ות

גיימפלי חדש מהיער של מריו אודסי.

חייב תמשחק.התגובות ביוטיוב קצת הזויות בעיני."משחק משעמם" "משחק משעמם לאללה שיקבל 10 כי זה נינטנדו" "נראה המריו הכי גרוע עד היום מקווה שאני טועה"
וכו'.

זה לא שהכול מושלם עם הדמו הזה בעיני.
אני חושב שמשהו במשחק נראה כרגע חובבני כאילו זה איזה שלב שאנשים שמבינים במודינג יכולים להכין באנריל 4 או משהו כזה, יש הרגשה של פרויקט מעריצים חובבנים קצת

אבל למרות ההרגשה הזו שאני מודה שהיא קצת מדאיגה ומבאסת.
המשחק נראה כייפי לאללה בעיני.

כל הקטע במריו זה תמיד לאסוף X חפצים בכל אזור כדי לפתוח שלבים נוספים במפה כלומר האיסוף חפצים זה לא אופציונלי זה חלק מהותי מהמשחק.

ובמשחק הזה הירחים הכחולים האלה הם החפצים שצריך לאסוף, וכל מי שיראה את הדמו יראה שנינטנדו שמו את הירחים הכחולים האלה בכל מיני מקומות שדורשים מהשחקן שימוש יצירתי ביכולות הפלטפורמה שלו.

בקיצור נראה משחק ממש כייף שאני עדיין אקנה בשבילו סוויץ..

evilplate

New member
אחי זה היה משעמם רצח הם צודקים

איפה הקצב והפייסינג של משחקי מריו? איפה המוסיקה וכל הקסם?
&nbsp
זה כמו איזה גיימפליי exploration מאנצ׳רטד 4 רק שאין איתו דמות AI להעביר איתה בדיחות, אין דיאלוגים וסיפור והגראפיקה נראית כמו תחת (הסוויץ׳ אמורה להיות חזקה פי כמה מהווי-יו בכח, היא סוג של דור ביניים בין הווי-יו לאקס בוקס וואן, אז למה זה נראה כזה מיושן כאילו זה דור קודם? :/), אפילו בשלב טיפוסי באנצ׳רטד יש יותר פלטפורמה ממה שראינו בגיימפליי הזה.
&nbsp
אתה יודע שבעצמי אמרתי שמגיע למריו את כל הפרסים של משחק התערוכה ושהטריילר E3 שלו היה מושלם אבל זו לא היתה תצוגה טובה.
&nbsp
למרות זאת אני לא מודאג ואני סומך על נינטנדו שיוציאו פה קלאסיקה.

כן היה מוזר שאין מוזיקה.

והם בטוח יטפלו בזה במשחק הסופי. אבל אתה יודע אחי לא כל משחק נראה בכל רגע כמו הטריילרים שלו, זה קטע רגוע יותר של חקירה.

לא שאני אומר שזה נראה ברמה המטורפת של גלקסי כי ברור שזה לא ורואים שגם המשחק הסופי לא יהיה ברמה הגלקסית.

אבל עדיין יהיה יותר טוב מכל האקסקלוסיבים של מייק חחחח.

evilplate

New member
חחחח לא אתגר גדול במיוחד

אני בטוח שככה או ככה מריו יקבל 9 ומעלה ויהיה הפלטפורמר הכי טוב של הדור, כמו בערך כל דור מאז שהמציאו אותו, לנינטנדו אין באמת תחרות בז׳אנר.

ברור, אם מריו אודסי היה מולטיפלטפורום.

הוא היה דורס כל משחק במכירות השנה חוץ מGTA הפיפות הCOD ומסתבר.... קראש.... :)

ההשוואה שעשיתי לגלקסי היא ממש לא פיירית כי המשחק ההוא היה אלוהי ברמות שלא בא לך להפסיק לשחק בו עד שאתה חייב להפסיק לשחק.

