כבר עבר שבוע?אבל לא סיימנו לחפור!

למרות שבסרט זה פחות הרגיש לי ככה

אבל בכל השטיחים האדומים וההקרנות- לגמרי כן

פאנגירל

New member
אני... אנסה לעשות את זה קצר
CF

לנסות זו מילת המפתח!

אז ההודעה הזו מחולקת לשלושה חלקים: דברים שאהבתי (
) דברים שלא אהבתי (
) ודברים שעיצבנו אותי כמו איזה פאנגירל מטומטמת (האהאההא וזה הכינוי, שלי, הבנתם?!?) בגלל שהם לא היו כמו בספר (
).

סצנת הסיום של המוות של סנקה הייתה אדיייייייייירה. די הבנתי את זה עוד לפני שראו את הגרגרים בתוך הקערה, אבל לא כולם מהירי קליטה כמוניP: בכל מקרה, גאוני, מעודן, ומאוד... נקי. נשמע כמו משהו שסנואו היה משתמש בו. חולני אבל לא מלכלך את הידיים.
אהבתי מ-מ-ש שהם נכנסו לספר מזווית שונה. מהזווית של הקפיטול, של קברניטי המשחק, של סנואו, ולאו דווקא מהזווית של קטניס. אני חושבת שהזווית של קטניס הייתה מאלצת אותם לקריין אותה, וזה היה מלנכולי ודכאוני ומאבד מהחן שלו. בגלל שראו את כל הקטעים עם סיזר ועם קרבניטי המשחק, הייתה מן הרגשה מעוותת שגם אנחנו צופים בריאלטי הזה, שגם אנחנו הקפיטול. מעביר מסר אדיר לדעתי.
ג'ניפר לורנס האדירההההההההה! להחזיק דמות מלאה כמו קטניס סרט שלם זה לא פשוט... משחק אדיר ברוב הקטעים. אבל, בלי, קשר, מתוקה... את פשוט לא יודעת לרוץOם
וודי הארלסוווווווןןן3> הוא לא היה כמו שדמיינתי, הוא היה היימיטצ'י די קארבוי-אי, עם השיער בלונדיני המתנפנףP: אבל הוא היה א-ד-י-ר. מצחיק, מריר, נקודת אור בתוך הדרמה הזו.
אפיייייייייייי! אליזבת' בנקס בהופעה אדירה עם משפטי מחץ אדירים.
ליאם (גייל) היה מתוק. המבטא המגוחך שלו נעלם, מסת השרירים המגוחכת שלו נעלמה, והוא נראה כמו כלבלב עזוב ומוכה רוב הסרט! ואין מה לעשות, זה עושה לי את זה. כמו שיותר שבור-לב יותר טוב!
קייטו היה אדיר, מרושע אבל מעורר רחמים בו זמנית.
נורי כבש!
אהבתי כל-כך את המרד במחוז 11! זה נתן טעימה להמשך ובעצם מנע מהסרט להיות בעל מבנה... מקובע מדי. להיבחרבמשחקים-לנצחבמשחקים-להגיעהביתה. זה נותן טעימה מההתלקחות של האש. זה בדיוק אחד הדברים שהיו חסרים לי בספר, החיבור הזה בים הראשון לשני... וכאן הסרט כבר בנוי לטרילוגיה וזה נהדר.
הצילום בקטעים הרגילים. נותן תחושה של דקומנטרי על ריאלטי... מגניב ומיוחד.

פיטטטטטטטטטה אתה פשוט לא הפיטה שלי, נקודה. ג'וש, זה לא אישי, אתה פשוט גוץ מכוער ובלתי כובש. זה לא אשמתך, זה הגנים.
מוכרת זקנה, שהיא אפילו לא סיי "שומן", שנותנת לה סיכה חינם? מילא שהיא מאבדת ככה כל משמעות, זה פשוט לא הגיוני. למה, לעזאזל, שמוכרת שנמצאת בדיוק באותה חרפת רעב תיתן לה סיכה די יפה ואולי אפילו יקרה בחינם? פפפפ
אין מספיק סינה. זה מחפיר. יש להם קשר כל-כך מגניב! איך הסתירו אותו מהעולם?
היצור המעוות הזה שישב ליד סיזר. כן, נכון שהקפיטול אוהב יצורים מעוותים, אבל ברצינות... יש גבול, לא?
אני. רוצה. יותר. ת'רש. אתה אמור לעורר כבווווווווווווד)&*^%$#@
הצילום בקטע קרב. כאילו, וואטדהפאק? אני אמורה להבחין במשהו בכל הבלאגן הזה? לי זה פשוט עשה כאב ראש רציני למדי.
למרות הקטע הגאוני עם המוות של סנקה, איך לעזאזל הולכים לעשות את הבובה שלו בסרט הבא, תלויה? מה, היא פשוט תמרח עליו גרגרים...?
הפציעה המעאפנה של פיטה. ברצינות, אני רוצה אותך על סף מוות!

