ות

אנחנו ממש לא מגזימים.

אולי בנארוטו אפשר להיות טובים בכל גיל כי תמיד המשחק הזה ידרוש אפס סקיל בכל גיל. או משחק כמו סמאש שנינטנדו יצרה במכוון כדי שכל אחד יוכל להיכנס אליו.

כן רואים אצל השחקנים הבוגרים יותר
(30 ומעלה) שהקומבואים שלהם נכשלים להם בממוצע הרבה יותר מהצעירי רואים שהקומבואים שלהם נחסמים משמעותית יותר מהצעירים. יש דעיכה בגילאים האלה.

השחקנים האלה מתקף היותם אלופי עולם עוד יכולים לעמוד במשימה אבל אנשים ממוצעים בני 30-35 ומעלה במשחקים האלה... יש להם חסרון מובנה מול הצעירים שוב אם באחוז ההצלחה של הקומבואים אם ביכולת להתרכז. וכמובן שלצוציקים צעירים יותר קל ללמוד את החוקים של המשחק החדש.זה לא פשוט להסתגל לsf5 שהוא משחק כל כך התקפי אחרי שנים שהסדרה הזו לימדה שחקנים להיות הגנתיים יותר. לצעירים יותר קל להסתגל בהרבה. זו הסיבה שהצוציק הזה השתלט ולפניו דו שהוא גם כן בגילאי ה20 המוקדמים.

שוב במשחקי fps פחות ירגישו את זה כי השחקנים הצעירים כנראה סוחבים את הזקנים על הגב וכמו שאני ואיוול הראנו תמיד אפשר בכל זאת להתעלות על מכשולי הגיל זה היופי.

שתגיע לגיל 30 אתה תראה ירידה ביכולות שלך. אני בגיל 20 הייתי ברמה אחרת מהיום לגמרי בכל ז'אנר ששיחקתי כמעט.

אגב ראוי להזכיר למשל שדייאגו אומהרה אמר על הנושא שכרגע הוא עדיין מרגיש שהוא יכול להתחרות בצעירים אבל הוא יודע שהוא מתבגר וכשהוא. ירגיש שזה כבר טו מאץ הוא יפרוש כמובן.

טוקידו נתן משחק מדהים פה. אבל אם ננתח את המשחק שלו לפרטים אני עדיין יכול להראות קומבואים פשוטים ביותר שהוא נכשל לבצע לעומת הבחור בן 18.ןזה קורה לו גם מחוץ לתחרויות.

מישהו 2

New member
וואלה.. התגובה שלך באה לי בכזאת הפתעה

שהרצתי חיפוש בגוגל על העניין ובאמת מצאתי הרבה תוצאות תומכות. אבל זה עדיין נשמע לי הזוי לחלוטין ועם כל יום שעובר אני מרגיש שאני רק נהיה חכם יותר, טוב יותר, והרפלקסים שלי מתחדדים. אני לא טוב רק בנארוטו תמיד התגאיתי שאני באופן כללי שחקן מאוד טוב בכל משחק שהוא כשאני נכנס אליו , אם זה FPS או משחקי מכות כמו מורטל קומבט/Injustice אני טוב יותר מרוב האנשים שאני משחק נגדם ומנצח יותר מ- 2/3 מהמשחקים שלי. (וזה בלי השקעה מרובה שאין לי זמן אליה) עוד פחות מחודש אהיה בן 24 , ולפי תוצאות מסוימות בגוגל כבר עברתי את השיא שלי מסתבר חח

דבר אחד שאני יכול להסכים איתו זה שאני לא מתרגש ממשחקים כמו פעם, ושמעט מאוד משחקים גורמים לי להרגיש חוסר סבלנות ליציאה שלהם, כבר אמרתי את זה.
עם הזמן משחקי הרפתקאות-סינגל - ארוכים נראים כמו טרחה ובזבוז זמן יקר מחיי, והעדפה היא על משחקי אונליין תחרותיים שתמיד יש לך את ה- 20 דקות האלה לשחק 'כמה משחקים'

טוב נראה מה יהיה מצבי בעוד 10 שנים חח, אני לא ממהר

לא בקטע של להעליב או משהו, אחי אבל רוב האנשים :)

