כבר עבר שבוע?אבל לא סיימנו לחפור!

אתם סתם מגזימות
לסרט CF ו- MJ

זה שהיא עזרה בספר לאמא שלה לטפל בפציעות חמורות לא קשור לעובדה שהיא פוחדת מזה שיקחו לה דם... היא ראתה שעושים משהו לילדים, וזה הקפיטול, אז היא נבהלה.. כשקטניס אמרה לה שרק יקחו לה טיפה דם היא כבר נרגעה ואפילו עמדה בזה בגבורה, בפנים קפואות ולא הראתה פחד או כאב..
מה שאני כן מודאגת ממנו- זה שלא הראו בכלל את העובדה שאמא שלה עוסקת בריפוי, ופרים גם כן... וזה משהו שכם משמעותי להמשך אז לא יודעת איך יפצו על זה בסרטים הבאים.. אולי בפציעה של גייל בתחילת CF...

E l S i

New member
אההההה

וואו אעעעעע
סנקה

בחיים לא ראיתי אולם קולנוע באשדוד מפוצץ

תגובה רציונלית אולי תבוא מחר, אבל למקרה שלא:
*בכיתי כשרו מתה. אבל בקול רם יותר צחקתי על אחותי שבכתה
*התאהבתי בסנקה ואני מתביישת שהדחקתי אותו
*כל השחקנים שיחקו הרבה יותר טוב משציפיתי, והיו הרבה יותר חתיכים מבתמונות (כן, הקורא ליאם, הכוונה אליך)
*הזכרונות של קטניס עוותו קצת, אבל למי שקרא את הספר הם הועברו מאוד יפה דרך ההזיות שלה
*המהומות במחוז 11 השאירו עליי רושם

הקיצוץ בהיסטוריה (או בעצם הקיום) של מחוז 12 וחלק מאזרחיו צרם לי, אבל חוץ מזה זה היה די flawless, בטח אחרי שאני אקרא חלק מהתגובות שלכם אני אתעורר קצת, אבל זה יקרה רק מחר כי עכשיו אני הולכת לישון

אז לילה טוב ושהסיכויים יהיו לטובתכם תמיד

הוו... הרגע חזרתי!
וטיפהCF MJ

הוי. הוי הוי הוי.

לא יודעת מאיפה להתחיל.
טוב, נתחיל בכללי- אהבתי, מאוד. כן, היו חסרים חלקים שממש אהבתי. וכן, היו כמה סילופים לא ברורים (המונולוג של קייטו בסוף?! WTF?!?!) אבל בגדול הרגשתי שהם ממש תפסו את רוח הספר. ופשוט נהנתי מכל שנייה!!! הייתי על קצה כיסא כל הסרט, פשוט היה מדהים!!!! אין לי כוח לחפירה ארוכה וplay by play... אבל אתן כמה נקודות של דברים שאהבתי ודברים שלא

ג'ניפר!!
אין, הבובה הזו- היא קטניס. היא פשוט היא. קראתי איזה ראיון איתה איפשהו השבוע, שהיא לקחת בסופו של דבר את התפקיד כי המחשבה על זה שמישהי תעשה את קטניס לא טוב, פשוט רדפה אותה. וזה היה ככ בולט בסרט. כמה שהיה לה חשוב לדייק ולקלוע לאופי הדמות. מדהימה, מדהימה, מדהימה!!! ללא ספק ה- חלק הכי טוב בסרט
סצנת הקצירה. נו, מה אפשר להגיד. עוד מהטריילר ראינו שזה מושלם. ואכן. ג'ניפר

הפרידה של גייל וקטניס
don't let them starve!! הווו.. ג'ניפר

מר פיטה מאלארק!!!!! וואו. היו לי את הספקות שלי בקשר לג'וש (AKA אחיה הקטן והאיטי של ג'ניפר
) אבל הוא פשוט היה פיטה!! הוא קלע בעיני לדמות שלו באופן מושלם!!! נהניתי מזה כל כך, זה ממש היה נהדר וקאנוני ומשמח. וקצת עשה לי הרהורי טים.... אבל כמו שקראתי שמישהי פה אמרה- הסרט הזה לא סבב בכלל את עניין הטים. וטוב שכך. הוא סבב את המשחקים ואת קטניס- וככה צריך להיות.
גייל בשדה בזמן פתיחת המשחקים
חמודיז.
היימיטיץ
האמת, הרלסון לא שיחק אותו כמו שדמיינתי אותו... אבל הוא היה עדיין מצויין בעיני.
טוב, בגדול את הרוב ממש אהבתי
כמו שאמרתי. אבל אלו היו הדברים העיקריים.

