עונה 2 פרק 6

Y. Welis

New member
יש לאמי כמה כאלה. לא ידעתי שזה אינדיאני

אפשר להכין לבד. אבל כדאי לבחור נוצות יפות.

עוד משהו ששכחתי... בנוגע ל

בנוגע לאוגוסט.
לפי מה שהוא סיפר בעונה הראשונה הוא היה איפשהו זרוק בתאילנד חגג וטייל בעולם (?) עד שאמה הגיע לסטוריברוק.
שהיא הגיעה לסטוריברוק השעון התחיל לזוז והוא כבר נהיה עץ אז הוא חזר לסטוריברוק (זה מה שאני זוכרת שהוא סיפר לה).

אבל פה רואים הוא דואג לה כבר 11 שנה קודם

הוא לא לגמרי נטש כמו שאמר?

מבולבלת

Shiri from the block

Active member
כן אני גם חשבתי על זה
יש להם פה פאק בעלילה לגמרי ואני לא מאמינה שכל כך מהר הם שכחו מה שאוגוסט אמר לאמה בעונה הקודמת.. לא מתאים לתסריטאים של הסדרה LOST, ופה במיוחד שהם דאגו לקשר כל מיני דברים מהחנות של גולד לסיפורים שיהיו בהמשך העונה... מאכזב

shirush3

New member
אהבתי כרגיל

עבר - אוקיי, אז פעם ראשונה שקיבלנו קפיצה לעבר בעולם האמיתי, מגניב

מתאים לאמה להיות עבריינית, לגנוב מכוניות ואז להתחבר לעוד גבר זר(
) ולגנוב את כל מה שעולה על דעתם.
היה צפוי שהסיפור בינהם יקבל את הכיוון שהוא קיבל, רק שחשבתי שהוא באמת יברח לא צפיתי להתערבות של אוגוסט (וואוו מיותר לציין שקיפצתי מהתרגשות כשהראו אותו
)
מה שמעניין אותי בסיפור הזה הם כמה דברים:
למה לא הראו לנו מה היה בקופסא שהוא הראה לזר? אני גם רציתי לראות!!!!

מאיפה אוגוסט יודע שמה שיגרום לאמה ללכת בדרך של הגורל שלה זה אם הזר(נו איך קוראים לו?
) יעלם
האם השיחה של אוגוסט והזר אחרי שתפסו את אמה מתכוונת לגלויה שהוא קיבל בפרק הראשון? מצד אחד זה נראה ככה, מצד שני זה יהיה צפוי מידיי. כשהקללה נשברה והוא קיבל את הגלויה אוגוסט עדיין היה עשוי מעץ. לדעתי ב11 שנה האלה הוא חקר עליה ועל הקללה קצת

אז הנרי נולד בכלא?

בסך הכל, הסיפור עצמו היה יחסית צפוי (חוץ מהבטן הריון בהתחלה, לא הנבתי איך היא יכולה לרוץ ככה עם בטן ואז היא הוציאה את התיק
), אבל הוא עצוב
וכואב לי על אמה כי אין ספק שזה גם דפק אותה רגשית

אני שמחה שהזר הוא לא ביי

עוד מחשבה שעלתה לי עכשיו, אוגוסט הכיר את ביי? בפרק שמגלים שהוא לא ביי בעונה הראשונה הוא אמר שהוא מכיר אותו? ואם לא אז איך הוא מכיר אותו ואיך הוא ידע מי הוא?

