טוב אז עברתי על הפרטים של באטמן שוב ו....
מסתבר שהמפתחת של Origins היא זו שפיתחה את המשחק על הבן של באטמן דמיאן ככה שוורנר כן סמכו עליהם להמשיך את המותג, אבל הפיתוח לא עלה יפה ואז וורנר ביקשו רייבוט ומאז אף איינסידר לא יודע מה עם המשחק הזה.
(והמדבב הזה לא משאיר מקום לאופטימיות אחי) תוסיף את זה שעוד לפני זה היה לצוות של Origins משחק של יחידת המתאבדים שבוטל כי וורנר לא אהבו את התוצאות.
ויש גם שמועות שהם התחילו איזה משחק בסגנון ארקהם שגם הוא לא עלה יפה ובוטל.
קיצר... על פניו אני מסכים איתך.Origins לא נראה לי גרוע במיוחד, אבל אנחנו לא ראינו את המשחק של יחידת המתאבדים ודמיאן שכנראה ערערו את הביטחון של וורנר בצוות הזה.
בוא ניקח בחשבון שכבר בדור הקודם Origins קיבל איזה ממוצע 70 אולי וורנר
פחדו שהמשך בדור הקשוח הזה יקבל איזה 69 ופחות מכך.
דבר שהם לא בדיוק יסכימו לעכל עם באטמן שנחשב חוד החנית של איכות כבר עוד מעט עשור.
לך תדע אולי המשחק של דמיאן כן יצוץ מתישהו עם רייבוט למרות מה שהמדבב הזה אמר אבל לדעתי הסיכויים קלושים ביותר.
זה באמת נראה קצת הזוי שוורנר מאשרים המשך גנרי כמו שאדו 2 שגם הוא לא בדיוק נראה כאילו הוא נוטף איכות אבל אולי יש הפיתוח של באטמן יקר יותר+ ההיסטוריה שקרתה להם עם המפתחת של Origins.
כן יש מצב שNT זה פרויקט גדול עליהם אבל על פלטיניום אחרי Nier אני סומך.
(למרות שלא שיחקתי עדיין) אבל למה ללכת רחוק למפתחות האלה.
שהיו נותנים למפתחים של שאדו אוף מורדור לעשות את הTAKE שלהם על באטמן, ושהיו עושים מורדור בדור הבא או משהו.
אני מתקשה להאמין שיש גיימר שהיה מתבאס להקריב את שאדו 2 בשביל באטמן.
אני אנסה את סיטי מתישהו, היה לי אותו על המחשב אז אני מקווה שגרסת הPS4 עושה כבוד לפחות לגרסה הזו