ודברים שעצבנו:
למה, למען השם, אין יריית תותח בכל פעם שמתמודד מת? אם יריית התותח היא זו שמכריזה על המוות, אז יקיריי... רו עדיין חיה!
בלילה הראשון, אחרי מרחץ הדמים של קרן השפע, קטניס סופרת 12 מתים. אבל זה לא 12!!! זה 11 מתים! מה זה באמת משנה לכם, יוצריי האהובים של הסרט, אם אתם במילא לא מראים את המוות של כל 12 הנותרים... אז תוסיפי עוד אחד, בקטנה.
באימונים שבהם הם מקבלים ציון (מול קברניטי המשחק) - למה קטניס נקראת לפני פיטה?! טוב, אז הם רוצים סצנה משותפת שלהם, אבל איך הם יכולים להסביר את זה שבחלוקת הציונים פיטה קודם? ובסרט הבא גם קטניס אמורה להיות אחרונה... אררג פפפ זה פשוט מעצבן.
למה, לעזאזל, אחד מה'נופלים' ביום הראשון זה הבחור ממחוז 3? אז מי זה הנמוך ששומר לכם על האספקה, קרייריסטים יקרים?! ומה היה איכפת לכם לעשות כאילו הבחור ממחוז 5\6\4 ווטאבר מת, ושהבחור משלוש חי?! זה די חשוב, כי מחוז שלוש זה מחוז אלקטרוניקה ולכן הוא יכול היה לסדר את המוקשים><""
למה. פיטה. קורא. לה. פוקס-פייס?!?! עהאהעהא איך אנשים פשוטים אמורים להבין שזו היא? ופיטה קורא מחשבות או משהו?
המשפטים השלמים שמחקו להיימייטץ'''''''*&^%$#@

טוב, זה בטח לא הכל. אני אזכר בעוד בקרוב העאהעהאהע
נדמה לי.
בכל מקרה, נדמה שהניסיון שלי לקצר לא צלח

shirusheet

New member
אני אתייחס רק

לקטע על סנקה קריין, למרות שגם עם השאר אני פחות או יותר מסכימה- פשוט כי זה הקטע היחיד שראיתי שהפריע לעוד מישהו חוץ ממני!

אם תסתכלי על החפירה שלי, תראי שגם כתבתי משהו בסגנון הזה: "בסרט הורגים את סנקה קריין עם הרוש לילה. תקנו אותי אם אני טועה, אבל זה לא דופק לגמרי את כל מה שקטניס עושה מול קברניטי המשחק בספר השני?"
אז כן, טוב לדעתי שעוד מישהו חושב ככה.

N o R i K o

New member
CF - אני גם אתייחס לסנקה

קטניס לא יודעת איך סנקה קריין מת. אבל תלייה זה סימן של עונש מוות. כלומר, קטניס יודעת שהענישו את סנקה קריין במוות על כך שהוא הציל אותה ואת פיטה. היא לא באמת יודעת איך הוא מת.
זה לא באמת רלוונטי איך הוא מת. יכול להיות שגם הושיבו אותו על כיסא חשמלי או הזריקו לו רעל. מה שבטוח זה שהוא קיבל עונש מוות מהקפיטול. כך שהמסר של קטניס, סנקה קריין התלוי, יעבוד גם בסרט הבא 3=

