a-m-a-z-i-n-g !!
פאק, היה שווה את הפרק של שבוע שעבר!! איזה פרק מדהים!! זו הפעם הראשונה בחיים שאני צועקת על הטלוויזה.
אני אפילו לא יודעת אך להתחיל לסכם את הפרק.
אמה.... אוגוסט.....ניל קאסידי.....קפטן הוק......הענק.....הנרי.....החלום........הגלויה..........אמה.... אוגוסט.....ניל קאסידי.....קפטן הוק......הענק.....הנרי.....החלום........הגלויה..........אמה.... אוגוסט.....ניל קאסידי.....קפטן הוק......הענק.....הנרי.....החלום........הגלויה..........אמה.... אוגוסט.....ניל קאסידי.....קפטן הוק......הענק.....הנרי.....החלום........הגלויה..........אמה.... אוגוסט.....ניל קאסידי.....קפטן הוק......הענק.....הנרי.....החלום........הגלויה..........אמה.... אוגוסט.....ניל קאסידי.....קפטן הוק......הענק.....הנרי.....החלום........הגלויה..........אמה.... אוגוסט.....ניל קאסידי.....קפטן הוק......הענק.....הנרי.....החלום........הגלויה..........אמה.... אוגוסט.....ניל קאסידי.....קפטן הוק......הענק.....הנרי.....החלום........הגלויה..........אמה.... אוגוסט.....ניל קאסידי.....קפטן הוק......הענק.....הנרי.....החלום........הגלויה..........
החלום של הנרי ואורורה מעניין. איזה חדר הם רואים? מי מסתכל עליהם? אורורה אמרה שמשהו מסתכל עליה, והנרי אמר מישהי. האם זה אותו אדם? האם הם רואים אחד את השנייה? אורורה מתחילה להיות יותר נסבלת, ואהבתי מאוד שסנאו טיפלה בה. חשבתי שהן באותו הגיל, אבל עכשיו אני מתחילה לחשוב שיש בינהן לפחות 10 שנים.
אמה והוק - האם ראינו ניצנים של רומן? אני לא חושבת, אבל היה נחמד לראות את אמה באינטרקציה עם גבר מאז הצייד.
אוגוסט לא שכח את אמה. מעניין מה הוא הראה לניל קאסידי בתוך האופנוע שלו? ועכשיו אנחנו יודעים שאוגוסט בסדר ושהוא זה ששלח את הגלויה.
ניל קאסידי
אבא של הנרי. למה הוא היה כל כך קול שאוגוסט הראה לו את החפץ המיסתורי. אני חושבת שהוא באיי, והוא לא פגש את אמה בטעות.
קיבלנו עוד טוויסט מעניין ובוגר על מעשיית ג'ק והאפונה. והוק הסביר לכולנו שנבר לנד נמצאת במקום אחר.
ואמה ..... אמה...... אמה....... אמה המהממת ושבורת הלב. בא לי לחנוק את אוגוסט..........
צ'רמינג
אפילו שנייה נחשבת.
פעם ראשונה שאין פלאשבק לעולם האגדות, למרות שהאהבה של אמה וניל קאסידי קסומה
ופעם ראשונה שאין גולד ורג'ינה.
זו התרשמות ראשונה מהפרק. מחר בבוקר אני אראה שוב.
הולכת לגלוש ברשת לחפש תיאוריות מעניינות או קונספירצויות