דלפו 8 דמויות שיהיו ב
נגד Capcom 4.

evilplate

New member
ביזיון זה נראה כמו משחק לפס3 או לסלולר

מה זה הכיעור הזה תגיד לי איך קאפקום לא מתביישת להוציא משחק שנראה ככה בזמן שבמקביל יוצאים סרטונים מ Injustice 2? גם הסגנון האומנותי מכוער למדי, יש מצב שזה המשחק AAA הכי מכוער של הדור הזה זה נראה באמת כמו משהו שאמור לרוץ גם על סלולר חזק או משהו.

חחח אחי זה כל כך רע שעדיף לקנות את הפורט של מארוול 3

נראה מעולה בהשוואה אליו, זול בהרבה, רץ כמו חלום על הפס4, פעיל.
נראה לי שאם מתישהו ארצה משחק בסגנון הזה אלך עליו וזהו.

לא יאמן שקפקום פשוט הוציאו פורט של משחק ישן שיותר מושך פי 300 מהמשחק החדש.

האפיל היחיד של המשחק הזה?

כמה אנשים שאני ממש אוהב פשוט משוגעים על הסרטים של מארוול ולא ממש מתחברים למראה המצויר שלהם, אז האפיל היחיד זה שיהיה לי משחק מכות שימשוך אותם לשחק.

אבל זה לא שווה את זה, זה נראה משחק שהתחיל את חייו כמשחק לטאבלט.

SF5 נראה שנות אור על זה.

אם היה לי אקסבוקס וכל מה שהיה לי לשחק מאצל קפקום זה המארוול הזה לכל הדור, הייתי כל כך ממורמר חחחח.

evilplate

New member
באמת נראה עדיף

לא יודע אם לאמר שהוא יפה יותר הסגנון שונה אבל הוא נראה פחות ״סיני״ זה בטוח :)
&nbsp
מה שכן יצא גיימפליי חדש נוסף ממארבל נגד פאקפום החדש שתיקן לי מעט את הרושם מבחינת גיימפליי לפחות, נראה כיפי ומגניב בסכ״ה:
&nbsp
https://www.youtube.com/watch?v=d_H2YEcS1d8
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

כל המשחקים של Capcom לאחרונה איכזבו במכירות כולל רזי7.

רזי מכר 3.5 מליון עותקים עד היום.מונסטר האנטר החדש היה אכזבה גדולה ביחס למכירות הסדרה בדרך כלל ודד ריסינג 4 לא הגיע ל1M עותקים.

כדאי להזכיר שקפקום ציפו שרזי 7 ימכור 4M אז הם אמרו שהמכירות עוד איכשהו בסדר מבחינתתם.

אבל אם ניקח בחשבון שאפילו הרימאסטר של רזי אחד מכר כמעט 2M ושדרגון דוגמא מכר הרבה יותר מדד ריסינג 4, כנראה שקפקום הולכים לחשוב טוב טוב על הצעדים הבאים שלהם.

לדעתי הם קיוו מאוד שבגלל שרזי 7 הוא משחק מצויין הוא יתפס כמהפכני כמו שרזי 4 היה, ושהרבה גיימרים ישפיעו אחד על השני לקנות אותו.

ועוד משהו, הם כנראה קיוו שבגלל שרזי 7 הוא המשחק הכי טוב ומושקע שקיים היום למציאות המדומה ֹ(VR ) אז יהיה להם פה להיט.

הבאסה היא שהם הימרו לא ממש נכון. בשתי המקרים. רזי 7 אמנם מצויין
אבל שום דבר בו לא גורם למספיק אנשים להרגיש שהם חייבים לשחק דווקא בהשקה.

זה לא רזי 4 שכולם רצו לנסות כמה שיותר מהר. וגם קסדת הVR לא בדיוק
תפסה את העולם בסערה, לא הפכה ללהיט מיינסטרימי, אז פחות אנשים קנו את רזי 7 איתה
בגדול רזי 7 היה חזרה מצוינת למקורות וצעד ראשון מעולה.

