ות

PlayGirl3

New member
צפיתי שוב בטריילר

נראה שהזימונים הולכים להיות דמויות פפ. רואים שהבחורה מזמנת את טידוס עם סוג של מדליה והוא מופיע ועושה איזה מתקפת בליצבול.
לעומת זאת הזימונים הקלאסיים מהסדרה הולכים להיות מיראג'ים. בתמונה שצירפתי קודם רואים מיראג' שמתפתח לאיפריט כשהוא עולה רמות.

יש שם מערכת של stack דומה למה שיש בדיסגאה, כלומר שאפשר בקרב לעמוד על מפלצת או שמפלצת קטנה ממך תעמוד עליך וזה ישפיע על המתקפות. לפי מה שרואים בטריילר זה מערום של 3- large, medium, small והדמויות הראשיות יכולות להיות גדולות או בינוניות כשהם בצורה הצ'יבית שלהם.

זה עדיף ככה :)

תמיד רציתי לגדל shiva בתור פוקימון. פפ8 הכי היה קרוב לזה שהזימונים שלך ירגישו כמו פוקימונים מרוב שהמשחק התבסס עליהם וגרם לך לחרוש עליהם שוב ושוב אבל כאן הם יהיו ממש פוקימוונים :)

אני רק מקווה לדמויות הפפ יש חלק מאוד מרכזי בעלילה כמו שזה נראה, כי זה ממש חמוד.

חבל רק שאני לא רואה את זידאן פה מבאס אותי ממש. נראה שנמורה מכניס בעיקר דמויות שהוא עיצב.

PlayGirl3

New member
ב-10 הרבה יותר מ-8

אני כבר התרגלתי שלפפ9 אין נציגות מכובדת.
לפחות יש שם את ויוי, אלא אם זה אמור להיות הבלאק מייג' מפפ1.

אבל אורלי ב8 הזימונים היו אצל כל הדמויות כמו פוקימונים

הם ממש השפיעו גם על הסטטוסים של כל הדמויות והיתה חשיבות גדולה איזה זימון הולך עם איזו דמות, היו יתרונות לשים זימונים מסוימים עם דמות מסוימת.

אני חושב שאני יודע למה את מתכוונת אבל. את מתכוונת לזה שבפפ10 הזימון ממש נשאר איתך בשדה הקרב כמו פוקימון ואפשר ממש לשלוט בו.

כן במובן הזה ברור שזה היה יותר מלוטש מפפ8 אני חייב להסכים. אבל עדיין בפפ8
הזימונים היו עיקר המשחק.

לפחות אני ואחי חרשנו על הזימונים היינו אוהבים לעשות תחרות למי יש קבוצה יותר טובה.

אני מכיר כאלה שלא חרשו עליהם כמונו.

PlayGirl3

New member
הזימון ספירות' יהיה בונוס להזמנה המוקדמת

המשחק יעלה 60$ על ה-PS4 ו-40$ בלבד על הויטה.

PlayGirl3

New member
רוקסטאר מחדשת את רישום הפטנט על Agent

הם כבר האריכו אותו בעבר, אבל האם יש סיבה שהם עושים את זה שוב כל כך קרוב ל-E3?

PlayGirl3

New member
שמועה: רימאסטר של סקיירים יוכרז ב-E3

למה בת'סדה? למה?

אני כל כך עצוב, דור של רימאסטרים ורק המשחק האהוב עלי לא מקבל

רימאסטר בדור הזה. פשוט עוול.

ההסבר של יוג'י הוריי? הוא לא רוצה לעשות רימאסטרים לדרגון קווסט רק ריימיקים ורימאסטר זה פורט.

רימאסטר של סקיירים זה שיא המיותר! שיחקתי אותו ב2011 על המחשב עם 60FPS ו1080P על גרפיקה אולטרא ומודים של גרפיקה עוד יותר משופרת, ומודים של פיינל פנטזי ודרגון בול, והכנסתי את כל הפסקול של סדרת פפ במקום הפסקול של סקיירים.

בקיצור, אין שום סיכוי שהרימאסטר העלוב הזה ישתווה לחוויה שהיתה לי ב2011.

V Has Come To

New member
יש שמועות שגם dead rising החדש הוא רימאסטר של המשחק הראשון..

אני מקווה שזה לא נכון...
מה שבטוח הדמות בתמונות נראת כמו הגיבור מהמשחק הראשון...

