דלפו 8 דמויות שיהיו ב
נגד Capcom 4.

דלפו 8 דמויות שיהיו ב
נגד Capcom 4.

תוכן:
אם אתם זוכרים בחשיפה ראינו את ריו, קפטן מארוול,איירון מן, קפטן אמריקה, ומוריגן.
אז עכשיו דלפו 8 דמויות נוספות שיהיו במשחק.
Ultron
Hulk
Thor
Hawkeye
Rocket Raccoon
Chun Li
Strider
Chris

בעיקרון אין לי (כמעט) תלונות על מה שנחשף,המשחק הזה הולך להתמקד בייקום הסרטים של מארוול ואני בסדר גמור עם זה.

אבל כן יש כאן כמה השמטות בולטות, חסר להם שמגנטו לא יהיה כאן.
לא איכפת לי בכלל מה הם יגידו אם יש דמות אחת מהאקסמן שאני לא מתפשר עליה זה מגנטו.

ומה לעזאזל עם קאמי, קפקום? למה הדמות האהובה עלי נעדרת מהסדרה הזו כל כך הרבה זמן!?! כאילו וואט דה פאק מתי הפעם האחרונה שקאמי השתתפה
במשחקים של מארוול? מעצבן להישאר בחוץ.

קפקום לא מאשרים את הרשימה הזו כרגע אבל יש אינספור מקורות שיודעים על מה הם מדברים שכבר אישרו אותה.
בכל אופן השבוע ככל הנראה תהיה חשיפה רשמית.

טריילרים של פויזן אייבי וBrainiac

היא סקסית בטירוף.אני לא מאמין שאני כותב את זה אבל המשחק הזה נראה כרגע יותר טוב מהמשחק של מארוול.

כנראה שאני אקנה את זה מתישהו בגללה.

גם הגרפיקה מלאת צבעים וחיים לא כמו המשחקי מכות הקודמים של האחים וורנר.

evilplate

New member
ממש אהבתי את המראה של המשחק

מאוד יפה ויזואלית ואני יודע שעניין האנימציות של החבר׳ה ממורטל קומבט די שנוי במחלוקת וחלק לא מתים עליהן אבל אני אוהב אותן נורא, מרגישות עם פאנץ׳ כזה כמו שצריך.
&nbsp
ברור לי שהחברה הזו עשתה דרך ארוכה מהימים של מורטל קומבט שתמיד היתה סדרה כיפית לשחק נגד חברים אבל די נחשבה עד לדור הפס3 כשהם עשו קאמבק ענק איתה לעלובה מבחינה ״מקצוענית״, אבל למרות ההתקדמות הבנתי (גם ממך) שהם עדיין לא ממש מתקרבים לאיכויות של המשחקים היפנים כשזה מגיע לרמות הגבוהות, לא יודע אם הם מנסים בשלב הזה ואם הם בונים בכלל על Injustice 2 שיצליח להשתלב בקהילה המקצועית או שהם כבר בקטע של נטו כיף, בכל אופן נראה משחק איכותי מההתרשמות השטחית שלי לא משנה לאן כיוונו :)

זה מזכיר לי שניצחתי את אחותי השבוע 22:3 בSF5.

וזה די מבאס, מתישהו הפער בסקיל במשחקי המכות האלה נהיה כל כך גדול, שאי אפשר באמת להנות עם אנשים אחרים כמו פעם.והיא דווקא לא מהגרועים שאין לה אפילו בסיס.

אז אני שמח מאוד שהמשחק הזה מגיע שאין לי שום כוונה לשחק אותו ברצינות
(וגם טקן 7)
כמשחק למטרה הזו שאתה מפעיל שהחברים באים אנחנו נהנה מאוד מהמשחק, כמו שאמרת הוא נראה ממש יפה.

אבל כן, אין להם סיכוי לקבל דריסת רגל אמיתית מבחינה מקצועית

המשחק הזה יהיה בEVO השנה אבל פשוט אין לו עומק אמיתי ורואים את זה כבר מעכשיו.

גם החברה הזו כל שני וחמישי משנה לחלוטין את הmeta של המשחקים לפי התבכיינות של שחקנים אז גם אם מישהו יחליט ללמוד אותם זה יחזיק אולי חודש וחצי לפני שהוא יצטרך ללמוד שוב את כל הכללים של הmeta game

עוד סיבה שהמשחק הזה בחיים לא יגיע לרמה מקצועית היא, שהוא מאוד אמריקאי בתוכן שלו, והאמריקאים לא רק שמעדיפים רובם SF,

אם יש משחק אחד שהאמריקאים כל כך טובים בו שהם משאירים עשן ואבק ליפנים
זה משחקי מארוול קפקום, האמריקאים כל כך טובים בזה והיפנים הרחק מאחור.