אגדות - אפשר לסגוד לסנואו? ואוווו מלכה!
(טוב נו היא באמת מלכה) איך שהיא התנפלה על מולאן וכמעט קרעה אותה במכות, איך שהיא סיפרה לארורה על צ'ארמינג ואז אמרה לה שהיא תסתכל עליה כשהיא ישנה, איך שהיא העירה אותה כשהיא חלמה את הסיוט והחיבוק שלה עם אמה בסוף כשהיא אמרה לה שאין מצב שהיא עוזבת בלעדיה... יוווו

ארורה הייתה מעצבנת כרגיל, אבל ממש ריחמתי עליה. היא מסכנה, אין לה אף אחד והיא סובלת מסיוטים נוראיים, למרות שאני לא מבינה מה כ"כ מפחיד בחלום שלה הסיוטים שלי לוקחים אותו בישיבה
ו... זהו אין לי מה להגיד עליה יותר היא לבד ויכול להיות שבגלל זה היא מעצבנת.
מעניין אם יראו לנו בעתיד את הנרי ואותה ביחד בחלום

הוק ואמה - אהבתי
זה היה ממש משעשע הפלירט בינהם
ועוד אחרי הכל היא השאירה אותו שם
איי הוק

הקטעים עם הענק היו הזויים קצת
הצחיק אותי שהוא מחץ את אמה והיא הצליחה להשתחרר בגלל שהיא נגסה בו. כאילו אתה ענק! זה לא אמור לדגדג לך! מה אתה צועק כמו ילדה קטנה?

ממש הצחיק אותי כשהראו את השלד עם החרב של ג'ק
וממש נבהלתי כשהענק השתחרר מהכלוב
(חשבתי לפני שהוא השתחרר "מה הוא ישאר עכשיו ככה לנצח?" נבהלתי
)
ושוב, יפה לאמה חרב
ממש כמו אמא ואבא

לא פרק של "וואווו אני לא יכולה לעמוד במתח הזה" אבל בהחלט פרק יפה, עם רקע על אמה ופרטים על הזר/אבא של הנרי
מעניין מתי יהיה הפרק הבא שנראה אותו

פשיייייייי כל הכבוד על הניתוח

של הפרק

לגבי אוגוסט הרבה דברים לא מסתדרים לי !
בכלל הוא אמר לאמה שעד שהיא הגיעה לסטוריברוק הוא היה בתאילנד חגג ורק שהיא הגיעה והשעון זז אז הוא התחיל להבנות מעץ.
וכאילו הוא לא עשה את העבודה שלו כמו שצריך.
אבל פה עכשיו הוא בכלל כן דאג לה איכשהו או משהו כזה !
וכאילו, הוא ראה אותה פעם אחרונה שהיתה תינוקת, איך פתאום יכול לדעת שזו אמה סוואן? נו לא יודעת הזוי.

חחחחחחחחחחחחחחחח אורורה הכי לא קשורה

shirush3

New member
אם היה לי כוח הייתי רואה

את הפרקים עליו עוד פעם

בהחלט לא ברור

Shiri from the block

Active member
כמה הסברים קצרים
בנוגע לשאלה מאיפה לאוגוסט לדעת שאם אמה תשאר עם ניל קאסידי (הזר) אז היא לא תגשים את הגורל שלה- לדעתי זה די הגיון פשוט:
בהנחה והכל היה הולך פיקס בין אמה לניל, הם היו מגדלים משפחה, גרים איפשהו god knows where ולא היה לה חוסר בחיים והיא הייתה מאושרת... ואז נגיד בהנחה שהנרי היה מצליח למצוא אותה בכל מקרה... בספק אם הוא היה מצליח לגרור אותה עד לסטוריברוק בהנחה שכבר יש לה משפחה חדשה והכל.... לא יהיה לה את אותה מוטביציה לעזור לו עם הקללה כמו שהיה לה כשהיא רווקה בודדה..
אז האינטרסט של אוגוסט לדעתי, כמה אנוכי שזה ישמע חח, זה להשאיר אותה מבודדת מגברים כדי שתוכל באמת להיות ממוקדת בגורל שלה ברגע שזה יגיע.

בנוגע לשאלה שלך- אם הנרי נולד בכלא... את שואלת ברצינות? או שיש לך בעיות זיכרון?

בפרק 8 כשאמה מתמודדת נגד סידני מי יהיה השריף של העיר, אז סידני חשף בעיתון שהיא ילדה בכלא, ואפילו הנרי שאל אותה "i was born in JAIL?" חח כולו מסכן...

