ות

חחח כן אני יודע שאתה יודע מה זה אחי :)

שמתי את זה לאנשים שאולי ירצו לקרוא את התגובות ולא יודעים שלא ירגישו שאנחנו מדברים סינית :)

גם אצלנו ידענו רק איזה חצי גאג'לינג אחי וכל אחד חשב שהוא איזה hot shit במיוחד אני ואז אתה מגלה שאתה סתם shit בלי החלק של ההוט
.

וכן הג'אגלינג מאוד מאוד מעניש ובגלל זה כמו שאתה יודע החשיבות של התזוזה היא עילאית כי רק מי שיודע לזוז טוב יכול להתחמק מהגאגלינג המעניש.
בלי להזכיר שבשביל לעשות ג'אגלינג טוב צריך הרבה פעמים לדעת לזוז טוב.

אני לא בא לומר מה עדיף מבין שניהם, אבל באופן אישי הפשטות (היחסית)
של סטריט פייטר לעומת טקן גורמת לי להרגיש שאני יכול לבטא את עצמי טוב יותר, ולהילחם יותר בשחקן שמולי במקום במשחק.

בסטריט פייטר גם אם אכלת קומבו לרוב זה יהיה קומבו שתוכל להתאושש ממנו.
בניגוד לטקן שאתה מרגיש שווארמה מסתובבת רוב הזמן :)

אבל כן, בדיוק זה טקן מתאים את עצמו לרמה הספציפית של השחקנים.
בסטריט פייטר גם בשביל להיות גרוע, (ואני מעיד על עצמי גרוע בSF )
צריך זמן והשקעה, ובטקן אם אתה גרוע והחברים שלך גרועים אז עדיין ממש כייף.

ואם שניכם מקצוענים זה בכלל הופך לשחמט מהיר, שהוא תענוג.

אנשים גם אוהבים טקן כי הוא מאוד אינטויטיבי. יש לך כפתור לכל יד ורגל בנפרד.
וקל מאוד להבין איך שולטים בדמות שלך.

ובסטריט פייטר זה לא נראה לאנשים אינטויטאבי.

בקיצור הייתי אומר דבר כזה, שלטקן יותר קל להיכנס אם אתה רוצה להישאר ברמה הקזואלית הנובית. וזה הכוח שלו.

והכוח של SF הוא שאם אתה רוצה להיות תחרותי, אז יותר קל להתחיל להיות תחרותי בSF מאשר בטקן ולכן יש לSF הרבה יותר שחקנים ברשת.

מי מהם יותר קשה ברמה התחרותית? קשה לי להגיד.
אני נוטה לחשוב שSF משחק יותר קשה ברמה התחרותית כי יותר קל לשלוט בו ואז זה מוציא מאנשים את השדים שבהם כמו מה שראינו עם טוקידו.

אבל כן אין ספק שמלבד סמאש אין שום משחק יותר נגיש לקהל הרחב מטקן.
וסמאש אפילו לא הייתי מגדיר אותו משחק מכות מסורתי אז טקן בליגה משלו בעיני מבחינת נגישות, בתוך הז'אנר המסורתי.

evilplate

New member
תיאור מדויק מאוד של טקן נתת פה

ואת האמת מהתיאור שלך עושה באמת חשק יותר להכנס לסטריט פייטר אם יש יומרות קצת להתמקצע במשחק, טקן משחק יותר גמיש ונגיש כמו שאמרנו אבל וואלה ברמות הגבוהות הוא די כלבה, והתיאור שלך לסטריט שנותן יותר ביטוי לשחקן ואתה פחות נאבק ופחות מתעצבן מהמשחק עצמו זה תיאור ממש מושך.
&nbsp
אני חושב שכבר איחרתי את הרכבת אבל אם הייתי משחק עם החברים פייטר היום, הייתי רוצה לנסות איתם את סטריט פייטר לפני שאני מביא להם את טקן 7 שזה האובייס שהם ירצו (בדיוק בגלל שזה זורם ועובד טוב לא משנה באיזו רמה אנחנו), בטח שאין מצב שהייתי חוזר לפרו וכל הפיכס הזה

דווקא לא איחרת את הרכבת :)

עם האונליין של היום, שפע המידע וSF5 שיותר נגיש מבחינת קושי ביצוע הקומבואים :)
אם תרצה מתישהו להיכנס למשחק אני תמיד אשמח לשחק איתך.