ככה שגם הנישה האמריקאית הזו נשלטת חזק על ידי קפקום.
וברור למה.

אם יש משהו אחד שאי אפשר לקחת לקפקום זה שהם תמיד ישארו המנהיגים של הז'אנר, כמו שרוקסטאר הם מנהיגי העולם הפתוח, וסקוור היא מנהיגת (וגם יוצרת)
זאנר הJRPG.

שלוש חברות שגם יצרו את הז'אנרים שלהן וגם נשארו המנהיגות הבלעדיות.

evilplate

New member
לא מרחם על אחותך אה :)

מסכנה כמה סיכוי יש לה כשחקנית קז׳ואלית יחסית לעומתך שהתמקצעת ככה במשחק הזה?
&nbsp
שמע גם ב Injustice 2 אם תשקיע בו ככה ואחותך תהיה קז׳ואלית יחסית אז אתה תקרע אותה אין אפס, אומנם ברור שזה משחק שלא קרוב לסקיל שיש בסטריט אבל זה גם לא DOA (שחבר שלי בדור הפס2 בזמנו קנה אותו וחרש בבית שעות רק כדי לקבל בראש כל פעם הביא אותו לערב משחקים מול כמה חברים, זה היה קורע איך הוא בא עם הדמות שלו שלמד ואני סתם בוחר את הנינג׳ה ומחרבש ומפרק אותו, אחרי כמה כשלונות בסגנון הוא הודיע שזה זבל ללא סקיל ונטש את המשחק
, התמקדנו בטקן) או MK של פעם ואם תשקיע הרבה שעות כן תהיה ברמה הרבה יותר גבוהה ממישהו שמשקיע פחות :)
&nbsp
וכן ללא ספק קאפקום המלכה של הז׳אנר אבל היום בז׳אנר ה JRPG זה נראה שסקוור לא כזו שליטה עוד, אטלוס למשל עם סדרת פרסונה נותנת לה בראש מבחינת איכות, לא שאני מבין בזה משהו

חחח אני סתם מעפן, איפה אני ואיפה הישראלים הבאמת טובים בSF5.

יש בישראל שחקן אחד שלא יצא לי להכיר אישית ולהילחם בו אבל הוא בעיני ברמה לEvo ולדעתי יום אחד הוא ייצג אותנו בכבוד.

וכמובן שבפורום יש לנו את Statrix שהוא אדיר, ואני אומר את זה כאחד מעפן בSF
אבל כאחד שיודע לזהות שחקנים טובים שהוא רואה אותם חחח.

אבל כן, ברור ששחקנים קאזואלים כמו אחותי אני כבר לא יכול להנות לשחק איתם
כמו שאהבתי לשחק בSF4/

זה כאילו שתראה אנשים משחקים כדורסל בלי שמירה על החוקים הם לא יודעים
מה הם עושים וזה משעמם אותי.

הרגת אותי עם החבר הזה שלך, DOA באמת היה משחק כזה שכל אחד יכול להיות טוב בו בשניה הוא התעצבן די בצדק חחחחח.

וגם המשחק בפס2 היה עם גרפיקה כזו מכוערת,גם קרה לי מה שקרה לו וגם הגרפיקה שברה אותי אז העפתי אותו אחרי כמה ימים.

סקוור, עדיין המלכה של זאנר הJRPG שכחת שאני פאנבוי של דרגון קווסט או מה?

אטלוס מדהימים זה נכון,אבל הרבה מהדברים שפרסונה עושה בז'אנר סקוור ונינטנדו עשו קודם :)