תופסים את עצמם כגיימרים יותר טובים ממה שהם באמת יש על זה מאמרים שלמים
שאני יכול להביא לינק אליהם אם מישהו רוצה. כלומר כולנו באיזשהו מקום חושבים שאנחנו טובים ממה שאנחנו באמת, אולי רק מי שנכנס לתחרותיות חזק מגלה את מקומו

וגם אז לא, מחקרים הראו שאנשים פשוט מן הסתם משחקים במשחקים שהם מרגישים טובים בהם, כדי לשמר את האגו ואת ההרגשה שהם טובים ומן הסתם נרתעים ממשחקים שהם פחות טובים בהם.
Ratio גבוה של ניצחונות במשחקים הוא לא בהכרח אינדקציה טובה לרמה שלך/שלי.

כי בוא נגיד יש לי חבר שהוא בסטריט פייטר בליגת ברונזה וratio של הניצחונות שלו זה 60%.

עכשיו אני בליגת סילבר שזה ליגה שלמה מעליו והratio של הניצחונות שלי זה 40% מהמשחקים שלי אי אפשר באמת להגיד שהוא יותר טוב ממני כי היריבים שאני נלחם בהם הרבה יותר חזקים מהיריבים שהוא נלחם בהם.

אם אני הייתי בליגה הנמוכה שלו הratio שלי היה גבוה יותר.

כאילו יכול להיות שאתה משחק עם אנשים ברמה שלך ולא מעט פעמים אנשים ברמה יותר נמוכה משלך ואז יש לך את ההרגשה שאתה טוב מהממוצע.

במשחקים כאלה תחרותים הרמה של התחרות שלך היא זאת שקובעת כמה אתה טוב לא אחוז הניצחונות.
כאילו זה חסר משמעות שאתה מנצח 2/3 מהמשחקים שלך אם אתה באופן כללי בדרגה נמוכה/או לא משחק ranked ששם אין עזרים וכו'.
אני לא יודע איפה קראת בגוגל, באינטרנט כל אחד כותב מה שבא לו אחי, ההסכמה הכללית היא שאדם בשיאו הקוגנטיבי/מוטורי בגיל 26 27. ככה שאתה עוד לא שם

אין מה לדבר על דעיכה. וכמובן יש את היוצאים מן הכלל שאנחנו רואים פדרר אחרים ומלא מדענים שזכו בפרסי נובל בגיל מאוחר על תגליות מאוחרות.

אגב ראיתי מחקר לא מזמן, שבמשחקי מכות האגרסיביות של השחקנים וגובה הדופק שלהם גבוה משמעותית ממשחקים אחרים.

ניסו את זה על מורטאל קומבאט, והמחקר קבע שזה לא האלימות במורטאל קומבאט שעשתה את זה מן הסתם זה התחרותיות הגבוהה שלו בהשוואה למשחקי רשת אחרים שיש בהם עזרה של חברי צוות.

אז תחשוב מה היו תוצאות המחקר הזה על משחקים באמת תחרותים כמו טקן דרגון בול או SF.

ואפשר לראות גם שהבחור הזה הכושי הבן 18 בEVO הוא לא הצליח לשלוט בלחץ הזה של דופק מואץ, והאגרסיביות והשליטה העצמית שנדרשת ממך.

לטוקידו גם יש ניסיון אז זה בטח עזר לו להירגע, אבל כנראה בגלל שהוא מבוגר יותר, האגרסיביות/העצבים שלו/דופק הלב שלו וחוסר היכולת להתרכז כל זה היה אפילו יותר גבוה מאשר אצל הבן 18 אז זה עוד יותר מרשים שטוקידו הצליח לשלוט בכל זה.

