דלפו 8 דמויות שיהיו ב
נגד Capcom 4.

טריילר סיפור ל
נגד קפקום 4. Statrix -

סטס, אם יש מישהו שמעניין אותי עכשיו לשמוע את דעתו על המשחק ועל כל מה שהוכרז לגביו, זה אתה.

אז אם אתה קורא את זה, שתף.
המשחק יוצא אגב בספטמבר 2017.

בגדי ים מגיעים לפרסונה 5 בחינם.

כן, זה News worthy מה אתם מסתכלים ככה על המסך אני לא היחיד שכותב על זה
אפילו לא קרוב.

טוב, זה מה שאן הולכת ללבוש מעכשיו, יש עוד המון תלבושות חינמיות שהגיעו אבל זה לא מעניין.
http://www.dualshockers.com/2017/04/25/new-persona-5-dlcs-released-including-free-swimsuits-pricey-spin-off-costumes/

לDragon Quest 11 יש Cross save בין הPS4 ל3DS.

מגניב :) עד עכשיו זו היתה ספקולציה אבל כל פעם שנרצה לשמור המשחק יתן לנו סיסמא, את הסיסמא הזו נוכל להכניס גם בגרסת הפס4 וגם בגרסת ה3DS.

והיא בעצם תעתיק את השמירה שלנו עם כל ההתקדמות שבה ומה שעשינו בה
לגרסה האחרת.

ביפן סקוור מוכרים את שתי הגרסאות ביחד בבאנדל.
(אם הם יביאו את 2 הגרסאות אקנה את שתיהן ואשחק בגרסת ה3DS אחרי שאסיים עם גרסת הפס4.)

בנוסף יהיה למשחק ספירד גירד סטייל FFX שזה חדשות טובות למי שלא אוהב
Job system.

נ.ב למשחק עצמו יש שמירה אוטומטית ברגעים חשובים, פלוס השמירה הרגילה בכנסייה, אחננו לא צריכים לכתוב סיסמאות כדי לשמור או משהו.

משחקי הגולד למאי 2017.

חחחח איזה חודש גרוע. תכנסו לתגובות שם, הצוות של האקסבוקס עונה למגיבים אז יש שם מישהו שרשם "לאקסבוקס יש את השירות הכי טוב"

אז מייקרוסופט ענו לו "יש לנו גם את הגיימרים הכי טובים"

חחחחחח אני שונא להישמע פאנבוי של סוני, אבל הם חיים באשליה קשה כל אנשי הבוקס האלה.

evilplate

New member
איזה חודש פאתטי

ככה מייק מנסים לקנות בחזרה את לב הלקוחות בדור הזה?
&nbsp
לא שהמצב אצל סוני עם הפלוס יותר טוב, אפילו יותר חלש לרוב, אבל במקום לדפוק להם נוקאאוט ושכולם ידברו על כך שהגולד של היום זה הפלוס הטוב והישן של פעם הם גם עושים רבע מאמץ ומוציאים כל מני זבלונים או משחקים שכבר לא אטרקטיביים כל חודש.
&nbsp
זה לא מביא הרגשה טובה לפני ה E3 שלהם אם ככה הם נלחמים, כשסוני היתה במצב דומה בדור שעבר הם הפציצו בכל חזית אפשרית כדי לרכוש את האמון של כולם מחדש, מייק אפילו לא מנסה :/

סוני לקחה אותם בחודש הזה חחח.

אמנם לא בהרבה אבל לפחות Alienation זה משחק אקסקלוסיבי סטייל דיאבלו עתידני שיש לו גרפיקה יפה ובטח יהיה כייף להעביר על הקמפיין שלו איזו שבת :)

מייק תגיד לנו שהאקסבוקס Pass זה הנוקאאוט שלהם לסוני, אבל כמו שכבר אמרנו בעבר ההיצע של האקסבוקס Pass הזה לא משהו.

ובמקום להפציץ בקלאסיקות עם התאימות לאחור מביאים משחק מסריח של מלחמת הכוכבים חחח.

אתה יודע על מי אני מרחם ? על נערים שבטח תלויים במנוי הזה למשחקים באמת.
חח

evilplate

New member
דווקא לדעתי לקחה בהרבה

אחלה חודש לסוני בפלוס, גם Alienation וגם ASBU וכמובן בורדרלנדס של טיילטייל שנחשב למשחק הכי טוב שלהם, ממש חודש לא רע ביחס לזוועות שרגילים לקבל מסוני והוא עדיף בהרבה מהחודש הפאתטי של מייק, אני דווקא ממש רציתי את ה ASBU הזה הוא לא יצירת מופת אבל הוא ממש יפה ואווירתי ונראה מרגיע כזה בא לי סתם לצלול וירטואלית בגראפיקה מהממת כזו ולטייל שעתיים שלוש קצרות בלי חפירות יותר מדי :)

כן, גם אני ממש רציתי את Abzu מהסיבות האלה.

אני ממש מקווה שהוא יופיע בפלוס האירופי בחודשים הבאים
(לצד משחקים נורמלים אחרים)
המשחק של TT איכותי, אבל אתה יודע איך זה לקבל משחק שכבר יש לך חחח, יותר מבאס אותך שקנית מאשר כל דבר אחר חח.

במיוחד אם זה משחק כמו TT שהוא יותר כמו שאתה אומר סדרה בקונסולה מאשר משחק.

