סכמ"ש טיים

Jimmy Kane

New member
היי אני מכיר את הלהקה הזאת!

אני חושב שזה לא קאנטרי לא? קאנטרי במקור מאמריקה נראה לי..

אבל זה בטח בגלל נאשוויל

אני מקווה שבחנוכה יזדמן לי לראות נאשוויל

כן, כנראה בגלל זה

ראיתי כבר 2 פרקים ואני מתעלפת מהשירים, מהמבטא, מהבגדים ואויייי המגפיים ההורסות שלהם
אני רוצה את כל המלתחה שלהם לעצמי!

LeAnnDylan

Well-known member
את בן אדם טוב

צריך עוד כמה כמוך בעולם
(וכשזה מגיע ממני, את כנראה ממש מיוחדת)
הקישור לשיר ששמת ממש טוב
אני מניחה שאפשר להכניס אותו לקטגורית הקאנטרי כמו לעוד כמה קטגוריות אחרות

תודה רבה

ואני חייבת לך עוד תודה ענקית על נאשוויל, אני בפרק 4, זו סדרה ממש מצויינת! השיר של המלצרית וגאנר בפרק הראשון עדיין בראש שלי

ואיך משיגים את המגפיים שלהם??

LeAnnDylan

Well-known member
בכיף

למרות שעושה רושם שעם האהבה שלך לקאנטרי כפי שהצהרת לפני, היית צופה בסדרה גם בלי ההמלצות שלי

האמת היא שאני הגעתי לסדרה ממש במקרה. לא סבלתי את היידן פנטייר אז סדרה איתה לא נשמעה לי כל כך מלהיבה אבל אז קראתי שכותבת שירים שאני ממש אוהבת (הילרי לינדזי) כתבה שיר לסדרה (את טלסקופ שג'ולייט שרה בתחילת הפרק השני כשהיא צילמה וידאו) אז אמרתי שאני אתן צ'אנס לתוכנית. ואני ממש שמחה שנתתי!
אגב השיר שסקארלט וגאנר שרו בפרק הראשון הוא בין הבודדים בסדרה שהוא לא שיר מקורי. את השיר המקורי מבצעי להקת The Civil Wars http://www.youtube.com/watch?v=Ta_NFLtu920
כרגע השיר שאני הכי חורשת עליו הוא שיר שלא חשבתי שאני אוהב - Love Like Mine - http://www.youtube.com/watch?v=MIRN_kxiUxM
ג'ולייט שרה אותו בפרק הראשון ולא התלהבתי ממנו יותר מידי. ובלי לספיילר יותר מידי רק אומר שבפרק 6 הוא עשה קאמבק מיוחד וגרם לי לזמזם אותו כל היום...

לגב המגפיים, אני הולכת לשנות את התשובה שלי משאלת ה-500 מיליון דולר ואוסיף רכישה של החנות Junk Gypsy
http://gypsyville.com/collections/all
זו חנות שממוקמת בטקסס ויש בה כל מה שאת יכולה לחלום עליו שקשור לאופנת קאו-גירלז. כל פעם אני נכנסת אליה אונליין כדי לשטוף את העיניים ולאכול את הלב שאין לי יותר מידי כסף אליה והם גם לא עושים משלוחים מחוץ לארה"ב
(וגם אם כן, פעם הזמנתי משם שרשרת שיחד עם המשלוח עלתה כמו החיים שלי
) בא לי לטוב עכשיו לטקסס ולקנות שם הכל!
טוב, לא בדיוק הכל, יש גם כל מיני דברים שאנטיים כאלה וכאלה עם צלב שלא ממש בסטייל שלי אבל יש שם דברים מהממים. אין באתר כל מה שיש בחנות ושמים בדר"כ מה שפופלארי באותה תקופה אבל יש להם מבחר מגפיים מרהיב ביותר (כך שמעתי בכל אופן
)

זה לא פייר
אני גם רוצה כאלה!!

אני מחורף שעבר מחפשת מגפי בוקרים פשוטות שחורות, רחבות, ולא מוצאת! באילת קשה למצוא דברים מיוחדים, עד שמצאתי זוג אחד הם עלו 1200 ש"ח

אני ממשיכה לחפש, בתקווה שזה יגיע לכאן מתישהו.
לגבי האהבה שלי למוזיקת קאנטרי, זה משהו שהתחלתי להמשך אליו לאחרונה, זה לא התחיל כאהבה בוערת, פשוט מצאתי את עצמי נהנת יותר ויותר כל פעם ששמעתי שיר קאנטרי. זה התחיל באפרנטיס סלב עם הזמן קאנטרי שהיה שם טרייס אדקינס, גם אהבתי את השירים שלו וגם את האופי הקאובוי שלו.

