אסכמ"ש לי גם
שאלת השבוע: אם הייתם זוכרים ב500 מיליון דולר, מה הייתם עושים עם כל הכסף? הו זה פשוט- דבר ראשון אני קונה את הגראנד אול אופרי (עם ליאן ריימס בפנים!) אחרי זה אני אמצא דרך כדי לקנות זיפים כי אקורדינג טו קסם מעשית. זה הדבר היחיד שחסר לי כדי לכבוש את ליבה של אמה
היום הכי טוב השבוע: שישי
היום הפחות טוב השבוע: ראשון
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: אני עובדת בגן ילדים בקבוצת גיל של 8 חודשים עד שנתיים. ביום שישי באו שני בנים בני 7 לשחק עם הילדים בגן (הם ילדים שהיו פעם בגן הזה כשהיו קטנים והגננת הזמינה אותם) בקיצור, הילדים שיחקו עם מטפחות צבעוניות ורקדו איתן לצלילי שירי חנוכה. אחד הילדים (שנה וחצי) הניח את המטפחת על הראש כדי לעשות קוקו ואחד הילדים בני ה-7 התיישב לידו והניח גם הוא מטפחת על הראש ואמר לילד הקטן "בוא נתחתן, אני אהיה הכלה" ואז בא הילד השני בן ה-7, גם הוא הניח מטפחת על הראש ואמר לחבר שלו "יאללה בוא נתחתן, נהיה שתינו לסביות" ואז הם התחבקו ורקדו איזה ריקוד גיי לגמרי יחד. רציתי להסביר לו שאם נורא בא להם להתחתן הם לא צריכים לעשות שינוי מין יחד. בטח לא בשביל להתחתן שניהם כלסביות. אבל זה היה מסבך להם את החיים יותר משהם כבר מסובכים
אחח.. הילדים של ימינו...אין תקנה
קניית השבוע רכשתי באייטונס שיר של ליאן ריימס. זה נחשב?
תוכניות לשבוע הבא: אממ, לשרוד אותו בעיקר.
סדרה: וואנס,דקסטר, נאשוויל. ניסיתי להתחיל לראות את הומלנד כי כולם משבחים וגם זה נשמע כמו משהו שאני אוהב אבל לא שרדתי את הפרק הראשון אפילו. אני חושבת שראיתי את רובו אבל זה לא נראה כמו משהו שממש יענין אותי לטווח הארוך. מישהו שרואה יכול להגיד לי אם זה משתפר?
סרט: קראתי איזו כתבה שעשתה לי חשק לראות את הסרט "הסיפור המופלא של בנג'מין באטן" סיימתי לצפות בו לפני כשעה ואני חייבת לציין שזה סרט ממש מתיש
ספר: סיימתי את הספר של טוליסה! עכשיו אני צריכה לעשות אנ-דן-דינו בין דקסטר, צ'לסי, טינה פיי והרלן קובן.
שיר: היו כמה- Borrowed - LeAnn Rimes
What Have I Done - LeAnn Rimes
Stay With Me - Miranda Lambert
Takin' Pills - Pistol Annies
I Knew You Were Trouble - Taylor Swift
Vienna - Elise Testone
Keepsake - Grace Potter & The Nocturnals
וכל האלבום החדש של ליטל מיקס
תמונת השבוע:
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0