ההופעות החיות - תכנית ראשונה

GALxp

Well-known member
כששמים על כף המאזניים את נטע וענבל

אז לדעתי ענבל מנצחת, למרות שהערב נטע היתה מצוינת אבל במכלול זה היה פספוס אדיר אם ביבי לא היתה ממשיכה.

באופן אישי לא הייתה לי בעיה לוותר על ענבל

ועד היום גם לא הייתה לי בעיה לוותר על נטע, אבל זה לא מה שעיצבן אותי, עברי עשה כזה רגשי לשירי ולחץ ולחץ ופתאום אין לה אקס פקטור, ועוד אחרי ביצוע מצויין. אז מה השתנה? למה אז היה לה והיום אין?

juspan

New member
לגמרי

זה לא פייר, כי הוא הודה שהיא היתה טובה יותר מענבל היום (והיא באמת היתה טובה מאוד כשלעצמה ונתנה את המקסימום שלה, כשהוא ידע בדיוק מה הסגנון והאזור שלה כשהתעקש עליו). בטח שירי מה זה מתבאסת שלא בחרה במקומה איזה
חביב כמו מאוריציו.

GALxp

Well-known member
אם מאוריציו לא היה מודח הערב

הוא היה מודח בפרק הבא.
לשירי יש שני אסים בלבד שילכו איתה רחוק, פוטנציאל רציני לגמר, אלו הם אבישחר וכמובן רוז שהיא ליגה בפני עצמה.

או מישהי כמו דניאל ביטון שהיא יותר בסגנון שלה

והיתה נותנת שואו נצנצים ויוה לאס נוקיה.
שירי הלכה נגד עצמה בגלל עברי, ונטע כן סיפקה את הסחורה, זה עברי שהכזיב.
זה לא שאני לא מבינה את הרציונל שלו, נטע פחות מדברת לקהל הצעיר וענבל יכולה להפתיע בהמשך, בסדר, אבל איפה היה הרציונל הזה כשהוא התעקש עליה קודם?

אורישקי

New member
בכלל היה בלתי נסבל הערב

הפך מהמנטור האהוב עליי למנטור הכי מעצבן שיש וגם הכי גרוע.
את הכרקוקליות הרס, את אגמינתן להם שיר יבש ושלא לדבר על פיוז'ן והשילוב המביך הזה.

כן, עברי פישל היום - אבל רובם לא היו טובים.

משה:
עיבוד מפוספס לבן גולן (אבל הכריזמה עברה), אורי שכיב, בחור חמוד, אבל מה הוא שר? שכחתי, ויהב טווסי... דווקא פה הוא הצליח, השיר התאים לגוזל האירווויזיונים בניחוח הלוונדר.
פורטיס: תמר... הזכירה לי את דורותי מארץ עוץ, איפה טוטו? איפה קנזס? ענבל ביבי, שוב פספוס, לחצה ולחצה ולא יצא, עם עדן הצליח לו.
שירי: נטע ורוז היו טובות, אבישחר, כמו שג'אספן אמרה היה בוי בנדי ושטוח לטעמי, אבל סה"כ בסדר כזה.
אז שירי היא המנטורית המוצלחת של הערב בעיני, אפילו שאיבדה מתמודדת. מי מילל ומי פילל? אני הימרתי עליה כחוליה החלשה. סורי שירי!

אורישקי

New member
מסכים, אבל עברי עוד יותר עצבן

בעיקר בגלל שהתגובות שלו היו מעצבנות בלי קשר - לא רק הכישלונות כמנטור.

juspan

New member
בדיוק!! על הכל

כי בכ"ז נבחרת ההופעות שלהם כ"כ מצומצת, כולה 3 אנשים שזה כלום. אז שירי שיחקה אותה כשבחרה בנטע למרות הנטייה הטבעית שלה של פחות להתחבר לזמרות מסוג כזה, ועברי פשוט איבד את עמוד השדרה שלו בזמן אמת...

וזה לא שלא ברור מלכתחילה שלענבל ביבי, אם בגלל הגיל, הסגנון, יכולת השירה וכו' - יש סיכוי הרבה יותר גדול משל נטע להתקדם בתכנית הזו, אבל אישית מבחינתי הפעם היא היתה ממש מעצבנת, לא הצלחתי לדמיין מאות אלפי אנשים מתחברים אליה בכלל (שלא לומר לא מעקמים קצת את האף) ואני פשוט לא מתפלאת שהיא הגיעה לתחתית. הייתי נורא מופתעת לו זה היה ההפך.

ביבי היום הזכירה לי קצת בגישה את מיי פיינגולד

ואליה דווקא התחברו אנשים (הגיעה למקום שני), אבל אולי הקונסטלציה הייתה שונה...

אורישקי

New member
נההה. מיי הייתה רמה מעל

כל מתמודד שיש בתוכנית הזאת בלי תחרות בכלל. במקרה של ביבי זה היה מאולץ מאד ובמקרה של מיי הכל היה מבריק והתחבר לכדי ביצועים יצירות אומנות

אורישקי

New member
מסכים רק לגבי המשפט הראשון

הייתה מבצעת הקאברים הטובה ביותר ששמעתי בכל ימי - חבל שהשירים המקוריים שלה איומים

GM1988

Well-known member
מיי אדירה אבל כזמרת קאברים.

היא יודעת להפוך כל שיר שהיא שרה למשהו מדהים ומיוחד! אבל באמת שהקריירה שהיא ניסתה בתור זמרת עם שירים מקוריים לא צלחה...

LiRs Lullaby

New member
פוסטם

עברי, לא את

ממש קיוויתי שהוא יגיד נטע, ויהיה תיקו והופעת הצלה לכל אחת ופתיחת קווים.... ואולי ענבל תוכל להרוויח ביושר את העליה לשלב הבא. אבל לא, סתם, כמעט במקריות, בהנף יד, במצמוץ של שופט שהתפתל בהסברים, היא עברה. ולמרות שאני הייתי בעדה, היום לנטע הגיע יותר, אז אני מקווה שענבל סופר-תצדיק את זה שהזמרת עם הביצוע הכי טוב היום בעיניי, עפה.

למעלה