דלפו 8 דמויות שיהיו ב
נגד Capcom 4.

evilplate

New member
יותר ממטאל גיר!? אין מצב

סדרת מטאל גיר צברה עשרות מליוני מכירות קשה לי להאמין שקראש עבר אותה.
&nbsp
ו-וואלה רד דד ריאמסטר באמת יבוא ממש טוב מבחינתי, כזכור פספסתי אותו בדור הקודם אחרי שהפס3 שלי חטף YLOD למרות שרכשתי אותו בסייל והכל, אם זה באמת זה אני אהיה מבסוט.

אז מסתבר שקראש עשה 50M עותקים בלי צחוק.

זה הרבה מעבר למה שסדרת MGS עשתה ולא נראה לי שMGS5 מכר מספיק כדי לגרום למטאל גיר לעקוף את קראש.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_video_game_franchises

כשראיתי את זה הדבר הראשון זה "פאק לא היה לי מושג שהשועל הזה כזה פופלארי"

evilplate

New member
וואלה באמת קראש מכר הרבה

זה כולל אבל גם כל מני שטויות שיצאו למובייל ושלל פלטפורמות, נראה לי שמגס עדיין עבר את קראש בזכות מגס5 שממשיך למכור, קראש כבר לא רלוונטי שנים והם גם ככה ממש קרובים במספרים אז קשה לדעת, אבל ואין מה לאמר מכירות מאוד מרשימות ביחס לזה שמדובר במותג לא ממש רלוונטי כבר עשרות שנים.

10 המשחקים עם הגרפיקה הכי טובה בדור.

בחיים לא ראיתי אנשים שכל כך צריכים רופא עינים.
או ליתר דיוק הם כבר צריכים נוירולוג שיבדוק את המוח שלהם.

evilplate

New member
פחחחחח

איזו רשימה בדיחה, היילו 5 (משחק שלא צריך להיות ברשימה בכלל) מעל באטמן, דרייב קלאב לא שם אבל פאקינג מריו קארט כן, והדובדבן שבקצפת כמובן והסיבה שהוידאו איבד כל רלוונטיות- הוריזון לא נכנס בכלל! זה אמיתי כאילו?
&nbsp
היילו 5 ומריו קארט שם אבל הוריזון לא?
&nbsp
לפחות מקום ראשון סבבה ודי צפוי למרות שיש הרבה שחושבים שהוריזון ניצח אותו בסופו של דבר אבל אין לי בעיה עם אנצ׳רטד 4 מקום ראשון והוריזון שני, שניהם נחשבים לליגה מעל כולם וכל אחד מהם ראוי, אתה יודע מה אפילו שתהיה להם דעה שנויה במחלוקת וישימו את הוריזון מקום 3/4/5 אבל זה שהוריזון לא נכנס לרשימה מלחתכילה זו בדיחה.
&nbsp
ואיך בדיוק מזכירים משחק כזה ממוצע גראפית כמו דאוס אקס ב honorable mention לצד הוריזון במקום להכניס משהו כמו דום או R&C או דרייב קלאב או רייז? חסרים משחקים יפים יותר מדאוס אקס? זה בערך כל משחק שני שיצא בדור הזה...

חחח כן, אפילו זלדה החדש יותר יפה בעיני מדאוס אקס החדש.

ושניהם לדעתי נראים דור קודם, אפילו,טומב ריידר יותר יפה ממנו.איזה דפוקים הם שהם שמו את דאוס אקס והוריזון באותה קטגוריה.

אם הם היו כותבים "משחקים עם גרפיקה יפה שאהבנו" עוד מילא, הם יכלו לטעון שלהוריזון יש את הגרפיקה הכי יפה אבל הם לא אהבו אותו, אז הוא לא מקום ראשון.

אבל לא, הם טוענים שהשיקולים שלהם הם גרפיקה טכנית נטו, אז איך לעזאזל הם הרכיבו רשימה כזו?

אני יכול לקבל שדאוס אקס ומריו קארט יש להם אולי, Art direction שהוא אקסטראאורדינרי מבחינת איכות, (מה שנכון גם לזלדה למשל )

אבל אם השיקול זה למי יש art direction מדהים, אז באמת איך פאקינג היילו 5 נמצא שם?

לא רק שהוא לא מרשים מהבחינה הטכנית, לדעתי אפילו Titanfall 2 יותר נעים לעין ממנו בהרבה.

לא לתת להוריזון את המקום הראשון זה לעשות מעצמם בדיחה.

