חחח כן, אפילו זלדה החדש יותר יפה בעיני מדאוס אקס החדש.
ושניהם לדעתי נראים דור קודם, אפילו,טומב ריידר יותר יפה ממנו.איזה דפוקים הם שהם שמו את דאוס אקס והוריזון באותה קטגוריה.
אם הם היו כותבים "משחקים עם גרפיקה יפה שאהבנו" עוד מילא, הם יכלו לטעון שלהוריזון יש את הגרפיקה הכי יפה אבל הם לא אהבו אותו, אז הוא לא מקום ראשון.
אבל לא, הם טוענים שהשיקולים שלהם הם גרפיקה טכנית נטו, אז איך לעזאזל הם הרכיבו רשימה כזו?
אני יכול לקבל שדאוס אקס ומריו קארט יש להם אולי, Art direction שהוא אקסטראאורדינרי מבחינת איכות, (מה שנכון גם לזלדה למשל )
אבל אם השיקול זה למי יש art direction מדהים, אז באמת איך פאקינג היילו 5 נמצא שם?
לא רק שהוא לא מרשים מהבחינה הטכנית, לדעתי אפילו Titanfall 2 יותר נעים לעין ממנו בהרבה.
לא לתת להוריזון את המקום הראשון זה לעשות מעצמם בדיחה.
כאילו אנשים פאקינג לא מפסיקים לצלם את הוריזון, גרילה עושה תחרויות של צילום סקרינשוטים מהמשחק.
אפילו קוונטום ברייק יותר ראוי להיות ברשימה הזו יותר מחלק מהמשחקים שהם שמו.
אישית אני לא חושב שלuncharted 4 מגיע מקום ראשון,פשוט כי אני חושב שהסקאלה של הוריזון יותר מרשימה, ואני בטוח שהוא היה מאמץ תכנותי גדול בהרבה, לUN4 הייתי נותן מקום שני.
אבל אתה יודע מה? עוד יכולתי להגיד ניחא אם כמו שאמרת אנצ'רטד 4 היה לוקח מקום ראשון לפחות הייתי מצליח להבין את ההגיון.
גם אי אפשר להגיד שיש להם משהו נגד סוני כי האורדר ברשימה, שאני לא הייתי מכניס אותו מרוב שהוא לא משחק בעיני, לאור כל הדברים האלה, לא ברור לי איך הם הוציאו רשימה כזו, בייחוד שהרעש, שהכתבה הזו עשתה לא בדיוק שווה את זה, שעכשיו כולם יזכרו אותם כנובים.