יום ראשון - התעמלות, טניס, בדמינטון

nitsansh

New member
יום ראשון - התעמלות, טניס, בדמינטון

שחייה וג'ודו זה בשרשור אחר...

nitsansh

New member
התעמלות נשים - ולריה מקסיוטה

ולריה הוגרלה לסבב ה-2 מתוך 5, בשעה 13.15.
סדר המכשירים: קפיצות (המכשיר החזק שלה), מקבילים מדורגים, קורה, קרקע.

ייא13

New member
מזה שולחן קפיצות?

ולא משדרים אותה קופצת שם, איך אפםשר לעקוב באתר לייב בקפיצה שלה?

שימו לב לשניה 33

מן הסתם, נפילות באימונים קורות לכל ספורטאי, אבל כשאתה משווק את עצמך בסרטון ככה, כנראה שיש בעיה מסוימת של תודעה, ויציבות באופן כללי.

u999

New member
נו באמת... כמה נמוך אתה יכול לרדת.

היא נתנה הכל, ולא הצליחה. זה קורה גם לגדולים באמת. בעוד 4 שנים, היא תהיה טובה יותר ומנוסה יותר.

cscan

New member
חברים, אין מה לעשות

תראו באילו תנאים היא מתאמנת. אין לה ספונסרים רציניים, כמו להרבה מהספורטאים היחידניים של ישראל, ואז מצפים מהם להגיע לאולימפיאדה ופתאום לעשות קסמים. אפשר רק להעריך אותם לדעתי, הם נותנים את כל מה שהם יכולים, בניגוד, למשל, לשחקני הנבחרת שלנו בכדורגל, שלהם יש תנאים ברמה גבוהה, אבל עושים טובה בכלל שהם מגיעים למשחקי הנבחרת.
על ספורטאים כמו ולריה מקסיוטה לא שומעים בין אולימפיאדה לאולימפיאדה, אבל הם עובדים קשה בתת תנאים, ואפשר לצפות לקצת כבוד כלפם, כאשר פתאום מתעניינים בהם למשך שבועיים ושוכחים אותם לאחר מכן למשך 4 שנים.

BentzWatchJudo

New member

וכאור גם מתעמל גדול כמו היפני נפל מכמה מכישרים אתמול. זה קורה לטובים ביותר.
הייתי שמח אם מישהו שמבין היטב בהתעמלות ייתייחס לנושא הנפילות ממכשרים. האם בארץ עושים היסטריה מיותרת מכל נפילה? הרושם שלי שזה דבר שקורה ומי שמתלבש על זה כדי לגחך על הספורטאים פשוט מפגין בורות בנוסף לגועל שבדבר.

אני מסכים איתך ולא מסכים איתך

אין פה מקום לצפות לתוצאות על, אבל אני יכול להבין ביקורת כי הביצועים שלה היום היו מביכים. כמו שאנחנו אומרים על השחיינים, תעשו או תתקרבו לשיא אישי וזה בסדר, אי אפשר לצפות ליותר. היא לא היתה קרובה למיטב האישי שלה - ולא משנה מה הוא שווה ברמה העולמית ואני בטוח שעכשיו כל הדיבורים על ספונסרים וכו' לא מעניינים אותה. מעל לכל, היא איכזבה את עצמה.

BentzWatchJudo

New member
נכון ואין סיבה לזרות מלח על הפצעים הטריים

דרך אגב גם במקרה של השחיינים ובטח במקרה של ולריה הייתה תחרות מטרה זמן לא רב לפני המשחקים (אליפות אירופה).
במקרה של ולריה זה נבע מהדרישה לקרטריון ישראלי (אחרת היא הייתה מתייחסת אחרת לאליפות אירופה) והיא במפורש ציינה שזה פגע בהכנות שלה ללונדון.

BentzWatchJudo

New member
ההסכמה שלי היתה לזה שהיא בעיקר איכזבה את עצמה

וזה בדומה לכל ספורטאי שנוכל אכזבה בתחרות כל כך חשובה.

nitsansh

New member
בשחייה זו לא פעם ראשונה...

התירוץ של אליפות אירופה לפני האולימפיאדה לא מקובל עלי. בהרבה מדינות יש תחרות מטרה זמן קצר אפילו יותר לפני האולימפיאדה, וזה לא מפריע להם להגיע לשיא פעם נוספת.
אצלנו זה משום מה חוזר כמעט כל פעם, ונראה לי תמוה שהמאמנים עוד לא למדו איך עושים את זה נכון...

BentzWatchJudo

New member
שמחה לאיד זה דבר מגעיל

וגם להגיד אמרתי לכם אחרי אכזבה.
ראיתם כמה מתעמלים טובים אתמול נפלו ממכשרים? כולל היפני המצויין?
אני חושב שהצלחת בזה הרגע להתעלות על שיא הגועל של עצמך וזה באמת דבר לא פשוט.

למעלה