כאילו אנשים פאקינג לא מפסיקים לצלם את הוריזון, גרילה עושה תחרויות של צילום סקרינשוטים מהמשחק.

אפילו קוונטום ברייק יותר ראוי להיות ברשימה הזו יותר מחלק מהמשחקים שהם שמו.

אישית אני לא חושב שלuncharted 4 מגיע מקום ראשון,פשוט כי אני חושב שהסקאלה של הוריזון יותר מרשימה, ואני בטוח שהוא היה מאמץ תכנותי גדול בהרבה, לUN4 הייתי נותן מקום שני.

אבל אתה יודע מה? עוד יכולתי להגיד ניחא אם כמו שאמרת אנצ'רטד 4 היה לוקח מקום ראשון לפחות הייתי מצליח להבין את ההגיון.

גם אי אפשר להגיד שיש להם משהו נגד סוני כי האורדר ברשימה, שאני לא הייתי מכניס אותו מרוב שהוא לא משחק בעיני, לאור כל הדברים האלה, לא ברור לי איך הם הוציאו רשימה כזו, בייחוד שהרעש, שהכתבה הזו עשתה לא בדיוק שווה את זה, שעכשיו כולם יזכרו אותם כנובים.

amithas190

New member
הוריזון ואנצ'רטד פחות או יותר באותה רמה

בהוריזון הסקייל הרבה יותר גדול אבל באנצ'רטד העלים זזים כשאתה עובר ביניהם , ואבנים מחליקות במדרון.
&nbsp
קשה להחליט מי יותר מרשים

אני די בטוח שראיתי אבנים מחליקות במדרון גם בהוריזון

אבל אני כנראה לא זוכר נכון ואין ספק שאתה מכיר את הוריזון הרבה יותר טוב ממני.
מה שבטוח כולנו בפורום בטח יכולים להסכים שזה מדהים שבכלל משחק בסקאלה של הוריזון יכול להתחרות באנצרטד 4 שנראה כל כך מדהים, שאפילו נוטי דוג בעצמם אמרו שהמשחקים הבאים שלהם בפס4 לא יהיו קפיצה אדירה לעומתו.

(מרוב שהוא עושה עם הפס4 כמעט כל מה שאפשר)

evilplate

New member
היילו 5 זו הבדיחה הכי גדולה

כי לפחות על מריו קארט עוד אפשר אולי לאמר שזה משחק מרשים בשביל החומרה של הווי-יו והם אולי רצו שתהיה נציגות אחת גם לקונסולה של נינטנדו, בסדר נגיד, אבל היילו!? זה משחק ממש מכוער זה מרגיש כמו הטרלה אפילו בת׳רד על הנושא בגאף מעריצי היילו שאומרים שהם אוהבים את המשחק לא מבינים איך אפשר להכניס אותו ושאפילו הרימאסטר של היילו 4 מהאוסף היה נראה יותר טוב לדעתם.
&nbsp
מה שמצחיק זה שבזמן שהם מדברים על היילו 5 בסרטון הם מציגים בכלל סרטוני pre-rendered כאילו הם יודעים שאם הם יציגו גיימפליי אז הם יראו עוד יותר מגוחכים.
&nbsp
וכמובן כולם בגאף בעיקר לא מבינים איך לעזאזל הוריזון לא מקום ראשון-שני או במינימום טופ 5, אני חושב שגם לפי התיאור של אמית׳ס מגיע לו מקום ראשון כי גם אם אנצ׳רטד 4 יותר אינטרקטיבי מבחינות מסויימות עדיין זה לא בדיוק שהוריזון זה כמו האורדר וגם שם הרובוטים הגדולים מפילים עצים ושוברים סלעים ובכלל יש שם סקייל מאוד מרשים ככה שאם שני המשחקים גראפית יפים באותה המידה והחיסרון היחיד בהשוואה לאנצ׳רטד זה פחות פיזיקה ואינטרקטיביות בדברים מסויימים כמו תגובה של הצמחייה אז מגיע להם מקום ראשון כי זו הקרבה קטנה ביחס למה שמקבלים בחזרה.
&nbsp
אבל עזוב כמו שאמרנו אין בעיה אם מישהו שם את אנצ׳רטד מעל, שניהם ליגה מעל השאר ו זה בר ויכוח מי מהם יותר מרשים, אבל לא להכניס לרשימה זה בערך מוחק מבחינתי את כל הקרדיט שיש לערוץ שלהם בכל הנוגע לגראפיקה לפחות.

