כבר עבר שבוע?אבל לא סיימנו לחפור!

N o R i K o

New member
ועוד דבר
MJ

כשקטניס יוצאת והיא מסתכלת על פרים וגייל ועל אמא שלה, ואז היא מסתכלת על פיטה ועם החליפה והשיער הצבוע של ג'וש הוא כל כך נראה כמו הקפיטול והם לעומתו נראים כל כך טבעיים וכל כך מה שקטניס רוצה... הלב שלי נשבר. נזכרתי למה אני טים גייל, כל כך כל כך, לא משנה כמה הסרטים ינסו לשכנע אותי אחרת.

ואז חשבתי על הסוף שהסרטים ייתנו לי. שבמקום החום הביתי היא תקבל את פיטה של הקפיטול. ארג.

לסרט ול CF

לגבי הקטע עם האוזן- נזכרתי בזה גם כן היום, כתבתי את זה פה באחת התגובות...
לגבי הקטע שהם חושבים על זה שהיימיטץ' ניצח כי הוא היה חכם...זה לא ב CF? והסיפור עם הגרזן ושדה הכוח, שאחר כך בא לידי ביטוי גם בזירת השעון?

ופדיחה קטנה- אני לא זוכרת מה משמעות סימן הפרידה עם ה-3 אצבעות |סוטרתלעצמי| אפשר הסבר?

גמני יצאתי באמצע הסרט, הרשיתי לעצמי כי מתתי לפיפי
יצאתי בקטע שסיזר הודיע על הציונים שכל אחד קיבל, ופספסתי את הקטע שהיימיטץ' אומר לקטניס שפיטה ביקש להתאמן לבד... בקטנה..

יש לי תחושה מוזרה שהיינו ביחד! הייתי היום ב 1730 באותו אולם שהייתי בו ביום חמישי, אולם 23...

N o R i K o

New member
היא אמרה שהסימן הזה הוא מחוות פרידה של 12

שזה מה שמאחד את המחוז שלה ושהמון המון שנים לא השתמשו בזה עד ההתנדבות שלה...

וחח לא הפעם הייתי בקניון הגדול בפתח תקווה עם מפגש כיתתי של ילדות בכיתה ז' שהתלהבו מ"אח של גייל" בפרסומות... הן היו נורא שקטות

אבל היינו ביחד בלב

ellendili

New member
אני קצת מקווה

שהסרטים הבאים ייקחו את העלילה למקומות שונים לחלוטין ולא יהיה שום קשר בינם לבין הספרים... אולי הם מכינים את הקרקע להפתעות

סרט מדהים ומהמם!!!!

עכשיו חזרתי מהסרט וממש התלהבתי ממנו. הכל היה כל כך טוב!!
בהתחלה קצת לא אהבתי שדילגו על דברים והגיעו למשחקים מהר מדי..אבל לא נורא כי זה היה מהמם! :)

Billy Shirs

New member
אוקיי, אז הסרט.
לכל דבר אפשרי

כמובן שכתבתי הודעה סופר-ארוכה בבוקר ותפוז מחק לי את כולה. הייתי כל כך ממורמרת שהייתי צריכה לקחת ממנו הפסקה של כמה שעות.

ובכן, הספקתי לראות את הסרט פעמיים- היום ואתמול. אין לי מושג איך הגעתי למצב כזה אבל ככה יצא, נו. ולפחות בפעם השנייה לא הייתה כיתה שלמה של ילדים בכיתה ז' שישבו מאחוריי והעירו הערות מעצבנות לאורך כל הסרט שמהן ניתן היה להבין בבירור שהם לא הבינו לא את הספר ולא את הסרט.

אזזזזז, קייטו. פאק, הוא כזה מושלם. היה לי קצת עצוב שהורידו את התקף הזעם שלו כשקטניס הרסה את האספקה, וגם לא הראו איך שהוא מתאבל על קלוב ובטח שלא את המוות של ת'רש (בכלל גרמו לזה להיראות כאילו המוטציות הרגו אותו... דאפאק), אבל עדיין נורא אהבתי את הווידוי שלו ברגעיו האחרונים. זה היה כל מה שאי פעם רציתי לשמוע מקרייריסט, וגם דומה למה שפעם כתבתי
אני מחשיבה את עצמי כשיפרית גדולה של קייטו\קלוב. אחרי האבל שלו עליה והיחסים המדהימים שיש ביניהם, היה לי נורא מוזר הרומן הזה שהדביקו לו עם גלימר. מצד שני, זה היה נורא חמוד לראות אותם כמעט מצרפתים אחד את השני וישנים ביחד, מכורבלים, משאירים את קלוב ומארבל forever alone. באמת שצחקתי בכל פעם שמארבל היה על המסך (גם בפעם השנייה) מרוב שהוא היה מכוער.

גם אהבתי בטירוף את כל הקטעים שהוסיפו. סנואו וסנקה, האימונים, המרד במחוז 11 והשורות של אפי. זה באמת היה מדהים וגם נורא מפתיע, כי אלה דברים שלא ציפיתי לראות. ומאידך גיסא, היו כל כך הרבה שורות מדהימות שהם הורידו. בערך כל שורה טובה שהייתה בספר. Stay alive, it's a big, big day, too bad you can't frost someone to death, let's say the arena is actually a giant cake, well don't step on me, it was all for the games, how you acted ועוד שאני אפילו לא זוכרת כרגע. לא מדובר פה על דמויות, סיפורים או סצינות שלמות. רק משפט אחד פה ומשפט אחד שם שבאמת היה אפשר להכניס שם וזה היה כל כך מתבקש וכזאת אכזבה לגלות שהם לא עומדים להגיד את זה.