מה שאני חייב להגיד לזכות הפרו הזה, זה שהוא נראה משחק ממש מקצועי ברמות גבוהות אחי.

נראה מתוחכם ולא פשוט ברמות האלה. מה שכן אני יכול להגיד שעל פרו אני יכול להסכים שזה יותר ספורט ברמה המנטלית כמו שחמט מאשר ספורט ברמה הביצועית פיזית, אבל כמו שאמרת כל עוד שחמט זה ספורט לכל דבר אז גם פרו צריך להיות ספורט לכל דבר :)

ועל טקן וSF כן זה ההבדל בינהם לרוב וזו לא רק הרגשה אישית שלי זו הדעה הכללית שאתה תשמע אצל הרבה אנשים שניסו את שניהם ומעדיפים SF.

אני כמובן מאוד מעריך ומחזיק כל מי שיכול להתמודד עם טקן ברמות הגבוהות אבל
בוא נגיד ככה אחי. זה לא שאנחנו יכולים לכתוב בקורות חיים.
"אני תחרותי בטקן או בSF " ולקבל קידום על זה חחח.

זה אשכרה סקיל שלוקח זמן לפתח ובתכלס התמורה שזה נותן בחיים המעשיים היא כמעט אפסית חוץ מהנאה כמובן שזו תמורה מאוד חשובה :)

אז להשקיע את הזמן הזה בטקן שהוא יותר מסובך וכמו שאתה אומר כלבה ברמות הגבוהות. ואז לגלות שהשקעת את כל המאמץ הזה על משחק עם כמות שחקנים די קטנה בהשוואה לSF וגם זה לא משהו שיוסיף לך נקודות בחיים האמייתים.

כן לא בשבילי חחח.

evilplate

New member
עזוב אני משחק במשחקי מולטי כאלו רק כשמעורבים חברים

אמיתיים, בין אם זה קלאן עם אנשים שאני מכיר או בין אם זה על הספה, אין לי מוטיבציה לשחק אונליין נגד זרים למרות שברור לי שבאידיאל זו הדרך הכי טובה להשתפר מכיוון שזה פותח אותך להמון סגנונות חדשים במקום לשחק מול ה 3 חברים המקובעים והצפויים שלך.
&nbsp
ולא אמרתי שאין סקיל בפרו, אני משער שיש, רק שזה משעמם רצח וזה לא סקיל שלי אישית כיף לפתח או להתגאות בו. גם את הגיימפליי שהבאת משעמם לי עכשיו לראות בניגוד לגיימפליי ממשחקי מכות שראיתי בכיף את כל ה 20 דקות ששמת מהגמר של סטריט :)

מבין אותך כי זו הדרך היחידה שהייתי מסכים לשחק איזה FPS.

הייתי אולי מוכן להשקיע נגיד בOverwatch רק עם מלא חברים אמייתים או מכרים היו משחקים אותו וגם אז לא בטוח.

סטריט פייטר זה אחרת כי כמו שאמרת כל העניין זה לצאת מהבועה החברית הקבועה וזה משחק תחרותי בצורה הכי טהורה.

כן גם אותי הגיימפלי פרו הזה שיעמם תחת הסתכלתי אולי חצי דקה חחחח.
רק רציתי להראות שיש להם אליפויות וזה משחק שנלקח ברצינות למשועמם שרוצה להיכנס אליו חחחח.

סרטון פתיחה עלילתי לדרגון קווסט 11 (משה בתיבה?)

