עם טקן תמיד היתה לי בעיה אחת juggles
הכוונה לקומבואים האלה שמשגרים אותך לאוויר ואז אתה פשוט חסר אונים ומתעופף לך באוויר בזמן שהשחקן שעושה לך את הקומבו פשוט חוגג עליך, בטקן כל קומבו כזה עושה נזק פשוט מטורף והסיכוי להתאושש מזה אפסי לדעתי.
שמתי סרטון שיהיה קל לראות למה אני מתכוון תראה מה סטיב עושה.
הדבר הזה קיים כמובן עוד מטקן 3 ולפניו אבל בימים ההם אף פעם לא שיחקתי בטקן ברצינות רק בארקייד ועם חברים/משפחה (ולהתרברב שאני הכי טוב בארץ כמו שכבר הזכרתי לך בתגובה אחרת כאן חחח)
עוד דבר שמאוד לא אהבתי בטקן זה התזוזה התלת מימדית שלו בסטריט פייטר אתה יכול ללכת קדימה ואחורה אבל בטקן כמו שאתה בטוח זוכר יש האלמנט
הזה שאתה יכול ללכת לצדדים וזה מאוד מסובך בעיני, כי אם אתה לא שולט בתזוזה התלת מימדית הזו על בוריה, השחקנים הטובים שכן יודעים איך לזוז בטקן אוכלים אותך חי.
כמובן שאם אני אשחק עם נובים כל היום שגם לא יודעים לזוז ומשחקים טקן כאילו שזה סטריט פייטר או מורטאל קומבאט, אז אני אנצח כל הזמן, ולראיה יש לי איזה 150 ניצחונות שרובם נגד נובים לדעתי.
אבל אם אני ארצה לשחק ברצינות זה מחייב לימוד של התזוזה שאני לא סובל.
וגם כמו שאמרתי בעיקר, אני לא אוהב את הקונספט הזה של הjuggles זה לא פייר בעיני וגם אם אני אעשה את זה לאחרים אני לא מרגיש סיפוק.
זה היה ממש מוזר לי כי כמו כל הישראלים גדלתי על טקן.
אבל כמובן יש הבדל בין לשחק עם נובים אחרים או ללמוד לשחק והבנתי שהוא לא בשבילי ברמות רציניות
ע
עדיין לטקן יש 2 יתרונת על SF גם כיום.
כל החברים שלי/משפחה ממש התלהבו מטקן 7 ברמה שכמעט אף אחד חוץ מאחותי לא רוצה לשחק יותר SF כולם טקן, אז אני שמח שיש משחק קאזואלי לשחק איתם
2, טקן הרבה יותר ריאליסטי מSF כידוע לך, יש הרגשה שאתה משחק במשחק ר שיותר מזכיר קרבות מהחיים האמיתים וזה מושך.
בנוגע לדרגון בול, אני הפאנבוי הכי גדול של דרגון בול שאני מכיר חוץ מאחי
ככה שאני לא יודע אם אני אנטוש את SF בשבילו אבל מה שבטוח אני לא אנטוש את דרגון בול אף פעם כל עוד אני אוכל למצוא לו קרבות אונליין