ות

רגע רגע, אהבתי את הפרק ש....

טארה פגשה את השבט נשים הזה, שהרגו להן את הגברים חחחח אז אם לפרק הזה אתה מתכוון אני מודה שאהבתי אותו והסיבה היא שאני חולה על טארה מאז שהכרנו אותה בתקופה של המושל, וזה בערך הזמן מסך הכי גדול שהיא קיבלה עד היום באיזשהו פרק אז לא יכולתי לכעוס.

אבל אם יש פרק זוועתי איתן בהמשך העונה, אנחנו בבעיה חחח.
כבר מחר אני עושה השלמה לכל הפרקים.
(הפסקתי בדיוק בפרק שכולם מצליחים להתחבר מחדש וריק חוזר לעצמו )
(הפרק הזה שניגן מוציא לספנסר את המעיים וסוף סוף עושה מעשה טוב)

מישהו 2

New member
גם אני אהבתי את הפרק הזה

לא בגלל טארה (מי זאת כבר לעזאזאל), פשוט כי באמת חשבתי שזה רעיון מגניב בטירוף לעשות שקבוצה של נשים חזקות תתאחד בעולם האפוקליפטי של the walking dead. הרגשתי שאם היה צריך שינוי מרענן בעל פוטנציאל אדיר לשדרוג העלילה זה בדיוק מה שחיכינו לו

השאלה כמו שאמרת זה איך הכותבים ישתמשו בקבוצה הזאת בהמשך , איך יממשו את הפוטנציאל שלה

evilplate

New member
אני בהלם שאהבתם את הפרק הזה

הוא היה כזה מרדים, למי אכפת מטארה? למי אכפת מהנשים שם?
&nbsp
כל הפרק הרגיש כזה זבלון, הם גם מנסים בעונה הזו להיות אפיים כאילו זה משחקי הכס בגרסת המתים המהלכים עם כל הקבוצות המעפנות שהם מחרטטים שם (כשחבורת הזבל זה השיא) אבל יוצא להם טלוויזיה משנות ה 80 ברוב המקרים.
&nbsp
הפרק הזה שאהבתם אגב הוא בעל הדירוג הנמוך ביותר ב IMDB מכל הפרקים האחרים בסדרה לפי זכרוני, פשוט טראש מרדים לדעתי.

בוא'נה איך אתם מדברים על טארה

היא מושלמת מה יש לכם :) והפרק הזה סוף סוף הכיר בגדולה שלה ונתן לה את המקום שהיא ראויה לו ואני מצפה לעוד פרקים כאלה בהמשך שישקיעו בה
.

נדלקתי עליה מהפרק הראשון שהיא הופיעה בו ותמיד חשבתי שהיא ראויה ליותר מאיזה רומן עם הדניס ההיא שמתה.

זה היה פרק גאוני עם הנשים האלו :) אחד משני הפרקים היחידים שהייתי מגדיר בעונה הזו כטובים בנתיים. (ממה שראיתי)

אם כבר מדברים על זמנים גרועים, פרק גרוע, זה היה כל הזמן הזה, שניגן התייחס לקרל כאילו הוא אבא שלו והסתכל והוריד לו את הרטיה מהעין ונגעל מהעין שלו.

פרקים בולשיט, זה שראינו את דרייל יושב באיזה צינוק מעפן בחושך לרקע מוזיקה רועשת, דרייל שהוא אחד הדמויות הכי טובות בסדרה הזו הוקטן לאיזה מעפן שנשבה בקלות :)

איוול: אלא אם כן היוצרים של המתים המהלכים הושפעו מהספרים בזמן כתיבת הקומיקס, אז זה לא הגיוני שכל הקטע עם הקבוצות זה ניסיון נואש להיות משחקי הכס אחי, כי זה כנראה כבר ככה כבר מאז שהקומיקס הגיע לתקופה של ניגן.

באמת הפרק עם טארה הוא עם הרייטינג הכי נמוך בסדרה? ראיתי אותו פעמיים.

מישהו 2

New member
זה בדיוק למה אהבתי את ניגן

מצד אחד הוא זבל של בן אדם ללא ספק, ומצד שני הוא כאילו יוצא גבר , הוא מזהה פוטנציאל באנשים שאוזרים אומץ כדי לבוא כל הדרך להתנקש בו והוא נותן להם הזדמנויות.
במקרה של קרל הוא עשה את כל הדרך בכבודו ובעצמו כדי לדאוג שהוא יחזור לריק בשלום.

