ות

evilplate

New member
טריילר מגניב

אבל לא יודע מה הולך עם המשחק הזה, לא מרגיש ממש את ההייפ סביבו, זה נראה כאילו תקציב הפרסום של בת׳סדה סביבו אפסי ושהם לא ממש טורחים לבנות לו הייפ אלא מעדיפים לשחרר אותו מוקדם ליוטיוברים מוכרים שיפרסמו אותו בעצמם אולי מתוך איזה מקום שדרכם יצא פה איזה להיט קאלט.
&nbsp
אני לא יודע אם זו טקטיקה נכונה, אולי זה יכול לעבוד עבור משחק אינדי לא מוכר שמתגלה ביוטיוב ומפתיע וסוחף הרבה אנשים אבל אני לא יודע אם זה עובד עבור המשך AAA במותג מוכר.
&nbsp
מתאר לעצמי שממש בקרוב נחיה ונראה, זה מרגיש לי שאם היה פה משהו מיוחד אז לפחות היה הרבה יותר הייפ בגאף עם כל השעות גיימפליי שיצאו ביומיים האחרונים מהיוטיוברים, גם היינו זוכים לכתבות נלהבות ממש באתרים הגדולים אבל כרגע יש די שקט סביבו ואני חושש שזה הרבה בגלל שהוא לא יותר מנחמד אבל לא משמעותי וטוב מספיק.
&nbsp
מחזיק לבת׳סדה ומיקאמי אצבעות שזה יצליח, יהיה מבאס אם זה יצא פלופ, זה לא שיש יותר מדי משחקי סינגל אימה מושקעים כאלו בשוק. אם זה יכשל אז ישאר רק רזי שבטח יהפך שוב לאקשן במוקדם או במאוחר :/

נראה לי פשוט שהמשחק סובל מהבעיה של דאוס אקס ודיסהונורד 2

וזה שהוא מרגיש קצת יותר מדי דומה לקודם. אז כן, עכשיו יש עיירה וזה יותר סטורי דרייבן אבל כאילו אין את הWOW שמיקאמי הרגיל אותנו אליו במשך שנים.

זה לא משנה אם אנשים מסוימים חושבים שדינו קריסיס זה חיקוי עלוב של רזי עם דינוזארים (כן, יש יצורים כאלה) או מתים עליו כמונו, או שונאים את רזי 4, או מתים עליו, כל משחק אימה של הבן אדם הזה הוא בצבע והלם למערכת ולסטנדרטים של התקופה.

ומה קיבלנו בTEW וההמשך שלו? אז כן, הקטע הזה שחייבים לשרוף את הגופות של הזומבים כדי שיחזרו לחיים זה אולטרא מגניב, אבל זה לא משתווה לגאונות הצרופה שמיקאמי הרגיל אותנו אליה.

אני הולך להנות מהמשחק הזה מההתחלה עד הסוף, כי כל מי שרציתי זה יורש רוחני לרזי 4/דד ספייס, עם טאצים של סיילנט הייל,והקסם של מיקאמי.

אבל אני חושב שכל גיימר שיודע שמיקאמי מאחורי המשחק, מצפה ממנו ליותר מהמשחק הזה (אפילו אם זה רק בתת המודע שלו)

אנשים לא צריכים להכיר את מיקאמי בשם כדי לבוא עם ציפיות מטורפות ממנו מספיק שהם יודעים שזה האיש שמאחורי רזי והמון משחקים שהם אהבו, והם אוטומטית מצפים ליותר.