מדובר באמת (אובייקטיבית עד כמה שניתן) ביצירת מופת ברמות אחרות הרבה משחקים מחווירים לעומתו ולכן זה לא הכי פייר להשוות את המריו הזה אליו.

evilplate

New member
לך תדע אולי גם יהיה ברמה של גלאקסי

אני לא שולל שמדובר ביצירת מופת, אולי אפילו ברמה של גלאקסי ושסתם נפלנו על קטע גיימפליי לא מדהים במיוחד.

משחקי הפלוס לחודש אוגוסט.

just cause 3 וההרחבה (העצמאית) של AC4, לפס4.
דאמ מה הם עושים צחוק? מה הם מביאים משחק מקרטע כזה לפלוס?
מצד אחד זה בהחלט שיפור מכל החודשים האיומים שלהם ....
אבל זה פשוט מרגיש כמו הטרלה.

אני עדיין אשחק בזה כי אם קיבלתי במתנה אז פסדר :)
מקווה אבל שיתנו כבר איזה FAR CRY 4 או משהו כזה שאני יכול יותר להנות ממנו אם כבר הם בקטע של משחקים גרועים

מישהו 2

New member
מה זה?? סוני חזרו לעצמם. זה כבר כמה חודשים רצוף

כמו בימים הטובים של ה- PS3. אפילו יותר טוב (כי משחקים כמו אנצ'רטד גם ככה כולם קונים)

האמת שנראה שסוני מיישמים את התוכנית שלהם..

הם אמרו שהם רוצים להגדיל את מספר מנויי הפלוס וזו כנראה אחת הדרכים שלהם לעשות את זה.

לא הייתי בוחר בJust cause 3 כדי לעשות את זה.

אבל זה מתיישב טוב גם עם התאוריה הישנה שלי על זה, שמשחקים עם רכיב מולטי משמעותי יקבלו עדיפות על משחקים שהם סינגל פלייר טהורים :)

לכן לדעתי FAR CRY 4 יש לו סיכוי טוב להגיע.

evilplate

New member
בקצב הזה זה עניין של זמן עד שאחזור לפלוס

הרמה עלתה משמעותית בכמה חודשים האחרונים ועכשיו בכלל זה כבר נראה שכל חודש הם מביאים AAA.
&nbsp
אז הפעם זה לא משחק שאני מעוניין בו וחודש שעבר זה היה משחק שיש לי אבל בקצב הזה אם אכן זו המתכונת שלהם זה עניין של זמן עד שאני מחדש את המנוי.
(למרות שצריך לציין שזה עדיין רחוק מימי התהילה של הפלוס לפס3 אז קיבלנו 2 משחקי AAA כל חודש פק״ל ביחד עם אינדי אבל בשבילי גם AAA אחד לחודש זה מספיק טוב ומצדיק את השירות)
&nbsp
ואני חושב שכמו כל משחק שלא רץ על 30 נעול בדור הזה בטח גם במקרה של JC3 המשחק רץ כמו שהמון משחקי פס3 ו 360 רצו בדור הקודם בלי שאף אחד התלונן בעבר, פשוט הביצועים בדור הזה מאוד השתפרו אז כשפעם ב יוצא משחק שקצת מקרטע כמו ששחקני קונסולות בדרך כלל רגילים אז עכשיו הוא מתוייג אוטומטית כשבור :)
&nbsp
אם אתה שחקן קונסולות ממוצע שרגיל לנפילות פריימים לאיזור ה 20+ אחרי כמה דורות טובים של כאלו אז אני לא חושב שתתרגש מזה יותר מדי.

מה שמעצבן בסוני זה....

שבחודשים האחרונים הם נותנים הרגשה של "כמעט בא לי לעשות מנוי" אבל ההרגשה היא שהם מתקרבים אבל לא בדיוק שם וגם לא ברור כמה זמן השיפור הזה ימשך.

הם תמיד גורמים לך לחכות לחודש הבא . נקווה באמת שהשיפור ימשך ככה עד סוף הדור אחי.

אם לא הייתי משחק סטריט פייטר היה לי קשה לחזור לעשות מנוי מהפחד שבחודש הבא חוזרים לאינדים חחח.

נחזיק אצבעות לשיפור מתמשך.

