ות

מפתחי Firewatch נגד PewDiePie בגלל תוכן אנטישמי.

לדברי הסטודיו נמאס להם שהילד הזה עושה כסף מהתוכן שהם (בן השאר ) יוצרים, הגזענות שלו פוגעת בתעשייה ובתדמית שלה לדעתם.

לדבריהם הם ידאגו שכל תוכן שהוא יעלה על המשחקים שלהם יורד מהרשת.
https://www.videogamer.com/news/fir...-pewdiepie-following-his-use-of-a-racial-slur

evilplate

New member
הפעם זה לא בגלל אנטישמיות

זאת אומרת זה חלק מהסיבות שיצאו נגדו אבל הקש ששבר את גב הגמל זו הערה גזענית שזרק למישהו בסטרים בעת משחק ב PUGB, אחד השחקנים היריבים עצבן אותו והוא קרא לו ״יא כושי מזדיין״, וזה למרות שהדמות של השחקן שעצבן אותו לא היתה בכלל שחורה, זאת אומרת שהוא סתם השתמש בזה כקללה כללית וזה לא שנגיד נפלט לו מעצבים כי דמות של שחור הרגיזה אותו (וכולם יודעים שבשעת עצבים רבים יכולים לצאת גזענים כלפי מי שעיצבן אותם, אבל הפעם זה אפילו לא שחור כביכול שהרגיז אותו)
&nbsp
העניין זה שהוא לא טרח להתנצל בכלל, הוא כנראה לא מבין עד כמה האמריקאים רגישים למילה הזו, אני לא חושב שיש לו מה לחשוש במיוחד כי המעמד שלו בלתי פגיע ואין מצב שיוטיוב תפטר ממנו אבל הוא בטח לא מצטייר בצורה טובה במיוחד אחרי כל הפרובוקציות ופליטות הפה שלו.

וואלה? לא עקבתי אחרי המקרה במיוחד.

והבן אדם יושב על מעל 200 מליון דולר (הרבה מעל) אז כן הבן אדם על הסוס.
ואפשר אפילו להגיד שהוא שם הרבה יותר גדול מהמפתחים האלה.

עדיין אני שמח שמפתחים לא נותנים יד לגזענות לא פעם שמעתי שהבחור הזה מדבר לא יפה על יהודים.

לא שלי לא יצאו הערות גזעניות כן? אבל הבחור הזה כן מייצג אותנו בתרבות הכללית.

שיעשו כתבות על גיימינג יראו אותו וידברו עליו ואין מצב שיתעלמו ממנו אז וואלה לא בא לי שהוא יהיה הפנים שלנו.

מישהו 2

New member
הוא התנצל דווקא

למרות שנראה כבר שזאת הפעם ה- 100 שהוא מתנצל ... פעמים קודמות הוא עשה סרטונים ארוכים שהוא מסביר את עצמו וכמה הוא מצטער..
הפעם יצא לו מן סרטון מיואש כזה כבר של 'אני פשוט אידיוט' כזה חח

אבל אני מאמין שהוא באמת סתם קצת אידיוט , ויש לו הומור ששובר גבולות כמו של סאות'פארק
אבל אני בטוח שאין לו שום דבר נגד יהודים או שחורים,
הוא פשוט נמשך להומור השחור שבדברים האלה...

לזכותו יאמר שבאמת במשחקים מהסוג הזה אנשים מקללים אחד את השני ואומרים nigga כל הזמן על בסיס קבוע , יש אנשים שיאמרו שזה חלק מהכיף שלהם במשחק אפילו, כולם כל הזמן מדברים ככה מסביבך וזה משהו שהוא אולי דבילי אבל מאוד מזוהה וב"אופנה" עם המשחקי רשת האלה שזה מטשטש את הגבולות ולרגע כל המילים האלה שהם נורא קיצוניים , הם סתם כשזה בתוך המשחק.

