עונה 2 פרק 6

Shiri from the block

Active member
חפירות
אוף בא לי לפעמים להישאר ערה עד 3-4 בבוקר בשביל לצפות בזה לייב אבל להגיע למצב שאני מתעוררת משינה בשביל לראות סדרה ואחר כך קמה ב-7 לעבודה נראה לי קיצוני מידי

ואז אני צריכה לחכות עד 7-8 בערב בשביל לצפות בזה אוףףףףף

Shiri from the block

Active member
לגמרי!! צריך לעשות חוק שבימים שהסדרה משודרת- אסור לעבוד יום למחרת!
כדי שיהיה זמן לנתח את הפרק, לעשות גיפים ותמונות מצחיקות

אצלי אני ערב היום אז יכלתי להישאר

אבל הייתי עייפה מידי להישאר עד 3 בבוקר אחרי ששוב הוזיזו שעונים.. עד עכשיו להישאר עד 2 בלילה היה מאוד קל

עכשיו מורידה את הפרק ואז אצפה בו

a-m-a-z-i-n-g !!

פאק, היה שווה את הפרק של שבוע שעבר!! איזה פרק מדהים!! זו הפעם הראשונה בחיים שאני צועקת על הטלוויזה.

אני אפילו לא יודעת אך להתחיל לסכם את הפרק.

אמה.... אוגוסט.....ניל קאסידי.....קפטן הוק......הענק.....הנרי.....החלום........הגלויה..........אמה.... אוגוסט.....ניל קאסידי.....קפטן הוק......הענק.....הנרי.....החלום........הגלויה..........אמה.... אוגוסט.....ניל קאסידי.....קפטן הוק......הענק.....הנרי.....החלום........הגלויה..........אמה.... אוגוסט.....ניל קאסידי.....קפטן הוק......הענק.....הנרי.....החלום........הגלויה..........אמה.... אוגוסט.....ניל קאסידי.....קפטן הוק......הענק.....הנרי.....החלום........הגלויה..........אמה.... אוגוסט.....ניל קאסידי.....קפטן הוק......הענק.....הנרי.....החלום........הגלויה..........אמה.... אוגוסט.....ניל קאסידי.....קפטן הוק......הענק.....הנרי.....החלום........הגלויה..........אמה.... אוגוסט.....ניל קאסידי.....קפטן הוק......הענק.....הנרי.....החלום........הגלויה..........אמה.... אוגוסט.....ניל קאסידי.....קפטן הוק......הענק.....הנרי.....החלום........הגלויה..........

החלום של הנרי ואורורה מעניין. איזה חדר הם רואים? מי מסתכל עליהם? אורורה אמרה שמשהו מסתכל עליה, והנרי אמר מישהי. האם זה אותו אדם? האם הם רואים אחד את השנייה? אורורה מתחילה להיות יותר נסבלת, ואהבתי מאוד שסנאו טיפלה בה. חשבתי שהן באותו הגיל, אבל עכשיו אני מתחילה לחשוב שיש בינהן לפחות 10 שנים.
אמה והוק - האם ראינו ניצנים של רומן? אני לא חושבת, אבל היה נחמד לראות את אמה באינטרקציה עם גבר מאז הצייד.
אוגוסט לא שכח את אמה. מעניין מה הוא הראה לניל קאסידי בתוך האופנוע שלו? ועכשיו אנחנו יודעים שאוגוסט בסדר ושהוא זה ששלח את הגלויה.
ניל קאסידי
אבא של הנרי. למה הוא היה כל כך קול שאוגוסט הראה לו את החפץ המיסתורי. אני חושבת שהוא באיי, והוא לא פגש את אמה בטעות.
קיבלנו עוד טוויסט מעניין ובוגר על מעשיית ג'ק והאפונה. והוק הסביר לכולנו שנבר לנד נמצאת במקום אחר.
ואמה ..... אמה...... אמה....... אמה המהממת ושבורת הלב. בא לי לחנוק את אוגוסט..........
צ'רמינג
אפילו שנייה נחשבת.

פעם ראשונה שאין פלאשבק לעולם האגדות, למרות שהאהבה של אמה וניל קאסידי קסומה

ופעם ראשונה שאין גולד ורג'ינה.

