first there was men

IC4

New member
בעעעה

למה אני יצאתי הגרגמל שבסיפור ? אני רק אמרתי שאני בעד לפתוח את המחשבה ולשחרר ולאוורר אותה OBVIOUSLY אני חושב שלהגיד את המילה המסוימת הזאת או בכלל להפוך 4 אותיות אקראיות מזדיינות בסדר מסוים אל תוך משהו שGOD FORBID שנגיד אותו זה מאד לא ליברלי חבל שזה מתנגד לרעיון של התחשבות, שאת צודקת לגביו בדיוק כמו שלדעתי אני צודק לגבי מה שאני מנסה להגיד. ואגב להמ באנגלית מותר להגיד את זה? ג´הובה כלומר אני אשמח לחיות בעולם שבו אנשים לא צריכים להשתגע ממילה אחת שמותר או אסור (איך אפשר לדעת מה?) להגיד אותה. וכמו שאמרתי כבר אני , אישית, שונא אותו. ולכן. כשאני אומר את מילת שמו של ה´ אני פונה אליו אישית ואת או מישהו אחר לא קשור למה שאני אומר ולכן אני מתרעם על הגישה של להעיר למישהו משהו כזה. זה כמו ששמאלני יבוא לשחור שאמר לחברו השחור גם הוא "NIGGER" ויגיד לו בבקשה אל תגיד את המילה הזאת. או שמא את חושבת שאני לא ראוי מספיק בשביל לדבר איתו? מצטער אבל זה פשוט לא ענינך , זה ביני לבינו וחוסר ההתחשבות שלו בי. האם הסברתי את עצמי ? אני לא מבין למה את חושבת שאני איש רע? בגלל שאני לא פתוח? בגלל שאני לא מתחשב? בגלל שאני לא מתחשב ולא פתוח לגבי דת , שהיא מעצמה בדרך מסוימת דבר לא מתחשב ולא פתוח? אני אהיה האחרון שלא יקבל מישהו בגלל שהוא שונה ממני. תאמיני לי. אני פשוט חושב שהפורום הזה צריך להיות בעל עקרונות מסוימים, שלצערנו השוני שבך מתנגד לחלק מהם. "אנשים פה כל כך מקובעים" לא נראה לי שאנשים ברמה של אבא שלי נכנסים לפורומים כאלה. את בדיוק מפספסת את הרעיון של זה. או אולי בעצם את לא אבל הם כן. ודברים שנאמרים, לפחות על ידי, באים כדי להדחיק קיבעון מהפורום הזה. עייני ערך קיבעון להגיד מילה מסוימת
סתם. זה פשוט ענין של שתי דעות מנוגדות. שנינו מבקשים שאחרים יכבדו את הבקשה שלנו (שלצערנו הבקשה שלך היא התחשבות בתפיסת עולמך ושלי היא אותה בקשה פשוט לתפיסת עולם שונה וחצי הפוכה). לא חושב שאת צריכה לעזוב את הפורום בגלל זה. ודקל בר צודק. (איך לא ? הוא הרי צרפתי קומוניסט. מה שאופן מקרי גם אחרי שכתבתי זאת גורם לי לחשוב שהם סבלו הרבה מהפיהרר
) מה שכן אגיד זאת : אני מצטער מאד - באמת.. - שמה שאני עושה פוגע באחרים אבל יש גבול לעד כמה קטן אני מסוגל להפוך את עצמי. אני לא אמנע ממני כל החיים לעשות דברים רק בגלל שאחרים אומרים לי שזה פוגע בהם , כשבעצם כדי לא לפגוע בהם פוגע במה שאני אישית מאמין בו וההגיון שלי שמוביל את המחשבה העצמאית שלי. ואהבתי לרעי כמוני זה משפט נהדר, ומטומטם כאחד. כמ שרדסטורם אמר - מקום מפלט , פורום בלי גבולות... לא פורום שצריך להגביל. וזה לא ענין של לכפות עליך להתאקלם אליו. זה רק בקשה לא להגביל את מי שמבקש להרגיש חופשי.