באופן אישי כשאני משחק עם אנשים , לעיתים קרובות אני מוצא את עצמי בפרטי של אנשים גם שאני לא מכיר, ופשוט ככה זה יורדים אחד על השני. כאילו שזה לא היה החוויה השלמה אם זה היה חסר חח. עד כדי כך שזה הופך למשהו 'אינסטנקטיבי' שאתה אומר בלי לחשוב על מה שאתה אומר רק כדי לומר
אם זה איכשהו יכול להסביר את הסיטואציה

evilplate

New member
לקח לו טיפה זמן בסוף להתנצל

אם היה לו שכל הוא היה עושה את זה שנייה אחרי הפליטת פה שלו בסטרים במקום לחכות יומיים, זה ברור שבאותו הרגע האגו לא נתן לו להתנצל וזה דפק אותו חזק.
&nbsp
הוא לא משחק עם כמה חברים טובים בצ׳אט, צופים בו מליונים, הוא לא יכול לדבר ככה פשוט, הוא דמות שהרבה ילדים עוקבים אחריו ויש לו לא מעט אחראיות מהבחינה הזו.
&nbsp
חוץ מזה שהוא לא אמר nigga באיזה הקשר של הלצה וכיף, הוא ממש קילל מישהו בעצבים עם זה וזאת למרות שהמישהו הזה בכלל לא שחור, הוא נטו השתמש במושג הזה כקללה. תחשוב אם הוא היה אומר על מישהו שעצבן אותו באיזה משחק you fucking jew או kike, גם אז זה היה בסדר?
&nbsp
בקיצור, לא לעניין איך שהתנהל שם, לא יודע אם הוא גזען או לא אני לא מכיר אותו מספיק אבל הוא כן יוצר רושם לא טוב בהתנהלות שלו ובאיך שהוא גם מתמודד עם כל סקנדל.

חחח רק על ההתנצלות הזו יש לו מעל 7M צפיות.

= מודעות יותר יקרות שרצות לו באמצע הסרטון הזה לאנשים בלי חוסם פרסומות= יותר הכנסות.

ככה שהוא מרוויח על כל התנצלות שהוא מפרסם ככה שהמניעים שלו לזה שהוא מתנצל באמת לא נראים טהורים.

הוא במקרה הטוב לא רוצה לאבד קהל יהודי/שחורים ובמקרה הרע מרוויח על חשבון ההתנצלות חח :)

מסכים לגמרי שיש לו השפעה על הרבה ילדים ונוער שהוא בהחלט יכול לעצב להם את תפיסת העולם, לא באותה מידה של ההורים אבל הוא כן מודל לחיקוי.

וזה אפילו יותר מזה, לא חסרים גם אנשים בוגרים שאין להם מודל לחיקוי/אנשים מושפעים שלוקחים ממנו דוגמא.

נו בחור שבדי, מה הוא יודע כבר על הצרות שיהודים ושחורים עברו בהיסטוריה שלהם.

evilplate

New member
חחחח זה באמת אבסורד

הוא מקלל ויוצא גזען בשידור חי ומה שקורה מזה בסופו של דבר, בין אם באופן מכוון או לא, זה שהוא אשכרה מרוויח מזה כסף בזכות סרטון התנצלות של דקה וחצי שמתקרב ל 8 מליון צפיות. איזה חיים דבש יש לו תאמין לי.
&nbsp
מסכים כמובן עם זה שבנאדם במעמד שלו יש לו אחראיות והוא לא יכול למעוד ככה אבל כמו שאמרת, הוא צוחק כל הדרך אל הבנק, על כל הדיונים סביב הפאשלות שלו הוא עושה ים כסף באפילו עוד פחות מאמץ מבדרך כלל, אז מה אכפת לו בכלל.

לא יהיו עוד משחקי באטמן ארקהם.לפי המדבב של באטמן

אמר שלמרות שוורנר עשו עשרות מאות מליונים על משחקי ארקהם, אין להם עניין להמשיך את הסדרה אחרי שOrigins נחשב בעינהם לניסיון כושל.

המדבב בעצמו אומר שהוא לא מבין איך זה ככה, אבל זה ככה.

אני רק אזכיר שוורנר ניסו לעשות סדרת משחקים חדשה על בנו של באטמן דמיאן, אבל לפי איינסידרים הניסיון הזה די נכשל באמצע הפיתוח ואף אחד מהאיינסידרים האמינים לא יודע בדיוק מה המצב של המשחק כרגע רק יודעים להגיד שהוא 99% מבוטל.

הזוי, אבל זה מה שקורה שיש לך רק מפתחת אחת (רוקסטדי) שעושה משחקי באטמן טובים.

הם היו צריכים להשקיע בהקמת סטודיו טוב שימשיך את המשחקים אחרי רוקסטדי.

פולדעתי האישית ninja theory ואפילו פלטיניום יכולים לעשות אחלה משחקי באטמן שיבנו על הנוסחא של רוקסטדי ואפילו ירעננו אותה.

חבל שזה מה שקורה. ממש חדשות שמבאסות אותי.

