ות

evilplate

New member
את האמת אני לא רוצה חשיפה של RE7

כי אני מרגיש שמשחק שיחשף דרך IGN לא יהיה גדול ומשמעותי מספיק, כאילו אם RE7 יחשף ככה מוקדם דרכם אז הוא בטח בתקציב יחסית נמוך והוא פחות שאפתני, אם לעומת זאת הוא יחשף באחת המסיבות המרכזיות של סוני / MS אז יש סיכוי טוב שמדובר במשהו גדול ומושקע.
&nbsp
וכן זה לא מבטיח כלום וגם RE6 היה המשחק הכי יקר של קאפקום אי פעם (וכנראה עדין) אבל אני כן רוצה שישאפו רחוק, חשיפה דרך IGN לא מרגישה ככה.

אחרי שהמשחק נחשף היום (למטה בשרשור)

אין לנו מה לדאוג. חוץ מזה נראה שקפקום די משקיעה בdead rising 4 שהוא משחק שבקושי ימכור 2 מליון אז אני די בטוח שברזי 7 היא תשקיע הרבה הרבה יותר.

אבל כמובן שמשחק רזי שייחשף אצל IGN יהיה קטסטרופה, זוכר מה היתה הפעם האחרונה שהם הבטיחו לחשוף אקסקלוסיבי ענקי לWII U למשל?

אם אתה לא זוכר שמתי טריילר של המשחק

על זה הם עשו לנו פאקינג טיזינג.

על החרא הזה שנראה כמו half life 1 בHD. (בגרפיקה, לא בגיימפלי!)

evilplate

New member
לא ממש ראינו משהו מ DR 4

ואפילו הוא לא נחשף מוקדם אלא הודלף, המשחקים האלו שככה חושפים עם גיימפליי לפני E3 ועוד דרך אתר ספציפי (מילא היו עושים כמו יובי סוג של אירוע מיוחד כמו שהם עושים ל WD2 ככה שהם יקבלו המון תשומת לב לפני E3) זה לא סימן טוב, זה כאילו שהם יודעים שבזמן אמת ב E3 אף אחד לא יספור אותם כי המשחק לא באמת מושקע וגדול.
&nbsp
אני שמח ששומרים אותו ל E3.

PlayGirl3

New member
Final Fantasy XII: The Zodiac Age רימאסטר ל-PS4

סקוור הכריזה על הרימאסטר שכבר היה ברור לכולם שיגיע בקרוב- פיינל פנטזי 12.
אני מניחה מהשם של הרימאסטר שהוא יהיה על גרסת הזודיאק ג'וב סיסטם שיצאה בעבר רק ביפן.

אני חושב שכבר סלחתי לסקוור על זה.

שפפ12 הוא לא vagrant story 2 כמו שהוא היה צריך להיות.
(סקוור הכריחו את מאטסונו יוצר פפ12 ווגרנט סטורי לשנות לגמרי את הסיפור של פפ12, במקור basch היה הדמות הראשית והוא היה די דומה לאשלי ריוט מVS. הסיפור היה הרבה יותר בוגר ממה שקיבלנו)

כל הקטע של ספינות האוויר והStrahl סקוור הכריחו את מאטסונו להכניס את זה למשחק, הוא לא רצה דברים כאלה בפפ12.

הדבר היחיד שהם נתנו למאטסונו לעשות לבד במשחק הזה, זה את מערכת הקרב.

בקיצור, פפ12 היה המשחק הכי מצופה שלי בPS2 בגלל שמאטסונו עבד עליו.
חיכיתי לו במשך שנים ברמה שאני בודק כל יום אם יש עדכונים עליו.

עכשיו עם כל הזמן שעבר אולי אני אתן למשחק צ'אנס שוב.

CallMeCavanaugh

New member
אני דווקא מאוד אהבתי את מערכת הקרב של 12

הרבה אנשים שנאו אותה כי היא הרגישה real time (למרות שהיא לא באמת הייתה כזאת) אבל אני מאוד אהבתי את הקטע של הבינה המלאכותית שאתה מתכנת. הייתי משחק בו שוב אם זה לא היה לוקח לי איזה מאה שעות.

אני מרגיש שהיא יכלה להיות מדהימה, אם זה היה משחק אקשן.

אם נגיד הייתי יכול לשלוט כמו במשחק אקשן/KH וכל היתר היו נשלטים דרך הגמביט אז ממש לא היה לי בעיה איתה, כי זו באמת מערכת שחוסכת לך המון התעסקויות טרחניות עם התפריטים, אבל שוב כמו שאני תמיד אומר, יוצא במערכת הזו מצב שאתה בקושי צריך לעשות משהו בקרב עצמו ההכנות שלי לפני הקרב היו כל כך טובות, שפשוט לא הייתי צריך לעשות כלום כמעט בקרבות עצמם.