Chot

New member
אני לא הצד השני

הניי, על זה בידיוק דיברתי. כי הרי הק´ כל כך רחוקה מהו´ שאמורה להיות קודמת לה, וחוצמזה שהשילוב של ה´ י´ ם´ כל כך נוח כשהוא נמצא במן אלכסון משובב נפש על גבי המקלדת.. לא משנה לא אכפת לי בכלל מה נוח לך או מה לא נוח לך. זה לא מעניין אותי. אגב, אני לא אמורה להיות בצד השני, אני לא מאמינה בקיום של אל או משיח, חילונית להחריד. אם לא הבנת למה מצב שבו מציינים את שמו המפורש של אלוהי ישראל, אני מוכנה לעזוב את הנושא כשאני מתחשבת בעובדה שיש אנשים שלעולם לא יוותרו על הכס הנאור והנעלה שלהם. - אני - , אין לי שמץ של מושג מה איתי רוצה, ומה איתי החליט. אני מבשרת לכולם, לא יודעת. אני - לא נאורה, אני לא מבינה, ואני די מטומטמת, אוקי? איכשהו חדר לראשי הנבוב הרעיון השטותי הזה, שאיתי ביקש לא פעם לעשות את הפורום הזה לפורום ששואף לשוויוניות, לכן סירב בכל כוחו להזדהות כמנהל הפורום בפני חבריו. מעשה שראוי להערכה. אבל מכיוון שאת כל זה אני רק המצאתי, אולי אני ראויה להערכה, לא יודעת. אתה חושב? בוא נניח לרגע שאני לא המצאתי את זה, ושאני לא ראוייה להערכה, ושמתישהו איתי אכן שם לו למטרה לנהל פורום השואף לשוויוניות. איתי, אתה תגיד לי, זה שאתה תגיד לאנשים מה ואיך ומתי ובאיזה הקשר לכתוב, לא קצת נוגד את ההמצאה הזאת שלי? משהו בסגנון של האמצעי נוגד את המטרה? תומר צימרמן, אתה יכול לעשות לך רשימות שונות ומגוונות של פורומים שונים בנושא פוליטיקה, ספורט, מתנות יום הולדת וקישוטים לעצי חג מולד. ככל העולה בראשך, מה שתרצה, רק שיהיה לך טוב. אל תשקיע מזמנך היקר כדי לנתב אותי אליהם. זה מאוד יעליב אותי, ולא תוכל לשער בנפשך כמה שאני אתעצבן. אני לא מוכנה לכתוב יותר כי אתה לא כבדת אותי וקראת את ההודעה שלי כמו שצריך. אני ממליצה לך לקרוא אותה מחדש ולהבין למה לא הסתלקתי מפה בחיפושי אחרי שיחות השייטן שלי. (פוליטיקה=נאצים, מוות, שחור, גדיעת איברים, דם של חתולים איקס איקס).

TomerZimmermann

New member
הסבירי פרטי הדגמי

מה? לא הבנתי חצי מההודעה שלך. א) כל מה שכתבתי בקשר לדת לא פנה אלייך ספציפית. כל ההודעה לא פנתה אלייך ספציפית אלא לכל מה שנאמר בשרשור הזה (כמו שניתן להבין מהכותרת תגובה להכל). סתם במקרה יצא לכתוב את זה כתגובה להודעה שלך. ב) בקשר לנאורות שלך. קבלי ח"ח. אהבתי את הציניות. ובקשר לעניין, נכון, אייסי אמר את זה (כפי שציינתי בהודעתי - הוא נתן חופש מוחלט) אבל זכותו להתחרט ולשנות את דעתו. אל תשכחי גם שאני מייצג את דעתי ולא את דעתו. יכול להיות שבעקבות השרשור הזה אייסי יחליט שטעה ויאשר שיחות דת ופוליטיקה. ג) אפשר להבין ממה בדיוק נעלבת? אני לא כיבדתי אותך? איך בדיוק?

Chot

New member
Kugel

א- נניי ב- באמת? אני משתדלת חזק כדי לשעשע ולבדר את קוראי ואת עצמי בעיקר (הפעם לא צינית)(מקווה שגם אתה לא)(כן) ג- אני עוד לא נעלבתי. אני חושבת שאם היית מפנה אותי לפורומים אחרים, אני הייתי מתרגמת את זה לבעיטה הגונה בישבן, וזה, לא נעים בכלל. התכוונתי לכך שבזמן שאני כתבתי למה אני כן רוצה להשאר בפורום אחר הכל (בלה קהילה, חכמים) והסברתי למה אני לא מפנה את עצמי לפורומים אחרים, אתה התעלמת מזה. יאללה בולשיט.

