יום ראשון - התעמלות, טניס, בדמינטון

BentzWatchJudo

New member
וחשוב להוסיף

אף אחד לא ייעץ לולריה. בטוח אין לה כסף לייעוץ תקשורת או למישהו מקצועי שירים לה את פרוייקט גיוס הכספים במימונה וסרטו התדמית.
זה פרוייקט שהיא הרימה בכוחות עצמה (אולי עם עזרה ממשפחה וחברים קרובים)

trilliane

Well-known member
מנהל
בסרטון הזה מזעזע לראות את תנאי האימון שלה

אולם עלוב... והיא צריכה לגייס תרומות, זה כמעט כמו לקבץ נדבות. איך מצפים שספורטאי שמתמודד עם תנאים כאלה ונאבק בדאגות קיומיות יבריק פתאום ברגע האמת מול כל הזרקורים?

לו ידעו לטפח במדינה הזו ספורט שאינו כדורגל (או כדורסל) והיו כאן מועדוני ספורט ברמה גבוהה ואולי אפילו נבחרת שאפשר לשלוח היה על מה לדבר. כל הכבוד לה שעבדה קשה חרף כל התנאים! היא הגיעה לאולימפיאדה בזכות ולא בחסד ונכון שהיה לה יום מחורבן שהיא תעדיף לשכוח אבל העבודה הקשה כאן היא שלה ואף אחד לא יוכל לקחת זאת ממנה.

pimpf

New member
תיכף על המקבילים המדורגים,

לא ברור אם יראו בערוץ הראשון, אבל זה מה שאמרו...

effkef

New member
9.433

זה לא היום שלה-נפלה פעמיים..
כנראה שגם פה זה העיקר ההשתתפות

לא בושה לומר שילצד ספורטאים שמקומם

צריך היה להיות בלונדון כמו מצקין ואשרנסקי (שנשלח בסוף) ולא נשלחו יש פה ושם בודדים כמו מקסיוטה שלעצרנו לא עומדים ברמה, נכון לשנה האחרונה. ולא היה נכון לשלוח אותם - עקב קריטריון בקל מדי.
הנפילות האלה אינם עניין מקרי.

וזה לא נאמר כחוכמה בדיעבד, את זה כתבתי בצורה מאוד ברורה כאן בפורום לפני שבועות ארוכים.
כמובן שהיה לנו את המושלב -בקהילה , שמיד פתח שלושה שירשורי שטנה בתגובה, על עצם החוצפה לומר זאת, עם תוכחות והסברים עד כמה זה שטויות במיץ ליצנות, להגיד את זה.

noam_ma

New member
גם אני כתבתי כאן שעוד תוקם ועדת

בדיקה/חקירה אחרי המשחקים, לבדוק מה קרה כאן ולמה היו כאלה פאשלות.

BentzWatchJudo

New member
אתה רציני? אתה נותן רוח גבית לגועל נפש...

הכי גדול שהיה בפורום לפחות בשנה האחרונה?

cscan

New member
הכי מצחיק זה

שרוב האנשים שמשמיצים את הספורטאים שמייצגים אותנו באולימפיאדות, לא הכירו לפני כן את הספורטאים הללו, ולא באמת מעניין אותם באילו תנאים הם מתאמנים. אז פעם ב-4 שנים הם שומעים עליהם, וזו הזדמנות מעולה בשבילם להראות את צד "הישראלי המכוער" שבהם.

noam_ma

New member
מצטער שאני לא מסכים איתך.

ובדבריי אני מסתמך על מה שהיה בעבר. לא לומדים מהניסיון ומהטעויות.

BentzWatchJudo

New member
תראה

אני לא מסכים עם תוכן דבריך אבל ממש לא זאת הנקודה שלי הפעם (זכותך לחשוב אחרת ממני, ניתן בהזדמנות לדון על זה אבל מבחינתי אני לא דן על זה עכשיו).
הבעיה שלי זה את דבריו של מי אתה מחזק (פר..11 שלבש תחפושת של צדוקים) והטיימניג (ראה את הגועל נפש שלו למעלה בשרשור, לקשר לשניה המדוייקת בסרטון שמראה נפילה של מתעמלת ישראלית והסרטון בכלל לא קשור למה שהיה היום בתחרות) רגע אחרי האכזבה באולימפיאדה ושמחה גדולה לאידה תוך שאגת אמרתי לכם (הרי גם שעון מקולקל מדייק פעמיים ביום).

noam_ma

New member
אוקי, בוא נעשה סדר.

אם דבריי הובנו כמי שתומך באנשים שמחפשים רק ללכלך ולשמוח לאיד, קבל ביטול לדבריי *בשרשור זה*. אני ממש לא שמח לאידו של אף ספורטאי ישראלי שנכשל.

יש לי בעיה עם כמה נקודות בספורט הישראלי (העלאת ציפיות לפני האולימפיאדה על בסיס הצלחות באירועים זניחים, חוסר השקעה וכו') ועל זה נסבו דבריי.

BentzWatchJudo

New member
מקובל

אני מקווה שפעם הבאה תשים לב יותר למי ולאלו רעיונות אתה נותן רוח גבית בתגובתך.

טעות. סיימה 9 כאשר אחוז גבוה

מהטובות ביבשת בכלל לא השתתפו באליפות הזו, כי שמרו עצמם לאולימפיאדה.

אני מרשה לעצמי לומר זאת, להבדיל ממי שקודם רואה תוצאה רעה ואז נזכר לדבר, אלא כמי שהתריע וכתב על כך לפני שבועות ארוכים גם פה בפורום.

נבהיר לטובת אחרים שלא מסוגלים להפריד בין אמוצות לרציונליות.
אין שום דבר אישי נגד מקסיוטה, אני מניח שהיא עשתה את הכי טוב שהיא יכולה וכמו כל מיש שנכשל עבר עליה יום לא קל. הטענה המהותית היא רק למי שקבע את הקריטריון והמסלול שבמקרה הזה לא הולם את ההקשר- כפי שציינתי פעם בהקשחת יתר, ופעם בהקלת יתר.
אבל הגיע הזמן שאנחנו נתחיל לפתח קצת עמוד שדרה, ונתייחס לנבחרת ברמה המילולית- נבחרת מלשון מובחר -בוחרים את הטובים ביותר, כלומר לא רק שמי שמצליח להשתחל בגלל רף בינלאומי מסוים, מעל הרף הנמוך ביותר, אלא מי שיש להם ערך מוסף או פוטנציאל מובהק להצטיינות.

צריך לזכור שכל ספורטאי כזה מהווה שגריר שלנו בעולם ומגיע לנו בהחלט לא רק כמות, (אלמנט שאפשר להתחשב בו) אלא גם איכות.
מגיע לנו ראשים לשועלים לצד ראשים לאריות. זנבות, יש מספיק.

למעלה