דלפו 8 דמויות שיהיו ב
נגד Capcom 4.

evilplate

New member
נראה נחמד

בפני עצמו אבל זה לא כזה מלהיב אבל כחלק מגיימפליי סאנדבוקסי שכזה כמו שראינו בחשיפה יש לזה פוטנציאל.
&nbsp
אישית למרות שהמשחק איבד קצת קרדיט אצל רבים מאז החשיפה הראשונית אני מקווה שיצא טוב ושיצליח, הקונספט שלו כן מקורי יחסית לשוק ה AAA וזה נטו משחק סינגל, בשלב הזה אני מחזיק אצבעות לכל משחק סינגל AAA שיצליח לא משנה כבר מהו רק כדי שלא עוד חברות יגיעו למסקנה של יובי חחח

מסכים, אבל חבל שוורנר לא מצליחים לשחזר את ההצלחה של באטמן

במשחקים האחרים שלהם.נגיד מקס הזועם, יצא באר שבע הזועמת.
(50% מבאר שבע זה משפחה שלי, מותר לי,)
המשחק הזה נראה נחמד, אבל לא קפיצה קוונטית מהראשון, ובושה אמיתית למפתחת מוכשרת כמו זו שמפתחת את הסדר הזו.

הבאסה שלי היא שהלוואי שוורנר היו מוציאים משחקים של 9 ובמקום זה הם לרוב עושים משחקים של 7.

evilplate

New member
כן צודק

בתכל׳ס ממה שראינו מהמשחק לא מגיע להם להצליח במיוחד איתו וזה מאכזב שזה כל הקפיצה שהם הצליחו להביא אבל אתה יודע מה המצב של הסינגלים בשוק, פעם הייתי מאחל להמשך שנראה לא מושקע מספיק שיכשל כדי שלא לעודד חברות אחרות להוציא המשכים שהם חצי עבודה אבל היום כמו שדיברנו בדיון למעלה אני הגעתי למצב שאני מעודד הצלחה לכל חברת סינגל סבירה :(
&nbsp
וכן אמית׳ס כולם מכירים בזה שהמשחק מכוער, למישהו כמוך שגראפיקה מאוד חשובה לו במשחקים אין באמת מה לחפש שם, קשה להאמין שהגרסה הסופית תהיה מרשימה יותר בהרבה.

כן.אני מקווה שהם שומרים איזה באטמן לE3 :)

יש שני משחקי באטמן שהיו עליהם שמועות חזקות אחד שמשחקים את הבן של באטמן עם אופנוע במקום באטמוביל ואחד בסטייל של ארקהם נייט שאמור לכאורה לצאת השנה.

מקווה שהם מראים את שאדו כל כך הרבה עכשיו כי באטמן יקבל המון פוקוס בE3 :)

אני כנראה אשחק במקס הזועם יש אותו לבן דוד שלי הצוציק ההוא, אבל אני אשמור אותו רק לימים שממש לא יהיה על מה לשחק וזה לא נראה באופק כרגע חחח.

evilplate

New member
וואו אני ממש חם לבאטמן חדש

הלוואי ויהיה משהו ב E3 זה יעשה לי את התערוכה, אני אשמח אם בכל זאת רוקסטדי תעשה את זה הם קרובים היו לבאטמן המושלם עם AK אם לא היו דופקים כמה דברים עם האיזון של הבאטמוביל :(
&nbsp
אני מרגיש שעוד משחק בסדרה הם יוציאו את היצירת מופת הכי גדולה שלהם עם באטמוביל מאוזן ובטח גם רחפת שיוסיפו ועוד הרבה רעיונות נוספים פוטנציאלים, יש למותג הזה עוד המון פוטנציאל רק בזכות זה שבאטמן הוא גיבור על שמבוסס על טכנולוגייה ולכן אין כמעט גבול למה שאפשר לשפר ולהוסיף ורוקסטדי הם היחידים שמגיעים לאידיאל של איך משחק גיבור על צריך להיות.

אני דווקא יותר מחכה לפרויקט על הבן של באטמן דמיאן.

גם אמור להיות לו אופנוע שזה איותר כייף לי מהבאטמוביל וגם לפי כל ההדלפות בנוסף לקטעי הלילה שהם די זהים לקודמים אמור להיות לנו קטעי חקירה מגניבים
שמשחקים אותו בתור בן אדם רגיל שמסתיר את האלטר אגו שלו.

אבל כנראה שלפני המשחק הגדול הזה נקבל משחק באטמן בסטייל של ארקהם נייט.

אני מצטער לבאס אחי אבל ככל הנראה עושים אותו אלה שעשו את המשחק צד של באטמן בדור הקודם ולא רוקסטדי, יש לי הרגשה שרוקסטדי ס יימו עם באטמן.