TomerZimmermann

New member
../images/Emo10.gif

1) מה זה kugel? זה נשמע כמו גרמנית 2) מה זה נניי? 3) כן באמת. אני מאד אוהב ציניות וההודעה שלך שפעה ציניות 4) לא התכוונתי לשלוח אותך לפורומים אחרים. אני אשמח אם תשארי. ההערה על הפורומים האחרים הייתה על מנת להראות שיש מקום לכל דבר. אפשר לדבר בשתי פורומים בבת אחת. בפורום פוליטיקה לנהל את הדיונים הפוליטיים ובפורום מאטריקס את כל שאר הדיונים.

RedStorm

New member
1.

לפורום יש נושא מסויים -אבל אני לא יכול להגדיר אותו ..... אולי "דברים שחשבנו והתעלמנו - כי היינו עסוקים מדי בלשרוד ולהרוויח כסף" אבל אני לא יודע . 2.באמת גולשות פה ושם שיחות פחות קשורות - ואני חושב שעדיין המנהל לא יכול לקטוע ......דיון כזה --- אולי להעיר או להגיב על הדיונים הרבים בנושא לא קשור כל כך כמו פוליטיקה - אבל לא לקטוע! זה לא נראה לי. 3.דת - מאטריקס וכל השאר - פילוסופיה , תהיות קיומיות - פיזיקה למקדמים - מתמטיקה למשוגעים - גני חיות - אלוהים - שמיים - וחלל - חתולים הכל כל כך קשור אחד לשני . וכולם לדעתי מתאימים לדיונים מעמיקים ומעניינים שיש פה......ולמה ? כי פה מדברים על דברים שלא מדברים ככה סתם בחיי היום יום . באמת! (לפחות לי לא יוצא) דברים חשובים לדעתי בצורה מדהימה הרבה יותר מאשר מחשבות היום יום שמנסות להשתלט לי על המח . אבל לא ! , לא רוצה את זה! פה אני מוצא מין מקום מפלט כזהה....וממש אני אוהב את הפורום ודיוניו ממש כמו שחלמתי שיהיה בהתחלה.....פורום בלי גבולות . אז זהו עד ככאן אין לי עוד מה לומר.

TomerZimmermann

New member
כולם לקרוא!!!!!!!!!!

אין לי מושג איך לא שמתי לב לזה עד עכשיו. אני שמח שקראתי את ההודעה של רדסטורם עוד פעם. הוא עלה על ההגדרה המדוייקת לנושא הפורום "דברים שלא מדברים ככה סתם בחיי היום היום" ואולי זה הזמן לשנות את שם הפורום ל"פורום דלמכסחיי"?

IC4

New member
WTF is dat?

אגב אני רואה כל אחד משנינו יתמקד במשהו אחר בהודעה של אלוקי פורום מוק"א.... (רדסטורם, כלומר) אגב בקשר להודעה אחרת שלך אני אשמח -שלא כמו אגואיסטים מסונוורים אחרים- שיוכיחו לי שאני טועה, מה שיקרה אם יראו לי מה התשובה הכן נכונה לענין שבו אני טועה. אבל , לצערו של היקום , במקרים מסוימים יכול להיות אולי יש מצב סיכוי קטן וקלוש שאני דווקא באופן מקרי להדהים צודק. וכשזה קורה =סוףסוף, אין טעם להתעלם מזה
עכשיו יהיה המקום להסביר מה זה דלמכסחיי לאיתי הטיפש שעדיין בשלב הזה בחיים שאתה מנסה ללמוד דברים ורעיונות שאינך מודע אליהם (קריצה קלה למימי שאשמח כמו שאמרתי פעם ליואב (חבר) אם מישהו יצליח לשכנע אותי שיש אלוהים ושיש נכונות בדת. אני פשוט אצהל, אז מימי את מוזמנת -באמת!- לנסות) הפורום אם אתה זוכר אני רציתי שיהיה שמו מאטריקס. לא התקבל בברכה או בכלל ע"י נטע לביטוב שאפילו לא ראתה את יצירת המופת. רק אחרי שהוספה המילה קונספ´ היא מצאה לנכון לספק פורום. לא נראה לי שהיא אפילו BIG BROTHER לגביו אלא נותנת לו להתקיים מעצמו.