evilplate

New member
DOA לא היה נראה כזה רע בזמנו

למרות שגראפית גרסת הפס2 היתה זהה או אפילו נחותה בקצת ביחס לגרסת הדרימקאסט לפי מה שאני זוכר (אז לא היו השוואות מקצועיות כמו היום אבל ככה האתרים דיווחו מזכרוני, מקרה קלאסי של קונסולה חזקה יותר אבל חדשה מדי ומסובכת מדי לפיתוח עד שמוציאים ממנה את המגס2 שלה, כרגיל אצל סוני בימים שתחת קן המשוגע :)) אבל הסגנון הגראפי של DOA מלחתכילה נשמר די טוב וגם היום הוא לא נראה כזה נורא
&nbsp
https://www.youtube.com/watch?v=FRQ20WcdpiM
&nbsp
כאילו ברור שנראה בינוני ביחס למה שהפס2 מסוגלת אבל באמת הרגשת בזמנו שזה יותר מדי מכוער אחרי מה שחווינו רק לא מזמן עם הפס1 והנינטנדו 64? :)
&nbsp
שכחתי מדראגון קווסט וברור שסקוור תמיד תהיה המלכה אם מדברים על כל הזמנים של הז׳אנר, זה שמור לה לנצח כמו שלמייקל ג׳ורדן שמור התואר של אלוהי הכדורסל, אבל דיברתי יותר על המצב של הז׳אנר היום, האם היא באמת שולטת עוד, לנינטנדו גם יש שתי סדרות JRPG שנחשבות היום לטובות- מריו RPG וגם Xenoblade שלפחות לפי הציונים שלה היא ממש טובה, אבל לא מתווכח איתך כמובן אין לי הרבה מושג בזה.
&nbsp

גבר נראה לי שפשוט היה לך הרבה יותר מזל ממני.

שאני כבר התיישבתי לשחק במשחק הזה היה לי בבית את טקן 4, שלא לדבר על משחקים כמו מקס פיין בגרפיקה מקסימאלית על הPC חחח.

אז לא יכולתי להתלהב ממנו.כאילו אנחנו מדברים פה על משהו כמו אמצע 2003.
הקפיצה שלי היתה משהו כמו טקן 3 בארקיד בקניון/בפס1/טקן4.

אפילו עם טקן טאג לא ביליתי הרבה זמן.

ברור שאם הייתי רואה אותו אחרי טקן 3 אז כן אני מניח שהוא היה מרשים אותי.
ולא הייתי יכול לזלזל בו.

בנוגע לJRPG וסקוור: אתה דווקא די מבין מה הולך בז'אנר לאחד שלא משחק בו, לא צריך להכיר את הז'אנר עצמו כדי להבין טוב דברים כאלה.תהיה בטוח

שהמנכל של סקוור לא מכיר את הז'אנר יותר טוב ממך, וזה עדיין לא מונע ממנו להבין מתי המשחקים איכותים ומתי לא :)

מה שכן מריו RPG זה די זבל, אם כבר 2 הסדרות של נינטנדו זה פוקימון וxenoblade, לפוקימון קשה להתייחס ברצינות כי אין לו עלילה רצינית.

החלק המצחיק? המפתחים של Xenoblade כולם (שהם גם חלק מהמפתחים של זלדה החדש)

הוא צוות שבשלמותו היה צוות ראשי של סקוור היפנית שפרש ממנה כי נמאס להם לעשות פיינל פנטזי.

אז כן נינטנדו הרוויחה לגמרי מדליפת הכישרונות הזו, ויש גם את היוצר המקורי של פיינל פנטזי שהפך למפתח אינדי ועוד המון בריחת כשרונות מסקוור היפנית.

אבל למרות המצב הזה?

אני לא חושב שתמצא מישהו ביפן שיגיד לך שיש סדרה יותר איכותית בז'אנר מדרגון קווסט זה נראת לי הסדרה היחידה בעולם שעוד קיימת ועדיין מפתחים אותה אותם אנשים מלפני 30 שנה בגלל זה האיכות גם נשמרת.

. וגם Nier האחרון הוא JRPG אחרי הכל שאמנם פלטיניום פיתחו
אותו, אבל סקוור היפנית היתה דקטטורית לגביו כמו שדיברנו בשרשור הזה.

ופלטיניום היו בערך על תקן "קופי מעבדה" שמתכנתים את המשחק ומביאים את הגיימפלי המעולה שלהם.

ואני גם די בטוח שאם הם יהיו חכמים, ויעשו את הפיינל פנטזי הבאים בסגנון של nier עם מערכת קרב אקשנית הם יראו לכולם מאיפה משתין הדג.

evilplate

New member
אהה אז ברור שהיה נראה לך מכוער

זה משחק שיצא בהשקה של הפס2 אחי למה ציפית? ההשקה של הפס2 היתה על הפנים, גם משחקים מעפנים וגם לא מרשימים גראפית בשיט ביחס לתחרות החלשה יותר, מסורת ידועה של סוני, והמשחק היה נחות גם לגרסת הדרימקאסט אז ברור שאם תשחק 3 שנים אחרי ההשקה משחק דרימקאסט מעט משונמך הוא יראה לך מכוער...
&nbsp
בקשר לשאר הדברים על סקוור, החכמתי :)
&nbsp
&nbsp

Ghost Recon כבר חודש במצעד המכירות הבריטי.