סבא גוהן? רפרנסים בלתי פוסקים לדרגון קווסט 3 כל 10 שניות?
יש פה אמנם רפרנסים הזויים לספר שמות, דרגון בול, וכאמור דרגון קווסט 3 אבל זה כל כך הזוי שאני אוהב את זה.

כך או אחרת זה נראה מדהים.
משחק הדור שלי.

גיימפלי של Crackdown 3 נובית משחקת.

בטח שרוני ושאר הטרולים של הפורום משחקים כמוה חחח. המשחק עדיין נראה גרוע, אבל עכשיו הוא נראה לפחות כמו משחק פלייסטישן 2 שיצא ב2003 מאשר משחק פס1.

אז זה שיפור בשביל מייק אני מניח?
אל תבינו לא נכון, אני אוהב כל פעם שיש משחק עם גרפיקה מצוירת, אני מעריך בלב כל מפתח שיש לו אומץ לעשות משחק עם גרפיקה מצוירת.

אז אני לא אוהב להיות מרושע לcrackdown3, אבל מה לעשות שהמשחק הזה נראה כמו משחק פס1 במשך שנים? (ועכשיו פס2)

תוסיפו את העובדה שזה עולם פתוח עם עיצוב משימות ששווה לתחת.
ויש על המשחק הזה ממוצע 6-7 all over it.

גם מה הקטע המסריח הזה שהם מתלהבים מזה שהם יכולים לזרוק חפצים על הסביבה? חחחח מתי זה היה בדיוק חדשני?? שנות השמונים?

evilplate

New member
נראה כמו תחת

אבל אתה קצת מגזים עם הפס2 P:
&nbsp
היוטיוב פוגע לא מעט באיכות של הגראפיקה, הנה המשחק באיכות טובה:
&nbsp
https://news.xbox.com/wp-content/uploads/Crackdown-3-1080p-B_Roll.mp4
&nbsp
הייתי אומר שזה נראה כמו משחק מהדור הזה אבל סוג של תחילת הדור כזה, אולי קרוס ג׳ן, מן הסתם רחוק מלהרשים ממש והארט סטייל המזעזע הזה בטח לא מוסיף הרבה לתחושה הזו

&nbsp
אני לא יודע איך המשחק יצא וגם הרבה תלוי במולטי שלו אבל מפה זה באמת נראה משחק של 6+ כמו שאמרת, וזה עוד משהו שמייק עובדים עליו שנים, איזה ביזיון שרק ממחיש את ההבדלים בין מייק לסוני בדור הזה.
&nbsp
גם גרילה עבדה על הוריזון במשך שנים וגם הם היו סטודיו נחמד שכזה בדור הקודם (ופתחו מזעזע את הדור הנוכחי אבל זה צוות משני של גרילה שאחראי לביזיון של הקילזון לפס4) אבל מלבד קילזון 2 במצב המולטי שנחשב למשחק באמת אגדי הם לא יצרו איזו קלאסיקה, אבל רק תראה מה יצא להם אחרי השנים של העבודה שלהם שהתחילה עוד בדור הקודם לעומת מה שיצא למפתחת של קראקדאון :/
&nbsp
אולי קצת לא הוגן להשוות את גרילה אליהם כי לפחות הם יצרו איזה משחק של 9 (שלדעתי זה לגמר אובררייטד אחרי ששיחקתי בסינגל קצת) עם קילזון 2 אבל הנקודה היא שמפתחת אחת עשתה קפיצה גדולה (כמו שנוטי דוג בעצמה עשתה זאת דור שעבר) וכל המפתחות/ המותגים של מייק נראו שדרכו במקום במקרה הטוב (גירס 4) או שאפילו הלכו אחורה (היילו 5 ומה שראינו מקראקדאון), יש למייק רק יתרון אחד על סוני שקשה להתווכח איתו וזה ז׳אנר המירוצים, הם באמת עלו פה על אחלה מפתחות ושתי סדרות הפורצה שלהם טובות כשפורצה הוריזון 3 נחשב למשחק המירוצים הכי טוב של הדור הזה בהרבה, וזה די מרגיש שפוליפוני כבר מזמן לא מה שהיתה בהשוואה משום בחינה, אבל חוץ מזה למייק באמת יש חרא של דור.