לגבי הסיוטים של אורורה אני מסכימה איתך לגמרי
גם הסיוטים שלי לוקחות בטיסה את כל הסיוטים שהוזכרו עכשיו בסדרה חחחחח

אני גם צחקתי שאמה נשכה את הענק. אני חושבת שהוא הרגיש את הנשיכה כמו שאנחנו מרגישים עקיצת יתוש. זה מציק ומעצבן ומפתיע!

אני חושבת שאוגוסט הוא גבר מפונק ויש לו תפיסת עולם קצת רומנטית גם בגלל העולם ממנו הוא הגיע, וגם מפיתויי העולם ללא קסם. לפינוקיו אין אופי חזק, והוא שוכח את עצמו פעם אחרי פעם עד שקורה משהו נורא שגורם לו לחזור לעצמו. בסרט המצוייר הוא הפך להיות חמור ולכן הוא ברח וחיפש את אבא שלו. במציאות הוא התחיל להפוך לעץ, ולכן הוא הגיע ל SB.

משהו לא מסתדר לי עם הזמנים . אמה בת 28. הנרי בן 10.
נגיד מהרגע בו היא יצאה מה- system בגיל 18 ועד הרגע בו היא פגשה את ניל עוברים יומיים, היא בת 18 ויומיים. היא וניל קאסידי ביחד כמה חודשים, ואז היא הייתה בהריון. נגיד בגיל 18.5, להוסיף 9 חודשים. ואמה צריכה להיות בת 19 וקצת.
אלא אם כן היא ברחה מה- system לפני גיל 18, דבר שממש מקובל בארה"ב, והיא פגשה את ניל בגיל 17, אז זה הגיוני שהיא ילדה את הנרי בגיל 18. משום מה תמיד שוכחים לחשב את ה9 חודשים של ההריון. הנרי בן 10? הנרי אמור להיות צעיר יותר, או שאולי פספסתי משהו.......

חוץ מזה שאמה בכלל לא ניראת בת 18, הייתי נותנת לה מינימום 25. 22 שהיא רצה עם השמלה המנוקדת.......

הזמנים נדפקו להם באופן רציני....

אם אני הבנתי את אוגוסט נכון הוא מחפש את אמה שנתיים מה שאומר ששנתיים היא עם ניל בנדודים... אז איך זה שעדיין לפני 11 שנה היא בכלא?! וכשהיא נכנסה היא הייתה בהריון עם הנרי... תוסיפי עוד 9 חודש משם זאת אומרת להוריד לפחות שנתיים+ הנרי בכלל אמור להיות בן 8!!!!!!!!! (שנתיים שהיא הסתובבה עם ניל...+ה9 חודש... אבל הם עשו לפני 11 שנה עוד לפני שהגברת מצאה את עצמה בכלא)

shirush3

New member

אני ניסיתי לחזור גם על הזמנים של הפרק ועל מה שאנחנו יודעים בכללי
זה מבלבל, באיזה שנה אנחנו עכשיו בסדרה? בהמשך של שנה שעברה או שעברה עוד שנה מאז?
כי אם זה אותה שנה וזה היה לפני 11 שנים אז יכול להיות גבולי
הם צריכים להבהיר לנו קצת את זה וגם מה שקורה/קרה עם אוגוסט

Shiri from the block

Active member
הא ועוד משהו ששכחתי להגיב עליו
ששאלת אם אוגוסט מכיר את באי, או איך הוא מכיר את הסיפור של באי-
אז אם אני לא טועה, באחד הפרקים בעונה (פרק 4?) שהראו את הסיפור של ראמפל עם אישתו והוק, אז היה את הבחור (סמיי) שאמר שכל אחד שמע שמועות על הסיפור של ראמפל והחיפוש שלו אחר באי..
ואם זה לא היה בפרק הזה אז זה היה באיזשהו פרק בעונה הראשונה, אני כמעט בטוחה..