ועכשיו קלצת מרמור. אלו גם דברים שהפריעו לי בעיקר בשנייה שהם קרו/ לא קרו.. בגדול יצאתי מהסרט בחיוך מאוזן לאוזן ושביעות רצון אין קץ

היעדר מאדג'. ידעתי שזה מגיע, אבל עדיין ביאס קצת.
איפה היימיטץ' נופל מהבמה?!

החיוך של קטניס כשהיא רואה את גייל ביער
קטן, אבל חשוב...
stay alive!!!! וכל ציטוטי פיטה והעוגות!!!!! איפה?!?! איפה?!?!?!?!?!?! בוז.
המרד הקטן ב11... אמממ... חברים, קפצתם ספר שלם קדימה. עוד לא.
ובנימה זו- איפה המצנח עם הלחם ממחוז 11?! זה אחד הרגעים שהכי אהבתי בספר, הוא ממש חסר לי
מודה. יודעת שזה די שולי ושהם סוג של הסבירו את זה עדיין עם המרד ב11.. אבל עדיין. התבאסתי

מה היה פשר המונולוג ההזוי הזה של קייטו בסוף!? אל תנסו להפוך אותו לדמות עגולה, הוא לא דמות עגולה! הוא מנייאק, והוא היה צריך למות מנייאק. ובטח שלא להצית גיצים של מרד... הזוי, ולחלוטין לא קשור לסיפור. אין ספק שזה הדבר שהכי הציק לי

איפה הרגל הביונית של פיטה!? בוז.
איפה הכעס והדיכאון של פיטה על זה שהכל היה מזוייף?! איך בשיוק תעברו מכאן לCF?!?! בוז בוז בוז.

זהו נראה לי. בטח שנייה אחרי שאלחץ על שלח איזכר בעוד מליון דברים. וגם אחרי שאקרא את ההודעות שלכן
שזה מה שאני הולכת לעשות עכשיו
רציתי לחפור קודם כדי שהחפירה שלי תהיה אוטנטית

אה, ובקטנה על ההקרנה עצמה-

לבאסתי הקלה היינו לא באולם עצום... רציתי לראות על מסך עצווווווום והיה רק גדול. טיפה מבאס. אבל לא נורא.

חברה שלי הדפיסה לנו חולצות עם המוקינג ג'יי והכיתוב may the odds be ever in your favor!! חמודה!! היא עשתה לי הפתעה
ושתי בנות מתוקות שישבו לידנו צילמו אותנו, ומלא בנות עצרו אותנו ושאלו על זה (אני בת 26 והיא בת 31
אז זה בטח היה נראה קצת מצחיק, התפאנגרלות סמי גריאטרית
אבל אנחנו נהיננו בטירוף
)

היו ממש משמ קצת צרחות, רק ממש בהתחלה, בקטע שהמוטצהי קפצה עליהם בפעם הראשונה, ובסוף כשהכריזו עליהם כמנצחים
היה לגמרי מצחיק ולגמרי במקום וממש לא הפריע להקרנה!
שמחה גדולה.

אווחחחח.. כמובן שנזכרתי
לסרט

עוד דבר שהרגיז אותי- נקודת המבט. אני יודעת שזה היה הכרחי לסיפור... אבל זה היה קצת מרגיז, לראות כל הזמן את החמ"ל משחקים הזה.. לא אהבתי בכלל

ומשה שאהבתי ממש- התגובה של גייל כשהוא רואה את קטניס ופיטה מתנשקים
כולה 5 דקות בסרט יש לליאם הזה, אבל הוא מנצל אותן היטב.

E l S i

New member
בקשר לקייטו

אני חושבת שהנאום שלו בסוף הפך אותו לעוד יותר מניאק
לא האמנתי לו לשנייה

ואגב הסצנה הזאת, אין לי מושג איך קטניס הצליחה לא לפגוע בפיטה כשהם הלכו מכות, לפני שקייטו תפס אותו, כי הם נראו אותו דבר

Billy Shirs

New member
המממ קייטו

הנאום שלו היה אמיתי. זה באמת מה שהם מרגישים, הרי תחשבי על זה - הוא התאמן כל החיים שלו, בטוח במאה אחוז שהוא הרבה יותר טוב מכל החלושים שאיתו, יותר טוב מכל המחוז שלו בעצם, רק כדי שהכל יתנפץ לו בפנים. ואז הוא מבין שהוא הולך למות, ומבין בעצם על מה הוא בזבז את החיים שלו, ושהוא לא היה חייב להיות שם בכלל, וזה הכל, הכל באשמתו.