עכשיו זה היה יכול להיות מעניין אם סקוור היו נותנים למאטסונו לכתוב את העלילה שהוא רצה, לפחות הייתי נהנה מהכתיבה שלו בשקט, אבל פשוט רואים בפפ12, שהעלילה לא טובה, לא הגיונית, vann וPenelo נמצאים בעלילה רק כי סקוור הכריחו את מאטסונו להכניס אותם למשחק כדי לקלוע לטעם של בני 16.
(זה אמיתי לא השערה שלי או משהו ) שתי הדמויות האלה היו כל כך לא מעניינות, כמעט בלי אישיות.

בכלל היתה הרגשה במשחק שאין בו נשמה מאז שמאטסונו עזב את הפרויקט, והיה אפשר ישר להרגיש את זה אפילו במבוכים.

וכל זה זה הכי מוזר, אם אתה לוקח בחשבון שהסיבה שמאטסונו קיבל את תפקיד הבמאי של פפ12 זה בגלל שסקוור התאהבו לגמרי בעבודה שלו על ווגרנט סטורי.
אז היית מצפה שהם יתנו לו יד חופשית לעשות מה שבא לו עם פפ12.

האם המשחק שייחשף היום הוא Saint row 5 ?

באסה של החיים. יש שמועות חזקות שהמשחק שייחשף היום אצל IGN הוא מהמפתחים של saint row 5 שזו באסה רצינית כי לקרוא למשחקים האלה AAA זה כמו לקרוא למשה דץ זמר צמרת או משהו כזה.

IGN ממש ביאסו לי את הצורה עכשיו.

מה שהם עשו, זה כאילו השגת לעצמך כרטיס להופעה של מייקל בובלה, רק כדי לגלות שהוא חטף שפעת בקיץ וברגע האחרון ג'סטין ביבר יחליף אותו.

זה כמו שהזמנת ספגטי טוב כזה ברוטב עגבניות, רק כדי לגלות שהמלצרית הסתומה
לא שמעה אותך כמו שצריך או לא שמעה בכלל והזמינה לך ספגטי מוקרם בשמנת
(איכס)

גאד, IGN, במה אתם מועילים לעולם, במה?

מסיבות העיתונאים של החברות הגדולות בשעון ישראל.

EA:

התערוכה שלהם תהיה ביום ראשון הקרוב ה12.6 בשעה 11 בלילה.

ב'טסדה: יום שני הבא ה13.6 בחמש בבוקר.https://www.twitch.tv/bethesda

יוביסופט יום שני 11 בלילה.

מייקרוסופט : יום שני הקרוב שבע וחצי בערב.
סוני: יום רביעי הקרוב 4 לפנות בוקר.
נינטנדו יום שלישי בחמש.

https://www.twitch.tv/playstation
https://www.twitch.tv/bethesda
https://www.twitch.tv/ea
https://www.twitch.tv/nintendo
https://www.twitch.tv/ubisoft

אלה הלינקים לצפייה ישירה בכל אחת מהתערוכות של החברות.
תודה לvideogamers על התאריכים והשעות והלינקים.

אורלי מה זה הדבר הזה.

תגידי לי איך גרילה עשו משחק כזה? זה נראה פשוט מדהים!!!!!! יאו.
אהבתי מאוד את הקטע שהגיבורה היא אאוטיסדרית בחברה שלה שנואה ולא רצויה, מוסיף הרבה יותר עניין לסיפור שלה ולרקע שלה

והרובוטים! הרובוטים! אני מקווה שלא תתעייפי כאן מלפרק לרובטים את הצורה ולעשות מהם קראפטינג כמו שקרה לך בFW.

דאמ זה ופרסונה 5 אוטומטית הם המשחקים הכי מצופים שלי ל2017 אלוהים ישמור, כפרה על גרילה.

PlayGirl3

New member
בהחלט, המשחק הזה הפך להיות מעניין פי 8

כל הסימנים מצביעים על יצירת מופת.
גם מבחינת הגרפיקה, זה אמנם לא אנצ'רטד 4, אבל היה רגע בטריילר שרואים נוף עם הרים ברקע וזה נראה פשוט מטורף.

אני בטוחה שלפרק את הרובוטים במשחק הזה יהיה יותר נחמד. ב-FW הלכה לי האצבע מללחוץ מאה פעם על עיגול כדי לפרק כל חלקיק מסכן.