כמו שאמרת הפרק שבו ניגן הורג את ספנסר, אמנם אכזרי אבל שוב - יוצא גבר עם ריק באכזריותו.
זה הייחוד של ניגן. אתה לא אמור לסלוח לו על הדמויות האהובות שנהרגו אבל זה כאילו לא קיימת נקמה שתספק אותנו בשבילו.

ברגעים מסוימים, אפילו נמאס כבר לראות את הפרצוף של ריק. וכל הדמויות הכי badass פתאום נראות מעוררות רחמים לידו ..

אם אברהם (הג'ינג'י) היה עדיין בחיים , היו יכולים לתת לו אחלה תפקיד בכל הסיפור לדעתי

כן, הפעם היחידה שיכולתי להעריך את ניגן

זה היה כשהוא הרג את ספנסר בצורה משפילה ביותר, הוא הרג בו זמנית גם את ספנסר עצמו וגם את הכבוד העצמי של ספנסר ויצא גבר עם ריק.

ספנסר הוא שפל אפס שלא יודע להעריך כלום וחושב על עצמו שהוא יותר טוב בהרבה ממה שהוא, וכמו שכולנו יודעים הוא רוקם מזימות מאחורי הגב.

זו היתה הפעם היחידה שניגן קיבל ממני איזו הערכה באמת.
אבל זה לא רק הדמויות שנהרגו שגורמות לי לסלוד מניגן.

זה יותר זמן המסך האינסופי שהוא מקבל, המונולוגים שלו עם לוסיל שלו, זה שהסדרה מתייחסת אלינו כמו ילדים קטנים שלא מבינים שניגן מקנא בריק על זה שיש לו את קרל ומשפחה.

מה שכן אהבתי זה שהם כמובן משתמשים בניגן להוכיח לנו נקודה די ברורה.
ריק עד לפני שניגן הגיע, לא היה רחוק מרחק רב מלהפוך לסוג של ניגן בעצמו.
הוא גם היה בדרך להפוך לאדם אכזרי בצורה יוצאת דופן.

מישהו 2

New member
זה ברור לי לחלוטין הסיבה שהוא קיבל ציון נמוך

אנשים רוצים לראות את העלילה הראשית וביאסו להם את השבוע עם פרק שפתאום לא קשור לכלום שהכוכבת הראשית בפרק לא מעניינת אף אחד.
&nbsp
התגובה הראשונית שלי הייתה גם באסה בהתחלה, אבל תוך כדי הפרק הפנמתי שזה דווקא דבר טוב שצריך לתת לו הזדמנות.
זה כמו שאתה צופה בסדרה חדשה , ואתה רק בפרק הראשון שלה ואתה לא יכול להצביע בוודאות אם תהיה hooked או לא. אז מה שנקרא זה היה פרק הכרחי עם פוטנציאל שבהמשך יתחבר בצורה יפה לעלילה, אבל צריך להתחיל את הסיפור שלו מאיפשהו

evilplate

New member
וגם כי הוא היה גרוע בלי קשר

אין אף פעם הכרח לעשות פרקים גרועים, אפשר לעשות גם פרק טוב עם פוטנציאל שיתחבר בהמשך, מבחינת חומר לפרק היו שם 10-15 דקות גג, אבל ברור שזה פרק פילר שהם דחפו כחלק מהעונה הנמרחת שלהם.
&nbsp
זאת הבעיה של הסדרה הזו בעונות האחרונות, שחומר נטו יש שם אולי שעה וחצי של טלוויזיה טובה ונורמלית מתוך כל העונה שלהם.
&nbsp
אני כנראה מזוכיסט אם אני עדיין חוזר לזה כל עונה, ואולי גם כי יש לי חיבה לטראש ;)
&nbsp
אם אתם בקטע של סדרת איכות מעולה אז תראו ווסטוורלד, רק 10 פרקים במקום 16, אבל הכל מהודק כמו שצריך ואתה לא מרגיש שיש זמן מסך מיותר יותר מדי, אם המפיקים של הווקינג דד היו עם איזו יושרה אומנותית מינימלית אז כל עונה היתה לוקחת שם 8-10 פרקים מקסימום מבחינת החומר שיש להם להביא.

מישהו 2

New member
ניסיתי את ווסטוורלד, לא התחברתי האמת

זה התחיל טוב אבל פרשתי איפשהו באמצע מסיבה שאני לא יכול להגדיר

evilplate

New member
אם אתה לא יודע אפילו למה הפסקת לצפות אז אולי תנסה שוב :)

מודה שהיא יכולה אולי טיפה לבלבל ולהקשות להתחבר מהר אבל לטעמי זה שווה את הטרחה.

