עונה 2 פרק 6

Shiri from the block

Active member
מי אמר שגולד ידע מי האבא?
מין הסתם שהוא ידע שיש לה בן אבל מאיפה לו לדעת מי האבא? לא נראה לי שאמה רשמה את שם האב תחת תעודת הלידה של הנרי. כמו שהיה אצל הנזל וגרטל שרשום Father: Unkown.

Broken לדעתי לא חייבת להיות קשור לקללה בכלל.
יכול להיות שאוגוסט החליט שאמה סוג של שבורה מבחינה שהיא חסרת אמונה וחוסר אמון באנשים ובעצמה..
בקיצור אני עדיין מחזיקה בדעה שהוא שלח את זה באיזשהו שלב כשהוא ניסה לשכנע את אמה להאמין בקסם

לדעתי זה

לדעתי ה BROKEN באופן מובהק מתייחס לקללה, אני לא רואה לאן עוד אחרת זה מתקשר.
עד לפני כמה פרקים אם היו שואלים אותי היתי אומרת שרמפל מכיר את ניל אבל בפרקים האחרונים רואים שגם לרמפל יש כמה חולשות משלו.
אז אין לי מושג כבר

יש לי עוד תהייה בקשר לאוגוסט.
בעונה הראשונה הוא נכנס ויצא מהעיר בלי בעיה, וחזר עם אותן זכרונות... איך הם לא נמחקו?
ההסרה של הקללה גרמה לסייד אפקט של מי שיוצא אז הוא שוכח נכון?

Shiri from the block

Active member
אוגוסט ואמה לא נפגעו מהקללה, הקללה לא חלה עליהם. זה כל הקטע שיצרו את הארון מעץ ושלחו אותם לפני שהקללה תגיע..
זאת אומרת שאוגוסט ואמה טכנית אנשים רגילים כמו שאר התושבים בעולם ויכולים ללכת ולבוא לאן שבא להם..

אבללללל, אם כבר מה שמעניין, זה מה קורה לשניהם עכשיו אם הם ינסו לצאת מסטוריברוק?
האם עדיין הקללה לא חלה עליהם אז הם יכולים לצאת ולחזור? או שכן והם ישכחו מי הם היו?
כי אני במקום אוגוסט לא הייתי יוצאת מסטוריברוק מה שאומר שהוא עדיין צריך להסתובב שם איפשהו ובתקווה שנראה אותו בהמשך!

אוגוסט לא רגיל

למרות שגם אמה וגם אוגוסט הגיעו מהאגדות, אוגוסט הוא יצור קסום בעוד אמה היא אנושית בלי שום כוחות מיוחדים. אבל, שניהם שייכים לעולם האגדות למרות שהם גדלו בעולם ללא קסם, אז אנחנו עוד לא יודעים מה יכול לקרות להם אם הם יצאו או יכנסו ל SB

|ספוילר

זה מה שבאתי להגיד כאילו, מעניין מה עכשיו... אם מקודם זה לא השפיע עליו בגלל הארון והכל אז מענין מה עכשיו אחרי שהקללה הוסרה... רק שלא חצה תגבול . כי הוא נעלם מהמיטה :|

מה עוד, שאוגוסט התחיל להפוך לעץ ברגע שאמה הגיעה ל-SB לכן אני חושבת שהקללה של SB כן חלה עליו, ולא בהכרח על הנרי / אמה / ניל קאסידי

