עונה 2 פרק 6

Shiri from the block

Active member
חחח ואו לא מסכימה בכלל
אני חולה על ג'ניפר מוריסון! היא אדירה בעיני. בהאוס היא הייתה מושלמת, באיך פגשתי את אמא היא הייתה מרגיזה... אבל פה היא מגניבה לאללה.
יש לה קטעי משחק פחות טובים אבל בגדול אני חולה עליה!

וכן גם לי רג'ינה הייתה חסרה

פרק מעולה
כתר|

הסצינה בסוף של אמה ושילגי עשו את הפרק מבחינתי

אוגוסט! ואו כיף לראותו אך בו זמנית אני כועסת עליו כל כך על זה שאיכשהו שוב הצליח להכאיב לאמה
בגללו הבחור עזב את אמה

עכשיו אני יותר בטוחה מתמיד שהבחורצ'יק החדש הוא פיטר פן! אחרת למה לו להאמין בקסמים? איך הוא יודע?!

אוייש אמה.... היא ותסביכי האמון שלמה... למרות שאני מסכימה יתה לגמרי על חוסר האמון שלה בהוק... אני גם מאמינה שם הוא היה יכול וידו הייתה על העליונה הוא היה מוכר אותה למרבה במחיר בשניה..... אבל אני מקווה מאוד שהמהלך הזה לא יעלה ביוקר בהמשך

אויייש החלום בלהות הזה לא מבשר טוב בכללל... אני חוששת שמא החלון הזה בכלל לא רק חלום אלא נבואה שהולכת להגשים את עצמה איכשהו....

מסקרן אותי לדעת מה אגוסט הראה לבחורצ'יק כדי שהוא יוותר על אמה בכזו קלות..... ומעניין אם כבר שבוע הבא נזכה לראותו בסטוריברוק... הגלויה נשלחה

פרק מעולה ומחכה לשבוע הבא בקוצר רוח!

shirush3

New member

החיבוקים של אמה וסנואו
הן כאלה מתוקות!
אני דווקא לא חושבת שניל הוא פיטר פן, הוא לא צריך להיות קצת יותר ילד?

טוב נו אני מסכימה איתך על השאר

Shiri from the block

Active member
דווקא
החיבוקים לא אמינים לדעתי בכלל
אני לגמרי מבינה את הסדרה ואין לי בעיה לזרום עם ההגיון שלה, אבל לראות את סנואו קוראת לאמה "הבת שלי" ומתחבקות כאילו חיבוק של אמא וילד פשוט הזוי לי בטירוף

לא מצליחה לקנות את זה כל כך... לא בטוחה אם הבעיה במשחק או שבאמת החוסר הבדל בגילאים פשוט יוצר בעייתיות לקבל את הסיפור הזה.

אבל זה העניין

א.זה ממש לא היה חיבוק אימהי... או כל דבר אחר פרט לחיבוק מאוד מאוד אוהב... מבחינת אמה היא סוף סוף מתחילה להיפתח לאיזשהו קשר עם שילגי מהסיבה הפשוטה שהיא מתחילה להבין שהכל הוא תוצאה ממשהו ולא מזה שפשוט נטשו אותה... מבחינת שילגי אמה היא הבת שלה ולכן היא תתנהג בהתאם....

Shiri from the block

Active member
אין לי בעיה עם מה שזה אומר בסדרה
אני רק אומרת שבראש לא מתחבר לי סנואו קוראת לאמה "הבת שלי",
והחיבוקים האלה... אני מבינה למה זה ככה כמובן, פשוט נראה לי קצת הזוי.
נראה לי שהיו צריכים לעשות הבדל של לפחות 10 שנים בין שלגייה ואמה ושחקניות אחרות שההבדל גילאים ביניהם היה נראה יותר מורגש.
למרות שברור לי שזה לא העיקר בסדרה ולקחת שלגייה מבוגרת לא היה מסתדר עם הרבה דברים אחרים בסדרה..
קיצר לא יודעת חח, אני אנסה לא לחשוב על זה כשאני רואה את אמה וסנואו ביחד

למה הזוי???

מבחינת שילגי אמה היא ההבת שלה ולכן תנסה להרעיף עליה כמה אהבה שרק תוכל במיוחד בגלל הזמן שחלף והוחמץ לו....

העניין שלך לדעתי הוא בהחלט הפרש הגילאים אבל אני אישית נהנת מזה ומוצאת את זה משעשע ומסקרן בו זמנית כי שילגי בגלל הקללה לא התבגרה מעבר למה שהיה ואילו אמה כן..... זה כל היופי שבסיפור איך מתמודדים עם ההבדל הלא קטן הזה.

Shiri from the block

Active member
נו זה בדיוק מה שהתכוונתי אליו
קשה לי להתמודד עם החוסר בהבדל גילאים ביניהן, ולראות בחורה בת 33 קוראת לבחורה בת 32 "הבת שלי" בצורה הכי פשוטה הזאת, בלי קשר לדמויות, לעלילה ולסדרה.
ככה זה בעיניים שלי לפחות.. (למרות שבסדרה אמה כאילו 28, אבל סנואו גם צריכה להיות בסביבות הגיל הזה אניווי)

אז זה כבר תסביך אישי

חחח אני התרגלתי ומוצאת את העניין כולו יפה ומסקרן מאוד.

אז זה כבר תסביך אישי

חחח אני התרגלתי ומוצאת את העניין כולו יפה ומסקרן מאוד.

shirush3

New member
אבל זה הורס את הפואנטה של הקללה

אין לי מושג מה ההפרש גילאים בין השחקניות, אבל שלגיה אמורה להיות קפואה בזמן.
היא ילדה את אמה בערך בגיל של אמה עכשיו אז זה אמור להיות ככה

Shiri from the block

Active member
חח ברור
אבל הסברתי את עצמי מיליון פעם בהמשך התגובות פה אז אין לי כוח לנסח את עצמי שוב חח

נראה לי שתיהן צריכות את זה

סנאו צריכה להגן, ואמה צריכה תמיכה אימהית. אני חושבת שבסוף מערכת היחסים לא תהיה אימא ובת במובן המילולי, אלא אימא ובת חברות הכי טובות. ולהנרי יהיו מלא הורים שהוא יכול לפנות אליהם.........

אני בכלל בעד שסנאו וצ'רמינג יאמצו את אורורה. היא כל כך אומללה, הפרק הזה כל כך ריחמתי עליה, אין לה אף אחד בעולם והיא ילדה קטנה וכועסת. סנאו הייתה כל כך טובה אליה, זה פשוט מתבקש.

Shiri from the block

Active member
חח מסכימה לגבי אורורה... אני גם מקווה שיקחו אותה איתם ושהיא תמצא אהבה חדשה וחברות..

לגבי סנואו ואמה, שוב, לא הבנת למה התכוונתי, אין לי בעיה שסנואו ואמה יתחבקו כמה שהן רוצות, התכוונתי שמפריע לי בעין לראות בחורה בת 33 קוראת לבחורה בת 32 הבת שלה או ילדה שלה.. זה הכל

shirush3

New member

ואז הם יסתכלו עליה ועל הנרי ביחד כשהם יחלמו סיוטים

למעלה