גם אם זה רימיק, הוא בטח יהיה כל כך שונה

עם אזורים חדשים שינוים בגיימפלי והתאמות גיימפלי לדור החדש ולחידושים בסדרה מאז הראשון, שהוא ירגיש יותר כמו דוד רחוק של המשחק הראשון במקום ריימיק :)
לא הייתי דואג, אבל נראה.

אם זה רימיק 1:1 מבאס תחת.

PlayGirl3

New member
תמונה חדשה של Luden הסמל של Kojima Productions

לא כל כך ברורה לי הסערה סביב הדמות הדי מכוערת הזו והחשיפה ההדרגתית שלה...

יש לו את העינים של נורמן ריידוס!!

אולי אני הוזה אבל אני לא מוכן לוותר על החלום...

Mirror's Edge 2 זוכה לקבלת פנים פושרת והרמת גבה.

(יש סוף סוף אנשים רואים שהמלך עירום!)
המבקרים והגיימרים ברובם לא מתלהבים ממשחק ההמשך. הנה כמה מהתלונות שחוזרות בביקורות רבות ואצל גיימרים רבים ששיחקו.

*עלילה זועתית, ההורים של פייט מתו בגלל הממשלה בלה בלה בלה, היא פרצוף תחת כל המשחק אי אפשר להתחבר אליה בכלל ולא לשום דמות אחרת והסיפור מרדים ובאיזשהו שלב מפסיקים לעכוב אחריו.

*המון המון סייד קווסטים, אבל אין בהם שום דבר מעניין, הם סתם תירוץ לעשות פארקור בעיר הגדולה בין נקודה X לנקודה Y.
*אויבים שמתאבדים.
העיר מרגישה ריקה בלי שום דבר מעניין לעשות בה.
יש ירידות פריים רייט דרמטיות בגרסת הקונסולות.

מנגד הרבה גיימרים שאהבו את המשחק הראשון עדיין אוהבים את ME2
הם מציינים לטובה את הפלטפורמה ואת האתגר שלה.

לי אישית לא זכור איזשהו אתגר, רק צריך לחפש כל הזמן פלטפורמות אדומות לקפוץ עליהן/מתחת להן צינורות אדומים לטפס עליהם וכדומה. וזה נראה כאילו ככה המשחק גם נשאר.

אז מי שאהב מאוד את המשחק הראשון בטח יאהב את המשחק הזה, מי שלא, המשחק הזה לא יציע לו הרבה.

ביקורות לדוגמא.
http://www.ign.com/articles/2016/06/06/mirrors-edge-catalyst-review
http://www.eurogamer.net/articles/2016-06-06-mirrors-edge-catalyst-review

sky121

New member
תיקון קל

זה לא משחק המשך.
&nbsp
זהו ריבוט של המשחק הראשון.

PlayGirl3

New member
הודלף- Watch Dogs 2 יצא ב-15 לנובמבר השנה

מישהו עידכן בטעות (או שלא בטעות) את האתר של המשחק שהיה אמור להתעדכן רק מחר ומיהר להוריד את זה.
כך נחשף שהמשחק יצא בנובמבר הקרוב ולפי התמונה יתרחש בסן פרנסיסקו- אחת הערים היפות בעולם. לא שיחקתי בראשון, אבל מהתמונות והסרטונים הייתה כל הזמן תחושה די קודרת (זה היה בשיקאגו, לא?) אז מעניין איך סן פרנסיסקו הצבעונית ושטופת השמש תשפיע על האווירה במשחק.

כן, 1 היה בשיקאגו והרגיש יותר כמו איזה לונדון חחח.

הלוואי שבאמת תהיה אווירה של קיץ וים במשחק הזה. אני הכי אוהב משחקים עם אווירה קיצית כזו.

הפחד שלי הוא שסאן פרנסיסקו תראה בדיוק כמו שיקאגו רק עם שם אחר.
אבל מחר נהיה יותר חכמים כבר עם הטריילר,אז אני לא אהיה נביא זעם.
ניתן להם את הספק, שהמשחק ירגיש שינוי של 180 מעלות מהקודם.

PlayGirl3

New member
פרסונה 5 מגיע למערב ב-14 לפברואר! הכינו את הארנקים!

המשחק יעלה 60 דולר וגרסת האספנים 90 דולר ותכלול בין היתר סאונדטרק, בובה של מורגנה (החתולה), ספרון אמנות של 64 עמודים ותיק בית ספר דומה לזה של הדמויות במשחק.

למעלה