זו התרשמות ראשונה מהפרק. מחר בבוקר אני אראה שוב.
הולכת לגלוש ברשת לחפש תיאוריות מעניינות או קונספירצויות

אמה

בחייי שכאב לי הלב עליה... מסכנה כל החיים חייה עם תחושת הנטישה עד שסוף סוף שמה את ליבה עם מישהו וננטשת שוב

ניל
למרות שהוא ממש לא יוצלח שכזה... אני בספק אם סנואו וצ'ארמינג היו מקבלים את הבחור בקלות חחח

ואו אמה והוק... אפילו אם אין רומן רק המשיכה שיש בין השניים למות

מה שלא מסתדר לי עם אוגוסט אם הוא זה שחיפש את אמה כל הזמן אין זה שהוא לא מצא/פנה אליה קודם לכן?!

shirush3

New member

הוק ואמה ממש -

אני מקווה שיפתחו בינהם קו עלילה
לפחות עד שניל יחזור

עכשיו תדמייני לעצמך את סנואו וצ'ארמינג יושבים עם אמה ונותים לה בראש על ניל

shirush3

New member
מה שלא מסתדר לי

עם אוגוסט והגלויה זה שבהתחלה של הפרק אוגוסט עדיין עשוי מעץ והראו לנו שניל מקבל את הגלויה בתחילה הפרק

לדעתי עם בחלום של אורורה והנרי הם רואים אחד את השניה.
מעניין מה היו הסיוטים של סנואו אחרי התרדמת אם הם היו זהים או בסגנון.

shirush3

New member
בפרק השני

זה שיגע אותי הייתי חייבת לבדוק את זה עכשיו

מראים אותו בהתחלה עדיין בתור עץ ורק העיניים שלו זזות
אז אם הוא היה עץ מי שלח לניל את הגלויה? למרות שהיא מגיעה מסטוריברוק

איפה בפרק

הראשון רואים אותו ממצמץ? אני מנסה לראות ואני לא מוצאת

בהתחלה? בסוף?

מצאתי

רק בפרק השני מראים אותו פוקח עיניים כביכול,
אבל בפרק הראשון הוא קיבל תגלויה
איך זה יכול להיות אוף

shirush3

New member
זה מה

שלא מתחבר לי

והיא גם הגיעה מסטוריברוק
מי עוד הכיר אותו שם?
אולי גולד?

Shiri from the block

Active member
בספק רב
שגולד הכיר את ניל.
במיוחד שהרוב חושדים שניל זה בכלל באי... לא נראה לי שמישהו יודע משהו בכלל מעברה של אמה חוץ מזה שהיא נכנסה לכלא כי שומרים את הרישומים האלה וזה לא בעיה לגשת לזה מי שיש לו מספיק כוח.
אבל מפה ועד ללהכיר בחור רנדומלי שהיא הסתובבה איתו כמה חודשים....

חוץ מזההה, רגע, עכשיו קיבלתי הארה! חחח
מי בכלל אמר שרק לפני שאוגוסט הפך לעץ הוא שלח לניל את הגלויה??
ניל אמר לו שישלח לו גלויה כשאמה בסדר והכל הסתדר איתה בחיים,
יכול להיות שאוגוסט כבר שלח את הגלויה כשהוא רק הגיע לסטוריברוק וראה שאמה בסדר, היא עם הילד שלה, הוא עוזר לה לגלות על הקללה וכל זה.. ואז הוא שלח לניל את הגלויה, ומין הסתם שלוקח לזה כמה ימים להגיע ועד שניל מתארגן ואוסף את הדברים שלו להגיע לסטוריברוק!

shirush3

New member
כן אבל

גולד הוא זה שדאג לאימוץ של הנרי, אז בדוק הוא ידע הכל והוא ידע מי האבא.

בגלויה שניל קיבל היה כתוב "ברוקן" וזה מתייחס לקללה זה לא אומר שאמה בסדר, אחרת הוא היה מקבל את הגלויה ממזמן ולא היה כתוב ברוקן.
למה הוא לא שלח לו את הגלויה איך שהוא הגיע לסטוריברוק?

למעלה