הוו... הרגע חזרתי!
וטיפהCF MJ
הוי. הוי הוי הוי.
לא יודעת מאיפה להתחיל.
טוב, נתחיל בכללי- אהבתי, מאוד. כן, היו חסרים חלקים שממש אהבתי. וכן, היו כמה סילופים לא ברורים (המונולוג של קייטו בסוף?! WTF?!?!) אבל בגדול הרגשתי שהם ממש תפסו את רוח הספר. ופשוט נהנתי מכל שנייה!!! הייתי על קצה כיסא כל הסרט, פשוט היה מדהים!!!! אין לי כוח לחפירה ארוכה וplay by play... אבל אתן כמה נקודות של דברים שאהבתי ודברים שלא
ג'ניפר!!
אין, הבובה הזו- היא קטניס. היא פשוט היא. קראתי איזה ראיון איתה איפשהו השבוע, שהיא לקחת בסופו של דבר את התפקיד כי המחשבה על זה שמישהי תעשה את קטניס לא טוב, פשוט רדפה אותה. וזה היה ככ בולט בסרט. כמה שהיה לה חשוב לדייק ולקלוע לאופי הדמות. מדהימה, מדהימה, מדהימה!!! ללא ספק ה- חלק הכי טוב בסרט
סצנת הקצירה. נו, מה אפשר להגיד. עוד מהטריילר ראינו שזה מושלם. ואכן. ג'ניפר
הפרידה של גייל וקטניס
don't let them starve!! הווו.. ג'ניפר
מר פיטה מאלארק!!!!! וואו. היו לי את הספקות שלי בקשר לג'וש (AKA אחיה הקטן והאיטי של ג'ניפר
) אבל הוא פשוט היה פיטה!! הוא קלע בעיני לדמות שלו באופן מושלם!!! נהניתי מזה כל כך, זה ממש היה נהדר וקאנוני ומשמח. וקצת עשה לי הרהורי טים.... אבל כמו שקראתי שמישהי פה אמרה- הסרט הזה לא סבב בכלל את עניין הטים. וטוב שכך. הוא סבב את המשחקים ואת קטניס- וככה צריך להיות.
גייל בשדה בזמן פתיחת המשחקים
חמודיז.
היימיטיץ
האמת, הרלסון לא שיחק אותו כמו שדמיינתי אותו... אבל הוא היה עדיין מצויין בעיני.
טוב, בגדול את הרוב ממש אהבתי
כמו שאמרתי. אבל אלו היו הדברים העיקריים.
ועכשיו קלצת מרמור. אלו גם דברים שהפריעו לי בעיקר בשנייה שהם קרו/ לא קרו.. בגדול יצאתי מהסרט בחיוך מאוזן לאוזן ושביעות רצון אין קץ
היעדר מאדג'. ידעתי שזה מגיע, אבל עדיין ביאס קצת.
איפה היימיטץ' נופל מהבמה?!
החיוך של קטניס כשהיא רואה את גייל ביער
קטן, אבל חשוב...
stay alive!!!! וכל ציטוטי פיטה והעוגות!!!!! איפה?!?! איפה?!?!?!?!?!?! בוז.
המרד הקטן ב11... אמממ... חברים, קפצתם ספר שלם קדימה. עוד לא.
ובנימה זו- איפה המצנח עם הלחם ממחוז 11?! זה אחד הרגעים שהכי אהבתי בספר, הוא ממש חסר לי
מודה. יודעת שזה די שולי ושהם סוג של הסבירו את זה עדיין עם המרד ב11.. אבל עדיין. התבאסתי
מה היה פשר המונולוג ההזוי הזה של קייטו בסוף!? אל תנסו להפוך אותו לדמות עגולה, הוא לא דמות עגולה! הוא מנייאק, והוא היה צריך למות מנייאק. ובטח שלא להצית גיצים של מרד... הזוי, ולחלוטין לא קשור לסיפור. אין ספק שזה הדבר שהכי הציק לי
איפה הרגל הביונית של פיטה!? בוז.
איפה הכעס והדיכאון של פיטה על זה שהכל היה מזוייף?! איך בשיוק תעברו מכאן לCF?!?! בוז בוז בוז.
זהו נראה לי. בטח שנייה אחרי שאלחץ על שלח איזכר בעוד מליון דברים. וגם אחרי שאקרא את ההודעות שלכן
שזה מה שאני הולכת לעשות עכשיו
רציתי לחפור קודם כדי שהחפירה שלי תהיה אוטנטית
אה, ובקטנה על ההקרנה עצמה-
לבאסתי הקלה היינו לא באולם עצום... רציתי לראות על מסך עצווווווום והיה רק גדול. טיפה מבאס. אבל לא נורא.
חברה שלי הדפיסה לנו חולצות עם המוקינג ג'יי והכיתוב may the odds be ever in your favor!! חמודה!! היא עשתה לי הפתעה
ושתי בנות מתוקות שישבו לידנו צילמו אותנו, ומלא בנות עצרו אותנו ושאלו על זה (אני בת 26 והיא בת 31
אז זה בטח היה נראה קצת מצחיק, התפאנגרלות סמי גריאטרית
אבל אנחנו נהיננו בטירוף
)
היו ממש משמ קצת צרחות, רק ממש בהתחלה, בקטע שהמוטצהי קפצה עליהם בפעם הראשונה, ובסוף כשהכריזו עליהם כמנצחים
היה לגמרי מצחיק ולגמרי במקום וממש לא הפריע להקרנה!
שמחה גדולה.