(או לפחות עם ברוס ווין) אבל לך תדע הכל יכול להיות, הם עשו/עושים? גם איזה משחק VR לבאטמן אחרי הכל, אז יש מצב שגם משחק AAA.

בכל מקרה, אני כמעט בטוח שיהיה לנו באטמן בE3 אין מצב שוורנר בונים רק
על שאדו והמשחק מכות :)

evilplate

New member
מה שיפה בבאטמן זה שגם לו יש את האופנוע הזה :)

אין גבול למה שאפשר להוסיף לו בתכלס, הוא לא מוגבל לאף טכנולוגיה.
&nbsp
לא היה לי מושג מי הדמיאן הזה ושעושים עליו משחק.
&nbsp
ואני יודע שאין עוד באטמן של רוקסטדי אתה לא צריך לאמר לי :(

אין מה לצפות לקינגדום הרטס 3 ופיינל פנטזי 7 עד 2018.

סקוור הודיעו שהם משחקים של 2018 והלאה.

והאמת יש לי את הסיבות שלי להאמין שגם ב2018 הם לא יהיו מוכנים עדיין, אל תשכחו שסקוור צריכים איפשהו להכניס את טומב ריידר 3 ולשים אותו באותה שנה עם פפ7 וKH3 זה לפגוע בכל שלושת המשחקים ובעיקר בטומב ריידר.

אני ממש בסדר עם זה, כי זה נותן לי פול זמן לשחק שוב בקינגדום הרטס 1+2 פלוס עוד כמה משחקים שיש באוסף של הפס4.

גם אם KH3 ייצא ב2018 לפחות יהיה לי מספיק זמן לסיים בכייף את 1+2 ולהתרענן, בלי להרגיש שאני צריך לעשות לשניהם binge בלחץ.

הכי חשוב שהם לא ילחיצו את נומורה כמו שהם הלחיצו אותו עם פפ15 וראינו מה קיבלנו, שיתנו לו את כל הזמן שהוא צריך.

מסכן הבן אדם הפילו עליו 2 משחקים ענקיים כאלה על הכתפיים שלו.
והוא בעצמו אמר לא מזמן שבגילו אין לו את האנרגיות שהיו לו פעם.

evilplate

New member
לא באמת מפתיע

לא חושב שמישהו חשב שיש סיכוי שיצאו השנה.
&nbsp
סיכוי טוב שאחד מהם 2019 ויותר גם, וזה בלי שאני מבין במשחקים הגדולים של סקוור אבל גם אני יודע שלוקח להם ימבה זמן :p

כן, למרות שכנראה פפ7 יהיה כוכב מרכזי בE3 השנה וגם על הסוויץ.

אולי ראית כבר שמועות בנושא.אני ממש אופתע מהסוויץ לטובה אם הוא יוכל להריץ את פפ7, היציאה שלו לסוויץ מסתדרת עם מה שהמנכל אמר שהוא רוצה כל משחק שהסוויץ יכול להריץ עליה.

(לפחות מהצד היפני כמובן, )

בכל זאת עדיין גרסאת הפס4 תהיה הגרסה הדפינטיבית באופן ברור גרפית, אז אין סיכוי שאשחק על הסוויץ.

וכן המשחקים שלהם לוקחים ימבה זמן גם אחרי שהם עברו לאנריל 4, כי באמת לא הגזמתי שאמרתי שנומורה הזה, אחראי על 2 המשחקים האלה בעצמו.

חתיכת עבודה לבן אדם אחד.
ברור שהוא לא מפתח אותם לבדו מן הסתם.

אבל ביפן כמו שאתה יודע מטורפים כמו קוג'ימה ונומורה עושים הכל בעצמם.
ואחראים על כל החלטה הכי קטנה וכל פסיק הכי קטן שיש במשחק.

יש סיפורים מטורפים על המסמכים שקוג'ימה כתב למשל שבו הוא מתאר בפירוט כל סצינה מסדרת MGS ובעצם אלה שיצרו את סרטוני הקישור יצרו את התיאורים האלה בדיוק של 1:1.

היפנים דיקטטורים :)

evilplate

New member
וואלה גם אני קצת אופתע מזה

אבל מצד שני זה משחק שבא בחלקים ושמציג גיימפליי וסקופ לא שאפתניים במיוחד אז זה אפשרי מאוד להוציא גרסה משונמכת גראפית לסוויץ׳ שתהיה פחות או יותר זהה חוץ מזה בהכל, כידוע גם לווי יצא בזמנו COD4 וגם בלאק אופס ואחרים ומדובר בפער יותר משמעותי מאשר הסוויץ׳ לפס4 אז ברור שאם רוצים לשנמך אותו אפשר כי במהות שלו הגיימפליי יכול לעבור סבבה גם על מכשיר חלש יותר.
&nbsp
וקוג׳ימה באמת חולה שליטה ועושה הכל, לא ידעתי שזה קטע של לא מעט מפתחים יפניים גדולים :)

כן, במערב התואר "game director"

לא אומר הרבה, יש מעט מאוד מפתחים מערביים שהם באמת הלב והנשמה של המשחקים שלהם. לרוב אצל המערב יש שיטת פיתוח מאוד דמוקרטית כל חבר צוות יכול להציע רעיונות וחובה לפחות לתת לו להביע דעה.