shirush3

New member
זה היה סוג

של ההתחלה של השבירה של הקללה כמו שהשעון התחיל לזוז

ואם אני זוכרת נכון מאז שהוא נכנס בעונה הקודמת הוא לא יצא

חפירה חפירה

את זוכרת נכון! אני חושבת שאוגוסט מונע ממקום מאוד אנוכי. העולם שלנו הוא אי התענוגות שלו, והוא חלש אופי (כפי שהוא מעיד על עצמו)
מה היה המניע שלו לשלוח את אמה לכלא? אני לא קונה את הקטע של אמה אומללה, אמה מכוונת לגורל שלה. מה גם, אין שום סיכוי בעולם שאוגוסט יודע שאמה בהריון. היא גילתה חודשיים אחרי שהיא בכלא, לדעתי שהיא כבר הייתה בסוף חודש שני או תחילת שלישי ......
אז אוגוסט מונע מיצרים אנוכים, וכל מה שהוא רוצה זה לכייף ולבלות בלי לשאת באחריות. הוא מגיע לSB אחרי שהוא מתחיל להפוך לעץ, אין לו סיבה להגיע לפני. ואז הוא לא עוזב, כי אין לו שום אינטרנס ללכת לשום מקום. מבחינתו הוא עשה את הדבר הנכון, והמטרה מקדשת את כל האמצעים.

לדעתי הוא שמר על קשר עם SB. ברור שלא עם גולד. האם אוגוסט יצר קשר עם הפיה הכחולה AKA אם המנזר? האם היא כיוונה את גולד להנרי?! ולמה ר'גינה רצתה לאמץ ילד? אולי היא בכלל לא רצתה והנרי וגולד פשוט הביא אותו?! יש המון שאנחנו עוד לא יודעים.
אם אמה ואוגוסט יצאו מהעץ ליד SB, הם כנראה גדלו באיזור מיין, בד"כ ילדי המערכת בארה"ב עוברים מבית לבית או נשארים בבתי יתומים מודרנים באיזור שלהם. אבל אנחנו יודעים שאוגוסט ברח, אז אולי הוא גם שוטט, ונכנס ויצא חופשי מ SB עד שהוא גדל והחליט לעבור למקום אחר......

shirush3

New member
יכול להיות

אנחנו כנראה באמת לא נדע את זה עד שהם יעשו לנו קצת סדר ויתנו לנו מידע שיבהיר את הכל

וזה גם מה שמעניין אותי, איך הוא באמת ידע שזה מה שיכוון את אמה לגורל שלה?
על האישיות שלו

Im All That

New member
התאוריה שלי

אוגוסט הפך להיות עץ, אבל בגלל שרמפל החזיר את הקסם לסטוריברוק, אז אוגוסט יכל לזוז ולדבר כמו פינוקיו, ולכן הגלויה נשלחה ולכן המיטה הייתה ריקה כשג'פטו הגיע.

shirush3

New member

רק שמבחינת סדר כרונולגי ניל קיבל את הגלויה בפרק הראשון ורק בפרק השני ראינו את אגוסט מתחיל לזוז
ובהתחלה הוא הזיז רק את העיניים, כאילו הוא היה משותק עד לאותו רגע

אבל גם יכול להיות שהם לא הראו לנו את הקטעים לפי הסדר

Y. Welis

New member
אני התרשמתי ממנו אחרת

הקאסידי הזה נראה לי כמו player (אגב 'אבודים' - הדמות שסוייר היה בעברו - con מקצועי שעובד על אנשים ובעיקר נשים). הייתי בטוח שהוא לא עומד להופיע לפגישה ושאת הפרטים המפורטים מדי שהוא סיפר לאמה, הוא התכוון לנצל לטובתו.

מוזר מאוד שהתגלה שהוא היה טוב מההתחלה.. חבל שלא ליהקו מישהו עם פרצוף קצת יותר אמין. לא חסרים.

באשר לאוג' - נחמד שהוא דואג. תמיכה לא היתה מזיקה. לא ברור למה היה צריך לחכות 28 שנה. מה רע ב-22?

'הארלי' בתפקיד הענק היה חביב. אפשר לסמוך על אספנסון (הכותבת, מוותיקות 'באפי') שתיטווה אגדה הפוכה לזו המוכרת, ותציג את הצד של הענקים.

ה'הוק' נראה חלקלק ביותר. היה צעד נבון לכלוא אותו.

Shiri from the block

Active member
כי
הפיה אמרה לו שהוא צריך לחכות 28 שנים ורק אז הקללה תשבר.
למה 28 שנים זאת שאלה טובה... אבל זה מה שנאמר מההתחלה..

