ות

evilplate

New member
למה אתה שולל את רזי 7?

נכון שהוא בגוף ראשון אבל לפי מה שאומרים הוא די משחק כמו הרזי הישנים, זה לא שמדובר באיזה סימולטור הליכה כמו Outlast וכל החרא אינדי הזה, זה באמת משחק אימה מלא לכל דבר עם מכניקות, מערכת של מלאי והכל.
&nbsp
אבל מסכים איתך שהז׳אנר הזה די גוסס בדור הזה, לפחות מבחינת AAA (משהו שהתחיל לקראת סיום הדור הקודם כשדד ספייס 3 הפך למשחק קו אופ אקשני ורזי 6 היה בכלל משחק פעולה זבלוני, כבר אז אפשר היה להבין שהז׳אנר כנראה לקראת המתה) אז אני מחזיק אצבעות ש TEW 2 יצא טוב ויצליח מאוד ככה שהז׳אנר לא ימות סופית.
&nbsp
רזי 7 הצליח בצורה סבירה, לא רע אבל גם לא מדהים מספיק כדי שמפיצות אחרות יחשבו ששווה להשקיע בז׳אנר הזה, לצערי אם TEW2 יכשל אז אני לא אהיה אופטימי בכלל לגבי עתיד הז׳אנר, יש מצב שישאר רק בתחום האינדי עם המשחקי הליכה ומחבואים שלו :/
&nbsp
הרבה מאוד תלוי ב TEW2.

Jupiter Jones

New member
מעניין

ראיתי שאלו שיורדים על אאוטלאסט זה בגלל חוסר היכולת להתגונן, דבר שהיה מרכיב כמעט בלתי נפרד בעבר במשחקי אימה. דווקא אותי אאוטלאסט 1 הפחיד הרבה יותר מאיוול ווית'ין ומרזי 7, כמו כן הדמויות והסיפור שלו היה יותר מעניינים מרזי 7.
אהבתי מאוד את העלילה והמשחקיות עם כל הבעיות של איוול ווית'ין. אני חושב שרזי 7 מעורך יותר מדי, לא אהבתי אותו כי הוא לא עשה לי כלום למרות שהגרפיקה מדהימה.

מחכה לטירוף באיוול ווית'ין 2.

evilplate

New member
אין ויכוח שאאוטלאסט יותר מפחיד

בכלל לרוב המשחקי אינדי האלה יותר מפחידים מהמשחקי AAA אימה, זה כאילו שהם תוכננו להיות להיט ויראלי ולהצטלם טוב אצל סטרימרים מפוחדים שישדרו את התגובות שלהם לקהל שלהם שירוץ בתורו לקנות.
&nbsp
המשחקי AAA לדעתי גם מנסים אשכרה להציע גיימפליי, קצת מכניקות מורכבות יותר מללכת ולברוח/ להסתתר מאחורי משהו וכו׳, אני פחות מתחבר לאימה אינדי האלו ובכלל לכל הסגנון הזה שלא מכיל מערכת קרב בכלל, לא בשבילי.
&nbsp
אני גם אהבתי מאוד את TEW על אף בעיותיו, לרזי 7 אני מחכה שיהיה במבצע טוב אבל אני מעריץ גדול של הרזים הקלאסיים מפעם ככה והבנתי שרזי 7 די משחק כמוהם ככה שאני מקווה לא להתאכזב.

Jupiter Jones

New member
בהקשר למה שכתבת:

"המשחקי AAA לדעתי גם מנסים אשכרה להציע גיימפליי, קצת מכניקות מורכבות יותר מללכת ולברוח/ להסתתר מאחורי משהו וכו׳, אני פחות מתחבר לאימה אינדי האלו ובכלל לכל הסגנון הזה שלא מכיל מערכת קרב בכלל, לא בשבילי".

מקבל זאת לגמרי, אבל אם כך האם לא אהבת את ה -DLC של איוול ווית'ין - The Assignment ן- The Consequence?

אני חושב שהם היו במידה מסוימת הגורם הגואל של המשחק, הוציאו אותו מהבור שהוא כרה לעצמו.