ודווקא אני חושבת שהעובדה שהם נכנסו דרך הזווית של הקפיטול הרסה את הרעיון של הספר, כספר על קטניס ועל הישרדות ועל מרד. בדיוק עכשיו מישהו העלה לפורום ביקורת מאוד מאוד שלילית של מישהו על הסרט - לכי לשרשור ביקורות - ברור שאם הסרט היה נעשה מנקודת המבט של קטניס שמנסה לשרוד ואת כל הדברים שהיא עושה בסרט היא עושה מתחושות קטנות של מרד, הדעות שלו היו הרבה פחות קיצוניות לצד השלילי. אבל קטניס מתפספסת פה בצורה מאוד חריפה.
ושוב, ג'וש נהדר. משחק ממש טוב את הדמות של פיטה. זה שהדמות של פיטה היא... אני מצטערת, שטחית למדי, זה קצת... בעיה של הדמות, לא של השחקן

פאנגירל

New member
אבל הצופים לא יבינו את זה
CF

זה יראה כמו טעות מוזרה. כי הקהל יודע איך סנקה מת, והוא מת מגרגרי יער! אז מה, קטניסוש, מה את טיפשה? מה את תולה אותו?!
זה דברים שאת ואני יכולות להבין, אבל לקהל זה פשוט... לא יעבור. הם יהיו חייבים לשלב את גרגרי היער לדעתי, וזה קצת דפוק, כי זה לא מעביר את אותו המסר המזעזע שיש לתלייה.

הספר עצמו הוא ספר שמאוד קשה לתרגם אותו למדיה קולנועית, כי הוא מתאר בעיקר מחשבות והסקות וזכרונות, מה שאפשר לעשות רק דרך נקודת מבט של הגיבורה. ובמקרה הזה, נקודת מבט עם קריינות ברקע הייתה יוצאת מזעזעת לדעתי. הרבה יותר מדי דכאונית ואובדנית וכאפות

אז הפתרון היה להפוך את הסרט מסרט שהוא מתרכז בקטניס, לסרט שמתרכז בהוויה של הקפיטול. אנחנו רואים את האכזריות של הקפיטול ושל קברניטי המשחק ולא רק דרך התחושות של קטניס. האיש הזה שאמר "שיגור נוסף של כדור אש בעוד 3, 2, 1..." הוא חולני פשוט. זה מדגיש את זה. זה מדגיש את האמירה החברתית על הריאלטי, על התרבות החולה של האנשים ששולטים על מלחמות מרחוק. גם אני הרגשתי שזה לא סיפור על קטניס. זה דווקא לא ממש הפריע לי. כפי שאמרת בעצמך, היא כלי משחק. זה פשוט סרט שמבהיר את זה קודם. ובכלל, אהבתי שהם הכניסו את הזווית הזו, כי ככה הסרט לא מתחרה בספר. יש לו זווית שונה, אחרת.

הו, ודבר נוסף שעיצבן אותי - התירגום!!)*&^%$#@
ובעיקר בסצנה שקטניס על העץ והקרייריסטים עוברים מתחתיה. ופתאום רואים את את פיטה... וקייטו שואל את פיטה אם הוא בטוח שקטניס הלכה לכיוון הזה. פיטה עונה לו "בטוח. ראינו את המלכודות שלה כאן." וקייטו עונה לו, "better be." ואיך הם תרגמו את זה? 'אוי לראשך אם לא!' WTFFFFF

shirusheet

New member
אני חושבת

שהיה אפשר לעשות את הסרט ככה שהוא מתרכז בקטניס ובנקודת המבט שלה גם בלי קריינות. זה היה אתגר, והיה צריך לעבוד קשה על זה, אבל היה אפשר.
אם היו עושים הרבה פלאשבקים של קטניס, ומתמקדים הרבה בהבעות פנים שלה... אולי אם היא הייתה מדי פעם אומרת לעצמה משהו בשקט- יש דרכים. זה שהם בחרו לא לעשות את זה זאת בעיה שלהם כבר, ולדעתי נקודת המבט של הקפיטול זה פשוט לא הספר.

N o R i K o

New member
אני אחזור על עצמי למקרה

ולא הייתי ברורה- זה לא משנה איך סנקה ימות, כל עוד את יודעת שהוא הוצא להורג. קיבל עונש מוות. תלייה מסמלת עונש מוות, וקטניס תתלה אותו כדי לסמן שהקפיטול הרג אותו בגלל ההחלטה שלו. לא צריך להיות חכם גדול בכדי להבין את האנלוגיה הזאת. ולכן זה כן יעבור לקהל, הם לא עד כדי כך מטומטמים.