Ghost Recon: Wildlands
Grand Theft Auto V
FIFA 17
LEGO Worlds
Rocket League
Horizon Zero Dawn
Overwatch
Call of Duty: Infinite Warfare
Mass Effect: Andromeda
The Legend of Zelda: Breath of the Wild

הבריטים שוב מוכיחים שיש להם טעם של ערסים.
חוץ מזלדה והוריזון הרשימה הזו פח.(GTA5 ממש לא פח, אבל אולי די איתו כבר?)

evilplate

New member
לא רק לבריטים לצערי :/

אם ראית ב NPD האחרון Wildlands בגרסת הפס4 שלו לבד מכר יותר מהוריזון, אתה יכול להבין מזה עד כמה מכר טוב גם בארה״ב, הוא המשחק הנמכר ביותר ב 2017 עד עכשיו, ולא רק זה הוא המשחק טום קלנסי השני הכי נמכר בכל הזמנים, רק הדיוויזייה עבר אותו, רק תבין איזו הצלחה ענקית הוא.
&nbsp
לצערי זה רק מחזק את ההחלטה של יובי לשים פוקוס יותר על משחקי מולטי, הם מצאו דרך לעקוף את המערכת - אפשר ליצור משחקים מעפנים של 6+ אבל מספיק שיראו מגניב באיזה טריילר מזוייף וכל הערסים יקפצו עליהם, זה בכל מקרה לא קהל שבודק ביקורות ואתה יכול ליצור גם משחק על פלוצים אבל כל עוד אפשר לשחק אותו ביחד עם חברים הוא יהיה מספיק כיפי בשביל הרוב, משחק צריך להיות ממש ממש גרוע כדי שלא יהיה כיפי כשמתאספים כמה חברים לשחק אותו ביחד אונליין זה ברור.
&nbsp
ככה גם דסטיני הצליח (כשעוד היה די מעפן לפני שהוציאו חבילות הרחבה שתיקנו חלק מהבעיות) למרות שבהתחלה היה מורכב מאותה משימה בווריאציה שונה בלי עלילה והיה בעיקרון משחק של לשרוד גלי אויבים ביחד עם חברים, אומנם הירי היה סבבה (בכל זאת באנג׳י ברור שהיא לא תפשל בליצור ירי טוב עם כל הניסיון שלה) אבל זה כל הגיימפליי שלו היה מחוץ לכל הקטע של הציוד וה Loot, אז כן הביקורות ורוב השחקנים היותר מבינים שחיכו לו היו מאוכזבים מאוד אבל אנשים עדיין קנו אותו בהמוניהם.
&nbsp
הדברים האלו זה לצערי אחת מנקודות החולשה הגדולות של הדור הזה, שמשחקים בינוניים יכולים ככה לשגשג בזכות אלמנט המולטי חברים שלהם וקמפיין פרסום גדול בלי להיות תלויים בכלל בביקורות או בתגובות בגאף ובאתרים אחרים של ההארדקור.

חשבתי על זה, ואולי טוב לנו שיובי תפסיק לעשות סינגל.

זה יתן לחברות כמו בטסדה שמוציאה משחקי סיינגל הרבה יותר טובים מיובי, הרבה יותר תשומת לב בעיני הארדקור שיחפשו משחקי סינגל ויש מצב שהסינגלים המושקעים שלהם ימכרו יותר :)

יובי בהחלט מצאה לה מכרה זהב עם הערסים האלה.אני חייב להודות, הבחור הזה מיובי הCeo שלהם, גאון.
(זה שחפר על "קרייטיביטי בE3 )

חייב להודות, שבדור הקודם הוא ידע באיזה ז'אנר להשקיע (AC עולם פתוח)
וגם בדור הזה הברנש ידע בדיוק להכות בברזל שהוא חם, עם כל משחקי המולטי הזה.

הבן אדם מקדים את זמנו.

כמובן שלנו זה לא משנה, אין לנו (לצערנו?) מניות ביובי כדי להנות מההחלטות שלו.

אני חושב שלמרות כל ההתמקדות של יובי במולטי, סדרת AC תמיד תישאר story driven. זה מרכיב כל כך מרכזי בזהות של הסדרה לא רואה אותם מוותרים על זה.