מישהו 2

New member
במשחקי מכות רמת האדרנלין מטורפת

בכל אופן אני חושב שהעובדה שאנשים נוטים לשחק במשחקים שהם טובים בהם זה בסדר גמור לא הייתי מצפה משחקן הטניס הטוב בעולם להיות גם אלוף בכדורסל, כמובן שההשוואה דרסטית במשחקים, אבל שחקן של משחקי מכות לא צריך להיות טוב גם באסטרטגיה או FPS. בכל אופן אני יכול לומר עליי באופן אישי שכל משחק שאהבתי והשקעתי בו את הזמן( אולי כמובן כי גם הייתה לי בו התחלה טובה) הגעתי יחסית רחוק. בתקופה של סטארקראפט 2 הצלחתי לפלס את דרכי ל Diamonds, בנארוטו הייתי ב TOP 100 במורטל קומבט ו injustice אני עובר על הרשימות של האנשים וכל האחוזים ירוקים, המשחק מנבא לי על רוב המוחלט של השחקנים שיש לי סיכוי 70-100% לנצח מה שמקשה על למצוא שחקנים לשחק נגדם. אפילו ב blackops3 הגעתי למאסטרס חח עם זאת ב overwatch ששם יש עניין של שיתוף פעולה קבוצתי לא התחברתי אני לגמרי מאמין שאני מעל הממוצע ביכולות המשחק שלי, אמנם אף פעם לא ה the best של ה the best, כי לא משנה מה יש משפט שאומר שתמיד יהיה איזה אסייתי שטוב ממך וטקודו הוא הוכחה חח

ממה שאתה מעיד על עצמך לא יכול להיות שאתה ברמה גבוהה

במורטאל קומבאט כי אתה מעיד על עצמך שאתה לא מתאמן ואין דבר כזה במשחקים כאלה להיות טוב בלי להתאמן,אין דבר כזה "כישרון טבעי" במשחקים האלה, רמת התרגול הנדרשת זהה או יותר קשה מלימוד של כלי נגינה.

רוב הסיכוים שאתה פשוט ברמה נמוכה ומשחק עם אנשים ברמה יותר נמוכה/גם כן נמוכה.

באינטרנט יגידו לך שמי שנמצא בליגת סילבר (אני) נמצא בטופ של ה20% בעולם במשחק.
https://www.eventhubs.com/news/2017/jan/23/if-youre-silver-rank-or-above-street-fighter-5-online-youre-top-206-online-players-heres-full-population-break-down-rank/

האם אני מאמין לנתונים האלה למרות שהם אמורים להחמיא לי ואני אמור להתלהב מהם? לא מתלהב מזה כי אני יודע שאני לא באמת בטופ של ה20% חחחח.

זה הכול תלוי איך אתה מפרש נתונים והפרשנות שלהם לא נכונה.

אני כנראה יותר טוב מהנוב הממוצע שאני אפגוש ברחוב אבל לא מעבר לכך.

עזוב את זה שאני גם יכול להוכיח לך שמורטאל קומבאט/נארוטו הם לא משחקים תחרותים ברמה גבוהה בכל מקרה.

אני רוצה לעשות נגדך קרבות במשחקים באמת תחרותים כמו SF או דרגון בול ונראה אותך :)

מישהו 2

New member
כרגע אני לא מתאמן בכלל

מה שאמרתי היה כשהיה לי את הזמן להתאמן ולהשתפר, נראה לי ששכחתי את רוב הדברים שאני יודע , זה באמת משחקים שצריך לשחק בהם באופן קבוע אחרת אתה מאבד את זה מהר.

אני כן חושב שיש כזה דבר כשרון טבעי אבל, כמו בכל דבר אחר גם לכלי נגינה. אבל כשרון טבעי בדר"כ לא מספיק בפני עצמו כדי לנצח 'עבודה קשה' וניסיון. תערבב כשרון טבעי עם עבודה קשה וזה המתכון לאלוף.

נארוטו לא משחק תחרותי ברמה גבוהה בכלל. מורטל קומבט אמנם זכה להיות חלק מה- EVO אבל לא חסרות דמויות OP עם יתרון על היתר, ואסטרטגיות מסריחות שלא דורשות הרבה סקיל.
את סטריט פייטר 5 עוד לא ניסיתי בכלל , ואני מודה שאם יש משחק מכות תחרותי אמיתי זה כנראה סטריט פייטר , אבל הוא לא מלהיב אותי מספיק . הוא לא מספיק 'פלאשי' ומלא באפקטים וכוחות על מרהיבים כמו שאני אוהב את המשחקים שלי חח
נראה שדרגון בול אבל עומד בזה כראוי ובנוסף הוא נראה כמו אולי משחק מכות הכי תחרותי קלאסי שאני אשחק בו . לא ברור לי אם זה נכון כרגע.
אבל כשהוא יגיע אני בהחלט מתכנן להשקיע את הזמן החופשי שלי בו וללמוד אותו כמו שצריך , אני רוצה להיות בו אחד הטובים.
כשהוא יגיע אשחק נגדך בכיף

מעולה אחי :) אני בטוח שתהיה טוב.