אז בטח שמחת שהכותב של הסדרה כותב את TLOU 2 :)

מודה שכל השבחים על הסדרה הזו עושה לי גם חשק לראות אותה וגם נותן סיכוי שהעלילה תהיה טובה למרות שהיא המשך.

אני אתחיל את הסדרה בקרוב.
למרות שאישית לא הייתי מגדיר את המתים המהלכים כטראש.
(ואני אומר את זה כאחד שאוהב סדרות איטיות וכבדות כמו מד מן חח)

evilplate

New member
זו כנראה לא סדרה לכולם

אבל אם אתה אוהב מדע בדיוני ו AI אתה תהנה מזה.
&nbsp
ואת האמת? המשחקים של נוטי דוג די כתובים על גבול השלמות (שים לב שלא מדבר על העלילה עצמה, זה לא שהסיפורים שלהם פורצי דרך או משהו, מדבר נטו על הכתיבה והדמויות וכו׳), אבל לא נתנגד לעוד חיזוק :)

הבטא של Dragon Ball Fighter Z תהיה בטא סגורה

פאק. כאילו בטח יהיה קשה רצח לקבל מפתח לבטא אחרי שכל היוטוברים המעפנים
יקבלו מפתח לפני כולם בשביל הצופים המעפנים שלהם, אוף.

הבטא תהיה כנראה באוגוסט למי שרוצה בכל זאת להיכנס מומלץ להיות בהיכון.

כמו שvesper (צירפתי סרטון) אומר המשחק הזה מעורר פאקינג הייפ מאיזו תמונה מעפנה ששוחררה ונאמקו באמת ממש בטוחים בעצמם עם המכירות של המשחק הזה אז אין להם לחץ לעשות בטא.

נ.ב בסרטון אפשר לראות תמונת גיימפלי נורמלית של טראנקס, והוא נראה אלוהי.
נ.ב 2 איזה בנות אפשר להכניס למשחק הזה? חח אני לא זוכר אף לוחמת שיכולה להתחרות.

מישהו 2

New member
יש את אנדרואיד 18 שהיא סוג של בת

אם דמויות כמו קרירין ויאמצ'ה יהיו במשחק גם כן מתישהו (סביר להניח) אין סיבה שאנדוראיד 18 לא, היא יותר חזקה מהם.
&nbsp
המשחק כמובן לא יהיה הגיוני מבחינת השוויון כוחות בסדרה, בגלל שהמעריצים ירצו כמה שיותר דמויות. אבל הוא חייב להיות שוויוני עד כמה שניתן במשחק, ככה שגם עם יאמצ'ה תוכל לנצח את סופר פריזה אם תרצה.
&nbsp
במשחק של נארוטו זה ככה, אפשר לנצח את מאדרה עם טנטן לדוגמה.
ב- xnoverse זה לא ככה, אם תבחר את מר שטן או קרירין אתה בחסרון רציני חח
&nbsp
&nbsp

גם במשחק עצמו לא יהיה שוויון כוחות :-
D

רק שבמשחק הזה גוקו רוב הסיכוים לא יהיה הכי חזק חחח. במשחקי מכות אפשר תיאורטית לקחת את האליפות עם כל דמות גם הכי דפוקה ואידיוטיות וחלשה.

אבל עדיין אין באמת שוויון כוחות כי יש דמויות שאתה צריך לעשות איתן 95% מהמאמץ בעבודת פרך וזיעה והדמות עושה לך את ה5% ויש דמויות שאתה עושה 5% מהעבודה והדמות עושה לך 95% :) ואתה נח כמו שייח סעוד.

קח נגיד את ריו בSF5 הוא כל כך נחלש העונה, שדאייגו היה חייב להעיף אותו.
תיאורטית אפשר לקחת איתו EVO, מעשית אפילו דאייגו לא רוצה.
אנדראויד 18 בטח יעשו אותה עם HP נמוך וחלשה כי היא אישה והם שוביניסטים.
תאר לך פתאום הם עושים את קרירין הכי חזק חחחח.
מר שטן בטוח יהיה תותח.

