סכמ"ש טיים

רוסיה, אוקראינית, מה זה משנה?! הם אותו דבר

אחרי המשפט הזה, היא פותחת בהרצאה על כמה שהם שונים, אז אני אומרת לה שהם דוברים את אותה שפה, אז מסתבר שגם זה לא, שיש להם כל מיני דברים שונים. בקיצור, צריך להבדיל. (או שלא
)

shirush3

New member

הייתי בת 5

ואין סיכוי שהיית ממש חולה כי היה חורף והיה קר?

והחגים שלנו מעצבנים
כולם חוגגים דברים טובים ורק אנחנו חוגגים את ההישרדות שלנו לאורך ההיסטוריה

נו, את לא מכירה את הבדיחה?!

כל חג אצל היהודים זה ניסו להרוג אותנו, לא הצליחו, בואו נוכל!
מה שנכון, נכון

Y. Welis

New member
יהדות היא דת סבל, בחנוכה לפחות היה ניצחון

לכן אני גם בעדו, וגם כי אין 'מצור' של חג.

Jimmy Kane

New member
נראה מהמם

אני מקווה שיזדמן לי לטוס מתישהו שוב לארה"ב... אבל הפעם בחג המולד..

shirush3

New member
התמונה ממש יפה

איזה כיף, למה בארץ אין?!

ואת מראה מראה לא ממש אהבתי
הוא חמוד, אבל לא יותר מזה

LeAnnDylan

Well-known member
צווארון לבן זו סדרה נהדרת!

ניל קאפרי כזה הורס

והקשר של אליזבת' ופיטר כזה חמוד! הם הזוג הכי חמוד על המרקע. אפילו שזה לא אמיתי בשיט. זה עדין חמוד.
בכלל התגעגעתי לוולארי, נחמד מצידה לשוב לחיי

Jimmy Kane

New member
סיכום..

שאלת השבוע: אם הייתם זוכרים ב500 מיליון דולר, מה הייתם עושים עם כל הכסף?
(חוץ ממקלחת כסף/ להתגלגל בכסף / להעיף את הכסף ולצעוק "וואי!!!") הייתי קונה בית יפה שם חסכונות ונותן כסף לחברים וקרובים מי שצריך, תורם כסף למחקרים על תרופות נגד מחלות.. ועושה פעם בשנה גיחה לחו"ל למקום לא מוכר..
היום הכי טוב השבוע: יום חמישי כי קיבלתי ציון טוב
היום הפחות טוב השבוע: יום שלישי, יום עמוס מדי.. 12 שעות לימוד.. לא מסוגל
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: כל מיני
קניית השבוע: ספר מלחמת עולם Z
תוכניות לשבוע הבא: להתכונן למבחן בחדו"א
ואחר כך לחזור לצייר כי שנה לא ציירתי ואחרי לימודי מדעים הבנתי שאני חייב להפיח חיים בצד היצירתי של המוח...
סדרה: המתים המהלכים כי זה מה שראיתי השבוע יחד עם דקסטר הגרוע
סרט: ספרות זולה וראלף ההורס
ספר: מלחמת עולם Z
שיר: Flyleaf - New Horizons
תמונת השבוע:

enigma14

New member
מסכמשת

שאלת השבוע: אם הייתם זוכרים ב500 מיליון דולר, מה הייתם עושים עם כל הכסף?
(חוץ ממקלחת כסף/ להתגלגל בכסף / להעיף את הכסף ולצעוק "וואי!!!")וואי,שאלה קשה...אין לי מושג מה אני עונה על השאלה הזאתי...
היום הכי טוב השבוע:רביעי,יצאתי עם חברה שלא ראיתי מלא זמן (שמתי לב שימים טובים אצלי הם כאלה שאני יוצאת עם חברות
)
היום הפחות טוב השבוע:חמישי,קרעתי את התחת כל היום במטלות ואחרי זה התרוצצתי בלהכין פאי שוקולד שבסופו של דבר לא היה מוצלח במיוחד... (לעזאזל איתך קרין גורן
)
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:הטימטום שלי,חזרתי הביתה ושבאתי להטעין את הפלאפון שלי ואז שמתי לב שהוא לא מגיב למטען ובדקתי עם מטענים אחרים שהיו לי בבית וגם אליהם הוא לא הגיב. הייתי בטוחה שהלך לי הפלאפון ואפילו הלכתי לחנות של אורנג׳ שיבדקו את הבעיה,אבל שהמוכר חיבר את המטען הוא כן הגיב ולא הבנתי איך זה עד שהבנתי כשהגעתי הביתה שזה לא היה הפלאפון ולא המטען,פשוט קפץ הפקק בבית

קניית השבוע:גומיות לשיער?
תוכניות לשבוע הבא:לאן שיוביל אותי השבוע..
סדרה:צ׳אק (לעזאזל אני רוצה את השמלות של שרה לעצמי!!)
סרט:זמר חתונות
ספר:לא קראתי השבוע
שיר:how will i know של וויטני יוסטון