evilplate

New member
כן כמו שחשבנו מדובר במשחק טוב אבל לא פורץ דרך

כידוע הביקורות יצאו (ממוצע 80) ויש קונצנזוס שהמשחק טוב יותר מהראשון (שיושב על ממוצע 75 בתקופה שבה היה יובש רצינו והרבה פחות תחרות מהיום), נשמע שהגיימפליי טוב יותר ויש הרבה תוכן אבל הוא לא באמת מחדש הרבה וגם הרבה לא אהבו את הקטעים האלו של החצי עולם פתוח (סוג של Hub כזה שמקשר בין השלבים), העלילה לא מדהימה גם אבל זה לא שנראה לי שהיו ממש ציפיות גבוהות לגביה. נשמע שבסכ״ה אתה תקבל כנראה את מה שרצית אבל כמו שציינת הוא לא בדיוק עומד בציפיות של הרקורד של מיקאמי.
&nbsp
אולי קשה קצת לחדש בתחום בשלב הזה, באמת הרבה הרבה הרבה זמן לא זכור לי משחק אימה שהגיע ל 9 (ו TLOU לא הכי נחשב למרות שחולק לא מעט אלמנטים של survival horror)
&nbsp
לפחות מבחינה טכנית אבל הוא עושה את העבודה, גם DF וגם אנשים שהשיגו עותק מוקדם על הפס4 בגאף אמרו שהקפיצה מהראשון מבחינה גראפית ענקית, האנימציות והכל מרגיש טוב יותר ומלוטש יותר, הוא רץ על 30 כמעט נעול והכל על מסך מלא בניגוד לקודם.
&nbsp
בקיצור הוא נראה ממש סבבה ורץ כמו שצריך, בזכות זה שהורידו את התמיכה של הדור הקודם ושיפרו את המנוע.
&nbsp
אה כן ומדווחים שגרסת ה PC גרועה, היא לא עובדת ורצה טוב ויש לה דרישות ממש גבוהות גם, יש מצב שגרסת הפס4 הרגילה היא העדיפה (אין תמיכה לפרו כאמור |פנים)|, בטח אם תשווה את זה למחשב מקביל עם ה Specs של הגרוטאה שלנו P:
אבל נחכה ל DF שיגידו לנו, רק מבסס את זה על סמך תגובות של אנשים בגאף.

המשחק נראה לי מעולה אחי.

כן ממוצע 80 ולא פורץ דרך, צדקנו. באותה נשימה הוא נראה כמו משחק שלא רואה את הקודם ממטר.

הגרפיקה ממש יפה בעיני. משהו בעיצוב האמנותי, אפילו הHub שזילזלתי בו נראה לי יפה ובדיוק מה שהמשחק היה צריך אנחנו אשכרה מוציאים בו אספקה ומשאבים והבנתי שבחלקים הראשונים של המשחק התחמושת והמשאבים כל כך נדירים שחייב להתגנב ולנצל אותם בחוכמה.

אם כבר הזכרנו את DF הם חלק גדול מזה שאני כל כך שמח לגבי המשחק.
אין פסי קולנוע שחורים, המשחק חלק כחמאה על הפס4 שלנו חוץ מאיזה סירטון עלילה או שניים כמו שאמרת, אפילו מה שהם אמרו על שדה ראיה מצומצם ושלא

קל להילחם ככה, זה לא מדאיג אותי, כי דבר כזה רק מוסיף ללחץ שמשחק אימה צריך לתת, ובגלל שהמשחק 30FPS חלק,אז זה לא שאנחנו מתמודדים גם עם שדה ראיה בעייתי וגם עם קרטועים.

הדבר היחיד שלא אהבתי לשמוע זה שלא צריך יותר לשרוף גופות של זומבים כדי שלא יחזרו וזה חבל מאוד, זה היה טאץ גאוני וחבל שהם הלכו על כיוון יותר שגרתי.

אבל בסופו של יום קיבלנו משחק אימה שוואלה כן מרגיש שייך לדור הנוכחי,לא משחק שהפס3 שלנו יכל להריץ, וכמו שאתה אומר נשמע שגם מחשבי PC נדפקו איתו חח.

אם הייתי יכול הייתי קונה אותו הרגע, אבל ההגיון שלי לא מרשה לי לבזבז כסף שיש לי כל כך הרבה משחקים שעוד סיימתי וזה לא קל.