אבל כל שאר הIP בהחלט.

אני מסכים עם כל מה שאמרת על משחקי המולטי וזה די עצוב גם לי.

עצוב לי שאנשים מקטינים את התחביב שלנו ל"משחק פיינטבול וירטואלי"
אין לי בעיה אם לכל חברה היה איזה IP אחד או שניים שמתמקד בשוק הזה, זה ,הוגן.

אבל הרצון של כמה מהחברות להפוך את זה למוטיב המרכזי של השוק זה מעיק.

שוב, אין לי בעיה לאבד את יובי עצמם, הם כבר לא תומכים ביוצרים גדולים כמו פעם, אני מפחד שחברות טובות ממנה לא ילכו בעקבותם.

זה כאילו שנטפליקס תחליט מחר שבגלל שהמון אמריקאים אוהבים לראות פוטבול
ובשאר העולם אנשים מטורפים על צפייה בכדורגל, אז כל התוכן שלהם צריך להיות ספורט תחרותי.

המצב מייאש.

מצד אחד הנתונים מראים שרוב האנשים לא מסיימים סינגלים שהם קונים.
מצד שני אני בטוח שאף אחד לא היה רוצה לראות את הסינגלים נעלמים.

לא אשמתנו שאין לנו 30 שעות ביממה לשחק בסינגל כמו שהיינו רוצים.

נראה לי שהשוק יהיה חייב להגיע לאיזו נקודת ביינים. שרוב משחקי הסינגל.
(למעט JRPG GTA וWRPG ) הם 5 שעות סינגל עם מחיר מופחת.
ושרוב משחקי העולם הפתוח למעט המשחקים של רוקסטאר יהפכו למשחקי מולטי בלבד.
ככה רוב האנשים יסיימו את המשחקים שלהם, ירגישו יותר סיפוק, יהיה פחות פיילר, ואולי אולי משחקי הAAA יהפכו ליותר משתלמים כלכלית, להמשך הפיתוח שלהם.

אני מסכים עם כל מה שאמרת על דסטני.

evilplate

New member
אני לא כזה בטוח שזה טוב לנו אחי

כי בשורה התחתונה שוק הסינגלים שלנו מצטמצם בגלל זה, זה שיובי פעם היתה יוצרת הרבה משחקי סינגל לא הפריע לבת׳סדה למכור מעולה, זה נכון שברעיון דבר כזה יכול להיות חיובי בשביל משחקי סינגל שיכולים לקבל יותר תשומת לב בזכות זה שיש פחות תחרות כי יובי צמצמה נוכחות, אבל לצערי אתה רואה שמשחקים כמו דיסהונורד 2 ודאוס אקס לא בדיוק מככבים בזכות זה שיובי לא שם, השוק נראה פשוט שהצטמצם ואנשים יותר ויותר מעדיפים את המשחקים האלה לצערי :/
&nbsp
אומנם זו תיאוריה בשקל אבל היום אנשים בכלליות פחות נפגשים פנים מול פנים מפעם, פעם היית יושב עם חברים ביחד שותים בירות/ קולה (תלוי איזה גיל ;)) ומשחקים משהו ואחרי שכל אחד היה הולך לדרכו היית משחק כבר במשחק סינגל פלייר שלך אחרי שכבר ראית אנשים בילית איתם ומיצית את החוויה הזו.
&nbsp
בגלל זה היה יותר צורך לשחק משהו אווירתי עם עצמך בלי חפירות (לא בקטע רע לכל בילוי יש את האנרגיה שלו פשוט ולאנשים היה צורך גם להיות לבד) היום לדעתי אנשים כבר כמהים ממש לחברה מרוב שכולם עם המסכים שלהם רוב היום ולא רואים יותר מדי אנשים בקטע חברתי.
&nbsp
אז יכול להיות שהמשחקים האלו שככה נהנים עם חברים (שגם זה די במרכאות, לרוב אלו חברי אינטרנט או כאלו שיש איתם הכרות די שטחית, לא בדיוק החברים הכי טובים כמו פעם כשהתאספו כולם ביחד פנים מול פנים) זה סוג של פיצוי לזה וזה כבר בא על חשבון הסינגל האווירתי, כאילו אנשים בכל מקרה מרגישים יותר בודדים היום מאי פעם נראה לי בתולדות האנושות (וכן אירוני שזה ככה עם כל הרשתות החברתיות והאינטרנט שכביכול מחבר בין כולם) אז יש להם אולי פחות צורך מבעבר בחוויה הבודדה והאווירתית לבד, שלא לדבר על זה שהיום זה עידן של הפרעות קשב עם כל רגע משהו שקופץ לך איפשהו (עדכון חדשות בטלפון, וואצאפ, פייסבוק וכו׳) וגם זה פוגע בכל הקטע של להכנס לאווירה ולהתנתק לכמה שעות שמשחקי סינגלים דורשים בשביל חוויה אופטימלית.
&nbsp
אפילו במשחקי סינגל מובהקים לחלקם כבר יש איזשהו אלמנט חברתי כמו ווטץ׳ דוגס או סדרת סולס שנכנסים אליך אנשים זרים למשחק ועושים דברים ביחד או אחד נגד השני.
&nbsp
בגלל זה אתה צודק כשאתה אומר שהמנכל של יובי גאון רציני בעסקים, הוא קרא את המפה בול כמו שצריך וגם בדור שעבר הוא עשה את זה, אין מה לאמר לצערי הוא עשה הימור נכון כמו שכבר עושה כמה דורות בערך בלזהות את המגמה החמה ולבנות את הפיתוח סביבה.
&nbsp
טוב זה יצא פוסט חפירתי חח, בכל מקרה בלי קשר להאם התיאוריה שהצעתי נכונה או מופרכת, הנקודה היא שיש מצב שנדפקנו, כרגע המצב סבבה אבל אם המגמה תמשיך ככה ותתחזק אז לך תדע כמה קמפיינים סינגלים ״טהורים״ (בקטע שהמשחק מכוון קודם כל לסינגל, לא איזה קמפיין סינגל מודבק כמו בבאטלפילד או בהרבה משחקי מולטי אחרים) כבר ישארו בשוק ה AAA עוד כמה שנים, מהבחינה הזו ההצעה שלך של משחקים באורך שעות ספורות סטייל DLC פתאום נשמעת הגיונית מאוד ומותאמת יופי לעידן של היום.