טוב נו... נסגרתי על דור הפס3 בגלל הסרטון הזה.

AKA בורדרלנדס. המראה שלנו פשוט לא תואם לי בעין למצופה מהדור הזה אני באמת מאמין שאולי אפילו הסוויץ יכולה להתמודד בכבוד עם המשחק הזה אחרי אי אלו שינמוכים לא משמעותים והיא לכל הדעות קונסולת דור קודם עם שידרוגים.

אין לי איך להוכיח את זה כי זה מן הסתם אף פעם לא ייצא לסוויץ אבל אני באמת מרגיש וויב של דורות קודמים אחי.

המשחק הזה מתמקד במולטי ? הייתי צריך לדעת לצפות את זה ממייק, עכשיו אני בטוח שהוא יהיה איזה 6 מעפן, עם המולטי הכי בנאלי שיש.

דסטני והמולטי האחרים יאכלו אותו בלי מלח.ואפילו Just cause נראה יותר כייפי ממנו.

הכי מצחיק אחי תראה כמה מייק מתעקשת על המשחק גרוטאה הזה למה הם לא השקיעו ככה בסקילבאונד או כל אחד המשחקים היותר מעניינים שבוטלו? למה דווקא המשחק הזה?

מה יש בו? כאילו מה הם חושבים שזה יהפוך ללהיט מולטי או משהו? הלוואי והייתי יכול להיות בישיבה שבה מייק מחליטים שוב ושוב להמשיך פיתוח ותקציב למשחק הזה.

מה שהכי מבאס במייק זה שהם לוקחים את אחד הז'אנרים שאנחנו הכי אוהבים
(שוטרים ליניארים בגוף שלישי) ולא עושים בז'אנר הזה שום דבר מיוחד אלא רק משחקים גרועים כמו גירס 4.

כאילו למה? אם כבר זיהתם שיש מחסור בז'אנר למה לא להשקיע אקסטרא מיל.

הייתי אומר שה9 של קילזון 2 לא שווה הרבה אחי. זו התקופה הזו של התלהבות בלתי פוסקת מהמשחקים המערביים, כל משחק AAA עם מולטיפלייר קיבל איזה 9 כזכור.

התקופה האפלה של שיא ההתלהבות מזאנ'ר הFPS בקונסולות.
אצלי בראש, זה כאילו גרילה מעולם לא זכו לממוצע 9 עם קילזון חחח.

המשחקי מרוצים שלהם באמת נראים אחלה וכנראה הייתי נותן להם ניסיון במחיר ריצפה אם הייתי לקוח שלהם :)

בהחלט מראה מה מייק חושבים על הקהל שלהם.
האמריקאי הממוצע שרוצה בעיקר גרפיקה מהממת במשחקים מרוצים וקצת
שוטינג גנרי בנג בנג עם גירס 4 והיילו.

ולכן גם ההשקעה במשחקים כאלה.

ואולי הם צודקים וזה הקהל שלהם חחח.

אני לא אומר שהקהל של הבוקס בהכרח מת על האקסקלוסיבים של מייק.
(אולי חוץ מהיילו שהם באמת אוהבים)
מ
אבל יש לי הרגשה שקהל הבוקס קאזואלי בהרבה מאלה שאצל סוני.
ולכן לא מזיז להם לוותר פה ושם על אקסקלוסיבים והם גם לא בררנים יותר מדי מה האקסקלוסיבים.