כלומר כל עוד לא תשבר בשנה הראשונה ותזכור ששנה זה בערך הזמן שלוקח להיות סבירים מינוס וזה בסדר גמור ולא יעיד עליך כלום :)

ברור שאני מאמין כמוך שיש גם כישרון טבעי אחרי הכל.

תן לדיאגו או לטוקידו להתאמן על קומבואים קשים ברור שטוקידו ודייאגו ישלטו בהם הרבה לפנינו ואנחנו ניכשל בהם הרבה יותר פעמים מהם ונצטרך לתרגל יותר מהם.

אבל אפילו דייאגו כשדיבר על הנושא אמר שאירופה ואמריקה מן הסתם לא יכולות להגיע לרמה של היפנים לא בגלל שהיפנים הם איזה אלים, כן?

זה פשוט בגלל שאצל היפנים המשחקים האלה היו שנים בארקייד.

תאר לך אחי, שבמקום לשחק דרגון בול/SF בבית על הפלייסטישן היית יכול לשחק את זה בקניון הקרוב לבית שלך כל סופש או כל יום בתשלום חודשי.ולפגוש שם אנשים באותו ראש ולהתאמן איתם, וללכת לבקר בארקייד עם אלופי עולם וללמוד מהם.

במצב כזה היינו הרבה יותר טובים וזה היה יתרון של יפנים על המערב במשך שנים.

זו גם הסיבה בעיני שבפעם הראשונה אמריקה עומדת עם המערב בכבוד בSF כי הוא לא נמצא בארקייד, אבל טקן 7 שבארקייד? למערב אין סיכוי.

ולכן כמו שדייאגו אמר מאוד חשוב שתהיה הסצנה המקומית הזו והם מחכים שם שסטריט פייטר יחזור לארקייד ואם דרגון בול יהיה בארקייד גם (וסביר שהוא יגיע)
את תראה את זה על היפנים.

תראה הקטע של האימון זה מאוד מעצבן אני לא אגיד לך שלא חחחח.
בעבר אני יכול לספר לך שהייתי שונא להתאמן, זה לא שלא היה לי זמן זה שפשוט
זה היה נראה לי משעמם תחת, כן?

לכן בעבר לא הייתי ברמה של היום,כן היה לי יותר קל לעשות קומבואים שהייתי בן 19-20 אני זוכר את זה גם אבל לא רציתי להתאמן.

היום שאני רוצה להתאמן זה יותר קשה לי מן הסתם.

אבל אני תמיד חושב על גוקו ומקיטה בהקשר הזה של תחרותיות.

תראה את מקיטה נגיד חחח.

מקיטה כל מה שמניע אותו זה אגו. הוא שונא להתאמן הוא רוצה להיות חזק בגלל מה שזה יעשה לאגו שלו והוא חושב גם שהוא הכי חזק כי הוא נסיך זה החשיבה שלו "אני לא צריך להתאמן כי אני הכי טוב מראש ואני נסיך והכל מגיע לי"

וגוקו, גוקו משיג הכל באימונים ועבודה קשה. וזה נראה מטומטם אבל זה הייסוד האמיתי של כל תחרות.

אני לא יכול להשוות בכלל את עצמי, בתקופה שחשבתי והתנהגתי כמו מקיטה
ולתקופה של עכשיו, שסיגלתי לעצמי משטר אימונים.

אתה גם לומד לצפות בכל ההפסדים שלך (וגם בדרגון בול אפשר יהיה לשמור קרבות) לנתח למה הפסדת ומה צריך לעשות כדי להשתפר, זה חתיכת בעיטה בביצים לאגו, אבל רק ככה ואימונים משתפרים.