LeAnnDylan

Well-known member
מגפי בוקרים פשוטים, שחורים, רחבים***

מגף זה זכר

וכן, בארץ קשה למצוא מגפיים שווים במחירים נוחים

קראתי בתגובה אחרת שלך שאת חוששת לקנות אונליין. אני מצאתי שזה הדבר הכי משתלם בעולם. אני קונה הכל דרך איביי. האתר בטוח ואת משלמת דרך פייפל, מה שמבטיח שפרטי האשראי שלך לא נמסרים. חוץ מזה שיש מעקב אחרי זה. אני זוכרת כמה פעמים שהתקשרו מהבנק כי העסקות שעשיתי נראו להן חשודות והם התקשרו לוודא שאכן אני ביצעתי אותן

ואח טרייס אדקינס
עד שאת כבר אוהבת קאנטרי את מתפשרת עליו

אני בכלל אנטי גברים כשזה מגיע למוזיקה [וגם כשזה מגיע לסדרות טלוויזיה כך נראה]. כי נשים עושות את זה הרבה יותר טוב. אבל אם כבר להאזין לגבר, לפחות שיהיה חתיך...

יש את ג'וש טרנר, דיירקס בנטלי, לוק בריאן, בלייק שלטון, האנטר הייז, קית' אורבן, בראד פייזלי, איסטון קורבין וג'ק אינגרהם שהרבה יותר שווים את הזמן שלך

ויש גם את השיר הזה. זה לא זמר. זו זמרת. הכי טובה בעולם. והשיר הזה הוא אורגזמה מוזיקלית כבר מהתו הראשון

נכון

ולחשוב שאני תמיד מרצה לאנשים שזוגות, צומת, גרב ועט הם זכר
.
אז טרייס לא הטופ

אני השבוע יעשה חיפוש של השמות שרשמת ואתחיל לעדכן את הפלייליסט שלי

LeAnnDylan

Well-known member
וואי גם אני!

בגן כמעט כל יום אני צריכה להזכיר להורים ולצוות העילג אצלנו שמכנסיים, מגפיים וגרביים הם זכר. שלא לדבר על השימוש המעיק במכנס ותחתון. לי הסבירו את זה פעם אחת בעבר וזה נקלט. למה לאנשים אחרים צריך להסביר שוב ושוב שאם הם ילבשו מכנס, רגל אחת שלהם תשאר עירומה? ולתחתון אין שום קשר לפריט לבוש ואם כבר אתם אומרים תחתון ולא תחתונים, איך זה שעדין אתם מתייחסים אליו כאל נקבה??

את לא צריכה לגגל את כ-ל הרשימה הזו. אני יכולה להמליץ לך על כמה שירים נורמלים של כל אחד (אחרת את תלכי לאיבוד בין מיליוני האלבומים שלהם
) זה כמובן אם תגידי איזה סוגי שירים את מעדיפה

אני אוהבת את הקצביים

במיוחד כאלה שיהיה כיף ללכת בהם.
ותודה אני אשמח להכוונה.

אני גם משתגעת שאומרים יחיד. זה מזכיר לי שאורנה דץ פעם סיפרה שהיא קנתה מגפיים יקרים והיא חששה ממה שבעלה יגיד עליהם,
אז שהיא חזרה הביתה הוא שאל כמה עלה המגף, אז היא נורא התלהבה וחשבה בלב "הוא אמר מגף, ביחיד", אז היא חילקה את הסכום לשניים ואמרה לו 400 ש"ח!

LeAnnDylan

Well-known member
אוי אורנה.. אני מתעליה!

כשהייתי בת 5 הערצתי את דץ ודצה. דודה שלי לקחה אותי למלא הופעות שלהם

קצביים זה קל. לא יודעת לאיזה צלילים כיף לך ללכת אבל אני אכתוב לך את אלה שאני נהנית ללכת לצלילם ואקווה שאקלע לפחות בחלקם:

Brad Paisley
Working On a Tan

Camouflage
American Saturday Night

Blake Shelton
Kiss My Country Ass
Hillbilly Bone
Honey Bee

Dierks Bentley
Am I The Only One
What Was I Thinking
5-1-5-0

Easton Corbin
Lovin You Is Fun
All Over the Roll
Roll With It

Hunter Hayes
Storm Warning

Jack Ingram
Wherever You Are
Barefoot and Crazy
Love You
Measure of a Man

Josh Turner
Firecracker

Why Don't We Just Dance
All Over Me
Time Is Love

Keith Urban
Kiss a Girl
Put You In A Song
Long Hot Summer

Somebody Like You
Where the Blacktop Ends

Keith Anderson
XXL

Three Chord Country and American Rock and Roll

Luke Bryan
Country Girl Shake It For Me

Kiss Tomorrow Goodbye
Been There, Done That

את מעולה!!