וכמו שיר, גם אני לא מסכימה איתך שאי אפשר היה להעביר את זה. אם הצליחו להעביר את הPOV של הארי פוטר (למי אכפת שהסרטים היו גרועים), אפשר גם להעביר את ה-POV של קטניס. רק ברגע אחד שבו היא מביטה בפרח מסוים וחושבת על פרים. או מניחה את הראש וחושבת לעצמה "I wish you were here with me" בסוויטה שלה בקפיטול ושניה אחרי זה היינו רואים את גייל עושה את אותו דבר ומבינים שהיא חושבת עליו. או הסצנה של ההזיות שלה עם אמא שלה? אם זה היה קורה במערה, ובמקום לצרוח על אמא שלה היא הייתה מדמיינת את אמא שלה מלטפת אותה, ורק אז היא הייתה פוקחת עיניים ומגלה שזה פיטה - בדיוק כמו בספר - כבר הרבה מעבר היה קורה כאן.
מעביר כמה זה חולני דרך נקודת המבט של הקפיטול? אני לא חושבת. בכלל לא, לי זה הרגיש כאילו משכנעים אותי שככה זה בעתיד וזה לגיטימי. זה לא הרגיש מזעזע, מי שהרגישו לי מזעזעים היו רק המיועדים הרצחניים בפנים. הקפיטול... פשוט הרגשתי שהוא עושה את העבודה שלו. ובדיוק כמו שאמר ההוא בכתבה, מנסים לגרום לנו לצאת נגד ריאלטי, אבל זה לא משכנע.
את אומרת שזה חולני כי קראת את הספר. כי את מבינה את המסר שקטניס העבירה לך. אבל אנשים שלא קראו את הספר פשוט לא יבינו למה יש כל כך הרבה במה לדברים האלה. גם אם הם יחשבו שזה חולני, הם לא בהכרח יבינו שזו המטרה, להראות לנו שזה חולני. הרי קטניס לא מזדעזעת מהרעיון שהם רוצים אקשן. את רואה שמבחינת הקפיטול לגיטימי שהם רוצים אקשן.
כנ"ל לגבי הרומן של פיטה וקטניס. את רואה שהיא מנשקת אותו, אבל את לא מבינה שהיא עושה את זה בשביל האוכל והתרופות. את מבינה שהיא עושה את זה כי באמת רוצה להגן עליו. אז מה פה החוכמה? איפה פה המרד? איפה פה העבודה בעיניים על הקפיטול? הרי קוטניס לא עבדה על הקפיטול רק בהחלטת הגרגירים בסוף. זה היה בכל הרומן שלה עם פיטה.
הסרט לא נועד להתחרות בספר אף פעם. הוא נועד למשוך אנשים לספר. אבל אני לא חושבת שהוא עושה את העבודה שלו בקטע הזה. אני חושבת שהוא פונה לקהל מאוד שונה. אם לא הייתי קוראת לא הייתי חושבת שהסאגה הזו בשבילי. לעומת זאת, קראתי, תראי איפה אני היום...

ודי, די, תחליקו, מי מסתכל על התרגום בכלל

פאנגירל

New member
אל דאגה, הבנתי אותך
CF

וכבר על הפעם הראשונה.
אני אתחיל מזה - הסצנה בספר עצמו שבה קטניס 'תולה' את סנקה היא סצנה קצת לא מובנת. אני מאמינה שאני לא היחידה שבהתה כמו מטומטמת בסוף הפרק ושאלה "הו דה הל איז סנקה קריין?". אז בשביל זה, לדעתי (בנוסף על הזווית של הקפיטול), הם הראו את סנקה יותר. ובכל זאת, זו סצנה קצת לא ברורה... מאיפה היא יודעת? תלו אותו, באמת?
והתלייה הזו נראית לך אלי כאנלוגיה ברורה שמסמלת את המוות שלו (שאנחנו יודעים שהוא מגרגרי יער) אבל תאמיני לי שעם כל הכבוד לצופים לא כולם יבינו את זה. הנה, אתמול ישבו איתי שלוש חברות בנות 15, שהכינוי הכי לא נכון לתת להן זה מטומטמות, ובכל זאת... הן לא הבינו את הקטע הגרגרים וההוצאה להורג של סנקה. וזה היה ברור בהרבה מהאנלוגיה שאת מציעה.