כן, בדיוק וזה גם עולם פתוח!

זה מרשים לאללה למשחק בסקאלה כזו, תחשבי שהעולם הזה מלא בסודות, יערות, מערות כפרים חבוים בעמקי ההר וכו' וכל המרחב הזה בגרפיקה הזו, זה פסיכי :)

אמרתי כאן כמה פעמים שאני חושש שהשימוש בחץ וקשת ימצא את עצמו בשלב מסוים וימאס, אבל את יודעת מה? סיימתי פעמים את טומב ריידר 2013 ופעם אחת היתה רק עם החץ וקשת מרוב שזה היה כייף, אז זה יכול לעבוד גם כאן :)
ואולי יש עוד נשקים חוץ מזה שאנחנו לא יודעים עליהם.

המשחק הזה באמת הולך להיות יצירת מופת.הכל נראה מושלם. איך שהרובטים הקטנים יותר מפחדים ורועדים מרובוטים גדולים מהם, השימוש שאפשר לעשות בהתגנבות וואו.

זה נראה לי משחק עולם פתוח שיש סיכוי שאעשה בו 100% מרוב שלא ארצה לצאת ממנו.

PlayGirl3

New member
פלטפורמר עולם פתוח חדש Yooka-Laylee

מהיוצרים של Banjo-Kazooie ו-Donkey Kong Country, משחק חדש שינסה ככל הנראה לרכוב על הנוסחה של ראטצ'ט וקלנאק, ג'ק ודקסטר ודומיהם.
נראה די חמוד. תאריך יציאה צפוי לתחילת 2017.

לרכוב על הנוסחא של ג'ק ודקסטר?

Banjo kazooie המציא את הסגנון הזה של פלטפורמר ענקי עם דמות ראשית וסייד קייק שנמצאים ביחד כל המשחק.

זה נראה מדהים לפאקינג משחק אינדי!
מושלם.

PlayGirl3

New member
גם על טומב ריידר החדשים יש אנשים שאומרים שהעתיקו מאנצ'רטד

עם כל הכבוד, עברו כמה שנים טובות מאז ש-Banjo kazooie יצא. אפשר לראות בטריילר הזה גם השפעות של משחקים חדשים יותר.

אישית אני בעיקר רואה השפעה של banjo ודונקי קונג. בעצמך אמרת

כל השימוש בעטלף לתעופה שלך נראה ממש כמו שזה היה בbanjo דגש ענקי על קולקטבולס, הדיבור בג'יבריש ביחד עם הומור מטומטם וחמוד כמו שלט שאומר לך
"הלוואי והייתי במשחק FPS במקום במשחק המעפן הזה"

אפילו יש את השלב הזה שאת על מסילה ובתוך קארט זה אחד לאחד מה שאת עושה בדונקי קונג כל הזמן.

בעצמך אמרת שנוטי דוג תמיד לוקחים נוסחאות של חברות אחרות כל הזמן ולא טעית בזה בכלל כשאמרת את זה בזמנו.

זה מה שהם עשו גם עם banjo לדעתי.
טומב ריידר החדשים באמת העתיקו מאנצארטד אבל זה בגלל שהחדשים יותר דומים לאנצ'ארטד מאשר לטומב ריידר הישנים.

סתכלי בעצמך על banjo ותגידי לי אם זה לא מזכיר לך :)

לא שאני בא להיות דקדקן או משהו, אבל האנשים האלה לא סופרים את נוטי דוג במשחקי פלטפורמה, הייתי חייב להגיד את זה.

PlayGirl3

New member
Watch Dogs 2 טריילר חשיפה

טריילר החשיפה יצא בעוד יומיים, בינתיים יובי נותנים לנו טיזר קטן.

http://watchdogs.ubisoft.com/watchdogs/en-US/reveal/

חחחח אהבתי את הבדיחה על שורת הקוד הכי נדושה בהיסטוריה

אני שמח כל כך שהגיבור הראשי שחור. בכלל אני שמח שמאפיה 3 וWD2 הולכים על הכיוון הזה של גיבורים שחורים, אין לי אמונה כל כך ביובי שידעו לספר סיפור מעניין, WD1 היה זוועה עלילתית אבל, אולי הם יפתיעו, לפחות הם מנסים.

זה קצת מעצבן שרק GTA5 נותנת לכושים להיות גיבורים ראשיים במשחקים שלהם, כי GTA תמיד סטאירי וזה מרגיז שעד שיש גיבור שחור באיזשהו משחק, הוא בדרך כלל מושא ללעג (כמו הדמויות הלבנות אבל עדיין)

הם הצליחו להלהיב אותי אורלי.

למעלה