למען האמת, קצת התאכזבתי גם מהתלבושות של קטניס ופיטה לטקס הפתיחה. ציפיתי למשהו ענק, עוצר נשימה, אבל הלהבות היו די מזויפות וגם קצת understated. כאילו מה, זה הכל? זה כל מה שיש לכם לעשות עם האפקטים האלה? למה אין להם ברדסים בוערים? באמת שראיתי פאנארטים שהיו יותר טובים מזה. השמלה שלה בראיון הייתה הרבה יותר טובה.
והו, איזה חמוד פיטה היה בראיון שלו עם כל הקטע שהוא וסיזר מריחים אחד את השני! ממש לא ציפיתי שהם יכניסו את זה, דווקא הופתעתי לטובה.

בכלל, ג'וש האצ'רסון היה באמת באמת מוצלח. נכון, הוא חמוד מינוס, אבל הוא שחקן מדהים והיו לו הבעות כל כך פיטה-איות שלא יכולתי לרצות לי פיטה אחר. והדרך שהוא אומר את כל השורות האלו שלו... הוווו
ועוד בלטו לטובה: סיזר שהיה אדיר באופן מפתיע, אפי עם השורות המחודשות והיימיטץ' שהפתיע לטובה למרות המראה המאוד לא היימיטצ'י שלו.

המוות של סנקה... הולי פאק. זה באמת היה הדבר הכי טוב שהם היו יכולים לעשות. כל כך מעודן ועם המון אמירה. גם הקטעים של הקרבות בין המיועדים - שמו הרבה פחות דגש על הלחימה ביניהם, לא היה אפשר לראות כמעט כלום וזה היה קצת חבל, אבל נורא אהבתי את מה שכן ראיתי.

המוות של רו
מרגש מאוד, למרות שהיא בכלל לא נראתה כאילו היא סובלת או משהו, הם עשו את זה בצורה באמת מדהימה. השיר הלא מדויק של קטניס והתגובה שלה אחר כך. אז מה אם לא שלחו לה לחם ממחוז 11? העיקר שהם מתמרדים! הצצה לCF?

הסצינה של הילד-עם-הלחם באמת הייתה מאכזבת בטירוף, הם פספסו את כל הפואנטה של האהבה של פיטה אליה מאז שהם היו ילדים, ומה פיטה אומר שהוא חושב על זה כל הזמן?! עברו בערך יומיים מאז שהוא עשה את זה, כמה כבר היה לו לחשוב?!

עשו את קטניס טיפשה יותר בסרט. רו אמרה לה לחתוך את הענף, ולא היה לה סירופ כדי להרדים את פיטה. אבל הו וול.

ומארבל? מארבל היה מכוער.

N o R i K o

New member
יו שיר, (
לא באמת מספיילר לסרט)

כשיצאתי מהסרט חשבתי "בטח שיר ממש אהבה אותו. חוץ מזה שבמקום קייטו\קלוב היה לה קייטו\גלימר"

Billy Shirs

New member
אהה, בעצם להיפך

רק עכשיו הבנתי שהתכוונת לזה שלא אהבתי את הקייטו\גלימר למרות שדווקא כן אהבתי. כי גלימר וקייטו ממש שווים, זה הגיוני שהם יימשכו אחד לשניה בסרט, לעומת קלוב שהיא אהמ... פחות אטרקטיבית.

Billy Shirs

New member
ועוד משהו מוזר!

למה פרים נלחצת כשהיא רואה שהולכים לקחת ממנה דם? היא לא אמורה להיות חזקה יותר מזה, בהתחשב בכך שהיא מטפלת באנשים עם פצעים פתוחים ברגליים, כוויות ובכלל כל מיני דברים על סף מוות?

Billy Shirs

New member
אז למה

היא הגיבה ככה כשהיא ראתה את התור שלהם ואמרה "את לא אמרת..." ואז קטניס אמרה "אל תדאגי, הם רק ייקחו לך קצת דם"?

חוצמזה
CF MJ

היא לא מתוארת כנינג'ת רפואה כזו עד הספר השני ובעיקר בשלישי... לא אתפלא אם זה משהו שהיא "מפתחת" בזמן שקטניס נמצאת בזירה.

Billy Shirs

New member
לא נכון,

בספר הראשון קטניס אומרת שהביאו לאמא שלה מישהו עם פצע ענק ברגל שראו עד העצם, היא ברחה מיד ופרים נשארה לעזור. ילדה כזאת תפחד מדקירה באצבע?:\

Billy Shirs

New member
כן...
MJ

אולי הולכים בכלל לוותר על כל העיסוק של פרים בריפוי. למרות שזה די חיוני לשלישי.

חיוני בטירוף
MJ

אולי הם ישנו את זה לכמו שאני חשבתי שזה היה.. שזה משהו שהיא התחילה אחרי שקטניס עזבה. אחרת באמת לא ברור איך הם יקשרו לסרט השלישי

למעלה