אני... אנסה לעשות את זה קצר
CF
לנסות זו מילת המפתח!
אז ההודעה הזו מחולקת לשלושה חלקים: דברים שאהבתי (
) דברים שלא אהבתי (
) ודברים שעיצבנו אותי כמו איזה פאנגירל מטומטמת (האהאההא וזה הכינוי, שלי, הבנתם?!?) בגלל שהם לא היו כמו בספר (
).
סצנת הסיום של המוות של סנקה הייתה אדיייייייייירה. די הבנתי את זה עוד לפני שראו את הגרגרים בתוך הקערה, אבל לא כולם מהירי קליטה כמוניP: בכל מקרה, גאוני, מעודן, ומאוד... נקי. נשמע כמו משהו שסנואו היה משתמש בו. חולני אבל לא מלכלך את הידיים.
אהבתי מ-מ-ש שהם נכנסו לספר מזווית שונה. מהזווית של הקפיטול, של קברניטי המשחק, של סנואו, ולאו דווקא מהזווית של קטניס. אני חושבת שהזווית של קטניס הייתה מאלצת אותם לקריין אותה, וזה היה מלנכולי ודכאוני ומאבד מהחן שלו. בגלל שראו את כל הקטעים עם סיזר ועם קרבניטי המשחק, הייתה מן הרגשה מעוותת שגם אנחנו צופים בריאלטי הזה, שגם אנחנו הקפיטול. מעביר מסר אדיר לדעתי.
ג'ניפר לורנס האדירההההההההה! להחזיק דמות מלאה כמו קטניס סרט שלם זה לא פשוט... משחק אדיר ברוב הקטעים. אבל, בלי, קשר, מתוקה... את פשוט לא יודעת לרוץOם
וודי הארלסוווווווןןן3> הוא לא היה כמו שדמיינתי, הוא היה היימיטצ'י די קארבוי-אי, עם השיער בלונדיני המתנפנףP: אבל הוא היה א-ד-י-ר. מצחיק, מריר, נקודת אור בתוך הדרמה הזו.
אפיייייייייייי! אליזבת' בנקס בהופעה אדירה עם משפטי מחץ אדירים.
ליאם (גייל) היה מתוק. המבטא המגוחך שלו נעלם, מסת השרירים המגוחכת שלו נעלמה, והוא נראה כמו כלבלב עזוב ומוכה רוב הסרט! ואין מה לעשות, זה עושה לי את זה. כמו שיותר שבור-לב יותר טוב!
קייטו היה אדיר, מרושע אבל מעורר רחמים בו זמנית.
נורי כבש!
אהבתי כל-כך את המרד במחוז 11! זה נתן טעימה להמשך ובעצם מנע מהסרט להיות בעל מבנה... מקובע מדי. להיבחרבמשחקים-לנצחבמשחקים-להגיעהביתה. זה נותן טעימה מההתלקחות של האש. זה בדיוק אחד הדברים שהיו חסרים לי בספר, החיבור הזה בים הראשון לשני... וכאן הסרט כבר בנוי לטרילוגיה וזה נהדר.
הצילום בקטעים הרגילים. נותן תחושה של דקומנטרי על ריאלטי... מגניב ומיוחד.
פיטטטטטטטטטה אתה פשוט לא הפיטה שלי, נקודה. ג'וש, זה לא אישי, אתה פשוט גוץ מכוער ובלתי כובש. זה לא אשמתך, זה הגנים.
מוכרת זקנה, שהיא אפילו לא סיי "שומן", שנותנת לה סיכה חינם? מילא שהיא מאבדת ככה כל משמעות, זה פשוט לא הגיוני. למה, לעזאזל, שמוכרת שנמצאת בדיוק באותה חרפת רעב תיתן לה סיכה די יפה ואולי אפילו יקרה בחינם? פפפפ
אין מספיק סינה. זה מחפיר. יש להם קשר כל-כך מגניב! איך הסתירו אותו מהעולם?
היצור המעוות הזה שישב ליד סיזר. כן, נכון שהקפיטול אוהב יצורים מעוותים, אבל ברצינות... יש גבול, לא?
אני. רוצה. יותר. ת'רש. אתה אמור לעורר כבווווווווווווד)&*^%$#@
הצילום בקטע קרב. כאילו, וואטדהפאק? אני אמורה להבחין במשהו בכל הבלאגן הזה? לי זה פשוט עשה כאב ראש רציני למדי.
למרות הקטע הגאוני עם המוות של סנקה, איך לעזאזל הולכים לעשות את הבובה שלו בסרט הבא, תלויה? מה, היא פשוט תמרח עליו גרגרים...?
הפציעה המעאפנה של פיטה. ברצינות, אני רוצה אותך על סף מוות!
ודברים שעצבנו:
למה, למען השם, אין יריית תותח בכל פעם שמתמודד מת? אם יריית התותח היא זו שמכריזה על המוות, אז יקיריי... רו עדיין חיה!
בלילה הראשון, אחרי מרחץ הדמים של קרן השפע, קטניס סופרת 12 מתים. אבל זה לא 12!!! זה 11 מתים! מה זה באמת משנה לכם, יוצריי האהובים של הסרט, אם אתם במילא לא מראים את המוות של כל 12 הנותרים... אז תוסיפי עוד אחד, בקטנה.
באימונים שבהם הם מקבלים ציון (מול קברניטי המשחק) - למה קטניס נקראת לפני פיטה?! טוב, אז הם רוצים סצנה משותפת שלהם, אבל איך הם יכולים להסביר את זה שבחלוקת הציונים פיטה קודם? ובסרט הבא גם קטניס אמורה להיות אחרונה... אררג פפפ זה פשוט מעצבן.
למה, לעזאזל, אחד מה'נופלים' ביום הראשון זה הבחור ממחוז 3? אז מי זה הנמוך ששומר לכם על האספקה, קרייריסטים יקרים?! ומה היה איכפת לכם לעשות כאילו הבחור ממחוז 5\6\4 ווטאבר מת, ושהבחור משלוש חי?! זה די חשוב, כי מחוז שלוש זה מחוז אלקטרוניקה ולכן הוא יכול היה לסדר את המוקשים><""
למה. פיטה. קורא. לה. פוקס-פייס?!?! עהאהעהא איך אנשים פשוטים אמורים להבין שזו היא? ופיטה קורא מחשבות או משהו?
המשפטים השלמים שמחקו להיימייטץ'''''''*&^%$#@
טוב, זה בטח לא הכל. אני אזכר בעוד בקרוב העאהעהאהע
נדמה לי.
בכל מקרה, נדמה שהניסיון שלי לקצר לא צלח