מישהו 2

New member
זה יהיה מצחיק חח

האמת שלא אכפת לי אם הם יעשו את מר שטן והוא יהיה בעמדת חסרון מול שאר הדמויות.
מר שטן תהיה הדמות הזאת שמי שממש טוב במשחק יצליח לעשות איתה דברים מגניבים ולנצח למרות שזה יהיה הרבה יותר קשה.
&nbsp
ואז תמיד יהיה את העניין הזה שמי שלקח את מר שטן והצליח לנצח אותך עם גוקו או משהו
זה יהיה ניצחון טוטאלי בשבילו שלא ניתן לויכוח חח

בדיוק ככה אחי
חחחח.גם קח בחשבון ש...

כשיצאו פאצים חדשים/נגלה יותר דברים על המשחק עם הזמן. אז רמת הכוח שלך כל דמות תשתנה כל הזמן ממש כמו בסדרה.

כמו שבסאגה של סל, גוהן היה בן איזה 11 והיה לתקופה מסוימת הכי חזק. זה יהיה ככה גם במשחק. חחח.

יהיו לך תקופות נגיד שמר שטן הוא בדיוק מה שאמרת, דמות קשה שמי שמשקיע בה אנרגיות עושה דברים מטורפים, ואז אחרי חצי שנה הם יכולים פתאום לעשות אותו חזק ברמה של סופר סאיין בלו.

ואז אחרי שנה לעשות את מקיטה הכי חזק וסוף סוף להגשים לו את החלום להיות הכי חזק מכולם חחח.

אז יכולה להיות תקופה שקרירין יהיה הכי חזק חחח.
גוקו כמובן לפי מה שהם אומרים הולך להיות דמות מאוזנת מאוד של 50% מאמץ מהשחקן 50% מאמץ מהדמות.

אבל בהחלט יכולה להיות לו תקופות שהוא יהיה חלש כמו שקרה לריו חחח.

כי גוקו הוא לא דמות שנפסיק לשחק גם אם הוא יהיה הכי חלש אף אחד לא יבגוד בו חח.

יהיה מעניין ומצחיק. מה שבטוח מי שישקיע בהרכב הדמויות שלו וילמד אותן
ברור שהוא יכול לצאת מזה גם אם יחלישו לו אותן חחח.

רוצים משחק על הThe Defenders (וכנראה יש משחק)

מארוול דיברו קצת על התוכניות שלהם לגבי המשחקים שלהם.במארוול אומרים שסדרת ארקהם של באטמן היא זו שנתנה להם את כל ההשראה והמוטיבציה, הם מדגישים שהם לא רוצים לעשות משחקים שהם פשוט "חיקוי של ארקהם"

אבל פשוט המשחקים של באטמן הראו להם שאפשר לעשות משחקים טובים על גיבור על גם אם הם שונים מכל מה שיש בשוק,בניגוד לכל משחקי גיבור העל

האחרים שסתם דחפו את הIP שלהם לכל מיני משחקים ומכניקות גיימפלי שהם לא מתאימים להם, והם ינסו להימנע מדבר כזה במשחקים שלהם מהיום.וזה המילים שלהם לא שלי :)

הם רוצים לתת לכל מיני מפתחי אינדי גישה לIP שלהם, הם חושבים שחלק גדול מהכישרון כרגע נמצא באינדי.
הם שכרו מפיק מבילזארד שהתפקיד שלו יהיה לוודא שמשחקי הAAA בקונסולות הם ברמה גבוהה.

וכמובן, הם ממש רוצים שיהיה משחק על הThe Defenders, סדרת גיבורים שלהם שתעלה בנטפליקס בחודש הבא.
וזה נשמע שהם כבר בשלב של לחפש (מצאו?) מפתחים למשחק כזה.

מה שבטוח בדור הזה לא נראה משחקי AAA מושקעים על אקסמן וארבעת המופלאים, כי fox תרוויח מהמהלך הזה לא מארוול. (הזכויות לסרטים על אקסמן אצל fox כרגע)

אז בקצרה יש לנו את ספיידרמן- שסוני מפתחת.
הנוקמים- סקוור
שומרי הגלקסיה - סקוור
The Defenders- השד יודע מי קודם נראה מה הסדרקה הזו שווה :)

לפי מארוול, כרגע כל המשחקים מתרחשים ביקומיים נפרדים אחד מהשני, אבל הם רוצים יום אחד ליצור יקום שייאחד את כל המשחקים שלהם, בתנאי שהמפתחים של המשחקים יהיו בקטע.
https://www.gamespot.com/articles/m...f337&utm_medium=trueAnthem&utm_source=twitter

למעלה