לדעתי, אחת הבעיות הגדולות של רזי 7 שהוא מאוד רפטטיבי. מקווה בשבילך שלא תחווה זאת כמוני.

evilplate

New member
לא. לא אהבתי בכלל את ה DLC האלו

ולא היתה לי ממש סבלנות אליהם, לא כיף לי כל הרעיון של להתגנב ולהסתתר ולברוח לאורך כל המשחק בז׳אנר הזה, מילא קטע מסויים ומותח במשחק אימה ״רגיל״ שבו אתה חסר הגנה ויש איזו מפלצת שמחפשת אותך את זה אני מקבל וזה יכול להוסיף, אבל משחק שלם ככה גם עם סתם אויבים רגילים? עזבו אותי באמהש׳לכם ;)
&nbsp
אפילו במשחקי התגנבות שאני אוהב כמו מטאל גיר אתה לא באמת מסתתר כמו איזו ילדונת כל המשחק, שם אתה יותר בא ממקום של מרגל על שיש לו אופציות התקפיות והוא בעל שליטה במצב, הוא גם משתמש באופציות הללו כחלק מההתגנבות שלו, הוא לא חסר אונים.
&nbsp
אני מבין שהרעיון של חוסר אונים משתלב טוב במשחקי אימה אבל עדיין אפשר ליצור מצב של חשש ומתח, לחץ וחוסר אונים בלי לסרס לגמרי את השחקן.
&nbsp
אני גם מקווה שאהנה מרזי 7, אם הוא דומה בסגנון שלו לישנים אני אהנה, לא מצאתי אותם רפטטיביים בכלל.

אין לי בעיה בכלל עם רזי 7 אחי.

רזי 7 זה פשוט כאילו אני אתקשר לפיצה האט להזמין פיצה והשליח יביא לי בטעות המבורגר של מישהו אחר :) אין לי בעיה עם המבורגר זה פשוט לא מה שהזמנתי.

בהחלט מתכוון לשחק ברזי 7 אפילו מאוד אהבתי את הדמו שלו ואני חושב שהוא נוטף איכות אבל אני לא חושב שהוא עונה לי על הצורך שtew2 ממלא.

והנה שנינו בעצם מסכימים שיש כאן הרבה על הכתפיים של tew2.

קרב מעולה בדרגון בול בEVO 2017 ופרטים נוספים.

אז אמנם סטריט פייטר 5 גנב לחלוטין את ההצגה בEVO 2017 ואין פה אפילו תחרות לגבי זה, אבל מה שבטוח, קיבלנו השנה הוכחה סופית שדרגון בול משחק מטריף, תראו את הקאמבק המגניב של מקס בEVO, זה הולך להיות משחק רציני
ובעל עומק מטורף אין ספק בזה.

דאייגו אומהרה כבר אמר שהוא ממש רוצה לשחק במשחק הזה הכל תלוי אם תהיה לו קהילה גדולה והוא יהיה פופלארי, ודאייגו כמובן מאמין שהמשחק יהיה פופלארי כי יש בו דמויות דרגון בול ואני די בטוח שהמשחק הזה ימשוך שחקנים מדהימים נוספים.

מישהו 2, זוכר שדיברנו על זה שזה יהיה קורע מצחוק עם קרירין יקרע את גוקו?
אז בנאמקו אמרו שהם לא יתנו לדמויות כמו קרירין לקרוע את גוקו, כי זה יהרוס את כל התדמית של דרגון בול חחחח.

הקטע של קרירין יהיה כמו שבטח ראית, שהוא יהיה דמות תומכת לחימה עם יכולות מדהימות.

פייקרו לעומת זאת הולכת להיות אחת הדמויות שדורשות הכי הרבה סקיל במשחק עם יכולת לתפוס את האויבים שלו עם הזרועות ממרחק, ויכולת להטעין את קרני האנרגיה שלו לפי חוזק הלחיצה שנלחץ,מן הסתם לחיצה חלשה תשחרר קרן חלשה ולהפך.

עוד משהו ששווה להזכיר זה שההרשמה לבטא מתחילה ב26 לחודש הזה, ורק מי שיספיק להירשם בזמן יקבל גישה לבטא וגם אז זה לא בטוח.

אז ב26 תמהרו לנסות להירשם אנשים.
אני לא יכול לחכות, אמן שאצליח להירשם לבטא הזו.