אבל זה היה מאוד לא קאנוני

זה פשוט לא מסתדר עם הדמות שלו. זו אולי דמות יותר עגולה, אבל זו לא הדמות מהספר. שזה בסדר אני מניחה, מן הסתם הרבה פעמים משנים דברים בסרטים... אבל לי ממש מפריע שמשנים דברים במהות של הדמויות.

ואגב, לא קשור כן? אבל השחקן של קייטו היה ממש חתיך
קצת preppyמדי לטעמי בדרך כלל.. אבל חתיך.

Billy Shirs

New member
היה לו גם מבטא מוזר בשלב מסוים.

בדיוק בשני משפטים, אין לי מושג מאיפה זה הגיע או לאן זה נעלם

כן, זה מאוד מעגל את קייטו. למען האמת בספר הוא לא וויתר ממש עד הרגע האחרון, והיה צריך יותר מכמה כאפות מפיטה כדי לגרום לו להבין שהכל אבוד עבורו. אבל אני די בטוחה שזה מה שעבר לו בראש כשהוא חיכה שקטניס תפסיק להתמזמז עם פיטה ותירה בו סוף סוף.
בספר הוא גם כן לא היה כזה רדוד - השתמע מאוד שכל מה שעובר לו בראש זה Kill, smash, destroy אבל כשקלוב מתה רואים שזה לא ככה.

N o R i K o

New member
אני מצטערת

את רואה שזה לא ככה. אני פשוט ראיתי את קייטו חושב לעצמו "אוי לא, אם קלוב מתה עכשיו זה מחליש את הסיכויים שלי לנצח כי הם שניים נגד אחד". זה עדיין לא גורע מהעובדה שהוא עושה הכל בכדי לנצח.

Billy Shirs

New member
אבל זה לא נכוןןןןןןן

הנה ציטוט בתרגום חופשי מהספר:
"קלוב!" ...אני יכולה להבין מהכאב שבקולו שהוא רואה אותה מוטלת על הקרקע.

...קייטו כורע ברך ליד קלוב, מתחנן שתישאר איתו.

זה בערך כל מה שכותבים בנושא הזה אז אין הרבה על מה להסתמך לכאן או לכאן. אבל קייטו כנראה הבין שת'רש הוא זה שהרג אותה, ואחריו הוא גם רודף, למרות שממה שקראתי, לא ידוע אם הוא באמת הבין שהוא גם לקח את התרמיל שלו. אפשרי שהוא רדף אחריו מתוך נקמה. אחרת הוא היה רודף בוודאות אחרי קטניס, כי הוא השתוקק להרוג אותה עוד מההתחלה.

אם הוא באמת היה רוצה את קלוב רק כדי לנצח, הקול שלו לא היה מלא בכאב. הוא היה אולי מודאג, ממורמר, עצבני, אבל לא מלא כאב.

N o R i K o

New member
כי ברור שכואב לו שחברה שלו מתה

אבל זה לא אומר שהוא היה מאוהב בה, וזה גם לא אומר שהוא לא היה רוצח אותה בסוף אם הכללים היו משתנים. אם הם היו נשארים השניים בסוף במקום קטניס ופיטה, אני בספק אם היה להם את הסוף של קטניס ופיטה...

Billy Shirs

New member
זה נכון לגמרי.

אין לי ספק שאם הם היו נשארים שניהם, הם היו מנסים להרוג אחד את השני, וקייטו כנראה היה מנצח. אני גם לא חושבת שהוא מאוהב בה כמו שפיטה מאוהב בקטניס או אפילו להיפך. אבל היא יקרה לו ורואים את זה, וכן מתפתח שם איזה משהו שלא ממש הגיע למלוא הפוטנציאל.

תאכלס על קטניס

אבל בקשר לקייטו.. כל הקטע הזה של תהרגי את שנינו, זה מה שה רוצים לראות.. זה קצת הרגיש כאילו מנסים לתת לו חלק בהתססת המהפכה
וזה הרגיש לי נורא נורא תלוש... וזה שהוא אמר שהוא מת בכל מקרה?!?! איזה career היה אומר את זה?

למעלה