כאילו אצל המערב המשחקים הם יותר מאמץ קולקטיבי, ויש יחסית מעט מאוד אנשים
במערב שהם game director אמיתים כמו ביפן, יוצר ריימן הוא כזה, יוצר ביושוק
יוצר Oddworld הוא כזה ועוד כמה בודדים (בעיקר אינדים)

בעוד ביפן זה הפוך הרוב דיקטטורים כמו קוג'ימה ובמעט מאוד חברות יש "פיתוח דמוקרטי" כמו במערב.

וכן אני מניח שאפשר לשנמך אותו בכל זאת משחק אפיזודי עדיין חשבתי שהסוויץ יריץ משחק כזה על 20FPS אחי חחח, מרוב שהוא גרוטאה.

evilplate

New member
נכון גם בנוטי דוג

יש את דראקמן שעובד על הסיפור והכתיבה וסטרנלי שעובד על הגיימפליי ובטח עוד כמה פחות מוכרים לנו שעושים תפקידים גדולים מאוד שאצל קוג׳ימה ומפתחים יפנים אחרים לא היה סיכוי שהיו נותנים להם לעשות עצמאית בלי שהם יקבעו כל פסיק :)
&nbsp
&nbsp

Cities Skylines טריילר השקה לOne (בדרך גם לפס4 כנראה)

Cities Skylines הוא משחק בניית וניהול ערים, סטייל סים סיטי. לא סתם אחד, אלא נחשב הטוב מכולם בתקופה האחרונה, שנות אור יותר מכל אחד אחר, כולל סים סיטי האחרון.

עד לאחרונה היה נראה שהנה, האקסבוקס one השיג לעצמו איזה אקסקלוסיבי נחמד. (בקונסולות) אבל כנראה שPS4 הולך לקחת לו גם את זה.

לפי אתר ברזילאי המשחק יוצא השנה גם לפס4.
והבלעדיות לONE כאמור תהיה קצרה ביותר.

evilplate

New member
לא משנה לאיזו קונסולה יצא

זה ז׳אנר פיסי מובהק ולא משנה מה הקונסולה תמיד תחוויר בהשוואה (כמו שמכות ומירוצים מרגישים יותר טבעי על קונסולה), זה בכלל ז׳אנר שכיף לשבת איתו על כסא צמוד למסך עם העכבר בצורה אינטימית כזו לראות את כל הפרטים הקטנים, קשה לדמיין בנאדם יושב על הספה ממרחק כמה מטרים ומשחק בזה עם ג׳וייסטיק זה נשמע על הפנים.

באופן תיאורטי כל משחק על הPS4/ONE יכול לתמוך בעכבר ומקלדת.

ובטח אפילו שמעת אחי על כל מיני אנשים עם מוגבלות ביידים (או סתם רמאים) שמשחקים בכל משחק על הפס4/ONE עם מקלדת ועכבר עם מתאם מיוחד.

אז אני מסכים,אם יש משחק שחובה לאפשר לו מקלדת ועכבר בקונסולות זה המשחק הזה.

באמת הכי כייף זה להכין איזה קפה טוב כזה, עם כמה חתיכות של עוגה או סתם עוגיות ולעבור על כל הפרטים הקטנים.

אני אשמח לקנות את זה בהנחה ולנסות לשחק את זה עם שלט בעיקר כי אני די בטוח שהנייד שלי לא יכול להתמודד אפילו בחלום עם המשחק הזה.

אז אין לי ממש אופציות חחח.

evilplate

New member
לא ידעתי שאתה בקטע של הז׳אנר הזה

אם ככה אז כמו שאמרת כשאין אופציות אז מתדרדרים גם למקום שבו משחקים משחק בניית ערים בסלון עם ג׳וייסטיק

חחחח, בסימס לא ידעתי לבנות בית אז אני לא ממש.

אבל בסים סיטי 4 השתעשעתי קצת והייתי נוראי ואז בטרופיקו החדש ושוב הייתי נוראי. ואז איזה משחק 4X של ניהול מערכת שמש וגם הייתי נוראי, ובא לי הפעם לנסות להיות סביר בסימולציה הזו.

למעלה