יותר אנשים שהעיקר בשבילם שתהיה להם קונסולה מאשר איזו קונסולה.
ומה שמכריע אצלם זה יותר המחיר שהם יתפסו קונסולה מסוימת ויותר מה יש לחברים ויותר מה שעונה לקאזואליות שבהם (AKA פורצה)
מאשר אקסקלוסיבים.

evilplate

New member
תכלס באמת וויבים של דור קודם

אל תשכח שהם הציגו בזמנו את ההרס המרשים שהענן המפורסם מרנדר כחלק ממצב המולטי, על זה היה בנוי כל ה PR, ועכשיו מה? לא נראה שיש זכר בפרסומים שלהם לכל הקטע של ההרס, איזה FAIL ככה לברבר כל היום על הענן שמביא לקונסולה כח של פי 1000 או משהו ובסוף לא נשאר מזה כלום אפילו במשחק היחיד שהדגימו איתו משהו.
&nbsp
תאמין לי גם אני הייתי שמח לשבת ביחד איתך שם כדי להבין למה הם מתעקשים על הסדרת בלאי הזו, כאילו בשיא שלה (שזה משחק אחד עד עכשיו) היא היתה ״נחמדה״, מישהו בכלל זוכר אותה? מישהו מעלה את השמות האלו כשמדברים על המשחקים של הדור הקודם? היא גם לא שברה קופות או משהו. אין שום תירוץ ללמה הדבר הזה עדיין איתנו כל כך הרבה שנים, חוץ מזה שמייק כמובן מממנת דברים כושלים במקום להשקיע בדברים נורמלים, כנראה מתוך מחשבה שאולי יש פה איזה להיט מולטי או משהו כחלק מפילוסופיית ה GaaS שלהם.
&nbsp
אפילו סדרת קילזון היא הרבה יותר זכירה ועם אימפקט והשפעה מהדבר הזה, ותאמין לי אחי שגם אני חושב שקילזון 2 מעפן ואין מצב שהגיע לו 9, זו באמת תקופה שהיתה גם אינפצייה הזוייה עם הציונים זוכר? כל משחק שיצא לא שבור ועם גראפיקה סבירה קיבל 9 כמו כלום כאילו זו יצירת מופת בתעשייה, זוכר איך כל משחק COD הפציץ בביקורות למרות שסתם היה מחזור כשבתכלס רק לקוד 4 הגיע ציון טוב בגלל שפרץ דרך?
&nbsp
אז באמת מבקרים מה זה השתוללו עם הציונים זה היה מגוחך, כל משחק שהיה פחות מ 9 זה כאילו אכזבת ענק ופח זבל, זוכר איזה רעש מטורף היה באינטרנט כי אנצ׳רטד 3 היה ״רק״ על איזה ממוצע 92 או משהו ולא 97-8 כמו שציפו? אנשים אז בכלל התחרפנו מעצבים כי יורוגיימר נתנו לו רק 8 שזה ציון מאוד הוגן למשחק והיום בראייה לאחור כשכולם שפויים קצת יותר יש כמעט קונצנזוס שבתכלס הוא לא היה קרוב לרמה של 2 ולא מעט מסכימים שאפילו ה 92 נדיב מדי.
&nbsp
היום משחק מקבל 9 כולם מתחרפנים כי זה אומר שהוא בטח ממש טוב, ולקבל 8+ זה ממש אחלה וזה אומר שהמשחק מצויין ולא אכזבה רצינית כמו בדור שעבר. אין ספק שהביקורות התאזנו קצת, זלדה המשחק היחיד שעבר בכלל את ה 93 לכל אורך הדור, וככה זה אמור להיות, שרק מעטים מאוד מגיעים לפסגות האלה.
&nbsp
אגב למרות שאני מסכים איתך שקילזון 2 אובררייטד, אני חושב שהרוב שמדברים עליו בחיבה מתכוונים למולטי שלו ושם הוא באמת נחשב למעולה, לא יודע אם זה מצדיק 9 אשכרה אבל רק אומר שלדעת רבים לא התנסינו באמת במהות של המשחק.

כן קילזון 2 באמת נחשב קלאסיקה אני מודה.

לא קשה להיזכר אפילו בתקופת הקילזון 2 של הפורום הזה,אין ספק שהוא משך הרבה אנשים בעולם לשחק בו ומשחק רע לא יכול לעשות את זה.