וואי איזו רשימה, לא נעים לי שהיית צריכה לרשום את כל זה

ואת כזו מתוקה איך השקעת עם החצים והכל, המון המון תודה

LeAnnDylan

Well-known member
באמת שבכיף

זו לא הייתה טרחה כזו גדולה, שמחתי לעשות את הרשימה. זה עשה לי חשק לעשות רשימה חדשה משלי

חוץ מזה שאני יכולה לדבר על מוזיקת קאנטרי כל היום

סכמ"ש

שאלת השבוע: אם הייתם זוכרים ב500 מיליון דולר, מה הייתם עושים עם כל הכסף?
(חוץ ממקלחת כסף/ להתגלגל בכסף / להעיף את הכסף ולצעוק "וואי!!!"): סוגרת לבנות חשבונות חיסכונות לאוניברסיטה. סוגרת לנו חיסכון לפנסיה. תורמת רבע מהסכום שנשאר לילדים יתומים. מאמצת 2 ילדים. מסע קניות מאסיבי לכל מה שאי פעם רציתי. לוקחת את המשפחה לטיול חובק עולם שימשך לפחות שנתיים

היום הכי טוב השבוע: יום רביעי

היום הפחות טוב השבוע: לא היה השבוע..

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: בעלי היקר

קניית השבוע: חולצה אדומה מהממת עם הדפס ציפורים

תוכניות לשבוע הבא: לסיים את העבודה הסמינריונית שלי

סדרה: הסדרה החדשה האהובה עלי - white collar

סרט: mirror mirror. סרט חביב, התלבושות מדהימות, הסיפור מוצלח. חבל שחוץ מג'וליה רוברטס והגמדים שום דבר לא עובד כמו שצריך.

ספר: הפרדס של עקיבא - יוכי ברנדס. בניגוד לספרים הטרחניי והכתיבה המזעזעת שלה, הספר הזה מעניין (חוץ מזה שאני מתה על התקופה)

שיר: מה שברדיו

תמונת השבוע: התחילו לקשט את העיר שלנו לקראת החגים, והרחוב שלנו מואר ומקסים. יש גם תחרות בין השכנים..... כיף לנסוע בשכונה.

מקסים!!

אני וחברה היינו קונות שתייה חמה ונוסעות לשכונות של העשירים בטורונטו ומתלהבות מהקישוטים

אני גם רוצה כריסמס

אני ממש אוהבת את החג הזה, הוא כל כך יפה!
כשסבתא שלי הייתה בארה"ב אז היא חיפשה באטרף גרב יפה, אבל שלא תיהיה נוצרית, ובסוף היא מצאה לי וקנתה לי, אז היא תלויה לי בחדר

shirush3

New member

שנה שעברה אח שלי וידיד שלי החליטו לעשות מסיבת כריסטמס
ידיד שלי אפילו קנה עץ קטנטן

הזכרת לי משהו

בדצמבר 95' (כן, אני יודעת
חצי ממכם עוד לא נולדתם
)
שבועיים לפני הגיוס, קניתי עץ אשוח קטן וחמוד, קישטתי אותו באורות וקישוטים יפים, והייתי שמחה מזה, אמא שלי שנאה את זה.
ואז נעשיתי חולה, ממש חולה, דלקת ריאות, אישפוז......
ואמא שלי החליטה שזה בגלל העץ(!), הגיעה הביתה וזרקה אותו לפח.
מאז לא מדברים על זה

תמיד הצחיק אותי שהחגים שלנו סובבים סביב אלה שרצו להרוג אותנו (פרעה, אחשוורוש, היוונים......)

לא יודעת למה, אבל משעשעת אותי המחשבה

על לשבת עם עץ מקושת, גרב, אולי גם מתנות מתחת לעץ, ולהדליק חנוכיה.
חכו, יום יבוא ואני אעשה את זה. הי! בשביל מה יש לי חברה רוסיה?
אוקי, אוקראינית, היא עצמה נולדה בארץ, אבל ההורים שלה חוגגים חג כזה של רוסים, אני לא זוכרת את השם, מישהו?
עם עץ מקושט והכל, אני תמיד אוהבת לבוא אליה בחנוכה

enigma14

New member
נובי גוד

את לא היחידה עם חברה רוסייה שהיא בעצם אוקריינית

חברה שלי סיפרה לי שזה חג אזרחי שחגגו כי סטאלין לא הרשה חגים דתיים

למעלה