זה מגיע למצב שאתה מסרב להאמין שזה לא click bait.

ושהם עשו את זה בכוונה, כי מי היה שם על הסרטון שלהם בלי הטררם הזה."
זה ממש נשמע כמו, "איך אנחנו יכולים לנצל את הגרפיקה של הורזיון ככל שתועיל לערוץ שלנו?"

היילו 5 אני בטוח שגם הצוות שפיתח אותו בהלם שנכנס לרשימה.
מה יותר טוב מזה כדי להתחיל מלחמת קונסולות בתגובות.

או זה, או שהם פאנבויז גדולים של הבוקס והPC לא יודע מה הולך כאן.

evilplate

New member
מסכים זה באמת חשוד

מרוב שהבחירה הזו כל כך לא קשורה למציאות זה מרגיש מכוון, זה כמו ב 2010 להתעלם מהקיום של גוד אוף וור 3, סבבה אם הם חושבים שהוא לא הכי מרשים אבל לא להכניס בכלל לרשימה מפלצת גראפית שכולם מדברים עליה כאחד המשחקים הכי יפים שיש זה מרגיש כמו פרובוקציה זולה.

רוקסטאר מפתחים את bully 2 והוא ייצא אחרי RDR 2 ?

כך טוענת שמועה חדשה.נשמע לי הגיוני למדי כי המשחק המקורי זמין על הדור הנוכחי וזה נראה כאילו רוקסטאר מכינים את הקרקע.

השמעה הזו גם מגיעה מאיינסידר אמין ביותר בנוגע למשחקים של רוקסטאר ככה
שאפשר לדעתי לראות בזה הדלפה לכל דבר :)

טוב, אני שומר כסף למשחק המקורי :)

evilplate

New member
יש סיכוי לא רע

ברור לנו שלא נראה GTA6 עד השנה-שנתיים האחרונות של הדור ולא הגיוני שהם יוציאו רק את RDR2 עד אז, משהו יחסית מצופה ועם סקופ קטן יותר צריך להדחק לשם בין המפלצות האלה, בדור הקודם זה היה מקס פיין 3 שלא היה מי יודע מה וקשה לי להאמין שהם יטרחו עם מותג שזר להם ככה עוד פעם, בולי 2 זו אפשרות סבירה, משחק שיעורר הרבה הייפ ושלא דורש השקעה ענקית.

האמת? מעדיף מקס פיין 4 על bully 2 הנה אמרתי את זה

תהרגו אותי, אני נכנע, אני יודע שלא אמורים להגיד דבר כזה.
אמן ויעשו עוד מקס פיין רק עם סיפור יותר נורמלי.

(האמת שאמן שרמדי תעבוד על מקס פיין חדש אבל זה לא יקרה כנראה, אלא אם כן טייק 2 יביאו אותם לזה)

ממה שהבנתי רמדי עובדת כרגע על 2 משחקי סינגל מולטיפלטפורום ואף אחד מהם זה לא מקס. :(

אני אקח את bully 2 בשמחה, אבל אתה מכיר את האהבה שלי לנשקים חמים.
ככה שאני אפילו מעדיף Manhunt.

evilplate

New member
רוקסטאר די פישלה עם מקס פיין 3 כידוע

הוא נחשב ללא אהוב במיוחד על המעריצים, אומנם גיימפליי בבסיסו סבבה אבל עלילה על הפרצוף ובכלל עיצוב משחק לא משהו מבחינת משימות ומבנה (יותר מדי קטעים של גלי אויבים בלתי נגמרים ופחות רגעים מקוריים שמוסיפים קצת גיוון כמו בקודמים), אז אני לא בטוח שזה רעיון טוב אבל מצד שני מגיע להם עוד צ׳אנס.
&nbsp
ברור שאם רמדי היתה עושה את ההמשך זה היה הכי אידיאלי אבל זה כבר לא הולך לקרות לפחות לא בשנים הקרובות כמו שאמרת.

כן העלילה שלו היתה מה שאתה קורא לו "סרט בהוט"

אם אני זוכר נכון איך שקראת למשחקים עם עלילות כבלים חחח.העלילה היתה בושה לאנושות הקרחת של מקס פיין היתה לא קשורה ועוד המון בעיות אבל הגיימפלי היה נהדר. (אם כי אני מסכים שהעיצוב היה על הפנים)

במיוחד הם לא הצליחו לשחזר את אווירת הפילם נואר האפלה של המשחקים של רמדי.שלא לדבר על הוויב מטריקס.