מישהו 2

New member
חח ממש השתגעו שם

אבל שמתי לב עכשיו לאסטרטגיה חדשה במשחק, כזאת שבאמת היית יכול לשים לב אליה רק לשחקנים שכבר הצליחו לרכוש ניסיון במשחק.
אפשר לראות בבירור החל משנייה 0:41 , שנעשה שימוש במתקפה המיוחדת של פריז, כדי בעצם ללכוד את היריב במתקפה המיוחדת של סל (כביכול מלכודת מתוכננת)

אני לא בטוח שהבנתי למה אתה מתכוון אחי :)

לפי איך שאני רואה את, הבחור שמשחק את סל פשוט ראה שפריז משגר עליו סופר,אז הוא התעצבן ושיחרר עליהם סופר משלו חחח, סל פשוט הפעיל את הסופר שלו ברגע יותר טוב לדעתי.

אבל שמע קשה לי להגיד שאני מבין מה הולך במשחק הזה כרגע חחח.
אני מאמין שרק אחרי שנה פלוס נבין מה בדיוק הולך שם באמת חח. לדעתי גם אלה שמשחקים עכשיו אין להם מושג מה הם עושים.
כאילו חוץ מדברים בסיסים כמו אנטי אייר ושאר דבירים בסיסים של משחקי מכות.

מישהו 2

New member
סל ופריז הם באותה הקבוצה בסרטון הזה

נראה לי שיש איזה טריק של "אולטימייט כפול" שאפשר לעשות, שהשחקן חושב שהוא התחמק מהראשון, אבל בעצם הוא בורח ישירות לאולטימייט השני
מאמין שנראה את זה שוב בהמשך, ואני מאמין שהשחקנים האלה דווקא יודעים כבר מה הם עושים
&nbsp
בכל אופן הכול יתבהר כשבטא תצא

אה וואלה נכון חחחח, לא שמתי לב בכלל שהם באותה קבוצה.

יש ים דברים לעקוב אחריהם הזה, אני מקווה שזה לא יהיה יותר מדי מולטיטסקינג בשבילי.(אני בכל מקרה אתאמץ שנים על המשחק הזה כי זה דרגון בול חחח)

המשחק הזה אפילו עשה לי חשק לחזור לאנימה החדשה אחרי שלא אהבתי כמה דברים בה :)

יכול להיות שהוא באמת ניסה ליצור הסחת דעת עם הסופר של פריז כדי לבלבל ואז להביא את הסופר של סל.

מן הסתם רואים שהיה לו 2 סופרים שהוא יכול לעשות (יש את המספר 2 במד שלו) אז הוא בטח תכנן באמת לעשות סופר אחד של פריז שיהיה הסחת דעת והשני הסופר של סל.

מישהו 2

New member
כן, כפי שזה נראה

המשחק הזה הוא מעבר ללדעת לשחק עם דמות אחת, זה השילוב של כל הקבוצה שלקחת ביחד שצריך לדעת לעבוד איתו

וכמובן להכיר מה החולשות של הקבוצה שלך מול אחרות

ומה ההיתרונות שלך ולהכיר את שלל הסיטואציות שהחולשות או היתרונות האלה באים לידי ביטוי.

אני מקווה מאוד שאני אצליח להשקיע גם בו וגם בSF5. אחרי 80 שעות עם טקן 7 נכנעתי למסקנה שאני לא יכול להתמקד בשניהם ולהשתפר בשניהם.

אבל פה בגלל שזה דרגון בול כמו שאמרתי אני הולך לתת לזה שנה+ של משחק אינטנסיבי כדי להחליט אם זה יהיה המשחק הראשי שלי או שאני נשאר עם SF5.