אני חושב שאם קפקום יתמקדו באותה מידה באימה ברזי 8, יוסיפו גוף שלישי
ויחזירו דמויות אהובות כמו כריס ליאון או אחת הבחורות, אז רזי 8 יוכל להתעלות אפילו על המכירות של רזי 6.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1364764

איוול, היית אומר שניצחתי בהתערבות אחרי הכל?

evilplate

New member
תזכיר לי על מה התערבנו בדיוק

מבחינת כמויות עותקים ותאריכים ;)
&nbsp
מבאס שהם מאוכזבים מהמכירות, צריך לציין שלמרות שרזי 7 יצא ממש סבבה הוא לא יצא מדהים שזה גם משהו שהיה נכון לרזי 4 בזמנו שהיה אחד ממשחקי הדור אם לא ה-, רזי 7 נחשב למשחק ממש טוב אבל לא למעולה של 9+, ממוצע 86 זה נחמד אבל בשילוב עם גראפיקה לא מדהימה (העדיפו להמר כמו שאמרת על ה 60 פריימים וה VR, אם היו הולכים על תקציב יפה וב 30 פריימים בסקופ הקטן הזה הם יכלו להגיע למשהו ברמה של כמעט CGI) ושינוי פרספקטיבה שהותיר חלק מהקהל סקפטי, התוצאות די צפויות וגם יפות אפילו כשחושבים על כל המשתנים האלו.
&nbsp
אין הרבה מה להוסיף על מה שאמרת, הם פישלו בהימור שלהם להקריב גראפיקה בשביל VR והם גם לא יצרו משהו מלהיב מספיק שאנשים לא יוכלו להתאפק לירידה במחיר כמו שעשינו גם אנחנו, גם מסע הפרסום היה בפרופיל ממש נמוך זה נראה שהתקציב של המשחק בקושי קיים, תחת כל הנסיבות הללו אני לא חושב שהם יכולים להתלונן יותר מדי 3.5 מיליון זה יפה מאוד.

מסכים איתך גם שהם צריכים להשאר באימה אבל להוסיף גוף שלישי וקצת דמויות אהובות ואופי למשחק שזה ירגיש לקהל כמו משהו ששייך לרזי, למרות שבמלא כן מקבלים תחושה כזו שזה אכן רזי משלב מסויים, למי שבוחן מהצד את הדמואים והפרסום שלהם זה נראה כמו משחק חדש לגמרי שלא קשור בכלל רק תחת אותו השם, אף אחד בכלל לא יודע גם מי הגיבור שמשחקים שם ואיך הוא קשור לרזי ומה העלילה ממש וכו׳ זה כאילו אין שום קשר במבט שטחי, הם נכשלו בלהעביר כמו שצריך לדעתי את הקטע הזה שמדובר ברזי ראשי וגדול חדש.

חחח לא הימרת שהמשחק יגיע ל4M עד סוף מרץ?

כמו שקפקום חזו?
לזכותך, אני זוכר שאמרת שיכול להיות שהאמת תהיה איפה שהיא באצע בין 2 התחזיות שלנו ושיכול להיות שיקח למשחק עד יוני להגיע ל4M
(גם לא משהו שאני חושב שיקרה בחודש וקצת אבל נראה)

מה שאני לא יכול לקחת לך זה כמובן שהציפיות שחשבת שיהיו לקפקום היו קרובות בהרבה למה שהם ציפו ממה שאני חשבתי, אבל מסתבר שאפילו בציפיות הצנועות שלהם הם לא עמדו בסוף חח.

אני חושב שיש סיכוי שלמרות שהכישלון (היחסי) של רזי 7 אמור לבאס אותנו, הוא ייצא בסוף לטובתנו.

הרי אם המשחק היה הצלחה מסחררת וכזה שמעיף קסדות VR מהמדפים היינו מקבלים רזי 8 וקפקום שמתמקדים בקסדה שלא מעניינת אותנו,.

אני חושב שהמכירות של רזי 7 פשוט מוכיחות איזה IP חזק זה, שהם יכולים לשנות אותו לגוף ראשון והוא עדיין יעשה 3.5M זה כן.