ושנעשה את זה ביחד שדרגון בול ייצא אתה תראה איזו הרגשה מדהימה זו להשתפר במשחקים האלה.

אם אתה אומר שבסטארקראפט 2 היית דרגת דיימונד (שזה מכובד לגמרי לדעתי)
אין מצב שזה לא עלה לך בעבודה קשה.

evilplate

New member
אני לא בטוח שהדופק של טוקידו היה גבוה יותר אחי

כל היתרון של תותחי על שמגיעים לגיל מתקדם זה הקטע של הניסיון, הניסיון שצברת עם השנים יכול במקרים רבים לפצות על זה שאיבדת קצת מהזריזות, גם לא חושב שיש סיבה שטוקידו יהיה פחות מרוכז, ריכוז זו לא יכולת שמתדרדרת בגילאים כאלו וגם בגילאים אחרי, אין סיבה שלא יהיה הכי מרוכז שבעולם ותחרות כזו גם דורשת ממנו את זה.
&nbsp
לדעתי מה שמתדרדר זו הזריזות והרפלקסים, שזה כולל גם אחוזי הצלחה בקומבואים כמו שאמרת, היד פחות מהירה אז יוצא לו אולי פחות להצליח להשלים הרבה קומבואים כמו בעבר אבל זה לא כי פחות מרוכז.
&nbsp
אבל כמו שאמרתי מה שהוא מאבד עם הזריזות והרפלקסים הוא יכול לפצות על זה בגדול עם ניסיון, ככה שבזכות הניסיון הרב הוא יכול להמנע ממצבים מסוכנים מלחתכילה שבהם הוא צריך להפעיל זריזות ורפלקסים מהירים, וכמובן שבגלל שלא מדובר בפעילות גופנית חזקה אז גם לחוכמת משחק יש פקטור גדול פה ומן הסתם שהגיל לא משפיע על חוכמת המשחק שלו (אם כבר משפר בזכות הניסיון שלו), גבר בגילו יכול להיות ״חכם״ כמו כל צוציק אחר.
&nbsp
בקיצור מה שאני בא לאמר זה שאם כבר הילדון מאוד התרגש מהמעמד והיה עם דופק גבוה ואיבד ריכוז הרבה פעמים והיפני המבוגר עם כל הניסיון יכל להיות יותר קר רוח ומרוכז.

מסכים עם חלק ממה שאמרת :)

כי למען האמת אני חייב להודות שמחקרים מסוימים הראו שמשחקים מסוימים משפרים את יכולת הריכוז של הגיימרים בהשוואה לאוכלוסיה הכללית, אבל לא כל משחק, למשל טטריס לא משפר יכולת ריכוז משחקי אקשן,כן.

אז בהחלט יכול להיות שטוקידו לא רק שלא חווה ירידה בריכוז אלא להפך יכולת הריכוז שלו בהשוואה לאוכלוסיה/הצוציק היא מוגברת מאוד.

מדובר אפילו על מצב שמשחקים עוזרים בהיבט הזה לילדים דיסלקטים.
http://www.parentingscience.com/video-games-and-attention.html

ממה שאני יודע דווקא כן יש ירידה בריכוז עם הגיל אחי, אבל כן מאוד יתכן שבקטע של הריכוז קצת הגזמתי ובריכוז ספציפית זה לא בא לידי ביטוי כל כך בגיל של טוקידו וכנראה לא עד גילאי ה70, צריך לקרוא על זה.

אבל דבר אחד שאני מסכים עליו בבירור זה שהצוציק לא ידע להתמודד היטב עם לחץ.

צריך להזכיר כאן משהו שהרבה אנשים לא ידעו הצוציק הפסיד לטוקידו 10:0
במשחק ידידותי שהם עשו לפני התחרות ויכול להיות מאוד שהוא בא מראש
בלחץ היסטרי :) את זה לא ידעתי גם כשהתחלנו את הדיון.

בכל זאת אני רואה בבירור אצל טוקידו שהוא לא הצליח להשלים קומבואים פשוטים וזה מפתיע מאוד שהצוציק לא הצליח לחגוג על הטעויות האלה של טוקידו כנראה מהלחץ.