evilplate

New member
חחחח מה הלך שם

איזה טירוף בקושי היה אפשר להבין מה קורה.
&nbsp
אני לא יכול להעיד מן הסתם על האיכות של המשחק אבל כצופה מהצד ללא יותר מדי הבנה זה נראה מלהיב מאוד, יותר מסטריט פייטר משמעותית כשזה מגיע לספקטקל.
&nbsp
הגראפיקה מוסיפה המון לתחושה הזו, זה נראה כמו קרב שנלקח היישר מהאנימה רק שזה אשכרה גיימפליי.
&nbsp
אם יש במשחק הזה סקיל טוב כמו שצריך הוא יהיה להיט מטורף בתחרויות, אבל גם אם אין בו סקיל ברמה גבוהה הוא יהיה לפחות להיט ענק בחנויות אצל הקז׳אלים יותר והמעריצים, זה כמעט וודאי לגמרי לאור המכירות של המשחקי מכות האחרים בסדרה הזו שהיו נראים הרבה פחות טוב ועוררו גם הרבה פחות הייפ מהחדש.
&nbsp
רק השם של המשחק לא מספיק טוב בעיני, זה מרגיש כמו טייטל של משחק צדדי ולא של הפקה רצינית ומושקעת יחסית כמו שהוא באמת, לא יודע למה בדיוק.

כן זה נראה מלהיב בטירוף כי זה נראה כמו האנימה שהקרבות שלה

הם האמא והאבא של הפלאשיות והראוותנות והמגניבות בכל האנימות :)
סטריט פייטר יותר מלהיב אותי לצפייה כי בגלל שהוא פחות מהיר יותר קל לי להתלהב מהreads מזה שהשחקן קורא היטב את השחקן השני וצופה מהלכים.

אבל ברור לי לגמרי למה לאנשים שלא ביזבזו שנה שנתיים מהחיים על SF5 כדי להבין את הניואנסים שלו, אז דרגון בול יותר מלהיב כי הוא יותר פלאשי.

לפי כל השחקנים ששיחקו בדרגון בול הוא משחק רציני מאוד, זה בהחלט ברמה של סטריט פייטר ברמת תחכום.

זה לא מורטאל קומבאט או KI שפשוט חסר להם את הליטוש והיופי של SF.

הקטע זה שאפילו משחקים שיש להם עומק ותחכום כמו SF לא מצליחים בדרך כלל למשוך קהל, כי יש למערב וליפן אובססיה עם משחקי המכות של קפקום, רוב האנשים (ואני מודה שזה תקף גם אלי) לא מצליחים להיכנס למשחקי מכות שהם לא של קפקום.(וניסיתי לתת לטקן 80 שעות ניסיון)

דרגון בול יכול להיות בערך הIP היחיד שיכול להשתוות לסטריט פייטר מבחינת משיכת קהל כי דרגון בול זה לא רק IP שמשתווה לסטריט פייטר אלא הוא גם מן הסתם IP פופלארי בהרבה ומשחק מכות מושקע כזה של דרגון בול זה חלום ארוך שנים של כל אחד :)

evilplate

New member
מה לא אהבת בטקן?

אתה יכול לשים את האצבע לגבי למה לא הצלחת להכנס אליו?
&nbsp
ואם דראגון בול באמת יהיה עם סקיל כמו שאתה אומר אז נראה לי יש מצב שגם אתה תנטוש את סטריט פייטר בשבילו ;)

עם טקן תמיד היתה לי בעיה אחת juggles :)

הכוונה לקומבואים האלה שמשגרים אותך לאוויר ואז אתה פשוט חסר אונים ומתעופף לך באוויר בזמן שהשחקן שעושה לך את הקומבו פשוט חוגג עליך, בטקן כל קומבו כזה עושה נזק פשוט מטורף והסיכוי להתאושש מזה אפסי לדעתי.

שמתי סרטון שיהיה קל לראות למה אני מתכוון תראה מה סטיב עושה.

הדבר הזה קיים כמובן עוד מטקן 3 ולפניו אבל בימים ההם אף פעם לא שיחקתי בטקן ברצינות רק בארקייד ועם חברים/משפחה (ולהתרברב שאני הכי טוב בארץ כמו שכבר הזכרתי לך בתגובה אחרת כאן חחח)

עוד דבר שמאוד לא אהבתי בטקן זה התזוזה התלת מימדית שלו בסטריט פייטר אתה יכול ללכת קדימה ואחורה אבל בטקן כמו שאתה בטוח זוכר יש האלמנט

הזה שאתה יכול ללכת לצדדים וזה מאוד מסובך בעיני, כי אם אתה לא שולט בתזוזה התלת מימדית הזו על בוריה, השחקנים הטובים שכן יודעים איך לזוז בטקן אוכלים אותך חי.

