סכמ"ש טיים

לא הולך לי, לא יודעת למה

אני עושה הכל כרגיל ועדיין התמונה יוצאת לי קטנה, שאני מנסה להרחיב אותה היא יוצאת לא ברורה........

LeAnnDylan

Well-known member
זה בסדר

ברגע שלוחצים על פתיחת קובץ בחלון חדש אפשר לראות בגודל רגיל

shirush3

New member
הוווווו יפה לנוווו!!

ואני מוכנה להמשיך את החוליה החלשה

shirush3

New member
הגיע הזמן!

אם הייתם זוכרים ב500 מיליון דולר, מה הייתם עושים עם כל הכסף?וואוווו 100 מיליון לאמא 100 מיליון לאבא וטיול מסביב לעולם ושופינג מטורף ו...ו.... וואוווו

היום הכי טוב השבוע: חמישי-שישי-שבת
היום הפחות טוב השבוע: יום רביעי יום ביטוח לאומי, אבל חוץ מהלחץ שהיה בבוקר היה סבבה

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: היום נכנסתי עם אמא שלי לסופר והתחלתי לסובב אותה וכאילו לרקוד איתה וכולם הסתכלו עלינו מוזר

קניית השבוע: ספרים, לקים ומכנס פיג'מה (נו המבצע בדלתא של דיסני ממשיך, אבל עכשיו יותר טוב יש להם שירים של דיסני בחנות!!!)
תוכניות לשבוע הבא: חברה שלי חוזרת מגרמינה אז לראות אותה ^_^
סדרה: קאסל, אנטומיה, פיירפלי, הארט אוף דיקסי, המפץ, ניו גירל.....
סרט: פיטר פן של דיסני
ספר: עדיין עם עימות מלכים, אבל עכשיו אני גם קוראת את אליס בארץ הפלאות (הילדה על סמים קשים!)
שיר: הפסקולים של אנטומיה

תמונת השבוע: משהו מוזר שצילמתי עכשיו, היה ענן שהיו לו צבעים של קשת אז ניסיתי לתפוס את זה

אני שומרת את הספר הזה

לאוניברסיטה, אני אומרה לקחת קורס שבו מנתחים את הסיפור הזה, אז אמרתי אני אחכה עם הקריאה שלו לקורס, אבל אני אשמח לשמוע חוות דעת שתסיימי.
התמונה ממש יפה, אני מתבאסת שהמצלמה היחידה שיש לי כרגע זה בנייד וקשה לתפוס איתה תמונות רחוקות (עכשיו יצא ירח ענק צהוב ויפה ובנייד זה נראה עיגול רחוק ולא ברור).

הדברים הקטנים שאת רושמת עלייך ועל אמא שלך נורא מזכיר לי אותי ואת אמא שלי, השיחות ההזויות, השטויות, השפה שהיא רק שלנו.

shirush3

New member
אני אעדכן

וזאת הייתה המצלמה של הגלקסי עם זום, הופתעתי שהצליחו לראות את זה ככה

וכיף לשמוע שגם לך יש קשר כזה עם אמא שלך!
בד"כ לא שומעים על זה הרבה

למעלה