בוא נגיד ככה אחי אם סדרת Splatoon מקבלת ממוצע של 81-84 אז הייתי אומר שזה גם מה שהגיע לקילזון בזמנו אם לספלטון שהוא הרבה יותר מקורי לא מגיע 9 אז ברור שגם לקילזון לא הגיע וטכנת הם מאותו דור.

אבל כן לפחות מגיע לו איזה 82-83 לקילזון 2 על המולטי שלו כנראה.

חחחחח הרגת אותי עם הבולשיט של מייק על הענן אחי.הקטע עם הענן כזה מזכיר את הילד החרטטן הזה בבית ספר שתמיד חירטט שיש לו "היטמן 7" שהיה רק היטמן 2 או שדוד שלו השיג טקן 9. וכל מיני חארטות כאלה.

כמו החרטא של סוני עם הEmotion Engine של הפלייסטישן 2
מילה ריקה מתוכן שאמורה ליצור דייסאינפורמציה של כוח בלתי מוגבל חחח.

כאילו פאק העיראקים אשכרה ניסו לבנות איזה מחשב על מהפס2 כנראה על בסיס הדיסאינפורמציה הזו.חחחח.ובזמנו גם אני האמנתי שהפס2 חסרת מעצורים.

גלשתי מהנושא אבל תמיד הענן הזה הרגיש לי איזה חארטה מאותו סגנון חחח.
משהו שברור לך שמייק מחרטטת כדי שישמש תחמושת במלחמות של פאנבויז של בוקס ושלא ישאר ממנו כלום.

ושוב לא שסוני לא עשתה דברים כאלה גם הסל של הפס3 אבל האמת שבדור הזה לא היו להם חארטות כאלה.

האמת אחי ראיתי איזה 2 אנשים שסוגדים לקראקדאון ולהמשך הזה בפרט.
אבל הנחתי שיש להם פשוט פטיש לסדרה הזו כמו שלי יש פטיש לדרגון קווסט.
משהו פרטי שלהם, לא משהו שמעיד על איזה צמאון לסדרה הבנאלית הזו.

אולי אני מדבר מהתחת שלי אבל יש לי הרגשה שהדור הקודם היה נגוע באובר
פטריוטיזם אמריקאי וזה מה שגרם לחלק מהציונים האלה.

הבוקס 360= קונסולה אמריקאית שלטה בצורה מדהימה רוב הדור.
רוב המשחקים הנחשבים. היו של מפתחים אמריקאים עם הרגשה מאוד אמריקאית

הדור הזה קצת החזיר את המבקרים לקרקע שהמערב ואמריקה בפרט
לא כאלה מדהימים כמו שהם חשבו.

מה שכן, הדור הנוכחי הזה לא כזה חף מבעיות ואני מדי פעם רואה בדור הזה
אובר אידלזציה וסגידה יפנית גם למשחקים שפחות מגיע להם סגידה כזו.

אני מאושר מהמצב של היפנים כן? מאושר שהם מצאו את עצמם
אבל אני רק לא רוצה שיעשו להם הנחות ואובר סגידה כמו שעשו למערב בדור הקודם.

אנחנו צריכים מבקרים כנים ובוגרים, לא כאלה שכל דור סוגדים למשהו אחר :)

אבל בגדול המבקרים עושים עבודה הרבה יותר טובה בדור הזה מהדור הקודם למרות קצת בעיות עם אובר אידילזציה יפנית.

עדיין סומך עליהם הרבה יותר בדור הזה.

Uncharted 3 אחי לא הצלחתי לסיים אותו בכלל, איזו ירידה מטורפת ברמה מהמשחק השני. הייתי נותן לו 80 וזה רק בגלל שאני לא באמת יכול לקרוא לו רע.

ואנצרטד 2 היה אדיר בעיני אז זה ממש לא בגלל שלא שיחקתי אותו בתקופתו.
פאק היטמן 5 האיום הזה קיבל 9 בכל מקום.

ולסכם את זה.