כמובן שאם אני אשחק עם נובים כל היום שגם לא יודעים לזוז ומשחקים טקן כאילו שזה סטריט פייטר או מורטאל קומבאט, אז אני אנצח כל הזמן, ולראיה יש לי איזה 150 ניצחונות שרובם נגד נובים לדעתי.

אבל אם אני ארצה לשחק ברצינות זה מחייב לימוד של התזוזה שאני לא סובל.

וגם כמו שאמרתי בעיקר, אני לא אוהב את הקונספט הזה של הjuggles זה לא פייר בעיני וגם אם אני אעשה את זה לאחרים אני לא מרגיש סיפוק.

זה היה ממש מוזר לי כי כמו כל הישראלים גדלתי על טקן.
אבל כמובן יש הבדל בין לשחק עם נובים אחרים או ללמוד לשחק והבנתי שהוא לא בשבילי ברמות רציניות :)ע

עדיין לטקן יש 2 יתרונת על SF גם כיום.
כל החברים שלי/משפחה ממש התלהבו מטקן 7 ברמה שכמעט אף אחד חוץ מאחותי לא רוצה לשחק יותר SF כולם טקן, אז אני שמח שיש משחק קאזואלי לשחק איתם
2, טקן הרבה יותר ריאליסטי מSF כידוע לך, יש הרגשה שאתה משחק במשחק ר שיותר מזכיר קרבות מהחיים האמיתים וזה מושך.

בנוגע לדרגון בול, אני הפאנבוי הכי גדול של דרגון בול שאני מכיר חוץ מאחי
ככה שאני לא יודע אם אני אנטוש את SF בשבילו אבל מה שבטוח אני לא אנטוש את דרגון בול אף פעם כל עוד אני אוכל למצוא לו קרבות אונליין :)

evilplate

New member
חחחח אחי אני מכיר ג׳אגלינג

זה באמת סיוט, בזמנו ששיחקנו טקן לא היינו מודעים לעד כמה העניין הזה חשוב, רק כשבאנו לטורניר הבנו עד כמה אנחנו נובים בדבר הזה, המשחק לא בדיוק מלמד את זה, מלמד אותך מהלכים באימון וגם חלק מהקומבואים (לפחות בזמנו) אבל אתה זה שצריך להתנסות ולמצוא כל מני שילובים ככה שיהיה ג׳אגלינג טוב ויעיל, זה תורה שלמה ולשם כבר לא נכנסנו לעומק שלה.
&nbsp
אני גם לא הכי התחברתי לקונספט הזה אתה צודק, צריך לדעת איך להמנע מלחטוף מכות מסויימות שיכולות להוביל לג׳אגלינג מעניש מאוד, יכול להיות שזה עוזר ליצור הרבה מתח ודורש ממך להיות אקסטרה מרוכז אבל זה גם מתסכל מאוד ובסופו של דבר לא כיף לדעתי.
&nbsp
טקן הוא באמת כיפי מאוד לקז׳ואלס, זה משחק מאוד זורם לכולם ושדורש הרבה סקיל ברמות הגבוהות, היא ממש מתאימה את עצמה לרמה של המשתתפים, אם אתה וחברים שלך בקטע של להיות הכי נובים ולמעוך כפתורים סתם בזמן ששותים בירה אז המשחק יזרום ויצאו לכם שטויות ומהלכים מגניבים, אם אתם דווקא בקטע יותר מתקדם של לשחק שקול ועם קצת קומבואים ומהלכים אז גם יזרום טוב עם הסקיל היותר גבוה שלכם, ככה עד שבאמת מגיעים למצב שמכירים את כל המכניקות ומשחקים ברמה גבוהה, הרבה פעמים אנשים שהתחילו בלמעוך התקדמו עם המשחק והחברים שלהם עד לרמה שהיו טובים בו באמת, אנחנו אישית בזמנו נשארנו בעיקר בקטע של הרמת אמצע עם אולי ג׳אגל וחצי שידענו, אבל האלמנט הזה של הזרימה זה כנראה הסיבה העיקרית לכך שזו הסדרת משחקי המכות הכי נמכרת אי פעם (חוץ מסמאש?) לדעתי.
&nbsp
&nbsp

למעלה