אני מסתכלת על הסרט כסרט שלא בא להעביר דווקא את המבט של קטניס, דווקא את האמירה שלה, אלא יותר את המבט הכללי - הקפיטול, התסיסה, המרד. אני מבינה שגם את רואה בו כזה, אבל אני חושבת שזה חיובי ואת חושבת שזה שלילי.
דווקא הסרט גרם לי לחשוב מה אני הייתי עושה אם הייתי תושבת הקפיטול. זה גרם לי לחשוב כמה דברים לא נחמדים על עצמי. אני הייתי מתמרדת נגד הקפיטול? הייתי עושה משהו בכלל? אולי - וזה מה שסביר להניח שהיה קורה - הייתי חושבת שזה נורמלי לגמרי, המשחק החולני הזה שהם משדרים?
מה שהיה יפה בעיני זה שהם לא ניסו לדחוף לנו את הרוע של הקפיטול מהעיניים של קטניס, הם רצו שנבין את זה בעצמנו. הם רצו שנצחק בראיונות, ונמות על השמלות, ונכסוס ציפורניים באימונים... ואז מה? ואז אנחנו בדיוק כמו הקפיטול, שיושב וצופה בילדים המתים האלו ובכל הראיונות כאילו זה עוד סרט קולנוע. והם רצו שנצפה בסיזר, שלמרות שהוא אמור להיות בן-קפיטול חמוד יחסית, על-פניו לא מזיק, הוא מפרשן את המשחקים כאילו זה משחק כדורגל. סופר הרוגים כאילו הם כבשים לפני השינה.
מה, זה לא חולני שמישהו בונה חיה מעוותת במיוחד, בוחן אותה ומרוצה ממנה, כשהיא בעצם מתכוונת להרוג את המיועדים? או כשמיהו משגר כדורי אש בכוונה תחילה להרוג את האדם החי שבתוך הזירה? או כשמשהו מצית אש, ואז כולא את קטניס בתוכה בעזרת עצים בוערים? או שסנואו מאיים על סנקה, ומטה את הכף לרעת קטניס (זה שזה לא עובד בסוף זה משהו אחר...)? כל הדברים האלו חולניים. דווקא זה שהם באים מנקודת מבט של 'זה בסדר' 'זה מקובל'... זה מה שהופך אותם ליותר מזעזעים וליותר מטלטלים, כי אתה בוחן את הערכים של עצמך.
אני כן מסכימה שהקטע של המרד הפרטי של קטניס התפספסה ודי בענק. הקטע של הגרגרים היה ממש לא חזק מספיק, לא היה ברור שהיא משחקת בפיטה... אבל שוב, איך הם היו מעבירים את המשחק הזה ברגשות של פיטה, את ההתחבטות בין מה שהקהל רוצה לבין הערכים שלה? זה, שוב, לא משהו שאני חושבת שאפשר לראות בלי קריינות. כן היה את זה באופן קטן, בפתק שהיימיטץ' שולח לה נגיד. לא באופן מספיק.
אבל אני כאן אני חושבת שזה שוב מתקשר לעובדה שהם לא רוצים להתמקד במרד האישי של קטניס, אלא בניצוץ שהיא גורמת - המרידה במחוז 11, למשל, בעקבות המוות של רו והסימון של קטניס... הכעס של ראשי הקפיטול עלייה, המוות של סנקה...

N o R i K o

New member
כהרגלנו, נצטרך להסכים שלא להסכים

שוב, מדובר פה באנלוגיה. אני מצטערת, אם חברות שלך לא יבינו את האנלוגיה זו בעיה שלהן. כי הפואנטה זה לא שסנקה קריין מת. הפואנטה זה שהוא מוצא להורג ע"י הקפיטול כי במקום לרסן את הניצוץ שסנואו דיבר עליו, הוא הכפיל את התקווה.