ברור שגרילה גם בתקופה המשעממת והבנאלית שלה היתה יותר טובה מרוב המפתחות של מייק, אבל עכשיו הם ברמה אחרת הם הפכו לTOP tier.

שמעתי לאחרונה שהבמאי של קילזון עזב את גרילה, כנראה בגלל שלא התאים
לו הדגש החדש הזה על הוריזון ומשחקי סינגל פלייר עלילתים.

אני אומר שטוב שכך עכשיו גרילה יכולה רק לעלות,כי הבחור הזה יכל לגנוב משאבים לטובת קילזון חחח.

evilplate

New member
מסכים איתך על הציון שנתת לקילזון 2

אני מדבר כמובן בקטע של בחינה די אובייקטיבית כי סובייקטיבית זה משחק של 3 בשבילי אבל אני יכול להכיר בזה שהמולטי שלו אכן מהרמות הגבוהות ביותר שיש בדור הקודם לכן אני חושב שממוצע 82-3 זה הוגן.
&nbsp
חחחחח הרגת אותי עם הקטע שמייק מדברים כמו הילד מהבית ספר שיש לבן דוד שלו היטמן 7, איזה חארטות.
סוני גם חרטטה על כח חופשי זה נכון אבל לפחות היא סיפקה את הטכנולוגיה עצמה והדברים שייצרה (גם הפס2 וגם הפס3) אכן היו חזקים מאוד גם אם לא כמו שהובטח בחרטוטים שלה.
&nbsp
אבל הענן של מייק לא סופק בכלל, מה בכלל נשאר מההבטחות שלהם? כלום זה פשוט נגנז וזה משהו שאני לא זוכר את סוני עושה עם מוצר או משהו שהיא משווקת. סוני תמיד סיפקה את הסחורה וגם כשגילינו שהיא הגזימה בדיעבד, אלו עדיין היו טכנולוגיות מתקדמות וחזקות לתקופתן.
&nbsp
אגב אני לא בטוח שהסיפור של סאדאם והפס2 נכון בכלל, יש מצב שסוני פיברקה את הידיעה הזו חחחח הם המציאו את הפייק ניוז כמה שנים טובות לפני שטראמפ חשב על המושג P:
&nbsp
לא כל כך הבנתי על איזו אידיאליזציה עושים ליפן בדור הזה אחי.
&nbsp
מסכים איתך לגמרי גם על אנצ׳רטד 3, אני סיימתי אותו אבל בניגוד לאנצ׳רטד 2 שעשיתי עליו פלטניום וגם לאנצ׳רטד הראשון שיש לי עליו איזה 90 אחוז, פה סיימתי פעם אחת במינימום האפשרי עם איזה 23% גביעים או משהו. באמת המינימום שבמינימום.
&nbsp
ירידה ענקית באיכות מהשני שלדעתי הוא אחת הקלאסיקות הגדולות של הדור הקודם, לא ברור לי איך היו אנשים שחשבו ש 3 באותה רמה או אפילו כמה חוצנים שעוד חשבו שעדיף מהשני P:
&nbsp
זה משחק טוב עדיין כי בכל זאת זו נוטי אבל לא מגיע לו יותר מ 8 לדעתי, הוא נפילה מכל בחינה חוץ מהגראפיקה, בהכל היתה נפילה חדה כולל בעלילה.
&nbsp
לא ידעתי על העזיבה של הבמאי של קילזון, מבחינתי חדשות מעולות, כל מה שקשור לעזיבה של גורמים שאחראים על המותג הזה הוא טוב :)

חחחח עכשיו הלכתי לקרוא על הפס2 וסאדם.

וזה נשמע בולשיט של החיים. בחיים לא בדקתי את הנושא בצורה ביקורתית.
וכמו שאומרים רוב המקורות בנושא זה 99% חארטה כי גם בזמן הפס2 היו דרכים הרבה יותר זולות להשיג מעבדים בכוח שלו, במקום לטרוח לפרק את הפס2 חחח.