אז כן יש פה את הקטע שטוקידו שיש לו כבר ניסיון מאז 2001 באירועים תחרותים למד להתמודד עם הלחץ המטורף של דופק מהיר, אימפולסיביות ועוד דברים שהראו שמשחקי מכות גורמים לשחקן בזמן המשחק.

מתאר לעצמי שבגלל זה שניהם הקפידו לשתות מים במהלך המשחק. כדי להירגע קצת.

ברור שיש לטוקידו יכולות שלא יורדות מהגיל אלא רק עולות. היכולת להימנע מטעויות מראש כמו שאמרת.

נגיד אם הוא יודע שהוא יפיל קומבו הוא מראש לא ינסה להשלים אותו אלא יעשה גירסה מקוצרת, וכמובן מי שיראה את הקרב, רואים איך טוקידו שבר נפשית את הצוציק.

הצוציק בא כמו שאמרתי מראש בתחושה שטוקידו הוא השד הפרטי שלו.
והוא נשבר, ברגע שטוקידו עשה לו שם כמה תרגילים שלצוציק פשוט לא היתה לו תשובה אליהם. הוא לא ידע איך לעצור את טוקידו.

מה שלא רואים בסרטון ששמתי זה איך טוקידו השפיל לא רק את הצוציק אלא גם את כל האחרים, הוא פשוט עשה מהם בדיחה זה לא יאמן.

הוא גם השפיל את היפנים וגם את DU בחור בן 21 שעד אותו רגע נחשב לכמעט בלתי מנוצח במשחק אחרי הצוציק (ובעצמו צוציק שניהם צוציקים) טוקידו עשה משניהם שקשוקה לארוחת בוקר.

ואם הייתי שם את כל הקרבות גמר של טוקידו היה אפשר לראות שכולם השתמשו נגדו בדמויות שהן top tier.

evilplate

New member
ואהבתי את איך שאנחנו קוראים לו צוציק

כאילו מי ישמע אנחנו בני 60 חחח
&nbsp
אבל הוא באמת צוציק בתחום, למרות שבגלל ששחור מפותח נראה יותר מבוגר מטוקידו P:
&nbsp
בואהנה טוקידו באמת תותח והכי הגיע לו לזכות בטורניר לפי מה שאתה אומר פה, הוא ממש כמה רמות מעל כולם שם.

חחחח שמע לצערי הרב אחי.

מצאתי כמה שערות לבנות בשיער, ועוד אין לי 30 אז אני יכול לקרוא צוציק למי שבא לי אני חושב חחחח

אני קורא לו צוציק כי זה אני רואה אותו מסתכל על טוקידו מקבל את הגביע והוא בוכה ומנסה לעורר רחמים מהקהל או משהו? ככה זה נראה.

עכשיו אני לא בא לרדת עליו זה מבאס להגיע למקום שני ולא לזכות, אבל כאילו ראבק, הוא נראה כמו צוציק שבוכה כי הוא חשב שהוא הכי טוב בעולם והוא קיבל wake up call. כאילו תתבגר בן אדם.יהיו עוד הרבה אכזבות בחיים ולא תמיד מקבלים מה שרוצים. וצריך גם לבוא עם ציפיות מציאותיות אלה אלופי עולם בסקאלה אחרת.

אני די בטוח שלא רק שלא הייתי בוכה הייתי גם מחבק את טוקידו ושמח בשבילו.
זו תחרותיות בעיני.

ובאמת יש אמריקאי שהפסיד לטוקידו בגמר לפני הצוציק, והוא פשוט קם וחיבק את טוקידו איזה פעמיים אתה רואה שהוא גבר שוואלה הוא לא רק יודע להפסיד הוא גם יודע לתת כבוד ולהעריך שחקן טוב.

אני מרגיש שזה מה שמבדיל בין גבר לילד אחי. :)
וכן, פאק טוקידו דאיגו כל היפנים הם נראים צעירים אש.
אני לא יודע אם יצא לך לראות את קוג'ימה שהוא בן איזה 50 אחי, הוא נראה מעולה לגילו הלוואי עלי.