אז כן כמו שאמרנו בהשוואה למיקאמי זה מאכזב, כי הוא המלך של הז'אנר הזה.
אבל באותה נשימה בניגוד לדאוס אקס MD וטומב ריידר RISE ופולאאוט 4 שמרגישים לי כולם משחקי דור קודם שיצאו על הפס4, המשחק הזה לא מרגיש לי כמוהם כמו שחשבתי שהוא ירגיש.

לא מבין כל כך איך המשחק הזה מקבל 80 והמשך חסר אישיות עם גריינד כמו שאדו מקבל 85.

evilplate

New member
המשחק באמת נראה יפה לעין מסכים איתך

זה לא שהוא הוריזון הבא מבחינה גראפית אבל יש לו מראה מושך והכל מרגיש חלק ומלוטש כמו שצריך. אולי זו הטראומה מהמשחק הראשון שמדברת אבל אני באמת מרוצה ממנו מהבחינה הטכנית, פשוט קפיצה ענקית מהקודם בכל אספקט.
&nbsp
בסכ״ה מדובר במשחק אימה טוב מאוד וסולידי, ו-וואלה אין לנו יותר מדי כאלו בדור הזה מצד ה AAA אז צריך לחבק את זה בשני ידיים, אני אחכה לסייל איתו אבל מבחינתי זה משחק חובה גם אם הוא לא עומד בסטנדרטים המצופים ממיקאמי.
&nbsp
וכן, למרות שמדובר בשני ז׳אנרים לא קשורים ושלא מתחרים זה מרגיז גם אותי לראות את ה 85 של שאדו מול ה 8 של TEW2. המבקרים קשוחים יחסית עם משחק אימה סבבה שלא מחדש הרבה בז׳אנר אבל שאדו שרק משפר עוד את הנקודות החזקות של המשחק הקודם אבל לא משפר בכלום את כל הגרועות זוכה ככה לשבחים במקום שיקבל בראש על זה ששנים אחרי הם עדיין באותו מקום פחות או יותר.

העיקר שאנחנו קונים אותו :)

אני לא יודע מה יהיה המחיר שאתפנה אליו (כנראה גם כבר יהיה סייל או שניים)
מסכים שהוא לחלוטין משחק חובה.

זה בדיוק מה שחיכינו לו. יש לי הרגשה שגם אם הוא לא יבעיר את המכירות הוא כן יהפוך למשחק קאלט בדור הזה וימכור טוב בחנויות הדיגיטליות בגלל השם שלו.

בטסדה השאירו אותי בלי מילים עד הרגע האחרון הייתי בטוח שיהיו פה ופחות או יותר אותן בעיות טכניות כמו של הקודם רק בגרפיקה הרבה יותר טובה.

דיברת מקודם, על איפה עוד יש לחדש בז'אנר האימה, אני חושב שהעלילה ברמה טובה זה מה שהז'אנר צריך כדי להתפתח, עם כמה שאני שמח על הפרויקט החדש של קוג'ימה אין לי ספק, שסילינט הייל המקורי שהוא תכנן היה אמור להיות שיא הז'אנר בדור הנוכחי והצעד הבא של הז'אנר.

וחבל מאוד שלא קיבלנו את זה.

evilplate

New member
איזה מסקרן היה לראות לאן הוא היה לוקח את סיילנט היל באמת

בכלל מסקרן לראות פרויקט אימה כזה של קוג׳ימה, עם DS נראה שהוא הולך על אקשן בעולם פתוח שזה משהו שפחות רציתי וזה גם לא כזה רחוק ממגס 5 למרות שהוא בטח יהיה מיוחד בדרכו ויציע איזשהו טוויסט.
&nbsp
אבל סיילנט הילס היה נשמע פרויקט מאוד מסקרן, PT שהוא יצר באיזה עשר דקות כטיזר קטן נהפך לקאלט עוד לפני שבוטל הפרויקט וכבר קמו לו חיקויי אינדי למיניהם, לחשוב איך משחק מלא ואמיתי עם קוג׳ימה, דל טורו ודריל היה נראה... זה יכל באמת לעשות מהפכה בז׳אנר.