אין ספק שהם מאכילים את מייק בקש בפלוס ותכף מגיעים לדרגה שהם ניצחו את מייק גם באחת הזירות האחרונות שאפשר עוד לנצח בהן.

בקצב הזה בטח נקבל קילזון וdarksiders 2 שאלה משחקים שקיבלו באזורים אחרים. ואמנם הם לא להיט ואחד מהם דור קודם אבל זה גם כן יהיה שיפור לעומת מה שהלך עד עכשיו.

evilplate

New member
אחרי UD ו JC3

לקבל את קילזון ו DS2 תהיה ירידה חדה ברמה, אני מקווה שהם שכחו לגמרי ממשחקים שיצאו בתקופת ההשקה, אף אחד לא יתרשם מלקבל AAA כמו קילזון או נאק עכשיו.
&nbsp
ונכון ההרגשה היא באמת כמו שתיארת אבל זה בעיקר בגלל שיש לנו את UD ו JC3 לא כזה מעניין אותנו אבל אם הם ימשיכו ככה זה עניין של זמן עד שנקבל משהו שיעניין גם אותנו :)

נראה לי שאין לנו ברירה עם נאק חחחח

בכל זאת יש לו המשך בדרך :) כדאי להם מאוד שהם יביאו דברים שמעניינים אותנו כי בדיוק היום קיבלתי מייל על עליית מחירים בפלוס, מה זו החוצפה הזו שלהם לעלות כל הזמן בהדרגה את המחיר לאן הם רוצים להגיע?

גם אצלי קילזון ממש בעדיפות אחרונה אחי אבל נראה לי שגם הוא בלתי נמנע, בכל זאת משחק צד א' הכי קל להביא אותו ואת נאק.

אבל כמו שאמרתי עם התאוריה הישניה שלי העדיפות לדעתי תהיה למשחקים עם מרכיב מולטיפלייר משמעותי בעיני, כלומר משחקים כדוגמת just cause 3 ופאר קרי וכאלה שיש להם מולטי או CO OP.
(כדי לעודד התמכרות שתוביל להמשך תשלום לאונליין)

בכל מקרה, אולי הפעם אפשר לקוות שמצפים לנו דברים טובים :)
גם משחקים כמו יאקוזה 0 הם given על סמך העבר.

evilplate

New member
העליית מחירים היא רק באירופה לא?

זה פחות רלוונטי לי אם כן אבל עדיין זו ממש חוצפה מצידם, הם עושים כל כך הרבה כסף מה PSN, יותר מכל נינטנדו ביחד, מה הקטע הזה להעלות ככה את המחיר בלי סיבה?
&nbsp
אני מקווה שהרבה אנשים יתנתקו בעקבות זה אבל מדובר בקהל שבוי שחייב את הפלוס בשביל מולטי וסוני גם יודעת את זה ולכן עושה מהלכים כאלה :/
&nbsp
ואחי התיאוריה שלך נשמעת הגיונית אבל לשמחתנו עד עכשיו היא לא נכונה, גם UD וגם JC 3 הם משחקי סינגל בלבד, רק שימשיך ככה :)

חחחח אתה צודק JC3 הוא רק סינגל אני לא יודע למה.

אני תמיד שוכח את זה, אולי בגלל שיש לו מוד מולטיפלייר על המחשב.
טוב נו, התאוריה שלי חטפה מכה אנושה מודה שזה משמח אותי.

A Hat in Time יוצא לפס4 ולאקסבוקס וואן.

אחד ממשחקי הפלטפורמה המסקרנים שנמצאים כיום בפיתוח.
(אין גרסת סוויץ, ובעלי סוויץ ירוקים מקנאה חחח)

אני שמח, זה כנראה הדבר הכי קרוב שנקבל למריו אודסי על הפס4.יוצא בסתיו.
יש טריילר.

evilplate

New member
וואו לא שמעתי על המשחק הזה, נראה ממש טוב!

וכן אפשר לאמר ששואב קצת השראה מגלאקסי וממריו בכלליות (וזה די אנדרסטייטמנט) אבל נראה מגוון ויצירתי ברמות כאילו נינטנדו בעצמה עשתה את זה.
&nbsp
&nbsp

למעלה