אחי אני אישית לא בטוח שזה נכון שכל אחד יכול לבצע את
כל התרגילים. אני יכול להסכים לגבי SF5 ששם באמת קפקום עשו מאמץ עילאי
שכל אחד יוכל לעשות את כל התרגילים עם מאמץ והתמדה כמו שאמרת.
אבל במשחקים הקודמים SF4 וSF3 (עם הParry האגדי ההוא של דאיגו.)
קשה לי מאוד להאמין שכל אדם מסוגל לעשות את זה.יש פה יכולת ביצועים וקורדינציה שהיא חבל על הזמן.
אחד הסיבות שג'סטין המסכן לא ידע להגן מול דבר כזה, היא שאף אחד (כולל דיאגו עצמו) לא ידע שמה שדיאגו עושה כאן הוא אפשרי טכנית, ובזמן הזה כבר היה מדובר במשחק בן 7 שנים בערך.
בSF4 יש קומבואים מטורפים שחלון ההזדמנות להשלים אותם הוא כל כך קטן ומהיר שאפילו שחקנים מקצוענים היו שוברים לעצמם בטעות את הארקייד סטייק
בניסיון לבצע אותם וכמובן שהמקצוענים התעסקו במציאת כל מיני שיטות להגברת ההצלחה של הביצוע.
בSF5 כמו שאמרתי באמת נעשה מאמץ לקצר מאוד את הגודל של הקומבואים ולהביא אותם למצב שכל אחד שיתמיד מספיק זמן יוכל מתישהו לבצע אותם ונשארנו כמובן כמו שאמרת עם קריאת המוחות כמו בשחמט וכו' וביכולת לבצע קומבואים תחת לחץ.
(והנה אנחנו רואים שגם עם הקומבואים הפשוטים שחקנים נכשלים לפעמים)
לדעתי לא מן הנמנע שקפקום פישטו את המאמץ הנדרש מהקומבאים לא רק בשביל הקהל הרחב, אלא גם בגלל כמובן שהשחקנים המקצוענים מתבגרים.
כי הנה אנחנו רואים שאפילו בSF5 זה קשה.
בנוגע לדיאגו, כן הוא משחק בSF5 כמובן ברור
הוא פשוט לא הגיע לגמר כי ג'סטין (היריב הנצחי שלו מהקליפ של SF3 ) הביס אותו בEVO ושניהם לא הגיעו לגמר השנה
אגב זה עוד משהו מדהים בנוגע לטוקידו.
דיאגו בדרך כלל משחק עם ריו, אבל השנה בגלל שקפקום החלישו מאוד את ריו, דאיגו עבר לguile.שהיא אחת הדמויות הכי top tier במשחק.
הרבה יותר מאקומה (הדמות של טוקידו) אקומה הדמות של טוקידו נמצאת כרגע במקום די נמוך בTop tier ולכן המנהל של טוקידו שאל אותו אם הוא בטוח שלבחור באקומה בSF5 זה נכון עבורו וטוקידו רק ענה "סמוך עלי"
וממש לפני כמה ימים טוקידו אמר שהאהבה שלו לאקומה (הדמות שלו)
היא זו שלדעתו הביאה לו את הניצחון.
הרצון הזה לנצח עם הדמות שאוהבים.
דייאגו עדיין מדהים בSF5 הוא עדיין טורף אנשים בטח אחרי שהוא עבר לguile שכאמור הוא TOP tier אבל כבר רואים עליו את סימני הגיל וגם הוא עצמו דיבר על זה שהוא ימשיך להתחרות כל עוד הוא ירגיש שהוא יכול להציב תחרות לצעירים אבל כשהוא לא יוכל הוא יפרוש בשיא, אלה המילים שלו
אני בהחלט מאמין עליו שנראה עליו קאמבק שיזכיר את פדרר המון אנשים יורדים עליו "כלב זקן " "לך הביתה" וכו'
אבל אלה אנשים שלדעתי לא יודעים על מה הם מדברים.דיאגו היה הכי טוב בעולם גם בSF2 גם בSF3 גם בSF4 גם במשחקי הצד כמו משחקי האלפא.
היו בהיסטוריה אנשים שהגיעו לרמה שעקפו את דיאגו במשחקים ספציפים
נגיד היה שחקן שהיה יותר טוב ממנו בSF3 ספציפית.
אבל מעולם לא היה שחקן סטריט פייטר שהיה אלוף עולם בכל משחקי הסדרה כל כך כך הרבה פעמים כמו דיאגו.
והנה למשל השחקן שהיה יותר טוב מדיאגו בSF3 כמובן לא מצא את עצמו בSF4 או SF5 (או הקודמים) בעוד דיאגו שלט בSF4 בצורה בלתי מעורערת.
עד 2016 עד היציאה של SF5 הוא עדיין היה השליט הבלתי מעורער של SF4
ולסכם את זה.
לא סתם טוקידו אמר "לא משנה מה דייאגו הוא עדיין המורה שלי"