אני יודע שיש לי עוד את שני המשחקים של הדור הקודם, אבל קשה לחזור אליהם אחרי החוויה של ארקהם נייט.

http://www.pcgamer.com/i-cant-belie..._source=twitter&utm_campaign=buffer-pcgamertw

evilplate

New member
באמת חבל :(

אני אוהב את משחקי באטמן והייתי רוצה לראות עוד, אני מקווה שהפרויקט החדש של רוקסטדי הוא לפחות חווית סינגל טובה כי אחרת זה בכלל ירגיז שהסטודיו הזה יתבזבז על חרא לא מעניין.
&nbsp
באמת חבל שלא מצאו סטודיו טוב שיכול להמשיך את זה, לא יודע אם ל NT יש את הכח אדם ואת היכולת ליצור AAA כזה מורכב במצבם הנוכחי, אני דווקא חושב שלמפתחת של Origins כן יש פוטנציאל, הקמפיין היה לא רע, זה בסכ״ה ניסיון ראשון שלהם, יש מצב שהם היו מצליחים להגיע לאיכות של רוקסטדי בהמשך. אולי גם לא, אבל לדעתי הם כן הראו פוטנציאל מבטיח למרות שיצא להם המשחק הפחות טוב בסדרה.
&nbsp
בקיצור חדשות מדכאות :/
&nbsp
אני חושב שאתה יכול לשחק ולהנות מסיטי היום, יש ירידה חדה אולי בגראפיקה אבל כמשחק הוא מעולה ולדעתי גם היום הוא בטח טוב יותר מנייט, יש לו תוכן צדדי אשכרה סבבה בניגוד לנייט, ואין קטעים מבאסים עם הבטמוביל (למרות שגם היו לה קטעים מהנים אז זה לא חד משמעי), בקיצור אחלה משחק ואני מאמין שתהנה ממנו.
&nbsp
גם אסיילום מצויין רק פחות אולי ״מתקדם״ מבחינת החופש ומערכת הקרב, יש לו סגנון שונה, אתה בתוך מפה סגורה שאתה מתקדם בה ופותח עוד איזורים בהתאם ליכולות שאתה מקבל בסגנון מטרויד, נחשב בעיני רבים עדיין כמשחק הטוב בסדרה, הייתי נותן לו צ׳אנס למרות שגראפית הוא לא נראה טוב, יש מצב שעדיין מחזיק ולפחות בזמנו הוא היה מעולה והמשחק שסימן את האות לכך שאפשר להוציא משחק גיבורי על שהוא אשכרה משחק מעולה בפני עצמו ושיכול להיות מועמד ל GOTY והכל.

טוב אז עברתי על הפרטים של באטמן שוב ו....

מסתבר שהמפתחת של Origins היא זו שפיתחה את המשחק על הבן של באטמן דמיאן ככה שוורנר כן סמכו עליהם להמשיך את המותג, אבל הפיתוח לא עלה יפה ואז וורנר ביקשו רייבוט ומאז אף איינסידר לא יודע מה עם המשחק הזה.

(והמדבב הזה לא משאיר מקום לאופטימיות אחי) תוסיף את זה שעוד לפני זה היה לצוות של Origins משחק של יחידת המתאבדים שבוטל כי וורנר לא אהבו את התוצאות.

ויש גם שמועות שהם התחילו איזה משחק בסגנון ארקהם שגם הוא לא עלה יפה ובוטל.

קיצר... על פניו אני מסכים איתך.Origins לא נראה לי גרוע במיוחד, אבל אנחנו לא ראינו את המשחק של יחידת המתאבדים ודמיאן שכנראה ערערו את הביטחון של וורנר בצוות הזה.

בוא ניקח בחשבון שכבר בדור הקודם Origins קיבל איזה ממוצע 70 אולי וורנר
פחדו שהמשך בדור הקשוח הזה יקבל איזה 69 ופחות מכך.

דבר שהם לא בדיוק יסכימו לעכל עם באטמן שנחשב חוד החנית של איכות כבר עוד מעט עשור.

לך תדע אולי המשחק של דמיאן כן יצוץ מתישהו עם רייבוט למרות מה שהמדבב הזה אמר אבל לדעתי הסיכויים קלושים ביותר.

זה באמת נראה קצת הזוי שוורנר מאשרים המשך גנרי כמו שאדו 2 שגם הוא לא בדיוק נראה כאילו הוא נוטף איכות אבל אולי יש הפיתוח של באטמן יקר יותר+ ההיסטוריה שקרתה להם עם המפתחת של Origins.