קיצור חרטא של סוני כנראה, או משהו שהאמריקאים הפיצו כדי לעורר פחד מסאדם או שניהם.

בקטע של האידליזציה היפנית אני מדבר בעיקר על פרסונה 5, Nioh וnier.
שכשעבר הזמן ההרגשה היא שעשו להם הייפ מטורף הרבה מעבר למה שהגיע להם.

Nier נראה מאוד כייפי ושווה משחק אבל נראה דל תקציב ומשחק של 8 נמוך שקיבל הייפ לא פרופורציונלי.פרסונה 5 חוזר על עצמו ולא היה לי כוח לסיים אותו.

ואפילו TLG נראה כמו ירידה לעומת הקודמים שלו.

קיצר יש פה הרגשה של אידילזציה יפנית לדעתי.

זה לצד משחקים יפנים באמת מדהימים כמו יאקוזה 0.

מישהו 2

New member
קילזון 2 היה משחק של 90 בשבילי

הגרפיקה שלו הייתה טובה יותר מכל מה שהכרתי לפני זה, פשוט מדהימה.מה שעושה לכם הגרפיקה של הורייזון כרגע, בקילזון 2 האפקט הגרפי בזמנו היה חזק פי 10 בשבילי.
הסינגל פלייר שלו היה מאתגר ולא רע בכלל, ה- AI היה מתוחכם. וכמובן הייתי שותף לחוויות האונליין ולמה שהלך פה בפורום באותה תקופה.
&nbsp
כל אלה ביחד מביאים אותו לרשימת המשחקים שלעולם לא אשכח. אמנם, קילזון 2 לא עמד במבחן הזמן. כשהגיע קילזון 3 קהילת השחקנים באונליין ירדה משמעותית ולא היה טעם לשחק בו יותר

חחחחח מצטער להרוס לך את הבועה חבר.

כנראה שהגרפיקה של קילזון 2 העיפה לנו את המוח בזמנו יותר מאשר לך.
אנחנו שיחקנו פה במחשב 286-386 לא אתה חחחח.

evilplate

New member
אני דווקא לא כזה עפתי

כנראה כי הייתי אז נאיבי לחשוב שהם יצליחו להגיע לגראפיקה של החשיפה המפוברקת אבל היה פער ענקי בסוף, למרות שעדיין המשחק היה נראה טוב כמובן.
&nbsp
מבחינתי הרגע של הוואו האמיתי בדור ההוא היה אנצ׳רטד 2, באותו הרגע הרגשתי שהדור סוף סוף מצדיק את עצמו גראפית.

כן ברור שקילזון 2 איכזב בחשיפה אבל מישהו 2.

דיבר קצת בסגנון של "ילדודס לכם עף המוח מהוריזון לי עף המוח מקילזון 2"
אז רציתי להזכיר לו שאנחנו אלה שגדלו כאן על מחשבים עם 2 צבעים לא הוא.
חחחח.

הוא לא התקרב לדמו המטורף ההוא שהבטיחו לנו אבל הוא היה נראה טוב מאוד לשנה ההיא.

evilplate

New member
אין ויכוח שלמרות שלא התקרב לדמו הוא נראה טוב מאוד לזמנו :)

evilplate

New member
עוד חודש די פח

וזה שמחלקים ביונטה בטח לא יגרום לי להתלהב כאילו הוא לא ענתיקה שהיתה כבר בסיילים של דולרים בודדים.
&nbsp
עזוב כבר דיברנו על חוסר המלחמה של מייק בדור הזה ועד כמה זה נראה שהם במצב של רק לשמור על רווח סביר ולא להפסיד יותר מדי, אבל זה שסוני אפילו בפלוס נותנת להם בראש עכשיו זה באמת שפל חדש מבחינתם, תאמין לי אם הם היו יכולים לפרוש ולתת לחברה אחרת לנהל את המותג שלהם הייתי ממזמן תומך בזה. עם כזו תחרות סוני תשלוט בשוק עוד הרבה זמן.

למעלה