אהבתי כרגיל
עבר - אוקיי, אז פעם ראשונה שקיבלנו קפיצה לעבר בעולם האמיתי, מגניב
מתאים לאמה להיות עבריינית, לגנוב מכוניות ואז להתחבר לעוד גבר זר(
) ולגנוב את כל מה שעולה על דעתם.
היה צפוי שהסיפור בינהם יקבל את הכיוון שהוא קיבל, רק שחשבתי שהוא באמת יברח לא צפיתי להתערבות של אוגוסט (וואוו מיותר לציין שקיפצתי מהתרגשות כשהראו אותו
)
מה שמעניין אותי בסיפור הזה הם כמה דברים:
למה לא הראו לנו מה היה בקופסא שהוא הראה לזר? אני גם רציתי לראות!!!!
מאיפה אוגוסט יודע שמה שיגרום לאמה ללכת בדרך של הגורל שלה זה אם הזר(נו איך קוראים לו?
) יעלם
האם השיחה של אוגוסט והזר אחרי שתפסו את אמה מתכוונת לגלויה שהוא קיבל בפרק הראשון? מצד אחד זה נראה ככה, מצד שני זה יהיה צפוי מידיי. כשהקללה נשברה והוא קיבל את הגלויה אוגוסט עדיין היה עשוי מעץ. לדעתי ב11 שנה האלה הוא חקר עליה ועל הקללה קצת
אז הנרי נולד בכלא?
בסך הכל, הסיפור עצמו היה יחסית צפוי (חוץ מהבטן הריון בהתחלה, לא הנבתי איך היא יכולה לרוץ ככה עם בטן ואז היא הוציאה את התיק
), אבל הוא עצוב
וכואב לי על אמה כי אין ספק שזה גם דפק אותה רגשית
אני שמחה שהזר הוא לא ביי
עוד מחשבה שעלתה לי עכשיו, אוגוסט הכיר את ביי? בפרק שמגלים שהוא לא ביי בעונה הראשונה הוא אמר שהוא מכיר אותו? ואם לא אז איך הוא מכיר אותו ואיך הוא ידע מי הוא?
אגדות - אפשר לסגוד לסנואו? ואוווו מלכה!
(טוב נו היא באמת מלכה) איך שהיא התנפלה על מולאן וכמעט קרעה אותה במכות, איך שהיא סיפרה לארורה על צ'ארמינג ואז אמרה לה שהיא תסתכל עליה כשהיא ישנה, איך שהיא העירה אותה כשהיא חלמה את הסיוט והחיבוק שלה עם אמה בסוף כשהיא אמרה לה שאין מצב שהיא עוזבת בלעדיה... יוווו
ארורה הייתה מעצבנת כרגיל, אבל ממש ריחמתי עליה. היא מסכנה, אין לה אף אחד והיא סובלת מסיוטים נוראיים, למרות שאני לא מבינה מה כ"כ מפחיד בחלום שלה הסיוטים שלי לוקחים אותו בישיבה
ו... זהו אין לי מה להגיד עליה יותר היא לבד ויכול להיות שבגלל זה היא מעצבנת.
מעניין אם יראו לנו בעתיד את הנרי ואותה ביחד בחלום
הוק ואמה - אהבתי
זה היה ממש משעשע הפלירט בינהם
ועוד אחרי הכל היא השאירה אותו שם
איי הוק
הקטעים עם הענק היו הזויים קצת
הצחיק אותי שהוא מחץ את אמה והיא הצליחה להשתחרר בגלל שהיא נגסה בו. כאילו אתה ענק! זה לא אמור לדגדג לך! מה אתה צועק כמו ילדה קטנה?
ממש הצחיק אותי כשהראו את השלד עם החרב של ג'ק
וממש נבהלתי כשהענק השתחרר מהכלוב
(חשבתי לפני שהוא השתחרר "מה הוא ישאר עכשיו ככה לנצח?" נבהלתי
)
ושוב, יפה לאמה חרב
ממש כמו אמא ואבא
לא פרק של "וואווו אני לא יכולה לעמוד במתח הזה" אבל בהחלט פרק יפה, עם רקע על אמה ופרטים על הזר/אבא של הנרי
מעניין מתי יהיה הפרק הבא שנראה אותו