מישהו 2

New member
אם חשבתם ש- Cuphead משחק קשה

יש בן אדם שהביס את המשחק בשעה וחצי תוך שימוש בשטיח ריקוד.
https://www.gadgety.co.il/189930/cuphead-danceoff/
&nbsp
כמובן אחרי שמביסים את המשחק פעם אחת , אתה כבר מומחה לכל הבוסים וזוכר את כל השטויות שלהם והמשחק הופך הרבה יותר קל. אבל בכל זאת אי אפשר שלא להתרשם מההישג הזה

evilplate

New member
חשבתי שטיח ריקוד זה איזה אייטם במשחק שמקשה עליך עוד יותר

לא חשבתי שזה ליטרלי שטיח ריקוד אמיתי שאיתו הוא שולט על המשחק. מטורף.
&nbsp
&nbsp

איזה משועמם הוא

לא הייתי עושה את זה גם אם היו משלמים לי, הוציא את כל הכייף מהמשחק.
כל הכייף במשחקי פלטפורמה זה להשתמש בקורדינציה שלנו ביידים. אני חציל אם הוא לא עשה את זה על איזי בנוסף.

מישהו 2

New member
לא באיזי חח

נראה לי שזה היה לו כיף ומאתגר בסה"כ הוא לא נראה סובל בסרטון
והוא עשה את זה ב- Twitch בסטרים חי עם המון צופים ותרומות אז האמת שסוג של שילמו לו על זה גם

V Has Come To

New member
סיימתי את Cuphead...(אין ספויילרים)

אתמול בשעות הקטנות של הלילה...הבוס האחרון לקח לי איזה 3 שעות להביס אותו...חחח...
המשחק הזה נכנס לי ללב...כבר הרבה זמן שלא הוציאו פנינה שכזאת...
כשראיתי את הטריילרים אמרתי לעצמי כמו כולם שהמשחק נראה מדהים אבל לא חשבתי שאני אתחבר כלכך לגיימפליי כמו שבסוף מאוד התחברתי ואהבתי..זה זרק אותי לילדות כשהייתי משחק במגה דרייב...
חבל שהחברה הוציאה כלכך הרבה טריילרים של גיימפליי וחשפה איזה 80% של הבוסים שאתה נלחם בהם במשחק..בגלל שהעלילה מינמלית כל הכיף במשחק זה לגלות את הבוסים ולאיזה צורות הם הופכים...
האנשים שפיתחו את המשחק מוכשרים בטירוף..אני אפילו לא מדבר על האניצמיות שזה כבר כולנו יודעים, אני מדבר על הגיימפליי הזורם והממכר..ממש כיף לשחק את המשחק הזה...אני בטוח שהם שיחקו טונות של משחקים של פעם בשביל להתמחות בז'אנר הזה של ראן אנד גאן כי הם פשוט עשו עבודה מעולה...
המשחק קשה...כן..אבל הוא הוגן..מזכיר לי את Hotline Miami(לא מבחינת הגיימפליי עצמו כמובן)בקטע של אם נפסלת זה כי שיחקת פזיז מדי...המשחק זורק עליך לפעמים כמה צ'יפ שוטס לא הוגנים שאין לך איך להתחמק מהם אבל זה לא קורה הרבה...
עכשיו סוף כל סוף אני יכול לצפות בטוויצ' אחרים משחקים את המשחק ולראות איך אני משתווה אליהם..לא רציתי לעשות את זה לפני שסיימתי את המשחק כי לא רציתי להיחשף לטכניקות של איך לסיים את השלבים וכמובן שלא רציתי לראות עוד בוסים חדשים שאת רובן כבר במילא ראיתי בטריילרים...
לדעתי משחק חובה בעיקר לאנשים שהיו משחקים בקונסולות של פעם...וגם אנשים ששיחקו משחקים כמו קונטרה,מטאל סלאג וכל מיני שוטרים של חלליות של פעם יבינו את הטכניקה הנכונה של המשחק הרבה יותר מהר...

