יום ראשון - התעמלות, טניס, בדמינטון

trilliane

Well-known member
מנהל
אני ממש לא חושבת שהיא עשתה את הטוב ביותר שלה

מה שראינו (ובעיקר שמענו) היום רחוק מלהיות הטוב ביותר שלה. אם זה היה הטוב ביותר שלה היא לא הייתה מגיעה לאולימפיאדה מלכתחילה. אבל גם הטובים ביותר נופלים, והיא אכן לא הטובה ביותר וכשהיא נפלה פעם אחת זה כנראה שבר אותה מנטלית (וייתכן בהחלט שגם פיזית הייתה שם בעיה) והיא לא הצליחה להתאושש. צריך לזכור שהיא שם לבד בלי נבחרת אפילו לא מתעמלת נוספת וזה ממש קשה ולא פשוט. אל תדון אדם עד שתגיע למקומו.

BentzWatchJudo

New member
תקשיב אדון גבר גבר המתריע בשער

אתה כותב פה מדי יום בחצי שנה האחרונה הר של שטויות (למשל: שזאבי לא יהיה מדורג בלונדון וזה רק דוגמא אי אפשר לזכור ולהביא את כל השטויות שלך).
כשאתה טועה, וזה קורה המון, אתה לא מודה לעולם בטעות.
כל מי שיתן תחזית לאירוע ספורט, במיוחד אם הוא נותן הרבה תחזיות, ימצא את עצמו צודק לפעמים (גם שעון מקולקל מראה את השעה הנכונה פעמיים ביום)
זה מזכיר לי בילדות כשהייתי רואה כדורגל עם אחי, כל התקפה הוא היה אומר שעכשיו יהיה גול וכשהיה גול הוא היה צוהל "אמרת לכם שעכשיו יהיה גול".
תתמקד בלהיות צודק בתחזיות החיוביות שלך, למשל לגבי טומרקין מאתמול. אם הוא היה מבריק אתמול (וחבל שלא...) בטח היית טוען שזה בזכות התמיכה המופלאה שלך (פתטי שכמוך).
גם אם בעיני עצמך אתה מתריע בשער זה כמובן לא יותר מאד סילוף ועיוות פתטי שלך. אתה התעוררת רק אחרי אליפות ישראל האחרונה והלא מוצלחת של ולריה, שלב מאוחר מאד מאד מאד, וגם אז כתבת שטויות לרוב ושמחת לאידה בגועל נפש רב אז בבקשה תרגע.
כשקבעו את הקרטריון הישראלי לגבי ולריה לא היית פה בפורום בכלל (או שאולי היית בשם אחר אבל זה כבר סיפור אחר...) זה היה הזמן להתריע שהקרטריון לא מתאים. בכל שלב מאוחר יותר היו כללי משחק וצריך לעמוד מאחוריהם גם אם לדעתך זה קרטריון קל מדי.
לפני אליפות אירופה 2012 בזמן שולריה השיגה את הקרטריון הישראלי לא אמרת דבר, טוב אז הכותרות פירגנו לולריה, ולא הרגשת בנוח להיות מגעיל כלפיה התמקדת סתם בלהיות מגעיל כלפי אחרים כי בלי להיות מגעיל אתה לא יכול.

BentzWatchJudo

New member
איזה השמצה אישית ראית פה?

היית פה בפורום ואתה מכיר את ההתנהגות של היוזר. הייתי עדין ביחס למה שאפשר לכתוב אליו.
להשמיץ ספורטאים ולשמוח לאידם בגועל אפשר ולומר שזאת התנהגות מגעילה ושהיוזר ידוע בהתנהגותו המגעילה (אני יכול להביא מלא קישורים שיעידו על כך ויש עוד כמה שנמחקו מהפורום עקב קללות שעברו את הגבול אפילו של אורן אהרוני הסלחן)

BentzWatchJudo

New member
השלמה לתגובה הקודמת

להשמיץ ספורטאים ולשמוח לאידם בגועל אפשר ולומר שזאת התנהגות מגעילה ושהיוזר ידוע בהתנהגותו המגעילה זה לא מקובל?

אפשר גם לא לכתוב.