שמע, זה היה מעניין לקרוא, לא חשבתי על הקטע של הבדידות.

שאנשים כאילו מנסים כמו שאמרת להרגיש פחות בודדים עם המשחקי מולטי האלה.
יש מצב גדול שזה נכון, ולכל הפחות זה סוג של שמירה על קשר, עם אנשים שלא תמיד יוצא לך לשמור איתם על קשר.

מה שבטוח אני יכול להסכים על הקטע של הריכוז ב100% לפני הפלאפונים האלה היה לי הרבה יותר קל להתרכז במשחקים.

עכשיו כשאני רוצה לשחק במשחקים אני תמיד אומר לעצמי קודם "רגע בוא נראה אם יש חדשות מעניינות בGAF"

או בוא נראה אם X ענה לי כבר למה ששאלתי אותו לפני 10 דקות, בווטסאפ.
או "קיבלתי 13 הודעות בווטסאפ בוא נראה ממי זה, אני מקווה שזה לא ספאם של כל מיני חנויות ולינקים לשירים של אייל גולן.

כמו שאמרת יש כל דקה משהו שלוקח אותנו החוצה ממשחקי הסינגל פלייר.
וזה מעצבן כי פעם יכולתי לעשות סשן של 4 שעות בלי הפסקה.

וזה לא שהדברים האלה יותר מענינים אותי מהסינגל זה לא שלקרוא בGAF יותר מעניין אותי מלשחק בפרסונה 5 נגיד, זה פשוט הרבה יותר נוח לשכב על הספה כמו איזה שייח סעודי לשתות קפה ולקרוא הודעות מאשר להתרכז במשחק ולתת את ההכי טוב שלך :)

ברור שגם בעידן הפס2 היה לנו מחשב ו3000 דרכים להישאב מהמשחק
אבל זה דרש הרבה יותר מאמץ ככה שהעדפת כבר לשחק.

אני גם לא פוסל שיש לא מעט אנשים, שבשבילם הכי כייף מולטי כי הם באמת מרגישים שזה מאתגר ומספק אותם יותר, כמו שיש אנשים שמצידם תן להם לשחק שחמט ופוקר באינטרנט כל היום, בשביל התחרות.

אבל כן כנראה שהרוב זה יותר הקטע של הבדידות הזו שאמרת.

וגם שמשחקים עם החברים במולטי אתה גם לרוב מדבר איתם באוזניה כל המשחק
(אם זה חברים אמיתים)

ובנוגע לרעיון שהצעתי.

