ההופעות החיות - תכנית ראשונה

LiRs Lullaby

New member
נכון, ממש חבל, לפי דעתי יש לה יכולות אדירות

ובגרות כזו שפורטיס פשוט לא ידע מה לעשות עם עצמו, אז נתן לה שיר מעפן וכוריאוגרפיה מוזרה.

אורישקי

New member
אזיה עצבים

ענבל מאד מוכשרת וחבל לאבד אותה.
אבל נטע הייתה א-ד-י-ר-ה היום. הביצוע הכי טוב, לא מגיע לה ללכת.
ועוד על חשבון פיוז'ן וטווסי.

חשבתי שענבל וטווסי יעמדו, קיוויתי שבערב הראשון הביצוע של נטע שבאמת היה רמה מעל רוב ביצועי הקריוקי יספיק.

juspan

New member
אז בגרסה הישראלית

מרחו לנו את התכנית בכל שלבי האודישן, אבל דווקא בשלב השידור החי הכל קורה כ"כ מהר. מצד אחד הפתיעו לטובה שהם לא כאלה גרידיים וויתרו על האסמסים שיכלו לגרוף במשך כמה ימים. אבל מצד שני, השניים שבתחתית לא ישירו שיר נוסף כמו בחו"ל.

juspan

New member
וגם הצבעות הקהל, כאמור, חסרות

משמעות בעצם אם פותחים את הקווים בתחילת התכנית ולא חשוב בכלל איך יהיה הביצוע הנוכחי, ומי שיש לו חמ"ל גדול, יקבל הרבה הצבעות גם אם כשל בביצוע (זה בסדר, זה קורה תמיד ממילא), אבל מי ששר לקראת הסוף ונניח ממש הפציץ, יש דקות ספורות להצביע לו רק בזכות הביצוע שלו.

juspan

New member
לדעתי חייבים לפתוח את הקווים

לכל מבצע למס' דקות זהה, ואז לסגור. או להגביל את מס' האסמסים לכל מכשיר ל- 10 נניח (אולי פספסתי ויש הגבלה?)

אה, לא? אז הכל תלוי בשופטים?

שירי ופורטיס בחוץ. עברי יצביע לנטע, משה... ?
במקרה של תיקו חוזרים לאסמסים, נכון?

juspan

New member
ככה השתמע ממה שבר אמרה

בחו"ל במצב של תיקו אכן חוזרים לסמסים, מניחה שגם כאן אין דרך אחרת.

LiRs Lullaby

New member
הזויים בהפקה

אז מה, תוך כ-10 פרקים (חודש וקצת) אנחנו כבר נהיה בגמר? היו יותר פרקי אודישנים, לא?

LiRs Lullaby

New member
טוב, לפחות השופטים מבינים את המצב

ומדברים בכנות; שירי הבינה שהיה למועמדת שלה ביצוע מצויין, ופורטיס הבין שהיה פה "פקשוש". טוב שנזכר.

LiRs Lullaby

New member
יש משהו לא דמוקרטי בלתת לשופטים להצביע

כשבסך הכל 2 מהם נושאים במשקל ההחלטה האמיתית. ועוד כשיש 4 שופטים - מה עושים במקרה של תיקו?

טוב, ענבל עברה, אבל ממש ממש חבל לי על נטע. כל כך לא הגיע ללה ללכת היום.

juspan

New member
במצב של תיקו

חוזרים להצבעות הקהל (שנערכו קודם לכן), ומי שבאמת קיבל את מס' ההצבעות הנמוך ביותר הולך הביתה.
אבל בחו"ל השניים שבתחתית זוכים לשיר שיר נוסף, אם כי גם שם מן הסתם ברוב הפעמים המנטור מצביע ממילא אוטומטית בעד המתמודד שלו.

juspan

New member
ואם לא הייתי ברורה

כי ראיתי למטה שאת חושבת שבמצב של תיקו שרים שיר נוסף - אז לא. לפחות באמריקאית (מניחה שגם בבריטית), את השיר הנוסף השניים שבתחתית שרים *לפני* שהשופטים מחליטים מי הולך הביתה. בעקבות השיר הנוסף הם מחליטים, ואם אז יש תיקו אז מי שקיבל בתכנית כולה את מס' האסמסים הנמוך ביותר, הוא זה שהולך הביתה.

LiRs Lullaby

New member
לא, את היית ברורה מאוד

אני סתם פיתחתי תקוות שווא.... מגיע לי, על שלא למדתי שציפיות יש רק בכריות וכו'

אורישקי

New member
כמה שעברי מעצבן

בטח שאתה תלך ככה, הרי עוד כמה דקות התוכנית נגמרת ואומרים לך לא למרוח זמן.
איזה טמטום זה שהשופטים קובעים מתוך 2.
חבל שהזמרת הכי טובה בתחרות מודחת

danlevin1

New member
החלטה נכונה

למרות הביצוע הטוב הערב ושאני מאוד אוהב בחורות מוזיקליות
שלא רק שרות אלא גם יודעות מהן שרות ונותנות אינטרפטציה משלהן
עדיין אין לה את האקס פקטור ולענבל ביבי יש את זה בגדול
וחבל היה אם היו מפספסים אותה

למעלה