LeAnnDylan

Well-known member
אסכמ"ש לי גם

שאלת השבוע: אם הייתם זוכרים ב500 מיליון דולר, מה הייתם עושים עם כל הכסף? הו זה פשוט- דבר ראשון אני קונה את הגראנד אול אופרי (עם ליאן ריימס בפנים!) אחרי זה אני אמצא דרך כדי לקנות זיפים כי אקורדינג טו קסם מעשית. זה הדבר היחיד שחסר לי כדי לכבוש את ליבה של אמה

היום הכי טוב השבוע: שישי
היום הפחות טוב השבוע: ראשון
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: אני עובדת בגן ילדים בקבוצת גיל של 8 חודשים עד שנתיים. ביום שישי באו שני בנים בני 7 לשחק עם הילדים בגן (הם ילדים שהיו פעם בגן הזה כשהיו קטנים והגננת הזמינה אותם) בקיצור, הילדים שיחקו עם מטפחות צבעוניות ורקדו איתן לצלילי שירי חנוכה. אחד הילדים (שנה וחצי) הניח את המטפחת על הראש כדי לעשות קוקו ואחד הילדים בני ה-7 התיישב לידו והניח גם הוא מטפחת על הראש ואמר לילד הקטן "בוא נתחתן, אני אהיה הכלה" ואז בא הילד השני בן ה-7, גם הוא הניח מטפחת על הראש ואמר לחבר שלו "יאללה בוא נתחתן, נהיה שתינו לסביות" ואז הם התחבקו ורקדו איזה ריקוד גיי לגמרי יחד. רציתי להסביר לו שאם נורא בא להם להתחתן הם לא צריכים לעשות שינוי מין יחד. בטח לא בשביל להתחתן שניהם כלסביות. אבל זה היה מסבך להם את החיים יותר משהם כבר מסובכים
אחח.. הילדים של ימינו...אין תקנה

קניית השבוע רכשתי באייטונס שיר של ליאן ריימס. זה נחשב?
תוכניות לשבוע הבא: אממ, לשרוד אותו בעיקר.
סדרה: וואנס,דקסטר, נאשוויל. ניסיתי להתחיל לראות את הומלנד כי כולם משבחים וגם זה נשמע כמו משהו שאני אוהב אבל לא שרדתי את הפרק הראשון אפילו. אני חושבת שראיתי את רובו אבל זה לא נראה כמו משהו שממש יענין אותי לטווח הארוך. מישהו שרואה יכול להגיד לי אם זה משתפר?
סרט: קראתי איזו כתבה שעשתה לי חשק לראות את הסרט "הסיפור המופלא של בנג'מין באטן" סיימתי לצפות בו לפני כשעה ואני חייבת לציין שזה סרט ממש מתיש

ספר: סיימתי את הספר של טוליסה! עכשיו אני צריכה לעשות אנ-דן-דינו בין דקסטר, צ'לסי, טינה פיי והרלן קובן.
שיר: היו כמה- Borrowed - LeAnn Rimes
What Have I Done - LeAnn Rimes
Stay With Me - Miranda Lambert
Takin' Pills - Pistol Annies
I Knew You Were Trouble - Taylor Swift
Vienna - Elise Testone
Keepsake - Grace Potter & The Nocturnals
וכל האלבום החדש של ליטל מיקס

תמונת השבוע:

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

איזה חמודים!!

אני חושבת שלעבוד עם ילדים זה ייעוד, זה לא מקצוע או קריירה, זה מולד, זה חלק ממי שאתה. אני יודעת על עצמי, שלי אין את הכלים ואת ההכלה לעשות את זה.

LeAnnDylan

Well-known member
אז אני שונה ממך

דווקא עם ילדים יש לי קליק טבעי. זו העבודה היחידה שאני לא צריכה להתאמץ בה. הילדים תמיד נקשרים אליי ואני נקשרת אליהם.
אבל זו לגמרי עבודה, ואחת קשה וכזו שאני לא אוהבת

shirush3

New member
קניתי

את stay close (יש מבצע שלו בסטימצקי של 34.9 למועדון)
ואת seconds away ההמשך של מחסה, שאין עדיין בארץ ונמצא כרגע בדרכו אלי מאמזון

אוקי, אני מבקשת לא לדבר על seconds away

אחרי שתקראי. אם את מדברת, תכתבי בכותרת משהו שאני אדע לא להיכנס, תודה!!!!

shirush3

New member
עד שהוא יגיע ועד שאני אקרא אותו...

אני אסמן לך ספוילר אם אני אדבר עליו

תודה!

אני פשוט ממש מחכה לקרוא אותו, אבל אני עצלנית מידי בשביל האנגלית, אז אני מחכה לעברית... עד שהוא יגיע...

shirush3

New member
אל תתעצלי עם האנגלית!

זה כיף לקרוא באנגלית, קשה לי אחרי זה לקרוא בעברית

למעלה