כן יש מצב שNT זה פרויקט גדול עליהם אבל על פלטיניום אחרי Nier אני סומך.
(למרות שלא שיחקתי עדיין) אבל למה ללכת רחוק למפתחות האלה.

שהיו נותנים למפתחים של שאדו אוף מורדור לעשות את הTAKE שלהם על באטמן, ושהיו עושים מורדור בדור הבא או משהו.

אני מתקשה להאמין שיש גיימר שהיה מתבאס להקריב את שאדו 2 בשביל באטמן.

אני אנסה את סיטי מתישהו, היה לי אותו על המחשב אז אני מקווה שגרסת הPS4 עושה כבוד לפחות לגרסה הזו :)

evilplate

New member
סחטיין על המחקר :)

אז אחרי מה שאמרת ברור לי למה המפתחת של אוריג׳ינס לא מקבלת את הצ׳אנס, נשמע שהיא פישלה כבר עם שתי פרויקטים מאז, באמת כבר המון זמן הם לא הוציאו שום משחק, לך תדע אולי הם כבר בקושי קיימים או הורדו לדרגה של מנקי משרד או משהו.
&nbsp
לא יודע אם לפלטניום יש את היכולות הסינמטיות כדי ליצור באטמן מושקע שכזה, והמפתחת של מורדור בטח לא הוכיחה שהיא מספיק טובה בשביל זה, גם כשהם גנבו את מערכת הקרב של ארקהם היא לא היתה קרובה לרמה של רוקסטדי.
&nbsp
זו באמת סדרה שרק רוקסטדי מהאופציות האפשריות יכולה באמת לעשות לצערי :/

כן, זה קצת כמו לתת את מקס פיין לצוות אחר שהוא לא רמדי

קיבלנו משחק סולידי וכייפי עם מקס פיין 3 אבל הנשמה של הסדרה היתה עם רמדי.

לדעתי במורדור חלק מהסיבה שהקרבות לא כייפים כמו באטמן זה פשוט בגלל שזה לא נראה מגניב כמו באטמן, אין מה להשוות באדאס כמו באטמן עם קרב

המגע שלו והגלימה והריחוף ומה לא עם האנימציות הגנריות החרב הגנרית והלוחם הגנרי של שאדו.

אני מסכים שבלי קשר עדיין המערכת של באטמן יותר טובה אבל לדעתי הם דווקא יכולים לעשות חיקוי באטמן טוב זה פחות אשמתם ששאדו זה פשוט IP מאוד גנרי.

שר הטבעות הוא מן הסתם האמא של הגנריות של כל הIP של עולמות הפנטזיה פשוט כי הוא האבא של כולם.

וזה מורגש אפילו במורדור.

תן למונולית דמות Badass כמו באטמן והם יעשו משהו מגניב איתו :)

אבל לא משנה אם זו פלטיניום או מונולית אף אחת לא תוכל להחליף את רוקסטדי לגמרי עם הסדרה הזו.

וזה לא נתפס לי שוורנר ממשיכים להוציא משחקים כמו שאדו ובטח יש להם עוד פרויקטים והם פשוט שמים את באטמן בצד, זו הסדרה ששמה אותם על הפאקינג מפה! מבחינת משחקים.

בפעם האחרונה שראיתי משהו כל כך הזוי זה לראות שסגה לא הוציאה משחק סוניק לדור קונסולות שלם, כן כזה הזוי.

וכן, ברור שוורנר לא ויתרה על באטמן כל כך בקלות, אבל אני מרגיש שהם היו צריכים לנסות יותר.

הצוותים המערביים של סקוור בטוח היו יכולים לעשות משהו טוב.
במיוחד בגלל שכמו שאמרתי בעבר איידוס הם האנשים שהדריכו את רוקסטדי עם ארקהם הראשון ועזרו להם, אבל עכשיו שסקוור עם מארוול יש פה ניגוד אינטרסים מובהק. :(

אני שונא להגיד את זה אבל יש מצב שהדיל הזה עם מארוול הורס לנו הכל מכל כיוון חחח.

evilplate

New member
אחי זה לא רק המערכת קרב במורדור

זה גם רמת המשימות בקמפיין, הסיפור וכל דבר כמעט שהוא מחוץ למערכת הנמסיס, כל אלו מחווירים ממש ביחס לבאטמן.
&nbsp
יש לי תחושה שרוקסטדי היתה יוצרת קמפיין הרבה יותר טוב מ LOTR מאשר מה שהמפתחת של מורדור עשתה, גם אם לא היתה שם מערכת נמסיס בגרסה שלהם :)
&nbsp
אני גם מתקשה להאמין שוורנר ויתרה על משחקי באטמן, זה ה-מותג שלהם, במקרה הרע המותג בהקפאה ותקוע עד שימצאו מפתחת או שיקימו אחת כזאת.
&nbsp
אני לא חושב שהעסקה של סקוור עם מארוול היתה משנה, זה לא שלוורנר היתה יכולה להיות גישה למפתחים האלה ככה או ככה, הם עובדים תחת סקוור הרי, למה שירצו לעזור?