והעובדה היא שהקהל לא מבין את מה שאת מבינה כי קראת את הספרים. העובדה היא שבין הביקורות הטובות באינטרנט, שבאות ממעריצים בעיקר, באות גם ביקורות שלא מבינות איך בדיוק הסרט הזה מספר סיפור שהוא נגד תרבות ריאלטי - אם הוא סרט ריאלטי בעצמו. ואני מסכימה עם הביקורות האלה. את בחנת את הערכים של עצמך כי קראת את הספר והבנת את הפואנטה. אנשים בקהל לא בהכרח יעשו את זה- או שהם יזדעזעו, או שהם סתם יגידו "הלוואי וקטניס תנצח" או "לא הבנתי, אז בסוף יש או אין מרד?". בניגוד לספר שבו את לא רק רוצה שקטניס תנצח, את רוצה שמשהו שם ישתנה. שקטניס תצליח להציל את פרים, להביא אותה ואת אמא שלה למקום בטוח. ובכאן הסרט שונה כל כך מהסיפור של קטניס שמסופר לנו בספר. אני לא אומרת בהכרח שזה רע. אני רק אומרת שזה פונה לקהל יעד מאוד מאוד שונה, והרבה אנשים שמצאו את עצמם מתחברים מאוד לספר ולסיפור שלו יירתעו.
את יודעת, לא פעם שמעתי אנשים שאומרים שהם לא רוצים לקרוא את משחקי הרעב בגלל האלימות ובגלל המשחק ובגלל הרעיון החולני של מדינת פאנם. ואז הם קראו את הספר וחשבו "וואו, קטניס היא מובילה כל כך מדהימה שכל הזעזוע של הספר, בצורה בה הוא עובר דרך העיניים שלה, מתמתן לעומת המרד ולעומת כמה שאת רוצה שהיא תנצח". כל מה שהופך את הניצוץ של קטניס למיוחד הוא קטניס עצמה.
בסרט זה לא ככה. תחשבי עכשיו כמה צופים הסרט פסל בגישה הזו.

!!!!!!!

לגמרי התבאסתי מנקודת המבט של הקפיטול
זה הרס את הוייב של הספר במידה מסויימת

ממש מסכימה!!!

חשבתי שרק אני חטפתי כאב ראש מהסצינות קרב שלא ראו בהן שום דבר! זה היה צילום פשוט נוראי....

גם לי היה חסר תותח שמסמן מוות של המתמודדים.

Mrs Wing

New member
סיכום

ג'ניפר. וואו. פשוט וואו.
היימיץ' הדבר הכי טוב בסרט.
אני לא כל כך יודעת איך להסביר את זה, אבל, קטעי קישור שלא היו בספר אבל היו הכרחיים לסרט היו מצויינים.
קומיק ריליפס של אפי.
כל הקטע מתחילת הסרט עד הקראת השמות ביום האסיף היה נראה פריקינג דקומנטרי ושאפו לגארי על זה.
השחקן של ת'רש היה מצוין, למרות שהוא אמר שני משפטים זה בדיוק איך שדמיינתי אותו.
בעצם כל הקאסט של המתמודדים היה מצוין.
הנאום של קייטו היה הכרחי ליצירת הדמות המטורפת שלו, אני מניחה.
לא הייתה הקראת מחשבות. פיוווו.
אמא של קטניס היה מצוינת+++, וגם פרים.
הקפיטול היה יפיפה ולא איך שדמיינתי אבל יפיפה.
סנקה קריין וסצנת המוות שלו ובכלל כל קטע שהוא היה בו.
סטנלי טוצ'י המלך שלי.
התפאורה הייתה מרשימה.
לא התאכזבתי קשות - ווהו!
בגלל שאין מחשבות היו חייבים להכניס פתקים למצנחים וזה זרם לי דווקא.
אנשים לא צרחו באולם.
הזיכרון של הלחם. את איך שהם הכניסו אותו, אבל לא את איך שהם עשו אותו- תלהקו ילדים פור גאד סייק!
הזירה הממוחשבת בחדר בקרה.
הצרעות וההזיות של קטניס בעקבותיהן היו עילוי.