טיזר למשחק חדש של יוצר סדרת assassin creed

נראה מעניין אש, נקווה שייצא משחק מעניין.

evilplate

New member
וואי נראה ממש מבטיח

הלוואי היו יותר אינדים עם הפקות כאלו, על פרויקטים כאלו פינטזתי כשחשבתי על מפתחות אינדים, כמו גם על המשחק של NT שהבאת וגם זה של יוצר ריימן, הם יכולים למלא את החלל שחסר לנו מבחינת גיוון וסינגלים ולקיחת סיכונים בשוק ה AAA, הלוואי ויהיו יותר ויותר פרויקטים של אינדים AA שכאלו :)

אני יודע שיוצר סדרת ביושוק גם עובד על פרויקט עלילתי בסקאלה

הזו, שחכתי את שמו של הבחור.ככה שיש לנו כמה כאלה.וכן Wild גם בסגנון הזה, לא יודע מי יש לעובדי יובי לשעבר שהם חולים על טבע ככה, אבל אני אוהב את הפטיש שלהם :)

משחק בפרה היסטוריה ? ויהיה במשחק הזה של יוצר AC ניהול משאבים ומלא דברים מגניבים.

הבנתי שבהתחלה הוא רצה שהמשחק הזה יהיה אפיזודי אבל עכשיו הוא החליט שזה יהיה משחק מלא באורך מכובד.

משחקי הפלוס למאי 2017.

PS4
טיילס של TT.
Alienation (באירופי/ישראלי)
Abzu (באמריקאי)

זה חודש סבבה, אמנם את טיילס כבר יש לי.
(התחלתי אותו המון פעמים, הראש שלי לא היה במקום אז אני עוד צריך לחזור אליו מיד אחרי פרסונה 5 כנל life is strange אהבתי את שניהם בטירוף)

מישהו 2

New member
וואו! הרבה זמן שרציתי לשחק ב- Alienation הוא נראה ממש טוב

אבל גם באבזו אני רוצה לשחק, journey היה מדהים.
&nbsp
ב- גו'רני שיחקתי בפעם הראשונה כשהוא הגיע לפלוס בסוני 4. ידעתי לקראת מה אני נכנס
אז חיברתי את הסוני לטלוויזיה הגדולה, כיביתי את כל האורות , מומלץ להשתכר קצת לפני.
ואז לשחק בג'ורני זה טריפ שלא שוכחים.
&nbsp
הייתי שמח לעשות את זה שוב עם אבזו. אבל alienation יותר שווה ממנו ואי אפשר להשיג אותו למחשב. אז כנראה עדיף

חחחח אתם זוכרים ששרוני נכנס לתסביך בגלל ג'ורני?

איזה מצחיק זה היה.הוא חשב שהדמות ערביה.
alienation נראה להיט, אולי נשחק בו ביחד מתישהו.
ג'ורני לא היה בשבילי אני חייב לציין, זה היה יותר מדי משחק של סטלנים בשבילי.

ABzu יותר מעניין אותי, בגלל שזה מתחת למים וזה הרבה יותר מעניין אותי.

מישהו 2

New member
איזה מהם?

זה משחק מהיוצרים של Dead Nation, רק שהפעם זה עוד יותר ממכר והגרפיקה והאפקטים ברמה גבוהה מאוד, בדומה לאיכות המשחקים של בליזארד.

השילוב קטלני

מישהו 2

New member
משחק "חקירה" כזה

המשחק מתחיל במדבר ענק בלי שום הסברים מקדימים. אתה עולה על גבעה ורואה הרחק באופק מגדל מרשים וגבוה במיוחד והמטרה שלך במהלך כל המשחק זה להגיע לשם.
&nbsp
בדרך לשם תצטרך לחקור ולפתור כמה 'פאזלים' (פשוטים במיוחד, זה לא משחק פאזלים).
והמשחק פשוט מלווה לכל אורכו במוסיקה מדהימה בעולמות מרשימים, האנימציות ודברים שונים במשחק מתחברים עם המוסיקת רקע בהרמוניה כזאת.
&nbsp
המשחק הוא באורך של סרט , ככה שלדעתי לפחות הדבר הנכון הוא לשחק בו ב- One go ברגע שאתה מרגיש שיש לך 3 שעות פנויות.
&nbsp
כשאתה מגיע לסוף המשחק אתה מגלה את אחת התשובות לשאלות הגדולות ביותר ביקום + יש הפתעה במשחק שאני מעדיף לא לספר.
&nbsp
&nbsp

גיימפלי ראשון מ
נגד קפקום 4.

אני לא יודע מה לחשוב, כמו שאומרים המגיבים ביוטיוב הגרפיקה מזכירה משחק מוביל.המשחק נראה ממש מעפן בגרפיקה אחד המכוערים.

מצד שני המון דמויות אהובות כמו תור', הענק הירוק וכו'
(הוקאי נראה כמו ילד כאפות, מה זה?)

אני יודע שהוא דומה לאיך שהוא נראה בסרטים אבל הם עדיין עשו אותו ילד מתלהב כזה, לא יודע להסביר את ההרגשה.

נראה לי שאני אקנה רק שזה יהיה במחיר של מגש פיצה כי מה זו הגרפיקה הזו למען השם.

למעלה