התיעצות בבקשה בעניין הבת :

RonspotNL

New member
מצטער לאכזב אותך

ילד מאומץ לא מבקש להיות רחוק מהוריו ומשפחתו הביולוגיים עושים את הבחירות בשבילו את עשית את הבחירה שלך לאמץ לילד המאומץ אין שום בחירה בחרו בשבילו ! בן 12 יכול בהחלט להתמודד עם זה לפחות א ם יש פתיחות בבית ולגבי האימוץ ואם יש סביבה של תמיכה סביבו הלוואי עליי אם בגיל 12 היו נוחתים עליי הביולוגיים אם זה היה קורה לי היו חיים הרבה יותר קלים ואולי לא הייתי מסתובב שנים עם חור שחור והמון שאלות לא פתורות ... אז שוב : באימוץ סגור לילד המאומץ הרבה יותר קשה מכיוון שהשאלות והחור הגדול שהולך איתך לכל מקום משפיעים עלייך בכל מובן בחיים ....

סביון1

New member
ועדיין לא הבנתי מה תשובתך לשאלתי

נכון שהילד מציב עובדה, אבל זה בדיוק הענין, הוא מחליט, הוא בוחר, אולי לצד השני יש בעיה, אבל כרגע אני מתיחסת למאומץ ומבחינתו, לדעתי, עדיף שהוא יהיה זה שמציב את העובדה ולא שיציבו לו עובדות אם הוא לא מרגיש מוכן להתמודד איתן.

RonspotNL

New member
רגע ואת חושבת שזה לא אותו הדבר כלפי הצד השני?

חוץ מזה שאם היו פונים אליי ומציבים לי עובדות לי היה הרבה יותר קל לידיעתך פתיחת תיק היא צעד שמשנה אותך לגמרי אף אדם שגדל אצל הוריו הביולוגיים לא יבין עד כמה ולא יבין לעולם את התהליך שאנחנו עוברים עד פתיחת התיק שהוא לפעמים תהליך ארוך ואז אם משהו משתבש בדרך(למשל בסירוב לקשר או למפגש) זה מוסיף עוד בעיה למאומץ או למאומצת זה לא כל כך פשוט כמו שמציגים את זה אז אם הביולוגית כאן במקרה הזה של פותח השרשור מעוניינת בקשר זה כבר טוב רק שצריך להתמודד עם זה גם כן

fannyd

New member
שאלה לי אליך

האם פניתם בשעתו לשירות למען הילד כדי שאיש מקצוע יסייע בניהול הסיטואציה?

פרויז1

New member
כן.

פגשתי עם הבן את העוס"ית שמסרה לנו את הילדים.
וגם שוחחתי עם מנכ"לית השרות בטלפון.

fannyd

New member
וברשותך עוד שאלה

האם בעיקבות החשיפה האימוץ הוגדר גם פורמלית כאימוץ עם קשר על כל המשתע מכך?

למעלה