נשמע משחק כל כך טוב.

קנית אותי שהשוות את המשחק לשוטמאפים (חלליות) אחד הז'אנרים הכי אהובים עלי.

אני אוהב גם מטאל אבל אם יש פה שלבי חלליות אז זהו סגרנו ת'דיל.

בטח חרשת על המשחק כי סיימת אותו די מהר למשחק כזה. אבל אני מתאר לעצמי שזה השלבים הרגילים די פושטים חרוב ההשקעה היא בבוס.

אותי באופן אישי שכנעת שב2018 אני הולך למצוא זמן למשחק הזה.

V Has Come To

New member
אחי בשבילך המשחק הוא לגמרי חובה...

גם כי אני יודע שאתה אוהב אתגר וגם כי אתה שחקן אולדסקול לגמרי...אני באמת חושב שמאוד תהנה ממנו...
ודווקא לא סיימתי אותו כלכך מהר כי פשוט לא היה לי זמן אליו...עבדתי מאחרי כיפור ללא הפסקה כולל החג הראשון של סוכות..רק ב3 ימים האחרונים סוף כל סוף היה לי זמן לחרוש עליו...
זה אומנם משחק קשה אבל מי שחורש עליו יכול לגמור אותו ב3 ימים(ביום אחד אם אתה ממש תותח)

לי זה נשמע כאילו ה3 ימים האחרונים האלה היו פיצוץ בשבילך

ואני מהמר שאתה תציב את המשחק הזה מאוד גבוה ברשימת משחקי 2017 שלך, אז כן הוא יהיה שווה כל שקל גם אם אסיים אותו ביום אחד (ואני לא מאמין שאצליח לסיים ביום אחד גם עם חרישה

בדרך כלל רק שאני לוקח ממשחקים כאלה איזה יומים של הפסקה אני איכשהו
חוזר אליהם פגז, מחודד בהרבה, מניח שזה קורה לכולנו.

בינואר פברואר אני אשב עליו.

evilplate

New member
ממש נהניתי מהוט ליין מיאמי

עשית לי הייפ עם הביקורת הזו. גם כולם ממש מתלהבים ממנו וגם מהסרטונים הוא נראה כיפי מאוד.
&nbsp
כוס אמו חבל שלא יוצא לפס4 חחחח, עם כל הזיוני שכל שלי שזה משחק שזורם על המחשב עם מסך קטן (שזה נכון עבור רוב האנשים לדעתי) אין לי כח בכלל לשחק בו עליו.
&nbsp
גם את Ori רציתי לשחק והוא כבר היה בסיילים על הפיסי אבל פשוט אין לי מוטיבציה להתעסק עם המחשב בכלל, כנראה שעם כמה שהם נראים לי משחקים מגניבים זה עדיין לא מספיק כדי שאחייב את עצמי לשחק על המחשב בשבילם, אבל אם היו מגיעים לסוני אז בדוק הייתי קונה בסייל הנחמד הראשון את שניהם.

צודק, יש הרגשה מעצבנת שהקונסולה שלנו יכולה להריץ את המשחקים

האלה בלי להתאמץ במיוחד עם Cuphead שהוא צד ג' והיו בתחילת החיים שלו שמועות שכן יגיע לפס4 ועכשיו פתאום אין סיכוי.

כי שוב לשחק על המחשב כשיש לנו קונסולה שהיא מושלמת למשחקים האלה
זה דפוק אין אפס.

מצד שני, Cuphead קצר וזול,זה לא שהוא איזה משחק של 100 שעות פלוס שמכריח אותנו לשבת על המחשב בלי סוף כמו עבודה שניה.