כן, זה ממש AC CLONE בקטע של הקמפיין

ורוקסטדי באמת ברמה מעל הרבה אנשים בתחום הזה של משימות וסיפור, גם מעל גרילה נגיד.

ולראיה כל הדברים המקוריים שהם הביאו מערכת הקרב המצוינת שאני רוצה לראות אותה בכל משחק עם קרבות קרב מגע.

ראיית הבאטמן שבבאטמן היא הכי טובה, אפילו לשתק לאויבים את היכולת לראות ברובים בבאטמן זה כזה מגניב, מזמן לא הרגשתי כזה תותח במשחק.

בבאטמן הרגשתי ברגע הזה יותר גיבור על מכל הרגעים באיינפימוס/משחקי הספיידרמן השונים ביחד.

בנוגע לסקוור ובאטמן אחי, התכוונתי שוורנר יכלו לעשות עם סקוור דיל
שהם נותנים להם לפתח בשבילם את באטמן החדש והם מתחלקים 50 50 ברווחים.

זה למשל מה שמארוול וקפקום עושות עם ההכנסות של מארוול נגד קפקום.

כאילו מה שווה יותר לסקוור לתת אור ירוק לעוד רייבוט כושל לthief או להמשך של דאוס אקס או לפתח באטמן ולקבל חצי מהרווחים?

אני מניח שזה הדיל שלהם גם עם דיסני וזו כנרא הסיבה שKH3 היה בעדיפות אחרונה אצלם כל כך הרבה שנים למרות שהוא חתיכת רב מכר.

evilplate

New member
הכי נכון מה שאמרת

אף משחק לא התקרב להרגשה של גיבור על כמו שבאטמן הצליח להגיע. היה לנו דיון עם מישהו 2 לא מזמן על אינפיימס כרגיל, ואפילו שבאינפיימס אתה משחק גיבור על במובן הרבה יותר אותנטי ועוצמתי עם כוחות על אמיתיים והכל הוא לא מדגדג מבחינתי את הרגשת גיבור העל שמקבלים מבאטמן.
&nbsp
רק רוקסטדי הגיעה להרגשת גיבור על ברמה כזו.
&nbsp
אני כל כך מחזיק אצבעות שאינסומניאק תצליח לעשות את מה שרוקסטדי עשתה לבאטמן עם ספיידרמן, זה יהיה הדבר שהכי ינחם אותנו נראה לי אחרי הידיעה הזו על המצב של באטמן.

ברוס סטרלי עוזב את נוטי דוג

הבמאי של Uncharted 2 ו4 וכמובן כמובן The last of us וכמו כן עשה עבודה גרפית לגק ודקסטר וקראש ואנצרטד 1.

הבחור הכשרוני הזה שביחד עם ניל היה הפנים של נוטי דוג ואחד מהאנשים הכי משפיעים בתעשייה בשנים האחרונות.

עוזב היום את נוטי דוג, עוד לא ידוע לאן ואיפה, ההימור של GAF היא שהוא יקים איזה סטודיו אינדי.

וזה הימור די משכנע אם בטסדה וסקוור לא החתימו אותו.
(הוא יעשה ממש טוב לטומב ריידר וגם למשחקי מארוול)
(וכמובן יכול לעשות אחלה משחקי סינגל לבטסדה)

כמובן שהוא יכול גם להצטרף לsupergaint games הצוות
של טרנזיסטור שהוא בעיני הצוות האינדי הטוב בעולם :)

גם רוקסטאר יכולים ממש להרוויח ממנו.

האיש הזה בעצם לקח את כל הרעיונות בנוטי דוג גם של ניל ועשה מכל אלה
משחקים של ממש. אם אהבתם למעשה את הגיימפלי של נוטי דוג ולא רק את הקולנועיות שלהם- הוא זה שנתן לנו את הגיימפלי הזה.