מישהו 2

New member
אני חייב להגיב רק לשיערות הלבנות בשיער חח

האמת שזה עניין של גנים , לאחד מהחברים שלי שהיו איתי בתיכון יא' יב' היו כבר שיערות לבנות בשיער.

ואני מכיר עוד מישהו בן 22 שהראש שלו מפוצץ שיערות לבנות. הוא נראה כאילו שפכו לו גזירי קונפטי לבנים על כל הראש. זה עניין של גנים, אז אל תרגיש רע עם זה.
אני לא יודע מה הגיל המדויק של evil, אבל אני בטוח ששניכם צעירים רצח וכל החיים עוד לפניכם ;)

חחחחחח תודה אחי. אני הכרתי מישהו שבגיל צבא כבר האפיר לחלוטין

אני לא מדבר על "המון שערות לבנות" אני מדבר על שיער לבן לגמרי בכל הראש חחח. אז שאני מתבאס אני נזכר בו או פשוט מסתפר קצר.

זה פחות מבאס אותי שזה התחיל יותר מבאס אותי שנראה שזה מאיץ חחח.עד גיל 28 כל הראש שלי שחור פחם אפילו לא משהו שמזכיר שיער לבן פתאום בגיל הזה בום.

אבל יאללה שיהיה מקסימום נקבל את זה כחלק מהלוק.
אם אני לא טועה איוול בן 30 מתקרב לגיל 31.
ברור שאנחנו צעירים עדיין. (למרות שלא תמיד אני מרגיש ככה מול המראה חח)

מישהו 2

New member
יש משהו במה שאתה אומר

עם זאת באמריקה , אירועים בסדר גודל כזה עם מתחרים מכל העולם זה לא חדש. זה כביכול רגיל וטבעי שתחרויות בינלאומיות יתקיימו שם.
&nbsp
אז כשאירוע בסדר גודל דומה יהיה במדינתנו הקטנטונת עם מתחרה ישראלי מול מתחרה זר בגמר, הפטריותיות תהיה מובנת בסה"כ חח

THe Evil Within 2 טריילר הישרדות.

נראה משחק מדהים בכל טריילר. נראה שיש סיפור מעניין הפעם ששווה לעקוב אחריו, אישיות נורמלית לסבסטיאן, וכמובן כל הסוריאליסטיות הקפקאית הזו שאנחנו מכירים ממיקאמי, ויורש ראוי לרזי 4.

פאקינג day one. היתה לי התלבטות מטורפת אם לשחק את זה קודם, או את ני נו קוני 2 כי הם היו אמורים לצאת באותו החודש, עכשיו שני נו קוני 2 נדחה לתחילת 2018, אז אין ספק שTEW2 הוא משחק הAAA היחיד שאקנה במה שנשאר מ2017 ואהנה מכל רגע :)

(אז לא נחש, לא רק אתה קונה ישר שזה יוצא)

אנחנו כל כך צריכים משחק אקשן אימה, איך אין לנו דד ספייס 4? איך.

evilplate

New member
נראה בן זונה

אבל יהיה נחמד אם יראו יותר ממערכת הקרב קצת, עד עכשיו הם מראים הרבה קטעי התגנבות, למרות שאני בטוח שהמשחק יהיה מבוסס הרבה על ירי ואין מה לדאוג, זה לא יהפוך ל OUTLAST או משהו.
&nbsp
יהיה נחמד גם אם יהיו איזורים סגורים שאפשר להסתובב בהם בצורה לא לניארית סטייל הרזי הקלאסיים וחלק מהשלבים שהיו במשחק הראשון, אני מקווה בכלליות שהמשחק יהיה יותר מפוקס ולא יתפזר כמו הראשון שנע בין שלבי אימה פעולה מעולים לפתאום שלבי אקשן גרועים שמרגישים כאילו אתה בהורד מוד.
&nbsp
ונצטרך גם להשלים את הסיפור של הראשון כמו שצריך, למרות שסיימתי אותו הוא די מחורפן וגם אני בעצמי פספסתי לא מעט דברים חשובים בגלל שהיה עוד לא מעט סיפור ב DLC.