אחת הסיבות שהבלעדיות של ORI אפילו יותר מעצבנת אותי היא שהוא בדיוק הפוך מCuphead הוא משחק מטרואידוניה שנתקעים בו הרבה וצריך לחשוב לאן ללכת ואתה יודע שאם נתחיל אותו על הPC זה פרויקט יחסית.

evilplate

New member
עזוב אין לי סבלנות ל PC

ניסיתי בזמנו כשרק קניתי אותו להפעיל דמו של משחק מרשים גראפית מסטים כדי לראות קצת מה זה פיסי גיימינג, וכן הכל היה מעודכן, כל הדרייברים וכו׳ וזה נעשה דרך סטים ולא איזה אתר פיראטי או משהו ונחש מה? החרא לא רצה לפעול בכלל, ישר ירדה לי המוטיבציה ולא נגעתי בו עוד לגיימינג.
&nbsp
אחרי זה היתה גם בעיה שסרטוני 4K ביוטיוב קרטעו :/
משהו שאיזה לפטופ מסריח שאתה קונה ברמי לוי במבצעים של ה 2 ב 10 יכול להריץ.
זה כבר הסתדר אחרי פרמוט אבל מלחתכילה זה לא צריך לקרות ככה מהר עם מחשב שלא נמצא בכזה שימוש אינטנסיבי.
&nbsp
בקיצור אחי אין לי כח לזה, אם יצא משהו שאני אתחרפן מקנאה כלפיו אז בסדר נשלם כסף ונסבול כמה שצריך כדי שירוץ ונהנה ממה שיש גם בתנאים לא אידיאליים של מסך קטן וכסא משרדי, אבל עד אז גם משחקים שנראים לי ממש סבבה ושהייתי שמח לשחק על הפס4 שלי כמו ORI ו Cuphead אני כנראה אאלץ לוותר עד שתהיה הזדמנות אחרת. (אולי איזה לפטופ בעתיד או וואטאבר, מה שבכל זאת יפה זה שהם תמיד יהיו זמינים לכל מחשב בכל נקודת זמן לא משנה מה אז תמיד תהיה הזדמנות מתישהו, זה לא כמו עם קונסולות שאם עברו דורות אז זו טרחה גדולה מאוד לשחק במשהו ישן (לך תשחק עכשיו בשאנמו 1 ו 2 בצורה נורמלית בלי לטרוח הרבה...), פה זה זמין לנצח בקלות)

או Cuphead 2 :)

לפי המפתחים רק הCuphead הספציפי הזה הוא אקסקלוסיבי לתמיד למייקרוסופט והIP שייך למפתחים.

ככה שזה נשמע שבדור הבא אתה תשחק בהמשך על הPS5 בדוק.

מי יודע אולי הם אפילו יספיק להוציא המשך בדור הנוכחי, אבל אני לא בונה על זה בהתחשב בכמה זמן לקח להם לסיים את Cuphead 1 העניין, הוא מתי שהוא אתה באמת תשחק בסדרה הזו על פלטפורמה של סוני אני בטוח :)

לזכות מייק מגיעה להם הבלעדיות עם כמה שזה מעצבן, הבנתי שהם מימנו את הפיתוח שלו שהמפתחים נכנסו לבעיות.

סרטי 4K קרטעו לך אחי? זה בדוק היה דרייברים לא מעודכנים או איזה עדכון של מייק שלא הלך טוב ולכן פרמוט פתר את הבעיה הזו על הדרך.

כך או אחרת אני מבין אותך. משחק כמו Cuphead המקום הטבעי שלו זה בקונסולות ואני לא איזה בן אדם שמחשבן לאציוומנטים אבל כן הייתי רוצה אציוומנט בפס4 שסיימתי אותו ולא בחנות של מייק או בסטים ששם אפילו יותר לא איכפת לי מאציוומנטים.

למעלה