חבל מאוד, זה לא חדשות טובות לנוטי דוג/סוני אבל נקווה שנמשיך לראות ממנו משחקים.

evilplate

New member
חבל מאוד

לא רוצה לצאת בהכרזות דרמטיות אבל זו מכה קשה, הסברת יפה בעצמך למה.
&nbsp
לך תדע איך TLOU2 יראה בכלל עכשיו, עד כמה הגיימפליי שלו יהיה טוב ומשופר, זה לא שנוטידוג לא יכולה להוציא משחקים טובים בלעדיו, הנה עכשיו יצאה ההרחבה של אנצ׳רטד תחת במאים חדשים וכולם אוהבים אותה אבל גם שם מדובר בגיימפליי שהוא יצר.
&nbsp
מקווה שנוטידוג תשמור על רמת האיכות שלה, חבל מאוד. וכמובן אני מקווה שנראה את הכישרון שלו מתבטא בתעשיית ה AAA בצורה כזו או אחרת אבל הוא כבר היה בטופ של ה AAA ויש מצב שזה היה טו מאץ׳ ככה שההנחה שיפתח/ יצטרף לסטודיו אינדי נשמעת הגיונית. מקווה לפחות שזה יהיה אינדי ברמת הפקה טובה ולא איזה חרא מטושטש עם גראפיקת מגסון או משהו. שיהיה לו בהצלחה.

האמת נמנעתי קצת מהכרזות דרמטיות אבל...

זו נראת לי מכה קריטית בעיקר בגלל שנוטי דוג כבר לא נראה לי שיציגו חידושים אלא ידבקו עכשיו לנוסחא של TLOU2 או פשוט יקחו רעיונות שמיקאמי יציג במשחקים שלו.

לא רוצה לקרוא להם מעתיקנים אבל שברוס לא יהיה שם הם לדעתי יהפכו להרבה פחות מלהיבים בגיימפלי מבחינת חידושים.

אנחנו גם נותנים לניל וברוס ביחד את הקרדיט על ההצלה של Uncharted 4
אבל האמת היא שכנראה ברוס צריך לקבל אפילו יותר קרדיט מניל.

כי ניל זה הכותב הכריזמטי שיש לו אינספור רעיונות מדהימים שהוא לא יודע
כבר איזה מהם לקחת ואיזה לא וברוס זה בדוק הבחור שמאזן אותו ויודע
לקחת את כל היצירתיות שלהם לגיימפלי.

יש כאלה שיגידו "מה הקטע נוטי דוג תמיד היו חקיינים וישארו כאלה גם שהוא יילך"

אבל זה לא ממש נכון גם אנצרטד 2 וגם TLOU היו משחקים ממש טובים שעשו הרבה טוויסטים מגניבים בגיימפלי של הז'אנר שלהם.

ברוס למשל המציא את הנוסחא של טומב ריידר המודרני/Uncharted
וTLOU היה משחק הייברדי מאוד מרתק של אימה והתגנבות.

ציפיתי מTLOU2 להיות גם עם איזה טוויסט מקורי, ועכשיו אני חושש שיהיה לנו TLOU1 עם גרפיקה טובה יותר, וסוגים שונים של זומבים עם חולשות שונות ומראה שונה.

evilplate

New member
אין לי הרבה מה להוסיף

אנשים כנראה לא מבינים עד כמה הוא חשוב לקפיצה של נוטי דוג לליגות הכי הכי גבוהות שהחלה עם אנצ׳רטד 2 על הפס3 (עד אז הם נחשבו למעולים אבל סוג של נגיד אינסומניאק משודרגים, לא הרבה יותר מזה, מפתחת מצויינת וסולידית אבל לא ברמות של קלאסיקות ענקיות והמוני פרסי GOTY בכל מקום כמו עכשיו, עם כמה שקראש אהוב), הוא היה הבמאי שאחראי על הגיימפליי של אנצ׳רטד 2, TLOU ואנצ׳רטד 4, במקרה המשחקים שנחשבים הכי מצליחים ומוצלחים (מבחינת ביקורות לפחות) של נוטי דוג אי פעם.
&nbsp
הם איבדו פה איש מפתח רציני בחברה, וכן זו מכה לא קטנה שיכולה לפגוע בהם, אני לא אומר שזה מה שיקרה, אולי יש מישהו בחברה שיקבל את הקידום ויפרוץ בגדול או שאולי יביאו מישהו מבחוץ בקאליבר גבוה והם ישמרו על האיכות, אבל זה כן משהו משמעותי שיכול להשפיע לרעה (ובתסריט קלוש, גם לטובה) על החברה הזו.

למעלה