יש גם את החזון של קוג'ימה שלדעתו משחקי סינגל עלילתים צריכים ללמוד מסדרות טלווזיה ולהפוך לאפיזודים.

זו הסיבה העיקרית שבגללה חשבתי שהמשחק שלו עם נורמן ריידוס יהיה אפיזודי.

משחק אפיזודי שכל "עונה" היא 5 שעות והמשחקים שממשיכים הם אלה
שהרוויחו מספיק כסף כדי להמשךי לעוד עונות.

זו הדרך היחידה לדעתי להימנע מפיילרים של fetch quest ומשימות ממוחזרות
שהמפתחים חייבים להכניס כדי לנפח את זמן המשחק.

אולי במצב כזה גם אנשים יסיימו יותר משחקים וגם תהיה יותר לגיטימציה למשחקים להיות יותר יצירתיים.

evilplate

New member
וואי הקטע עם גאף ושאר הסחות הוא כל כך נכון

זה מתאר גם אותי במדוייק, שהרבה פעמים יותר קל להיות כמו איזה שייח ולהתבטל עם איזו שטות שלא דורשת מאמץ במקום עכשיו לשבת על משחק שדורש ממך לא מעט אנרגיה, היום אפילו סרט לאנשים זה יכול להיות חופר מדי והם מעדיפים לגלוש איזה שעתיים בפייסבוק ולראות כל מני סרטונים מפגרים.
&nbsp
אין מה לעשות אלו הזמנים, קל לראות למה בעידן של היום יש יותר משיכה לחוויות פחות תובעניות מסוג של מולטי חברים כזה.
&nbsp
וממש אהבתי את הרעיון האפיזודי שהצעת, כמובן שאני מצפה שזה יהיה AAA לכל דבר, אני בכיף מאמץ מודל כזה אם המחיר יהיה הוגן והפרקים יצאו בהפרשים נורמלים או בבינג׳ סטייל נטפליקס :)

כן, תחשוב שזה יהפוך לסטנדרט שכל פרק הוא 5-6 שעות

ועולה 30 דולר או שאפשר לקנות את כולו מראש ב7ו5 דולר עם כל הפרקים ואז אתה מקבל סינגל של איזה 25-30 שעות אם אתה עושה בינג, שהכל יוצא, או שאתה יכול לחכות להנחות יותר משמעותיות.

אבל אתה יודע שיש לך 25 שעות שאף אחת מהן לא פיילר :)

ממה שקראתי קוג'ימה אמר שהוא רוצה את המשחקים האפיזוודים כמודל, גם בגלל הפיידבק מהשחקנים שהוא יכול לקבל תוך כדי הפיתוח.

נגיד שהוא שיחרר משחק אפיזודי הוא יכול לדעת לפני שהוא סיים את הסיפור
ואת הפיתוח איזו דמות אנחנו הכי אוהבים ולהתמקד בה או בכלל לקחת את הסיפור בכיוונים שלא חשבנו עליהם בפורומים, או בכלל לעשות כל מה שבסדרות.

וכן זה קשה עם GAF.

אני לא מתחרט על הזמן שאנחנו נמצאים כאן או בGAF כי בכל זאת לדבר עם אנשים שאוהבים את התחביב הזה כמונו זה כנראה לא משהו שיש לנו ביום יום

הרגיל, אז ברור שזה ממלא איזה צורך, אבל הרבה יותר קל לנו לכתוב תגובות ולקרוא GAF במקום להתרכז במשחקים חחח.

היו פעמים שניסיתי לקבוע לעצמי שאני אכנס לGAF פעם אחת ביום ולאתרי גיימינג אחרים פעם בשבוע כדי לשחק יותר, אבל לא הצלחתי להתמיד בזה חחח.

וכמובן יש גם את הקטע הזה שאם אתה נעלם לאנשים ומשחק בכל הזמן הפנוי
(אם אתה בכלל יכול) יוצא שאתה מזניח אנשים שאתה אוהב

שהייתי נער או בתחילת ה20 שלי זה היה פחות משמעותי לי אבל היום אני מרגיש שאם אני משחק נונ סטופ בבינג אני מזניח קצת את החיים שלי ואנשים שאוהבים אותי, לא יודע איך להסביר את זה.