הזירה הייתה צריכה לקחת עוד חצי שעה לפחות.
לא בנו את הקשר של רו וקטניס ואז היא פתאום מתפרקת כשהיא מתה, והיא בכלל הייתה אמורה להחזיק את עצמה ואז בלילה לבכות.
אי. דיוקיום. ספרותיים. מהזירה. תמותו.
איפה לעזאזל העצה תנסו לא למות איפה?
השחקן של גייל גרוע---. אאיי פלאאאי גאאאאאאייל שמישהו יהרוג אותו.
סנואו לא היה נחשי מספיק. שיעשה לי טובה וילך לקחת עצות מאנתוני הופקינס.
ממש קל להשיג מים בזירה הזו הא?
מה קרה לסצנת המערה? איפה היא? בזבל.
הזאבים נראים כמו פיטבול למההההה?
רואים את הכיפה הממוחשבת הזו בשמיים. מי הכניס את זה?
למה יש לך רגל פיטה?
הסוף לא היה קר ומדהים ועוקצני ואירוני כמו שהוא אמור להיות. מישהו מאלו שלא קראו את הספר הבין שליבו של פיטה כרגע נשבר והיא לא באמת אוהבת אותו?
כל דבר שאמור לקרות בלילה קורה ביום.
לא היה מספיק דם. במיוחד ברגל פיטה הכאילו פצועה, נקבה אחת!
לא היו ציטוטים בלתי נשכחים כמו ה"מתוקה" שפיטה אמור לומר לקטניס כשהיא דורכת עליו.
הסרט נכשל בלהעביר את התחושה של הספר. פשוט ככה.

יש יותר
מ
אז אני מניחה שאהבתי את הסרט. אני אוכל להיות רק בטוחה בזה בצפייה שנייה לדעתי

ענברבריס עזרה לחפור את החפירה. תודות

N o R i K o

New member
מעליי

יש דברים שאני מסכימה איתם, יש גם המון דברים שלא.
אבל נראה לי שהכל מתנקז כבר לחפירות האחרות שלי XD

Xx ofek xX

New member
משהו שממש אכזב אותי

התלבושת שלהם עם האש ממש לא הייתה מרשימה ואם כבר אז היו שם תלבושת הרבה יותר יפות! וגם השמלה שקטניס לבשה בראיון לא הייתה מרשימה ואיפה כל האבנים האלה שהיה כתוב עליהן בספר?

Billy Shirs

New member
נכון?!

התלבושות של קייטו וקלוב היו הרבה יותר מרשימות מאלה עם האש. גלימר ומארבל נראו מגוחכים, רו ות'רש היו מכוערים למדיי ולשאר לא הספקתי לשים לב.

כמה דברים שהפריעו לי

אפקטים מעוררי גיחוך, מזה האש הזו? זה היה ממש מביך.

יחסית לזה שאלו משחקי הרעב, לא הראו מספיק אלימות/דם/קרב. חיכיתי להיות מזועזעת מהמוות של האנשים אבל זה פשוט לא היה זה. היו יכולים להראות קצת יותר, וגם כשכבר הראו לנו משהו זה היה לשניה וחצי.

המוות של רו למשל, זיעזע אותי הרבה יותר כשקראתי אותו בספר.
בסרט זה נראה קצת מאולץ, היא לא נראית סובלת במיוחד, בכלל הכל קרה שם נורא מהר, זה לא היה ברור כמה הקשדר ביניהן חזק.

לעומת זאת למשל הקטע שבו פרים נבחרת עשוי ממש טוב, כמעט התחלתי לבכות כשהיא התחילה ללכת לעבר הבמה וקטניס התנדבה ב
במקומה.

איפה התותחים שיורים כל פעם שמישהו מת??? זה ממש צרם לי שזה לא קרה כל פעם, זה חלק מהעניין של המשחק.

זה היה ממש לא ברור למי שלא קרא את הספר מה העמדה של קטניס בנוגע ליחסים עם פיטה. זה לא היה מובן שמבחינתו זה אמיתי ומבחינתה זה סתם משחק. בספר היא כל הזמן חושבת על זה ומתכננת איך לנשק אותו שזה יראה הכי אמין וכל זה... כל העניין הזה פשוט התפספס שם.

המוטציות - עשוי גרוע למדי, קטע קצר מידי. איפה קייטו מתענה?? אני זוכרת את התיאור בספר כמשהו זוועתי במיוחד. הוא היה אמור להתענות לילה שלם ע"י המוטציות ולהתחנן למות ורק אחרי כמה זמן היא משכנעת את עצמה לעשות עימו חסד. סצינה ממש מפוספסת. מה גם שהמוטציות היו אמורות לייצג כל מתמודד שמת, מה עם זה?

קרן השפע.... WTF?? זה נראה מגוחך כ"כ...

אני בטח אזכר בעוד כמה יותר מאוחר....

למעלה