יום ראשון - התעמלות, טניס, בדמינטון

noam_ma

New member
מישה הפסיד בשתי מערכות.

בראשונה היה קטסטרופה, בשניה נתן פייט אבל הפסיד.

למה? לא היה לו על מה לשחק

ובכל מקרה מישה הגיע לאולימפיאדה כסטטיסט.
לא חושב שמישהו ציפה ממנו בכלל לקחת מערכה...

nitsansh

New member
הוא הגיע לאולימפיאדה כדי להציג את היכולת הכי

טובה שלו...
במשך שלושת רבעי מערכה הוא בכלל לא היה במשחק... מסתבר שהוא היה עיף כי המשחק הקודם שלו היה מאוחר בערב והוא חזר לכפר האולימפי רק ב-3 בלילה...
במצב של 17:3 לרעתו הוא התעורר אבל הצליח להגיע רק ל-8 נקודות עד שנגמרה המערכה... במערכה השניה הוא נתן קצת "פייט" אבל לא ממש סיכן את העליונות של הסינגפורי...

nitsansh

New member
טניס - שחר פאר

תשחק במגרש המרכזי נגד מריה שרפובה מרוסיה. שעה משוערת: 18.00 (משחק שלישי במגרש)

simabutbul8

New member
פאר אמורה לעלות עכשיו

יש למישהו מושג איפה אפשר לצפות במשחק שלה?

שלום! האם הלו"ז הזה לקוח מאנשהו?

האם הלו"ז הנ"ל לקוח מאיזה אתר או משו שאפשר ככה להסתכל גם על לוחות זמנים של ימים אחרים?

זה לא זה...

אני מכיר את לוח הזמנים של האתר הרשמי של לונדון וממה שראיתי הלו"ז ש"אתלט חובבן" פרסם פה טוב יותר, וברור שלא משם כי הוא בעברית והכתובת שונה....

pcper

New member
לפי מה שכותב כאן בפורום היא הייתה ב-13:15

אבל לפי מה שכתוב בקובץ שפירסמת היא תופיע ב16:00.

(עכשיו שמעתי בערוץ 1 שהיא כבר הופיהע ושהייתה לה הופעה ממש לא טובה
)

pcper

New member
הפסדתי את ולריה בהתעמלות

יהיה מתי שהוא ש.ח. או שבד"כ אין באולימפיאדה...

(אם יש איזה אתר שאפשר לראות, אשמח).

mimes17

Well-known member
אוי הישראלים, same old ,same old...

רק כשלונות ותירוצים יש להם... (עם יוצאי דופן כמו שטילוב..)
ובכלל, נראה שהספורטאים הגיעו ללונדון בלי הכנה מוקדמת.. מה שהיה היום עם מקסיוטה זה פשוט בושה.. היה עדיף שלא הייתה באה ומביישת את עצמה ואותנו..
שבענו מכישלונות, די!! מתי יגיעו ההישגים??

המדינה שלנו זה חלם, לא משקיעים בספורטאים, אין תשתיות, מאמנים, יסודות, מתקנים ראויים... הכל בנוי על עסקנות וכיבודים!

u999

New member
"אוי הישראלים הישראלים" - אתה בושה

אתה וכל חבריך כאן לפורום שעל כל כשלון ישר רצים למקלדת לשפוך קיטונות של שנאה.
רוב הספורטאים עד כמה עמדו בציפיות. נשלחו מספר ספוטאים על תקן של צעירים כדי להתנסות. אז במקום לשפוך מילים מלאות שנאה, אפשר לעודד אותם ולהודות להם על המאמץ.
אבל כמו שאמרת - ישראלים זה ישראלים. לצערי אפילו בפורום הזה, אני נאלץ להתקל בחבורת אנשים, שחושבים שזה שיש להם מקלדת הופכת אותם לחשובים.

nitsansh

New member
אם ביקורת ארסית היתה ענף אולימפי אין ספק

שהיו לנו הרבה מדליות...

בספורט אין מצב שתמיד מצליחים. הרוב לא מצליחים. למקסיוטה היו "קבלות" על הצלחות בעבר (אחרת היא לא היתה משיגה קריטריון אולימפי), ואף אחד לא יכל לצפות לכישלון כזה.
נקווה שמקרים כאלה לא יהיו הנורמה.

מה שיותר מדאיג אותי זה מצב השחייה. אחרי שכל שחיין טבל במיים פעם אחת (ול-2 מהם זו היתה התחרות היחידה), אף אחד לא הגיע לשיאו. התוצאות היו סבירות במקרה הטוב (נבו ועברי) ומתחת לציפיות במקרה הרע (שלושת האחרים).
נקווה שנבו, טומרקין ועברי יתקנו את הרושם במשחים שנותרו להם, ויצליחו להגיע לחצי הגמר, או לפחות להגיע לזמן השיא שלהם.

trilliane

Well-known member
מנהל
מה זה "הגיע לשיאו"? רובם השיגו את התוצאה

הטובה ביותר שהייתה להם השנה, ושיאם נקבע עם בגדי הים הקודמים. חבל שלא הצליחו יותר (אני בטוחה שלהם חבל הרבה יותר מלי) אבל הם עשו את המקסימום שיכלו לדבריהם ונכון למצב הנתון זה המקסימום אז זה המקסימום, וזה לא שהם היו רחוקים; גל נבו הגיע שני מקומות מהשלב הבא. להיות עשירי בעולם כשהתשיעי שלא עולה לגמר זה לסלו צ'ה (מדליסט משתי האולימפיאדות הקודמות) ופלפס עצמו לא הגיע לשיאו ועלה מהמקום השמיני(!) זה ממש לא דבר של מה בכך (ולו ב-400 היה חצי גמר הוא היה עולה שלב). גם עמית עברי הגיעה למקום ה-18, שני מקומות מחצי הגמר, גם זה כבר מרחק נגיעה. באסה, באסה שזה רק נגיעה, אבל ככה זה בספורט ואני בטוחה שלה באסה יותר.

אותי זה מצער אבל לא מדאיג; היה ברור שהם יעלו רק אם יתעלו, ולא כולם מצליחים להתעלות על עצמם בבוקר. שוב, אני יודעת שאני כנראה זן נכחד, אבל אין שום בושה להיות בין 20 הטובים בעולם. הלוואי על כולנו.

למעלה