ומסכימה איתך לגבי ניל, אני גם הייתי בטוחה בהתחלה שהוא player ושהוא מוביל אותה לתחבולה עם המשטרה.. ומסתבר שהוא דווקא היה טוב כל הזמן..
אני גם חושבת ששחקן אחר היה מתאים יותר מאשר הוא... לא אהבתי אותו במיוחד

אני דווקא אהבתי אותו. הוא ילד אבוד. אמה ילדה אבודה. זה סיפור אהבה מתוק. שני ילדים אבודים שמצאו אחד את השניה
קצת כמו אימא ואבא שלה, הם מצאו אחד את השנייה בטעות והתאהבו בניגוד לכל הסיכויים

Shiri from the block

Active member
אין לי בעיה עם הדמות
חחחחחח נראה לי שאף אחד לא מבין את הכוונות שלי בפורום הזה

התכוונתי שהשחקן לא נראה אמין במיוחד, יש לו פרצוף של פושע גם אם הוא לא פושע... ואני לא זוכרת מאיזה סדרה/סרט הוא מוכר לי

בכל אופן אני הייתי מלהקת מישהו שנראה קצת יותר חביב ונחמד...

מ-ע-פ-ן
לפרק הזה חיכיתי כל כך?

אוקי נתחיל ככה.
ג'ניפר מוריסון את השחקנית הכי גרועה בעולם ! מי ליהק אותך לסדרה הזו?
יותר חשוב... מי לעזעזל ליהק אותך להאוס?! איך הגעת לאיך פגשתי את אמא?! מה את בכלל עושה בטלויזיה?!@

ידעתי מראש שרק נדע שזה אבא של הנרי אבל לא נדע מי הוא באמת...
הקטעים של העבר של אמה היו די קיטשיים, יכלו לעשות סצנה גנבה אחת ולא למשוך את זה לאורך כל הפרק כאילו זה טלנובלה.
הקטע הבאמת טוב של ניל ואמה היה עם המכונית הצהובה ומעבר הכל טלנובלה ונצואלית במיל'.

אגוסט היה נקודת האור בפרק.
אבל אם ניל לא קשור איכשהו לעולם האגדות, ביי או משהו, אז זה הכי דבילי שיש.
פתאום מישהו בא מהרחוב אומר לך יש קללה אתה צריך לעשות ככה וככה וניל מקשיב לו? חחחחחחחחחחחחח
ואפילו אם היה מראה לו מה שהראה לו, עדיין

ונעבור לעולם האגדות שמה קצת יש נקודת אור שקוראים לה הוק.
הוא שנון, מצחיק וממש כיף לצפות בו.
עדיין אני חושבת הוא משתף פעולה עם קורה.. כי איפה קורה?

בנוגע לחלום של הנרי ואורורה אני חושבת שהם רואים אחד את השני כי אני חשובת שהנרי אמר שהוא רואה מישהי ואואורה אומרת שהיא רואה מישהו לא?
אז למה סנואו לא רואה את אותו חלום?
נו , בסדר נדע בהמשך

בקיצור, פרק מ-ע-פ-ן. לא אכפת לי איך אמה הייתה, עם כבר שיתקדמו עם הסיפור איך הנרי הגיע לרג'ינה וזהו.

ואו רגינה היתה כל כך חסרה הפרק:--0

ג'ניפר מוריסון לכי תחפשי מקצוע אחר

אני בטוחה ש

חייב להיות קשור מסיבה כזו או אחרת לעולם האגדות אחרת למה לו להאמין שעולם הקסמים קיים? הריי הם נמצאים בעולם הכי נורא שיש, עולם ללא קסם....

shirush3

New member
נראה לי שזה לא הכל עם

ניל.

יש לי הרגשה שיש עוד כל מיני דברים שאנחנו לא יודעים עליו ואולי נגלה בהמשך.
אני דווקא שמחה שהוא לא ביי. זה מכניס עוד מסתוריות סביבו עכשיו

גם לי רג'ינה הייתה חסרה

למעלה