מספיק זמן אני קוראת (חצי סמויה) כאן. באופן מפתיע, יש לי את היכולת לבחון בעצמי ולהחליט הודעות של מי מעצבנות אותי, על איזה הודעות לדלג, ואיזה יוזרים אני יודעת שאני פשוט לא קוראת הודעות שלהם. לא צריך כל פעם שהניק הספציפי הזה כותב, או שמישהו מגיב לו, את ההערות שלך. הבנו את דעתך. אתה סתם מעצים איזה ויכוח מטופש ומיותר, וחבל - כי דווקא הודעות שלך בנושא ג'ודו מעניין לי לקרוא, היות ואני בורה לגמרי בנושא, ונהיה לי קצת קשה לדוג אותן מתוך ים הרפש.

u999

New member
אתה פשוט בן אדם שפל

אני מקווה שבמקום העבודה שלך לא עומדים על הראש שלך כל היום וברגע שאתה נכשל רצים לפרסם את.
הבחורה עשתה שנה מדהימה, הגיע למקומות גבוהים באליפות אירופה. עבדה קשה גם כדי להשיג מימון באופן עצמאי.
ואז, ביום האמת, נפלה. אז מה? זה הזמן לעודד אותה ולקוות שהיא תצא מחושלת מהנסיון. רק כך מתקדמים ולומדים.
פוסטים שפלים כמו שלך לא מביאים את הדיון כאן לשום מקוםץ

דיון מעניין

היי, הדיון שלכם מאוד מעניין ויש לי כמה וכמה דברים להגיב על כל אחת מההודעות שלכם.
אני מזמינה אתכם להיכנס לפורום ההתעמלות ולדון שם את הדיון על ולריה מקסיוטה ועל ההכנה. כי לא רק לי יש מה לומר, יש גם הרבה מקצוענים ולא מקצוענים אחרים עם קשת רחבה של דעות.

http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=2072

BentzWatchJudo

New member
הי נועה,

מבטיח להיכנס לקרוא גם בפורום התעמלות נחמד שיש מי שעוקבים כל 4 השנים ולא רק בזמן המשחקים .

אולי תוכלי בכל זאת לכתוב התייחסות גם פה בפורום לכל הפחות לנושא הנפילות ממכשרים. האם בארץ עושים היסטריה מיותרת מכל נפילה? הרושם שלי ( בתור משהו שלא מבין דבר וחצי דבר ולאור הנפילות הרבות שראיתי אתמול אצל הגברים, במיוחד של היפני המצויין) שזה דבר שקורה ומי שמתלבש על זה כדי לגחך על הספורטאים פשוט מפגין בורות בנוסף לגועל שבדבר.
תוכלי להתייחס לזה פה?

נושא גם כן קצת שנוי במחלוקת

מבחינה עובדתית- על נפילה יש הורדה של 1.0 נקודות (נקודה שלמה מתוך 10 נקודות על ביצוע), פלוס הורדות של השגיאות שהובילו לנפילה, פלוס הורדות מ"הציון הכללי" של התרגיל, של עשירית עד שלוש עשיריות על תרגיל לא יציב. במקרים מסוימים יש גם הורדות נוספות, על חוסר קישור בין תרגילים, היעדר דרישת חובה, הורדת דרגת קושי לפעמים, ולפעמים האלמנט לא נחשב. בסה"כ זאת הורדה מאוד גדולה ומשמעותית שקשה להתאושש ממנה, בייחוד במכשירים שחוץ מקפיצות.
יחד עם זאת, קל ליפול, זה קורה לכולם כל הזמן.
יש האומרים שבארץ לא מתרגשים מספיק מנפילות, ולכן הישראלים נופלים יותר מאחרים. מקלים ראש, לא דורשים מהם מספיק.
מנגד יש את אלו שאומרים שכדי להתרשם ממתעמל/ת, צריך להסתכל על רמת הטכניקה ועל רמת הביצוע של מכלול התרגיל, ולא על מספר הנפילות. כי כמובן יש את אלו שמבצעים תרגיל קל יותר ולא נופלים, לעומת אלו שמבצעים תרגיל סופר קשה ונופלים.

nitsansh

New member
ברור שזה קורה

היפני היה מספיק טוב במכשירים האחרים כדי שלמרות 2 הנפילות הוא דורג לפני שטילוב שלנו בקרב רב... למתעמלים "רגילים" אין את הפריבילגיה הזו...

nitsansh

New member
ולריה "מצליחה" לסיים במקום לפני אחרון

בעזרת מתעמלת סלובנית שקיבלה ציון 0 בקפיצות...

trilliane

Well-known member
מנהל
אני מניחה שפסילה או אולי נחיתה לא על הרגליים

אני מודה שאני לא מבינה גדולה, אבל נדמה לי שאם מלכתחילה אין נחיתה על כפות הרגליים (כלומר, הן לא הראשונות שפוגשות את המזרן) אלא ישר נפילה על איבר גוף אחר, הקפיצה לא נחשבת.

nitsansh

New member
בדמינטון - מישה זילברמן

משחק שני ואחרון בשלב המוקדם, נגד דרק וונג מסינגפור. שעה משוערת: 15.44

למעלה