עדיין כל כך בא לי שוטרים לינארים מגוף שלישי שאני מסוגל לקחת כל מה שיזרקו עלי כמו שאתה יכול לקחת כל סינגל שיזרקו עלינו בשלב הזה, או כמו שמעריצי נינטנדו מסכימים לקחת כל מה שיש על הסוויץ (כולל טטריס)

evilplate

New member
רוקסטאר לרוב לא הכי משהו בקטע של לבנות עלילה יפה ורצינית

לפחות לפי הרקורד שלהם עד עכשיו, ל GTA יש מזל שמדובר בעולם הומוריסטי וקליל ככה שלא צריכים עלילת מופת ויותר נהנים מהבדיחות והשטויות אבל גם שם זו סדרה עם עלילה פח מבחינת האירועים שקורים בה אם מתעלמים מההומור והשטויות (והם ניסו להיות סופר רציניים יחסית עם GTA4 ושם בכלל זו גם היתה עלילת פח וגם היתה אווירה מעפנה בניגוד לאחרים בגלל הרצינות) , רק RDR לפי מה שהבנתי יצא עם סיפור ממש סבבה.
&nbsp
עדיין חברה מוכשרת מאוד מן הסתם ואני אשמח אם יתנו להם עוד צ׳אנס עם מקס פיין מגיע לסדרה כזו חלוצית בז׳אנר להמשיך.

חחח אתה זוכר את כל המאיות והעשיריות שGTA4 קיבל?

וכולם אמרו שהכתיבה היא ברמה של אוסקר וסוף סוף הגענו לימים שמשחקים יכולים להתחרות בסופרים שהם קלאסיקה כמו דוסטוייבסקי ושאר ענקי ספרות.

ובסוף אם אני זוכר נכון שיחקנו איזה רוסי שמגיע לאמריקה עם טוויסטים
שכולם יכלו לנחש עוד לפני שסיימת את המשימה הראשונה.

אני גם זוכר איך אנשים התלהבו מזה שאתה יכול לראות כל מיני שטויות בטלווזיה, זה באמת היה רעיון שנון, שלא מזמן אמרתי שאני הייתי רוצה שאטלוס יעתיקו את זה מהם לפרסונה.

אבל בזמנו לפני ששיחקתי במשחק אנשים תיארו לי את זה כאילו יש לך מנימום סדרות באיכות של סאותפארק בGTA4.

אבל כן, רוקסטאר תמיד היו בקטע של סאטירה והם תמיד עושים את זה ברור
שצריך להתייחס לGTA כמו שמתייחסים למשפחת סימפסון או סאותפארק

או כמו שאתה רואה איזשהו מופע סטאנדאפ, הם בעיקר רוצים לרדת על כל העולם.

אני גם רוצה לתת לRDR עוד צאנס, הוא ממש ביאס אותי בדור הקודם בגלל הגיימפלי אבל לא יודע אני תמיד בהרגשה שעשיתי לרוקסטאר עוול ובזמן הנכון
יכולתי להנות ממנו, אם באמת נקבל רימאסטאר אנסה שוב.

evilplate

New member
GTA 4 זה המשחק הכי אוברייטד בכל הזמנים

יש לו ממוצע של איזה 98 אתה קולט?!
&nbsp
לא רק העלילה היתה מעפנה אלא גם המשימות והכל, רק העיר היתה מרשימה לזמנו אבל מכל בחינה אחרת זה היה חרא משחק ונטשתי אותו באמצע מרוב שיעמום, כל המשימות היו סטנדרטיות וחוזרות על עצמן, בלי הטירוף, הדימיון והגיוון שמאפיינים את הסדרה, גם המעריצים של הסדרה מתעבים את המשחק הזה, הוא אות קין למבקרים שנפלו בשבי של ההייפ ונתנו לו ציונים מנופחים ללא הצדקה, אני בטוח שגם הם רובם מתביישים בעצמם בדיעבד, למרות הציון המנופח הוא אפילו לא לקח את ה GOTY בזמנו אז בטח יש חלק גדול מהם שהובך מהציון שנתנו כבר באותה השנה.

גיימפלי דרקונים מShadow of war.

ללא ספק התוספת הכי מגניבה של המשחק החדש לדעתי.
והסיבה היחידה שאשחק בו במחיר של 50 שקל.
במיוחד אהבתי שאפשר לתפוס דרקונים מחוץ למשימות הסיפור.

למעלה