרות שזה לא נראה ככה מההודעה הקודמת שלי, אין לי בעיה אם אנשים יכתבו עם ה או עם ק. אני אישית לא מכיר את המילה אלוקים (בחיים שלי לא השתמשתי בה) ולכן אני לא אאמץ את עצמי לזכור לכתוב את זה בדרך שמתאימה לך אלא בדרך שאני רגיל. אין לי בעיה עם הרצון שלך שיתחשבו באמונות שלך אבל מה לעשות, אני לא אתאמץ על מנת לעשות את זה (בעיקר לא בנושאי דת, שהצד השני בכלל לא מתאמץ להתחשב בי אלא עושה כל מה שהוא יכול כדי להקשות עליי. אני לא מדבר אישית עלייך, אני לא מכיר אותך אבל בארץ שבא יש כפייה דתית (ויש הרבה כפייה בארץ) אני לא מרגיש צורך להתאמץ כדי לא לפגוע בדת).