הבנתי שחקירה שקטה במשחק הזה זה אולטרא עיקרי וחשוב :)

אז אני די בטוח שיהיו לנו קטעים כאלה שקטים סטייל רזי הישנים . אבל אני חושב שמיקאמי כן יכניס המון קטעים של שלבי אקשן "גרועים " שמגיעים בפתאומיות כי נראה שהוא לא מוכן לוותר לשניה על העיקריות של האקשן במשחקים שלו, זה נראה שהוא לא רואה עתיד למשחקי אימה בלי המון אקשן.

אבל אני בסדר עם זה. נראה שאפילו רזי 7 לא וויתר על המון אקשן פתאומי בחצי האחרון שלו.

גרמת לי לחשוב אבל על משהו אחר שקצת מדאיג. אולי הם לא מראים לנו הרבה ירי, כי גיימפלי של ירי יחשוף לנו, שגם המשחק הזה מקרטע בקטעי ירי ולא חלק?
אולי המשחק מגמגם באקשן אינטנסיבי? דאמ.

כאילו גם אם המנוע זה ID TECH 6 עדיין אין לנו הוכחות שגם המנוע החדש הזה
נבנה בשביל להתאים למשחק גוף שלישי.

בכל מקרה, אני לא הולך להיות בררן ואני קונה day one.
ברור שהביצועים לא יהיו מחרידים כמו המשחק הקודם בכל מקרה, אבל גם במצב שהם יהיו sub par מהמצופה בז'אנר אי אפשר להיות בררנים, קפקום עדיין לא הוציאה משחקי רזי שמספק אותנו EA לא עושה כלום עם דד ספייס, וקהל האינדים לא ממש יכול לטפל בז'אנר הזה כראוי.

evilplate

New member
קשה לי להאמין שיקרטע כמו הקודם אחי

לדעתי אפילו בטריילרים שהראו לנו עד עכשיו אפשר לראות עד כמה הכל הרבה יותר מלוטש ומרגיש טוב, אני מקווה באמת שלא יהיו ירידות חדות אבל אני אופטימי שעכשיו שהם יכולים להתרכז בדור הבא בלבד הם יצליחו להוציא מוצר ברמת איכות טובה מבחינה טכנית.
&nbsp
את האמת אני לא מת על הקטעים של מיקאמי שזה הופך להיות גלי אויבים, אין בעייה שיהיו סיטואציות מלחיצות בקטע של לא מעט אויבים מקיפים אותך אבל לא שהמשחק לגמרי הופך לאקשן מלא ומתחילים לבוא לך גלים אחרי גלים.
&nbsp
בכל אופן המשחק נראה מבטיח ואני מקווה שהפעם יצליחו לממש את הפוטנציאל שהיה בראשון.

אני דווקא מת על הגלי אויבים האלה, מחכה להם :)

זה מרגיש לי מרענן תמיד כשזה מגיע משום מקום.בכל ליקרה אני בטוח שהמשחק יהיה המשחק אימה הכי טוב של הדור, בטסדה ומיקאמי בטוח מבינים את החלל שקפקום השאירה עם רזי 7 ועכשיו זה המומנט המושלם שלהם למלא את החלל הזה.

אם הם מצליחים להביא משחק של 8.7 אפילו, הם עלו על הגל.

וכן הוא לא יגיע לרמת הביזיון של המשחק הקודם אין ספק, כי הוא נועד לדור הPS4 הפעם.

אבל אחי אל תשכח שראינו מהם זוועות כמו pery מבחינת ביצועים, לא יודע אם ניסית את הדמו אבסדור הזה איתו והיתה ההרגשה הזו שרזי 7 כל רגע מעבר לפינה. (לפי שידענו שהוא גוף ראשון)

אבל עכשיו שאנחנו בתקופה די מתקדמת של הדור הזה ועדיין לא קיבלנו משחק אימה שהוא באמת לדור הזה,אז כל התקוות שלי/שלנו? תלויות עכשיו רק בTEW2.

וזה לא זמן טוב להיות יהודי שכל דבר מעצבן אותו ולהפסיק לשחק אחרי כמה שעות.

הפעם אני אחרוש עליו.

למעלה