TomerZimmermann

New member
say what?

קראת לי אגואיסט? אין לי בעיה עם להודות שאני טועה. אני אשמח מאד אם מישהו יצליח להוכיח לי שאני טועה אבל מה לעשות, אני אף פעם לא טועה (חוץ מהפעם ההיא... אההה, כן, גם אז טעיתי... וגם בפעם ההיא אבל זהו. בעצם, גם ביום ההוא טעיתי. נו טוב, בדרך כלל אני לא טועה, אלא אם כן אתה מתכוון למה שנאמר בפעם ההיא במקום ההוא. או שבעצם התכוונת להערה ההיא שאמרתי שישבנו בפינה ההיא.. אני רק מקווה שלא התכוונת לטעות הקטנה שעשיתי ליד הדבר ההוא.) חוץ מזה, מה הקשר בין אגואיסט ולהודות בטעות. או שבעצם לא הבנתי אותך בכל אופן. דלמכסחיי = דברים שלא מדברים ככה סתם בחיי היום יום עכשיו תקרא את ההודעה הקודמת שלי עוד פעם ותנסה להסביר למה זה לא היה ברור לך עד עכשיו.

IC4

New member
לא קראתי לך אגואיסט

אני אפילו לא זוכר במדויק למה התכוונתי בזמן שרשמתי זאת אני מניח שזה לסוג אנשים, לא אתה , אלא משהו כללי הממם השם דווקא נחמד למרות שדי אירוני דברים שלא מדברים ככה סתם בחיי היום יום פורום הדגל של קטגורית "על סדר היום"
הדבר הזה נשמע כמו ביטוי פישאייסטי
(לא פאשיסטי, יא זונות מעוותי מילים) ---- PS (לא פוטושופ יא זונות שחושבים שיודעים הכל) אתה בא לנמלה מחר?

RedStorm

New member
אזז איך בכלל

שמים את הפורום תחת קטגוריית "על סדר היום" בתפוז!! סדר היום??????? אני רוצה לפגוש את האנשים שמדברים על נושאים אלו ככה סתם בין הפסקה להפסקה בעבודה שלהם. אני חוזר - אם יש - אני רוצה לפגוןש אותם.

TerminalFrost

New member
takes more than mere

קללות כדי לזעזע אותי. כן כן לקחתי הכל באותה הקלות, ואפילו הייתי מוכן להמשיך בוויכוח הקולני שלנו. ואתה NIGHTS - עבר בינינו חתול שחור, אז אם אתה חושב לבוא לבקש ממני כוס חלב, או לשאול את המטאטא כדי לטאטא את הכניסה - תחשוב פעמיים well, enough said.

TomerZimmermann

New member
למה לכתוב את זה כאן?

זה באמת נראה לך כמו קונספירציה או עוד ויכוח\שיחה פוליטית? בכל אופן, אני אגיב למרות שאני לא אוהב לעשות את זה. יש בעולם מה שנקרא שרשרת עמדות. כל אחד ודרגתו הוא, כל דרגה עושה משהו אחר. אני לא מבין למה זה נראה לך מוזר שהוא שולח אחרים למות אבל לא מוכן לעשות את ההקרבה הזאת בעצמו. בארץ זה לא ככה? את רואה את הרמטכ"ל יוצא לפעולות בהן הוא מסכן את חייו (אני לא טוען שיש בצה"ל משימות התאבדות אלא שיש משימות רבות בעלות סכנת מוות ברורה)? לא! למה הוא לא יוצא למשימות האלה? כי הדרגה שלו יותר גבוהה, כי הוא עוסק בדברים אירגוניים (שהם לא פחות חשובים לצבא) וכי העולם לא פייר. לפני שמישהו יקום ויגיד לי שהרמטכ"ל אמנם לא יוצא לפעולות היום אבל בעברו הוא כן יצא אז אני אקדים ואענה גם על זה. נכון, הרמטכל עשה פעולות לוחמה בעברו ואני בטוח שחלקם היו מסוכנות מאד. אבל, so fucking what? הוא הסתכן ועכשיו תורו לשבת בצד ולשלוח אחרים להסתכן? אין בזה שום היגיון. חוץ מזה, יכול להיות שגם ברגותי עשה כל מיני פעולות מסוכנות בחייו (אין לי מושג מה הוא עשה).

למעלה