אם המשחק היה גוף שלישי אחי אני (ואני די בטוח שגם אתה אפילו יותר ממני)
לא היינו יכולים לדלג עליו בהשקה, כאילו קנינו את evil within בהשקה.
(או קרוב אליה, כבר לא זוכר)

עוד יש להם הזדמנות פז להביא משחק ענק עם רזי 8.

הנארטיב של "רזי הפך לחרא" נעלם בזכות שרזי 7 סה'כ משחק משובח
ואני בטוח שאנשים צמאים לרזי AAA פגז, שיתן הרגשה של
"המשחק רזי הדפינטיבי לדור הנוכחי, שסוחט את הגרפיקה של הקונסולות"

הפס4 והוואן בשיא מהבחינה הזו שרוב ה לארדקור כבר על הדור הנוכחי בלי יוצא מן הכלל.

evilplate

New member
טוב אז הייתי די קרוב בסכ״ה :)

ואולי אתה צודק וזה לטובה אבל קאפקום במצב לא משהו והייתי שמח אם היה הצלחה גדולה כדי שיהיה להם קצת מרווח נשימה, יכול להיות אבל שבדיעבד נשמח שהוא לא היה הצלחה גדולה מדי כשיצא הרזי 8 המושלם שכולנו רוצים עם פוקוס על צד שלישי גם ובלי להסתמך על VR ככה שיראה גם הרבה יותר טוב, מה שבטוח זה שרזי 7 באמת היה צעד חיובי למותג בסכ״ה שמתקן לא מעט מהמוניטין השבור שהיה להם אחרי רזי 6, עכשיו רק שיפציצו ב 8 ובאמת יחזירו את הסדרה לימיה הגדולים.
&nbsp
למרות שיש לי תחושה רעה בקשר לזה אחי, נראה לי המסקנה שלהם תהיה שהקהל דווקא מעדיף רזי אקשן כי עובדה שהקודמים הפציצו וגם 6 המאכזב אומנם ירד במכירות מ 5 אבל עדיין מכר לא רע, יש סיכוי טוב שרזי 8 חוזר לאקשן באינטואיציה שלי תזכור את המילים האלו עוד שנה כשיכריזו עליו :/
&nbsp
אה ואם כבר מדברים על מכירות סוני שחררה היום את הדו״ח השנתי שלה, היא שוחה בכסף אחי, הפס4 הגיע כבר ל 60 מליון (נכון לסוף מרץ) ובשנה הבאה צפוי כבר לעקוף בכמות יפה את הפס3 כבר אתה קולט? מכשיר שהיה צריך יותר מ 8-9 שנים להגיע למספר הזה, לפס4 יקח פחות מ 5 :)
&nbsp
עוד נתון מטורף שממחיש עד כמה הם שוחים בכסף- ה PSN לבדה עשה בשנה האחרונה יותר כסף מכל נינטנדו חחח
&nbsp
הנתון הזה הוא עד סוף מרץ ככה שזה כולל את הכסף שנינטנדו עשתה מההשקה של הסוויץ׳, ולהזכירכם נינטנדו היא גם חברת צעצועים ופוקימון ומשחקי סלולר ושלל דברים ועדיין ה PSN לבד עבר אותה זה נתון הזוי.
&nbsp
אה כן והפס4 עדיין מעל הפס2 מבחינת מכירות בזמן המקביל, מה שעושה אותה לקונסולה הכי מוכרת של סוני ביחס לזמן שבשוק, כיף לדעת שסוני זוכה לתמורה שמגיעה לה על הצעדים הטובים שהיא עושה :)

זה פשוט חולני אחי.

הבנתי שאנליסטים אמרו שכנראה אלה יהיו הרווחים הכי גדולים של סוני מאז 1998 זה היה ככה בסוף?

בלי צחוק הדור הזה אחד האהובים עלי בהיסטוריה.

ברור שחלק מהדור הזה בשבילי זה הE3 שכולנו עברנו ביחד החשיפות שראינו ושרובנו התלהבנו ביחד מהליינאפ.

אבל גם באופן אישי אני ממש מרוצה מהדור הזה, יש לי את הפס4 מתחילת 2014, ואני לא מרגיש שמיציתי אותה.

אני מרגיש שהטוב ביותר עוד לא בא ואני כבר מרגיש שאני טובע במשחקים איכותים.

