לך תדע אולי יהיה לך פלוס לפני שתקנה אותו
והוא יחולק
כן יהיה לגמרי מבאס להפסיד משחק מקוריכמו ווילד על ביונד 2 במיוחד שביונד נשמע כמו "משחק שירות" למרות שיובי נורא מתאמצים לדבר כאילו הוא לא יהיה אחד כזה.
פשוט לא יודע, אלא אם כן WIld הולך להיות גולת הכותרת של PSX,(ואני ממש מקווה שלא) אז אלוהים יודע מה איתו כבר, כי לא שמענו ממנו עידנים אחי.
בנוגע לדטרויט אני חושב שגם אם נקנה אותו בלי התלהבות ובלי שסחפו אותנו גם ככה ניסחף לסיפור כשנתחיל להשפיע על הבחירות אז ככל שנראה בחירות של שחקנים אחרים זה סתם יהרוס לנו מהראשוניות.
הרי אתה יודע שלא נדלג על דטרויט גם אם נגיד שכן, מה שלא יהיה הוא נראה יותר מעניין ממשחקי הדויד קייג' של דור הPS2/PS3.
אבל היי זה לא שאני נגד אם הם יראו טריילר מהודק של איזה 2 דקות, אבל חס וגראס שלא יבזבזו על זה איזה חצי תערוכה.
Dreams מעצבן אותי כי הוא מזכיר לי שבאמת בקטע של הפלטפורמה הפס4 לא משהו.
כאילו אפילו למייק יש את ORI וCuphead אם נתעלם כרגע מהPC ולמרות שכל אחד מאיתנו יכולים להריץ אותם על הPC.
עדיין היה נחמד אם לסוני היה פלטפורמר בלעדי ברמה של שני אלה.
כאילו יש לנו את ריימן וסוניק מאניה אז אנחנו לא מסכנים לגמרי אבל אלה מולטי פלטפורום.
אני חייב ללכלך קצת על מדיה מולקול ולהגיד שהם לדעתי לא מסוגלים להוציא פלטפורמר טוב גם אם החיים שלהם תלוים בזה. לא ברור לי מה Edge עישנו שנתנו למשחק שלהם 10/10 בדור הקודם אחי.
אבל מודה שהכל עדיף על הDreams הזה.
לצערנו מפתחת המשחקי פלטפורמה הכי טובה של סוני היא עדיין נוטי דוג אחרי כל השנים האלה ואין להם עניין לחזור כרגע לז'אנר.
נ.ב. אני אולי מאחר לגמרי וזה בטח ידוע לכולם, אבל ידעת שניל דרוקמן מנוטי דוג הוא יהודי שנולד בישראל ויש לו עברית טובה למדי?
גאווה ישראלית.
ניל אם אתה קורא את זה, תעשה איזה משחק פלטפורמה
.
בעניין השבוע בפריז. שכחתי לרגע שצרפת היא המדינה המערבית עם הכי הרבה מעריצי דרגון קווסט (כנראה בסדר גודל של מעל 100 אלף ויש מצב שזה צנוע)
ככה ששכחתי לגמרי מDQ11 אבל היי אני אשמח לקבל תאריך!!!!
אני גם אשמח אם סוני לא תבזבז עליו זמן בPSX ובכל זאת הוא יקבל חשיפה טובה.
אבל למרות כל זה... לא מספיק לי הכרזות על משחקים ידועים אחי, ברגע שסוני זרקו את הפצצה של משחקים חדשים הם חייבים להביא לפחות איזו עוגיה.
גם אם זה יהיה בלעדי של קפקום.