ואם לא- אז עוד פאק שיש להם בסדרה

shirush3

New member

זה באמת היה בפרק 4, בפרק על הוק.

טוב בגלל שזה שיגע אותי הייתי חייבת לבדוק, אז כנראה שזה באמת כי הוא שמע סיפורים

אוףףף
זה לא יהיה היום

הפרק לא "זורם" לי למחשב, מקווה שמחר הוא יהיה מוכן

אחרי צפייה שנייה

למה ניל קאסידי התקשר למשטרה? הוא היה יכול פשוט להיעלם. למה לשלוח את אמה לכלא? ברור שאוגוסט עשה את כל הדברים האלא, ולא ניל. ולמקרה שלא אמרתי עד עכשיו, אני ממש לא אוהבת את אוגוסט. אף פעם לא אהבתי את פינוקיו (למרות שאני אוהבת את הסיפור). הוא ילד קטן ומפונק, ועכשיו אנחנו רואים שהוא גדל להיות גבר חסר אחריות שמעיד על עצמו שהוא מתגרה בקלות בהפיתויים של העולם. אה, והוא גנב שאוהב להיות במרכז העיניינים. לדעתי יש לו תסביכים קשים, והוא סופר שאוהב דרמות..... די ברור שהוא נהנה מהתפקיד שהוא לקח על עצמו "המלאך השומר של אמה". אם הוא לא היה מתחיל להפוך לעץ, אין סיכוי שהוא היה חוזר לSB

ניל קאסידי חייב להיות באיי. אנחנו יודעים שהוא היה באריזונה, גר באוטו בפורטלנד, ואין לו בעיה לעבור עם אמה לכל מקום שהיא תבחר. אין לו שורשרים ואין לו בית. היו מספיק התייחסויות לנבר לנד בפרק. הוא גם היה לגמרי קול כאשר אוגוסט שאל אותו אם הוא מאמין בקסם, והמבט שהיה לו בעיניים שהוא ראה את הקופסא המיסתורית....... בקופסא אמורה להיות המוכנת כתיבה של אוגוסט, אלא אם כן הוא לא מצא אותה עדיין.......

הרשת גועשת בתיאוריות. הכי פופלריות שבתוך הקופסא יש את טינקרבל או תמונה של החרב של רמפל. שהפיה הכחולה/אם המנזר כתבה את הספר, ונתנה אותו להנרי. שאוגוסט והפיה הכחולה נפגשו כבר בעבר, והוא סיפר לה על ניל קאסידי, והיא זו ששלחה את הגלויה.
מעניין מתי ימשיכו אם קו העלילה הזה....

אני לא מאמינה שמדובר בפיגיון של רמפל כי הראו כמה וכמה פעמים שאצלו הפיגיון ואםפ אני לא טועה ממש על תחילת העונה הוא השתמש בו כדי לשחרר את היצור ההוא שיחסל את רג'ינה לא??

לא הפיגיון עצמו, אלא תמונה שלו. אני לא זוכרת מתי, אבל הראו שלאוגוסט יש ציור של הפיגיון.

אם זה

רק התמונה אז יש אפשרות אבל אני לא מאמינה שעל ססמך תמונה הבחור יקח את עצמו ויעלם זה צריך להיות משהו ממש בעל משמעות עבור שניהם.

Shiri from the block

Active member
אני גם חשבתי על זה, אבל
בהנחה שניל הוא ניל, בחור פשוט שלא בא מעולם האגדות- איך פיגיון שרשום עליו Rumplestiltskin אמור לשכנע אותו במשהו?
מה, בעיה לקחת פגיון ולחרוט עליה שם?
קיצר אני בספק רב שזה הפיגיון, אלא אם כן ניל הוא באמת באי ואוגוסט ידע את זה ולכן הוא השתמש בפיגיון... למרות ששוב, אני בספק רב- כי בהנחה וזה היה באי, אז הוא היה מתעניין יותר בפיגיון ולמה זה אצל אוגוסט ושואל שאלות על אבא שלו.

למעלה