היה איזה אנליסט הזוי אחד שאמר שלדעתו הפס5 תצא באמצע 2018 כלומר אמצע שנה הבאה.

עזוב את זה שזה בעיני חסר כל הגיון עם ההצלחה המטורפת של הפס4
אין לי גם אישית, שום חשק בקונסולה הזו כרגע.

אני אפילו רואה מצב שאני סוחב עם הפס4 עד אמצע 2020 בעיקר אם רוב הליינאפ של הפס5 יהיה דליל ואנשים ישחקו במשחקי פס4 בתאימות לאחור עליו.

אני הולך למצות את הקונסולה הזו עד טיפת המיץ האחרונה שלה, ולא מתוך קמצנות או חסכנות או דווקא, פשוט כי אני נהנה מהדור הזה.

למרות שאני מסנן הרבה משחקים יש גם המון איכות.

בנוגע לרזי 7 אחי. לא מזמן בקפקום אמרו שהם רוצים שרזי 8 יהיה המשך אבולציוני של ז'אנר האימה.

מבחינתי אם הם יעשו משהו בסטייל the evil within רק עם ערכי הפקה טובים בהרבה ודמויות אהובות אני לא צריך מעבר. והמשחק הזה ינק לא מעט מרזי 4.

אני די בטוח שהם הבינו שרזי 6 היה גנרי ברמות שהוא בושה לסדרה,יש לי תחושה טובה לגבי 8 גם אם הוא ישתמש אפילו במכניקות ירי שהוא לוקח מרזי 6 ויכיל פה ושם set piece גרנדיוזים אני די בטוח ש99% ממנו יהיה אימה.

וקטעים אחרים יהיו מיוחדים ולקראת סוף המשחק כמו שהיה ב7.

או שאני יותר מדי אופטימי.

קפקום מצפים שMVC4 ימכור 2M,יש להם משחק מושקע שלא נחשף.

בחלומות שלהם משחק מכוער כזה יעשה 2M. אם סטריט פייטר 5 עשה 1.5M
וגם זה, רק 1.5M שנשלחו לחנויות, אף אחד לא יודע כמה הוא מכר.

לכל היותר לדעתי המשחק הזה יעשה 1M-1.4M אמייתים כלומר קפקום ישלחו 2M והמשחק ימכור במקרה גרוע 1M ובמקרה הכי טוב 1.4M-1.3M

אז כן MVC3 מכר 2M וההרחבה שלו 1M לפני שכל העולם התאהב בסרטי מארוול,והפעם יהיה יש של סיינגל פלייר, וים של פאן סרביס.

אבל בתור אחד שמאוד אוהב את מארוול ומאוד אוהב את המותגים של קפקום
הגרפיקה הזו פשוט דוחה אותי, קשה לי להאמין שיהיו 2M אנשים שירצו לשחק בזה.

לא שטקן 7 ומלא משחקים מגיעים השנה וSF5 יותר ויותר מראה סימני התאוששות, אצל הקאזואלים.

פרטים על כל מה שנקבל בטקן 7 בהשקה.

• מעל 36 דמויות שחיקות בדיסק
  • מעל 18 זירות שונות לשחק בהן.
  • ארקייד מוד.
  • סטורי מוד קולנועי ומושקע.
  • מלא דברים סודיים לפתוח/סרטונים וכו'
  • אונליין מוד, וטורנירים.
יכולת לנגן כל מנגינה שנרצה מהסדרה/על כל שלב שנרצה ככל שנוכל לשמוע את המנגינות שאנחנו הכי אוהבים מהסדרה כל פעם שאנחנו נלחמים (בלעדי לפס4)

בנוסף נאמקו עושים מאמץ שהמשחק יהיה Cross play בין הפס4 לאקסבוקס וואן אבל לא יכולים להבטיח שהם יצליחו לגרום לזה לקרות.

צירפתי סרטון של גיימספוט מהסטורי מוד, שאפשר גם להתרשם מהסיפור ובעיקר מההשקעה של נאמקו (יש קטעי ירי בגיימפלי אפילו :)

הולך להצדיק מחיר מלא בשבילי.

למעלה