אז גם שאני מתכנן לשחק בבינג לפעמים אני מרגיש לא נוח עם זה.
וכמובן יש גם את מה שקרה לך בתקופה של Uncharted 4 שבגלל כל מיני סיבות אישיות לא יכולת להנות מהמשחק בלי קשר אליו, פשוט כי אתה היית בתקופה לא טובה.

ויש לי הרגשה שהמודל האפיזודי יטפל בכל הבעיות האלה, כי א'.
אנחנו נרגיש פחות מצפון להזניח את החיים האמיתים ל5 -6 שעות גיימפלי
מאשר ל25-100 שעות כמו המשחקים שלה היום.

ג' גם אם נהיה בדיכאון זה ירגיש קצת פחות כבד לשחק קמפיין של 5-6 שעות
במיוחד כי רובו לא יהיה מורכב ממשימות שחוזרות על עצמן ורוב התוכן יהיה חדש מההתחלה עד הסוף.

evilplate

New member
זה יצא קצת יקר 30$ לפרק

ו 5-6 שעות לפרק אומר שבטח הם יצאו בהפרשי זמן מוגזמים אחד מהשני עד שיסיימו לעבוד על כל אחד.
&nbsp
אני חושב שצריך לתכנן את זה שכל חודש לא יותר מזה יצא הפרק הבא והוא צריך גם לעלות פחות אנשים לא יכולים להוציא על עונה יותר מ 100$.
&nbsp
אבל חוץ מזה אני אוהב את הרעיון של משחק מפוקס בלי פילר בפורמט כזה של פרקים אם אין פשרה בערכי ההפקה או משהו, זה באמת גם יקל בזמנים שנמצאים בבאסה ואין הרבה אנרגיות לעשרות שעות כמו שאמרת.
&nbsp
וגם אני מנסה להגביל את זמן האינטרנט וגאף והשטויות האלה ללא הצלחה חח
אין זה ממש קשה להתגבר על היצר הזה לגירוי מהיר וקל למרות שברור שיותר מספק וממלא נגיד לשחק במשחק או לקרוא ספר נגיד, פעם היינו יושבים מרותקים למשחק או סדרה מתנתקים לגמרי מהעולם, היום זה הרבה יותר קשה בעידן של האינטרנט והסלולר, וכן אני יודע שאני נשמע זקן :(

רימאסטר שכולנו רוצים בדרך אלינו (אין שמץ איזה)

טוב, דבר כזה הזוי לא ראיתי מזמן. החברה שעשתה את הקולקשן של משחקי UNcharted לפס4, את הפורטים של משחקי ICO לפס3 ועוד כמה משחקי סוני.
הודיעה שהיא עובדת על ריאמסטר שרוב האנשים רוצים לראות.

יש לכם ניחוש, על איזה רימאסטר הם עובדים?
ואיזה רימאסטר/קולקשן אישית הייתם רוצים?

הרימאסטר שאני הכי אישית הייתי רוצה לראות זה קולקשן של MGS1-MGS2-MGS3-MGS4 לפס4, אבל אני יודע שזה לא יקרה בחיים.

evilplate

New member
אוי זו חברה ממש טובה

הכי טובה בתחום הזה בתעשייה כנראה, לא משנה איזה משחק זה ברור שיהיה מדובר בעבודה איכותית.
&nbsp
וגם לי אין ממש מושג איזה רימאסטר כולם כבר כל כך רוצים, הייתי אומר קראש אם לא היו עושים לו כבר סוג של רימייק, סדרת מגס כבר קיבלה רימאסטרים סבבה בדור הקודם, ברור שהמעריצים ישמחו לגרסת FULL HD עם 60 פריימים על הפס4/וואן וגרסת 4K על הפרו והסקורפיו אבל אני בספק שבשלב הזה כולם כל כך חמים על זה, הסדרה די נסחטה עד תום ויש לה כבר מליון מהדורות ואוספים שונים שיצאו במהלך השנים.

ממה שראיתי הרבה אנשים רוצים שזה יהיה Red dead רדפשיין :)

או רימאסטר של דימון סולס.בנוגע לקראש אחי, ידעת שהסדרה שלו מכרה יותר מסדרת מטאל גיר, יותר מטקן, יותר מסמאש יותר מסדרת פאר קרי, ועוד מלא?

לא יאמן.אני מניח שזה בטח תפס רק אותי בסוג של הלם, כי קראש היה המריו של הפס1 אחרי הכל.

אבל לא יודע אחי, תמיד חשבתי שלמרות שהוא היה אהוב מאוד הייתי בטוח שכל הסדרות האלה היו פופלאריות ממנו.

למעלה