עונה 2 פרק 6

shirush3

New member
אני יכולה להבין אותך

בהתחלה זה היה לי ממש הזוי וגם עכשיו זה קצת מוזר, אבל אני עדיין אוהבת את זה זה חמוד ואני לאט לאט מצליחה לקנות את העובדה שהיא אמא שלה.
יש לי הרגשה שזה החוסר הבדל בגילאים, אם מוריסון הייתה קצת יותר קטנה מגודווין אולי זה היה מרגיש לך יותר אמין.

Shiri from the block

Active member
לא לדבר ככה על ג'ני שליייייייייייי כפרות עליההההההההההההההה
לנצח תשאר קמרון מהאוס בשבילי
בדיוק עכשיו סיימתי לצפות בסרטון שלה מהסדרה

לא יעזור, אני שונאת אותה

אולי בהאוס היא היתה נסבלת.
אבל איך פגשתי את אמא

Shiri from the block

Active member
אין ממה חחחח אולי אתם באמת צריכים לראות אותה בהאוס... היא הייתה מדהימה שם, אחת הדמויות אהובות בסדרה מבחינת הרבה מאוד מעריצים!

באיך פגשתי את אמא היא הייתה מעצבנת אין ספק, אבל יש לה נקודות זכות אצלי עבור האוס

Shiri from the block

Active member
ועוד אחד כי בא לי! אחח אחחח קמרוןןןןןןןןןןן!!!!

אוף בא לי לראות את ה-3 עונות הראשונות של האוס עכשיו, וממש אין לי זמן לזה

נמשיך להסתפק בסירטונים ביוטיוב לבנתיים חחח

Y. Welis

New member
החתונה שלה שם היתה נחמדה

אבל ההמשך פחות. תמיד היתה מאופקת (ולבושה בחולצות כפתורים מהסוג של ביה"ס פרטי אליטיסטי). מעניין לראות אותה אחרת.

עוד משהו בקשר לפרק

כשניל ואמה היו בפונדק הזה הם ראו תופס חלומות, וזה היה ממש נראה שניל רוצה להשאיר את זה... בטח כי יש לו סיוטים לא?
אולי גם הוא היה בסליפינג קורס?

לוכד החלומות

ניל קאסידי
שמר את לוכד החלומות. הוא תלוי מעל החלון של הדירה שלו בניו יורק, רואים אותו בסצנת פתיחה מהפרק הראשון.
הלוכד חלומות הוא המצאה של האינדיאנים בצפון אמריקה, וכנראה זו התייחסות לטייגר לילי מנבר לנד, ועוד רמז לזהות האמיתית של ניל קאסידי

עוד נקודה בקשר לזה

בRE WATCHING שמתי לב גם שהם מתראים בקנדה אוגוסט אומר לו שעבר זמן והוא שואל את ניל איפה הוא היה?
וניל אמר שהוא ניסה להיות LOST או משהו כזה, אבל LOST בדיוק הופיע שמה.
וגם אני זוכרת בסרט פיטר פן פיטר אומר לוונדי לעצום את העינים ולראות את נברלנד או משהו כזה
דיי דומה עם אמה והמפה.
אני כבר כמעט בטוחה שהוא פיטר פן, אבל לא סגורה על זה שהוא ביי...

למעלה